στην Ιταλία τι τρώνε αντί για πιτόγυρο στο όρθιο;
Σουβλακομαχίες.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Σουβλακομαχίες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Πανινο με τοματα μοτσαρελα λαδι βασιλικο, Πανσσεροτο, καλτσονε, πίτσα, sfogliatella d' aragosta που στην ουσία είναι γλυκό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Μιε.Ερμής έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:14Πανινο με τοματα μοτσαρελα λαδι βασιλικο, Πανσσεροτο, καλτσονε, πίτσα, sfogliatella d' aragosta που στην ουσία είναι γλυκό
Σαλάτες.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Με το που μπω με το αμάξι στην Ιταλία, η πρώτη μου γκάβλα είναι να σταματήσω στο πρώτο βενζινάδικο της autostrada να πιω καφέ κι ένα panino caprese. Την άλλη φορά αγόρασα και για τον υιόν τη φανέλα της Juve.

Ordem e Progresso.
Ο Sid Vicious όντως έχει τον πιο καλό γύρο που έχει φάει άνθρωπος. Ξέρω άλλα δύο που κάμουν γύρο στα κάρβουνα, θα υπάρχουν κι άλλα μα δεν οφείλω να τα ξέρω. Έναν στον Βόλο, κι έναν στη Σαλαμίνα. Σαν του Σιντ δεν είναι, και το λέω σοβαρά, όχι για να κολακεύσω. Επίσης καλό γύρο έτρωγα στη Γερμανία, σε ένα εστιατόριο που έχει πια κλείσει, αλλά ο γείτονας έφτιαχνε κάθε μέρα τον γύρο του με κρέας επιλογής του, με μεράκι, το ξέρω επειδή γειτονεύαμε και έμπαινα στην κουζίνα να βοηθάω για πλάκα, να μαθαίνω και κόλπα, αλλά και για τη φιλία, αφού σπάνια μας έπαιρνε λεφτά όταν πηγαίναμε. Αυτοί οι δύο, κι ένας που έτρωγα στον Πειραιά και πήρε σύνταξη, κάνανε γύρο. Αλλιώς, προτιμώ τα καλαμάκια, αν δεν ξέρω τον γυρά.
Ordem e Progresso.
Τι να τον κάνουμε που δε δουλεύει ΣΚ και έτσι εμείς οι ξενομεριτες δε μπορούμε να τον γευτούμε
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
γρηγορης φαση δηλ.
Σαφέστατα και πολύ καλά κάνει. Απλά το λέω λόγω της πικρίας μου επειδή θα ήθελα πολύ να τον επισκεφθώ
Είναι αλήθεια ότι σε γυράδικο της Θεσσαλονίκης έβαλαν καλαμάκια σε πίτα;

Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Το καλυτερο -απ οσα ετυχε να γνωρισω - με τυροπιτες ( εφτιαχνε κ ζαμπον τυρι κ σπανακι μονο ) στις 12 αντε το πολυ 12 30 το πολυ ειχε ξεπουλησει κ ΣΚ δεν ανοιγε .
Ολα τα εφτιαχνε στο εργαστηριο του - εστελναν ατομα ακομα κ απο γραφεια χλμ μακρια για να παρουν .
Ολα τα εφτιαχνε στο εργαστηριο του - εστελναν ατομα ακομα κ απο γραφεια χλμ μακρια για να παρουν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτά, δεν λένε τίποτα, ισχύουν για τα περισσότερα τυροπιτάδικα - μπουγατσατσίδικα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ξεκαρδιστικό
Pizza frita