Ο Καραγκιόζης έχει μια κλασική σκηνή που τον ρωτάει ο Χατζηαβάτης πώς πήγε με τον Βεληγκέκα
Καραγκιόζης: ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑ!
Χατζηαβάτης: Τον έδειρες;
Καραγκιόζης: Με έδειρε, κουράστηκε, ίδρωσε, αρρώστησε

Ο Καραγκιόζης έχει μια κλασική σκηνή που τον ρωτάει ο Χατζηαβάτης πώς πήγε με τον Βεληγκέκα
«Δεν σταμάτησα γιατί, εντάξει, δεν ήμουν και κανένας μεγάλος κακοποιός. Δεν κυνηγούσαν τον μεγάλο ληστή και δολοφόνο. Ούτε κατάλαβα ότι αυτό που έκαναν ήταν καταδίωξη. Το πρώτο βράδυ πήγα στο χωριό μου και κοιμήθηκα σε έναν γνωστό μου»
Ο Πούστης τους φώναζε "δεν μπορείτε να με συλλάβετε είμαι βουλευτής",λογικά περίμενες να κρυφτεί για ένα διάστημα πίσω από την ασυλία και του ήρθαν ανάποδα. Σιχαμένοι σκατόβλαχοι που κάτι αμοιβάδες τους έχωσαν στη βουλή περιμένοντας να αλλάξουν το σύστημα...ντροπή μόνοΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 17:42ωρίς σχόλια...
Μπαρμπαρούσης:«Δεν σταμάτησα γιατί, εντάξει, δεν ήμουν και κανένας μεγάλος κακοποιός. Δεν κυνηγούσαν τον μεγάλο ληστή και δολοφόνο. Ούτε κατάλαβα ότι αυτό που έκαναν ήταν καταδίωξη. Το πρώτο βράδυ πήγα στο χωριό μου και κοιμήθηκα σε έναν γνωστό μου»
Καλυτερα να μασας παρα να μιλας.
Ε, μάσα τότε.
LOLwut?Σιχαμένοι σκατόβαλοι
εσύ ψηφοφόρε του καμμένου είσαι σε θέση ανα αρθρώσεις αντίλογο πέρα απο το "είσαι αδερφή" ή είσαι τελικά ΤΟΣΟ ψηφοφόρος του Καμμένου?
Βρε εξήγα εκεί τί σημαίνει "σκατόβαλοι". Τί είναι, "Μακεδονικά"?
Δε θυμάσαι πόσο αντρίκια έδερνε κούτες στη λαϊκή; Γιατί τον αδικείς;
Βρέθηκε κανένας στον δρόμμο του και κινδύνεψε; Άσε μας ρε τύπε που θα το παίξεις και τροχαία τώρα. Ποιος; Ο οπαδός της Χίλαρυ που ήθελε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο...
Δεν θα είχε περάσει και ο τελαλης από το χωριό να μάθουν ότι τον ψάχνουν, οπότε κοιμήθηκε σαν πουλάκι.Nero έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 17:45Ο Πούστης τους φώναζε "δεν μπορείτε να με συλλάβετε είμαι βουλευτής",λογικά περίμενες να κρυφτεί για ένα διάστημα πίσω από την ασυλία και του ήρθαν ανάποδα. Σιχαμένοι σκατόβλαχοι που κάτι αμοιβάδες τους έχωσαν στη βουλή περιμένοντας να αλλάξουν το σύστημα...ντροπή μόνοΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 17:42ωρίς σχόλια...
Μπαρμπαρούσης:«Δεν σταμάτησα γιατί, εντάξει, δεν ήμουν και κανένας μεγάλος κακοποιός. Δεν κυνηγούσαν τον μεγάλο ληστή και δολοφόνο. Ούτε κατάλαβα ότι αυτό που έκαναν ήταν καταδίωξη. Το πρώτο βράδυ πήγα στο χωριό μου και κοιμήθηκα σε έναν γνωστό μου»