Εγώ περιμένω,μετά από αυτό, την ανάρτηση των ποσών στην Διαύγεια γιατί ως γνωστόν "η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια"Veni Vidi Vici έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:43Όχι.Ταγκανίκας έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:41Εργάζεσαι στην Initiative Media;Veni Vidi Vici έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:40
Το ότι δεν πήρε λεφτά δεν μετράει στην ηθική σου εξίσωση;
Ρε πούστηδοι κάνετε πως δεν τα βλέπετε τα ποστ;
Εσύ εργάζεσαι για τον Κούλογλου ή είσαι των 0,60;
Κρατική διαφήμιση και στο jenny.gr, της συζύγου του υπ. Υγείας
-
Re: Κρατική διαφήμιση και στο jenny.gr, της συζύγου του υπ. Υγείας
Αντιπαθεστατη η Τζενη, αλλα πρεπει να σημειωθει οτι υπηρξε μεγαλη ΜΟΥΝΑΡΑ.
Να μπει κι'αυτο στην εξισωση.
Να μπει κι'αυτο στην εξισωση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- hellegennes
Πρώτον, δεν παίρνει λεφτά και δεύτερον, ακόμη και να έπαιρνε, καλά θα έκανε. Η εκστρατεία ήταν επιτυχημένη, τα μέτρα ήταν επιτυχημένα και ευτυχώς σαν χώρα δεν φτάσαμε ποτέ σε στάδιο εκθετικής αύξησης.Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:33Για ποιό λόγο να παίρνει λεφτά από το υπουργείο υγείας το ξεφτιλοσάιτ άσχετης θεματολογίας με το οποίο σχετίζεται η γυναίκα του υπουργού και οι κόρες της; Υπάρχει ηθικό ζήτημα. Καταρχήν δεν είανι αξιοπρεπές αυτό.
Αν ήταν στο τιμόνι τα γελοία αφεντικά σου, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα είχαμε ψοφήσει όλοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
διοτι οι αλλοι ειναι μεγαλυτερα αρχιδια?
- perseus
μα ηδη ψοφατε διοτι οταν επρεπε να παρετε μετρα πεταγατε αητο.hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:48Πρώτον, δεν παίρνει λεφτά και δεύτερον, ακόμη και να έπαιρνε, καλά θα έκανε. Η εκστρατεία ήταν επιτυχημένη, τα μέτρα ήταν επιτυχημένα και ευτυχώς σαν χώρα δεν φτάσαμε ποτέ σε στάδιο εκθετικής αύξησης.Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:33Για ποιό λόγο να παίρνει λεφτά από το υπουργείο υγείας το ξεφτιλοσάιτ άσχετης θεματολογίας με το οποίο σχετίζεται η γυναίκα του υπουργού και οι κόρες της; Υπάρχει ηθικό ζήτημα. Καταρχήν δεν είανι αξιοπρεπές αυτό.
Να αναφερουμε ξανα οτι το jenny.gr ανηκει στον ομιλο που ανηκει και το luben.
Συνεπως,συμφωνα με τους τρωγλοδυτες και το luben ανηκει στην Μπαλατσινου (μαζι με καμια δεκαρια αλλα sites).
Συνεπως,συμφωνα με τους τρωγλοδυτες και το luben ανηκει στην Μπαλατσινου (μαζι με καμια δεκαρια αλλα sites).
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- perseus
εκτος απο ηλιθιοι τα νεοτσολια ειναι και απατεωνες.
Το θέμα είναι ότι εκτός από τον κορονοϊό κυκλοφορεί και ο ιός της λύσσας.
Η νέα μετάλλαξη προκαλεί προβλήματα στην περιφερειακή όραση, σοβαρή αδυναμία στην κατάποση και παραληρηματικά συνεχόμενα επεισόδια στους νοσούντες.
Η νέα μετάλλαξη προκαλεί προβλήματα στην περιφερειακή όραση, σοβαρή αδυναμία στην κατάποση και παραληρηματικά συνεχόμενα επεισόδια στους νοσούντες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Veni Vidi Vici
Κι'εγώ πιστεύω ότι αν η Μαρέβα όντως μαγειρεύει παιδιά στον φούρνο της, θα πρέπει ο Μητσοτάκης να παραιτηθεί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:07Αυτή η μικρή λεξούλα κάνει τη διαφορά σύντροφοι. Ο Κούλογλου παρουσιάζει ένα μη-θέμα με μηδέν στοιχεία και μηδέν πηγές βάσει κάποιου ενστίκτου. Θεωρεί εκ προοιμίου ότι η συνδιαλλαγή έχει γίνει και καλεί υπουργούς σε παραίτηση αλλά, σύντροφοι διαβάτες, συμπληρώνει αυτό το "αν". Απόδειξη της πρόχειρότητας που διέπει όλους τους αριστερούς αφού κανείς αρθρογράφος δεν έσπευσε να διασταυρώσει πηγές. Απλούστατα έκανε τον συνειρμό καπιταλισμός-κακός-γυναίκα υπουργού-συνένοχος-υπουργός-παραίτηση.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:18
Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.
https://tvxs.gr/news/ellada/kratiki-dia ... vxsmrstvxs
Επιμένουν οι συριζαίοι σε μια οργουελική προπαγάνδα όπου τα στοιχεία και η αλήθεια είναι παράπλευρες απώλειες στη μάχη κατά του καπιταλισμού.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Προφανώς θα μπορούσες να γράψεις ένα άρθρο στο ντοκουμέντο καταλήγοντας με "αν αληθεύει το ψυχανέμισμά μου ο Μητσοτάκης οφείλει να παραιτηθεί".Leporello έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 11:09Κι'εγώ πιστεύω ότι αν η Μαρέβα όντως μαγειρεύει παιδιά στον φούρνο της, θα πρέπει ο Μητσοτάκης να παραιτηθεί.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:07Αυτή η μικρή λεξούλα κάνει τη διαφορά σύντροφοι. Ο Κούλογλου παρουσιάζει ένα μη-θέμα με μηδέν στοιχεία και μηδέν πηγές βάσει κάποιου ενστίκτου. Θεωρεί εκ προοιμίου ότι η συνδιαλλαγή έχει γίνει και καλεί υπουργούς σε παραίτηση αλλά, σύντροφοι διαβάτες, συμπληρώνει αυτό το "αν". Απόδειξη της πρόχειρότητας που διέπει όλους τους αριστερούς αφού κανείς αρθρογράφος δεν έσπευσε να διασταυρώσει πηγές. Απλούστατα έκανε τον συνειρμό καπιταλισμός-κακός-γυναίκα υπουργού-συνένοχος-υπουργός-παραίτηση.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Απρ 2020, 22:18
Αν το σχετικό διαφημιστικό του «Μένουμε Σπίτι» στο site της συζύγου του υπουργού Υγείας προβάλλεται με χρηματοδότηση από την εν λόγω κρατική δαπάνη, τότε ασφαλώς το σκάνδαλο αποκτάει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.
https://tvxs.gr/news/ellada/kratiki-dia ... vxsmrstvxs
Επιμένουν οι συριζαίοι σε μια οργουελική προπαγάνδα όπου τα στοιχεία και η αλήθεια είναι παράπλευρες απώλειες στη μάχη κατά του καπιταλισμού.
- hellegennes
Μηδενική επίδραση είχε μέχρι τώρα ο ιός στην Ελλάδα, επειδή η κυβέρνηση πήρε μέτρα νωρίς. Να κάνεις τον σταυρό σου που δεν κυβερνάει πλέον ο θίασος, ειδικά εσύ που τα έχεις κάνει πάνω σου.perseus έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:52μα ηδη ψοφατε διοτι οταν επρεπε να παρετε μετρα πεταγατε αητο.hellegennes έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:48Πρώτον, δεν παίρνει λεφτά και δεύτερον, ακόμη και να έπαιρνε, καλά θα έκανε. Η εκστρατεία ήταν επιτυχημένη, τα μέτρα ήταν επιτυχημένα και ευτυχώς σαν χώρα δεν φτάσαμε ποτέ σε στάδιο εκθετικής αύξησης.Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Απρ 2020, 10:33Για ποιό λόγο να παίρνει λεφτά από το υπουργείο υγείας το ξεφτιλοσάιτ άσχετης θεματολογίας με το οποίο σχετίζεται η γυναίκα του υπουργού και οι κόρες της; Υπάρχει ηθικό ζήτημα. Καταρχήν δεν είανι αξιοπρεπές αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε μου κάνει καμία απολύτως εντύπωση γιατί σε αντίθεση με τους ταρίφες από πάνω ξέρω π.χ. ότι το Huffington Post μαζί με το όνομα (και την ίδια την Αριάννα ως αρχισυντάκτρια και το brand name) πουλήθηκε στην AOL το 2012. Και το 2016 έφυγε αλλά το site συνέχισε να ονομάζεται Huffington για 1 χρόνο.
Αυτά δεν είναι προσωπικές σελιδες -ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όταν τις ξεκινάνε από την αρχή επώνυμοι- αλλά επιχειρήσεις, είναι σα να νομίζεις ότι το "Η Αλίκη στο Ναυτικό" ήταν της Βουγιουκλάκη. Και αν είσαι η γιαγιά της γειτονιάς όντως έτσι νομίζεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 08 Απρ 2020, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Λιστα Πετσα και κρατικη διαφημιση ανα ετος
από Πετσωμενος » 13 Ιουν 2023, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πετσωμενος
13 Ιουν 2023, 10:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ειναι αυτη η κρατικη "Διαφήμιση κοινής λήψης για τη Συμφωνία Πρεσπών";
από Πετσωμενος » 13 Ιουν 2023, 01:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 1131 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πετσωμενος
13 Ιουν 2023, 14:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καιγεται το εργοστασιο του συζυγου της Μινας Γκαγκα
από Portia » 12 Ιουν 2024, 18:25 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-