Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 31055
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Ευκαιρία να τελειώνομε άπαξ και διά παντός με το ζαίικο ζήτημα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 31055
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Θα γίνει off site συνάντηση σε παραποτάμιο θέρετρο. Δεν θα κρατηθούν πρακτικά. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΜΕ ΛΑΘΗ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Γενιά της Αμαρτίας
- Δημοσιεύσεις: 9288
- Εγγραφή: 09 Μαρ 2019, 23:03
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Τοποθεσία: Εμπροσθοφυλακή.
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
ο δι άιρονι!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:32Θα γίνει off site συνάντηση σε παραποτάμιο θέρετρο. Δεν θα κρατηθούν πρακτικά. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΜΕ ΛΑΘΗ
- Veni Vidi Vici
- Δημοσιεύσεις: 3027
- Εγγραφή: 14 Μαρ 2020, 10:25
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Σωστά!Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:33H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων
Τι σχέση έχετε εσίες με τους Έλληνες;
Αlea jacta est
- Γενιά της Αμαρτίας
- Δημοσιεύσεις: 9288
- Εγγραφή: 09 Μαρ 2019, 23:03
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Τοποθεσία: Εμπροσθοφυλακή.
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
που είναι το μπαν τιμ όταν το χρειάζεσαι
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 31055
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Πάντα με ο τα γράφω τα ου. Τέκνικαλι δεν είναι λάθος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Πες ουπς, μαι μπαντ και άστοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:39Πάντα με ο τα γράφω τα ου. Τέκνικαλι δεν είναι λάθος
Μην το κάνεις αυτό
Αλλωστε είχε πλάκα (να κάνεις λάθος μιλώντας για το ότι δεν θα ξανακάνετε λάθη)
Αν πεις οκ λάθος θα σου πω ωραία ιστορία ΕΦ με λάθος
- Ζενίθεδρος
- Δημοσιεύσεις: 15514
- Εγγραφή: 27 Ιούλ 2018, 18:56
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Μετά τον πούλο του χοντρού, και ένα στραπον από ένα μιλφετο για τους πιο μερακλήδες επαγγελματίες συνδικαλιστές-δικαιωματιστες.
Είναι σύμφωνος με το Σύνταγμα ο περιορισμός της ελευθερίας κυκλοφορίας;
Της Αλεξάνδρας Μάμμα
Από τα ξημερώματα της 23ης Μαρτίου είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να δεχθούμε ένα νέο , σκληρό και αυστηρό δεδομένο , αφού οι μετακινήσεις μας υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο και επιτρέπονται μόνο κατ ’εξαίρεση και για συγκεκριμένους περιοριστικά αναφερόμενους λόγους. Δεν θα ήθελα να εστιάσω στην ψυχολογική πλευρά του θέματος , είναι κατανοητό ότι η ελευθερίας κίνησης είναι μια θεμελιώδης ελευθερία, με την οποία είμαστε εξοικειωμένοι και δεν έχουμε συνηθίσει να τη στερούμαστε. Είναι κατανοητό ότι για όλους είναι δύσκολο και όλους μας θλίβει και μας περιορίζει «ο εγκλεισμός» και το γεγονός ότι πρέπει να παίρνουμε έγκριση,συμπληρώνοντας τις ειδικές φόρμες που έχει διαμορφώσει το Υπουργείο, για να αιτιολογήσουμε το λόγο για τον οποίο βγαίνουμε από σπίτι μας και να πάρουμε έγκριση.
Ωστόσο θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε και να δεχθούμε αυτό το μέτρο, το να μην σκεφτούμε κοντόφθαλμά, εγωιστικά και με γνώμονα τι μας ευχαριστεί παροδικά. Στην πραγματικότητα, αν και πολλοί φαίνεται να μην το συνειδητοποιούν, η πραγματικά εγωιστική επιλογή είναι να τηρήσουμε όντως την οδηγία που έγινε σλόγκαν και να «μείνουμε σπίτι» αφού με αυτό τον τρόπο προστατεύουμε τόσο τον εαυτό μας και τα οικεία ή συγγενικά πρόσωπα που αγαπάμε από ενδεχόμενη προσβολή από τον κορωνοϊό , ο οποίος εγκυμονεί κίνδυνο θανάτου – όσο και τους γύρω μας , τους άλλους ανθρώπους με τους συμβιώνουμε στην κοινωνία. Είναι στην ουσία μια επιλογή που δείχνει ευαισθησία και ανθρωπιά και αποκρούει την κακή νοοτροπία που έχει αποκτήσει η πλειοψηφία να κάνει ό,τι την ευχαριστεί, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες και χωρίς να μπορεί να χαλιναγωγήσει τις επιθυμίες της, σκεπτόμενη ότι πρέπει κάποιες στιγμές να μην κάνουμε μόνο ό,τι μας αρέσει, αλλά να περιορίζουμε τα «θέλω» μας για να προστατεύσουμε τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.
Το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας και της κατ ’εξαίρεση μετακίνησης με τη συμπλήρωση ειδικού εντύπου που εγκρίνεται από όργανα της διοίκησης, έχει ήδη εφαρμοστεί στη Γαλλία και στην Ιταλία, δυστυχώς μετά την ραγδαία αύξηση των θανάτων, σαν ύστατη λύση για να να μη χαθούν και άλλες ανθρώπινες ζωές από τη διασπορά του ιού. Στη γειτονική μας χώρα ένας από τους λόγους που πήρε αυτές τις διαστάσεις η πανδημία είναι ότι το χρονικό διάστημα που εκδηλώθηκαν τα πρώτα κρούσματα οι ιθύνοντες δεν έδωσαν τη σημασία που έπρεπε και άφησαν τους ανθρώπους να συνεχίσουν ανενόχλητοι τις καθημερινές δραστηριότητες τους : εξόδους, μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, άθληση σε γυμναστήρια και studioόπου πραγματοποιούνται άλλες δραστηριότητες, δουλειές σε χώρους όπου συγχρωτίζονταν με πλήθος κόσμου, μετακίνηση σε άλλες πόλεις, χωρίς καμία μέριμνα.
Η Κυβέρνηση οδηγήθηκε σε αυτή την επιλογή γιατί παρότι καθημερινά οι υπεύθυνοι έκαναν εκκλήσεις να μείνουμε προστατευμένοι στο περιβάλλον του σπιτιού μας , μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων είτε από άγνοια είτε από επιπολαιότητα είτε εκδηλώνοντας με λάθος τρόπο το φόβο τους να μην κολλήσουν το θανατηφόρο ιό έφυγαν από την Αθήνα και εν γένει τα μεγάλα αστικά κέντρα για να διαμένουν στην επαρχία. Χωρίς να λάβουν υπόψη τον παράγοντα ότι μπορεί να τον μεταφέρουν στους μεγάλης ηλικίας ανθρώπους που διαμένουν εκεί μόνιμα ή ότι κινδυνεύουν και οι ίδιοι λόγω του συγχρωτισμού μεγάλου πλήθους σε μια μικρή γεωγραφικά περιοχή. Όπως και προγενέστερα πολλοί ήταν αυτοί που συνωστίζονταν σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους όπως οι παραλίες , τα πάρκα και οι πλατείες μη αντιλαμβανόμενοι ότι και σε αυτούς τους χώρους αν συγκεντρωθούν πολλά άτομα μαζί ο κίνδυνος αυξάνεται και απειλεί την υγεία και των ίδιων. Δεν τους κατακρίνω αποστασιοποιημένα και αυστηρά , όλοι μας αναγκαστήκαμε να στερηθούμε ευχάριστες ασχολίες συνδεδεμένες με τη χαρά και την ευεξία αυτό το χρονικό διάστημα . Το ζητούμενο είναι να γίνει κατανοητό ότι αυτό έπρεπε να συμβεί, γιατί η αντίθετη στάση σημαίνει ότι «δίνουμε χώρο» και αυξάνουμε τις πιθανότητες προσβολή της υγείας μας και στην ενδεχόμενη απώλεια πολλών ανθρώπινων ζωών.
Λόγω ακριβώς των ιδιαιτέρων συνθηκών και της εμφάνισης της πανδημίας η επιλογή του Πρωθυπουργού να εξαγγείλει την απαγόρευση άσκοπων μετακινήσεων που κατακρίθηκε από κάποιους με το επιχείρημα ότι ενέχει χαρακτήρα γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας ,εφόσον προβλέπεται ειδική διαδικασία για να επιτραπεί σε κάποιον πολίτη η μετακίνηση,είναι σύμφωνη με τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα και εν γένει στην ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Συγκεκριμένα στο άρθρο 5 του Συντάγματος το οποίο καθιερώνει θεμελιώδη ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και μεταξύ αυτών την ελευθερία κυκλοφορίας προβλέπονται τα ακόλουθα:
Hπροσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Κανείς δεν καταδιώκεται, ούτε συλλαμβάνεται, ούτε φυλακίζεται, ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται , παρά μόνο όταν και όπως ορίζει ο νόμος.
Κατά την παράγραφο 4 του άρθρου 5 του Συντάγματος : «Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιοδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ ’αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή ποινικού δικαστηρίου ,σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.
Ωστόσο υπό το ανωτέρω άρθρο του Συντάγματος έχει τεθεί η εξής ερμηνευτική δήλωση: « Στην απαγόρευση της παραγράφου 4 ( δηλαδή στην απαγόρευση λήψης μέτρων που περιορίζουν την ελεύθερη κίνηση)δεν περιλαμβάνεται η λήψη μέτρων που επιβάλλονται για την προστασίας της δημόσιας υγείας ή της υγείας των ασθενών , όπως νόμος ορίζει όπως δεν περιλαμβάνεται και η απαγόρευση εξόδου με πράξη του εισαγγελέα εξαιτίας ποινικής δίωξης. Προβλέπει δύο εξαιρέσεις η ερμηνευτική αυτή δήλωση του Συνταγματικού άρθρου, στις οποίες επιτρέπεται ο περιορισμός του θεμελιώδους δικαιώματος της ελευθερίας κίνησης . Συνεπώς, στην παρούσα συγκυρία η απόφαση για προσωρινό περιορισμό – μέχρι 6 Απριλίου του 2020 – της κυκλοφορίας των πολιτών δεν μπορεί να κατακριθεί ως αντισυνταγματική , ακριβώς γιατί επιβάλλεται για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.
Επίσης, κατά την ερμηνεία των σχετικών διατάξεων του Συντάγματος σε υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το Συμβούλιο της Επικρατείας έχει παγίως κριθεί ότι η προσωπική ελευθερία αποτελεί μεν θεμελιώδη συνταγματική αρχή , επιτρέπεται όμως η θέσπιση με τυπικό νόμο ή με κανονιστική πράξη εκδιδόμενη κατ ’εξουσιοδότηση τυπικού νόμου περιορισμών στην ελευθερία αυτή, οι οποίοι τίθενται κατά τρόπο γενικό και αντικειμενικό.Ειδικά δε όσον αφορά τους περιορισμούς στην ελεύθερη κίνηση όπως και όσον αφορά τους περιορισμούς στην ελεύθερη εγκατάσταση στη Χώρα καθώς και στην ελεύθερη έξοδο και είσοδο σε αυτήν οποιουδήποτε Έλληνα , απαγορεύεται στο νομοθέτη ή στην κανονιστικώς δρώσα διοίκηση να θεσπίζει τους περιορισμούς αυτούς με τη μορφή «ατομικών διοικητικών μέτρων». Με τη φράση ατομικά διοικητικά μέτρα ο συντακτικός νομοθέτης θέλησε να αποκλείσει την ανάθεση σε όργανα της εκτελεστικής εξουσίας οποιασδήποτε διακριτικής ευχέρειας για την έκδοση ατομικών διοικητικών πράξεων περιοριστικών της εν λόγω ελευθερίας. Δεν μπορεί δηλαδή ο νομοθέτης ή η κανονιστικώς Δρώσα διοίκηση χρησιμοποιώντας αόριστες έννοιες και γενικές ρήτρες , οι οποίες χρήζουν προσδιορισμού με συμπλήρωση , να αφήνουν σε διοικητικά όργανα περιθώρια ουσιαστικής εκτίμησης ή αξιολόγησης της συμπεριφοράς ατόμων ή της εκτίμησης ή αξιολόγησης άλλων πραγματικών δεδομένων , προκειμένου να εκδώσουν ατομική διοικητική πράξη περιοριστική της εν λόγω ελευθερίας. Συνεπώς νόμος ο οποίος θεσπίζει περιορισμούς στην ελεύθερη κίνηση δεν αντίκειται στο Σύνταγμα , όταν αναθέτει στα διοικητικά όργανα τη διαπίστωση απλώς και μόνο της συνδρομής των τασσόμενων από το ίδιο το νομοθετικό κείμενο κατά τρόπο γενικό αλλά και συγκεκριμένο και σαφή αντικειμενικών προϋποθέσεων με τη συνδρομή των οποίων επιτρέπεται έκδοση ατομικής διοικητικής πράξης περιοριστικής της εν λόγω ελευθερίας.
Η δημοσιευθείσα μετά την εξαγγελία του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη , Κοινή Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών Υποθέσεων ( «Επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19) ακολούθησε την προγενέστερη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με ημερομηνία 20 Μαρτίου του 2020 η οποία προέβλεψε στο άρθρο 68 παρ.3 αυτής τη δυνατότητα επιβολής ως μέτρου πρόληψης και για το απολύτως αναγκαίο χρονικό διάστημα, περιορισμών ή απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών εν όλω ή εν μέρει στην ελληνική επικράτεια.
Η ανωτέρω Υπουργική Απόφαση με την οποία επιβλήθηκε ο περιορισμός στις μετακινήσεις μας ,επικαλείται την ερμηνευτική δήλωση του άρθρου 5 του Συντάγματος, η οποία αναλύθηκε παραπάνω, ότι δηλαδή μπορεί να επιβληθεί περιορισμός της ελευθερίας κίνησης για λόγους δημόσιας υγείας και ελήφθη αφού κρίθηκε στην πράξη ότι τα άλλα μέτρα που είχαν ήδη υιοθετηθεί για αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού ( κλείσιμο σχολείων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, γυμναστηρίων, χώρων εστίασης και διασκέδασης) και οι απλές συστάσεις να μην συγχρωτίζονται πολλά άτομα στον ίδιο χώρο, να τηρούνται αποστάσεις και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις, δεν αναχαίτισαν μεγάλη μερίδα κόσμου , η οποία δεν άκουσε τις συστάσεις των ειδικών και ακολούθησε συμπεριφορές που ενείχαν τον κίνδυνο διάδοσης και πολλαπλασιασμού των κρουσμάτων.
Για τους λόγους αυτούς ο περιορισμός της ελευθερίας κίνησης δε μπορεί να θεωρηθεί αντισυνταγματικός, ούτε μπορεί να υποστηριχθεί ότι παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας.
Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που επιβάλλει περιορισμό στις μετακινήσεις εκδόθηκε κατόπιν εξουσιοδότησης από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 20.3.2020 που περιελάμβανε κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού και δεν έχει χαρακτήρα ατομικού διοικητικού μέτρου.
Η ελληνική αστυνομία, η Δημοτική Αστυνομία και οι Λιμενικές Αρχέςπου έχουν επωμιστεί την αρμοδιότητα να πραγματοποιούν τονέλεγχοτης κίνηση των πολιτών απλά διαπιστώνουν αν συντρέχουν οι γενικές προϋποθέσεις που έχει θέσει ο νόμος οι οποίες είναι αντικειμενικές , σαφείς και ισχύουν για όλους.
Εξάλλου, όπως προανέφερα πρόκειται για μια ρύθμιση που συνάδει – συμφωνεί με διατάξεις του συνόλου της ευρωπαϊκής νομοθεσίας που θεωρεί ανθρωπιστική επιλογή και επιτρέπει εξαιρέσεις στην αναγνώριση των ελευθεριών μας μόνο σε περιπτώσεις που συντρέχουν λόγοι δημόσιας τάξης, δημόσιας ασφάλειας ή δημόσιας υγείας.
Ενδεικτικά αναφέρω την οδηγία 2004/38/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου που αφορά βέβαια ένα άλλο δικαίωμα – ευρύτερο δικαίωμα , το δικαίωμα των πολιτών της Ένωσης και των μελών των οικογενειών τους να κυκλοφορούν και να διαμένουν ελεύθερα στην Επικράτεια των κρατών μελών και το κατοχυρώνει προβλέπει στο άρθρο 27 παρ.1 μία μόνο εξαίρεση : « Τα κράτη – μέλη μπορούν να επιβάλλουν περιορισμούς στην ελευθερία κυκλοφορίας και διαμονής των πολιτών της Ένωσης και των μελών της οικογένειάς τους , ανεξαρτήτως ιθαγένειας ( μόνο ) για λόγους δημόσιας τάξης, δημόσιας ασφάλειας ή δημόσιας υγείας . Δεν μπορεί να γίνεται επίκληση των λόγων αυτών για την εξυπηρέτηση οικονομικών σκοπών. 2. Κάθε μέτρο που λαμβάνεται για λόγους δημόσιας τάξης ή δημόσιας ασφάλειας πρέπει να τηρεί την αρχή της αναλογικότητας και να θεμελιώνεται αποκλειστικά στην προσωπική συμπεριφορά του αφορώμενου ατόμου. Η προσωπική συμπεριφορά του αφορώμενου ατόμου πρέπει να συνιστά πραγματική, ενεστώσα και αρκούντως σοβαρή απειλή, στρεφόμενη κατά θεμελιώδους συμφέροντος της κοινωνίας.»
Δικηγόρος Αθηνών*
Ετικέτες: dikastiko.grΑλεξάνδρα Μάμμααπαγόρευση κυκλοφορίαςΑρθροΜάμμαΣύνταγμασυνταγματική
https://www.dikastiko.gr/articles/alexa ... kloforias/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Το ΚΚΕ το θεωρώ πιο σοβαρό και στιβαρό στις αποφάσεις του.
Από κει δεν βλέπω πρόβλημα.
Τους συριζαίους όμως τους φοβάμαι ότι θα γίνουν 40 κομμάτια και θα πρέπει να βγούνε έξω να τους μαζέψουν.
Ελπίζω να ακούσουν την καμπάνα που κτύπησε σήμερα ο Βενιζέλος.
Η κίνηση του δεν θεωρώ ότι είναι από ιδίαν σκέψην.
Θα δείξει.
Από κει δεν βλέπω πρόβλημα.
Τους συριζαίους όμως τους φοβάμαι ότι θα γίνουν 40 κομμάτια και θα πρέπει να βγούνε έξω να τους μαζέψουν.
Ελπίζω να ακούσουν την καμπάνα που κτύπησε σήμερα ο Βενιζέλος.
Η κίνηση του δεν θεωρώ ότι είναι από ιδίαν σκέψην.
Θα δείξει.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 31055
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Σε διαψεύδουν σχεδόν όλα τα ποστ μου. Αλλά πες την ιστορίαBeria έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:43Πες ουπς, μαι μπαντ και άστοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:39Πάντα με ο τα γράφω τα ου. Τέκνικαλι δεν είναι λάθος
Μην το κάνεις αυτό
Αλλωστε είχε πλάκα (να κάνεις λάθος μιλώντας για το ότι δεν θα ξανακάνετε λάθη)
Αν πεις οκ λάθος θα σου πω ωραία ιστορία ΕΦ με λάθος
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38676
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Καλά πλάκα κάνεις τώρα;Beria έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:43Πες ουπς, μαι μπαντ και άστοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:39Πάντα με ο τα γράφω τα ου. Τέκνικαλι δεν είναι λάθος
Μην το κάνεις αυτό
Αλλωστε είχε πλάκα (να κάνεις λάθος μιλώντας για το ότι δεν θα ξανακάνετε λάθη)
Αν πεις οκ λάθος θα σου πω ωραία ιστορία ΕΦ με λάθος
Μέσα στο φόρουμ η αντικατάσταση του -ου από -ο, γίνεται χρόνια από αρκετούς. Από το παλιό ακόμα.
Τώρα το πήρες χαμπάρι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
ή ου ή ωOtto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:56Καλά πλάκα κάνεις τώρα;Beria έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:43Πες ουπς, μαι μπαντ και άστοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:39Πάντα με ο τα γράφω τα ου. Τέκνικαλι δεν είναι λάθος
Μην το κάνεις αυτό
Αλλωστε είχε πλάκα (να κάνεις λάθος μιλώντας για το ότι δεν θα ξανακάνετε λάθη)
Αν πεις οκ λάθος θα σου πω ωραία ιστορία ΕΦ με λάθος
Μέσα στο φόρουμ η αντικατάσταση του -ου από -ο, γίνεται χρόνια από αρκετούς. Από το παλιό ακόμα.
Τώρα το πήρες χαμπάρι;
ή Δεν θα επιτρέψουμε
ή Δεν θα επιτρέψωμεν
ο τύπος δεν θα επιτρέψομεν με ν κί όλας (!) είναι τραβεστί
- Otto Weininger
- Δημοσιεύσεις: 38676
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 00:29
- Τοποθεσία: Schwarzspanierstraße 15
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Δεν εξετάζω το σωστό ή λάθος εδώ. Σου λέω ότι εδώ μέσα το κάνομε χρόνια. Από το παλιό ακόμα.Beria έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 23:01ή ου ή ωOtto Weininger έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:56Καλά πλάκα κάνεις τώρα;
Μέσα στο φόρουμ η αντικατάσταση του -ου από -ο, γίνεται χρόνια από αρκετούς. Από το παλιό ακόμα.
Τώρα το πήρες χαμπάρι;
ή Δεν θα επιτρέψουμε
ή Δεν θα επιτρέψωμεν
ο τύπος δεν θα επιτρέψομεν είναι τραβεστί
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Awesomatic
- Δημοσιεύσεις: 6553
- Εγγραφή: 16 Μάιος 2018, 00:11
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Ευάγγελος Βενιζέλος, τώρα στο ΟΡΕΝ!
Άρθρο 120 του συντάγματος καιVeni Vidi Vici έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:01Έλα...το μπούλο!Δεν υπάρχει αντισυνταγματικός νόμος αν ο Πρόεδρος της Κυβερνήσεως, ο Πρόεδρος της Βουλής και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποφασίσουν από κοινού πως η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!
Όλα τα μέτρα είναι συνταγματικά!
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα "αντίρρησης", ούτε καν η αξιωματική αντιπολίτευση και κανείς δεν έχει το δικαίωμα "συλλαλητηρίων"!

Δημόσια σε όποιον έχει τέτοιες αντιλήψεις και όποιον πολιτικό διανοηθεί κάτι τέτοιο.
Για κάτι ακριβώς τέτοιους λόγους οι Αμερικανοί έχουν αναφαίρετο δικαίωμα από το σύνταγμα να φέρουν όπλα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο δημοκρατικός εκδότης κος Ευάγγελος επαναφέρει και την "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ";
από Golden Age » 07 Μαρ 2024, 21:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
07 Μαρ 2024, 21:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πορεία του ΠΑΜΕ στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
από Golden Age » 02 Νοέμ 2023, 13:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
26 Δεκ 2023, 16:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι ο Κυριάκος ο νέος Βενιζέλος;(ο παλιός)
από antaras » 27 Ιουν 2023, 20:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
27 Ιουν 2023, 20:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνέλαβαν τον Ιανόνε και 20 μέλη της Casa Pound στο Ελ. Βενιζέλος
από Beria » 01 Νοέμ 2023, 13:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 347 Απαντήσεις
- 8969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
07 Νοέμ 2023, 21:18
-