Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Re: Ο πιο μυθομανής χρήστης.
Μη νομίζεις ότι η ναιδα τον πιστεύει, Απλά δε της αρέσει που του την πέσαμε και θέλει να το παίξει δικηγόρος του διαβόλου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είναι λίγο υπερβολικός στις εκφράσεις του. Ωστόσο δυστυχώς εχουμε συναντήσει πολλες φορές πραγματικό μισανθρωπισμο.Juno έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 16:23Πάνε αυτήν την σελίδα μέχρι κάτω και βλέπεις δύο μάνι-μάνι.
Χίος: Κάτοικος πυροβόλησε με καραμπίνα δυο 16χρονα ανήλικα προσφυγοπουλάκια
Δεν κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου γιατί δεν πιστεύω πως ο μπλακι ειναι διάβολος. Ανήσυχο, περίεργο πνεύμα ναι, διαολεμένο σε καμία περίπτωση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Σχήμα λόγου είναι η φράση με μεταφορική έννοια
σιγουρα δεν ειναι ο διαβολος απλως του αρεσουν οι ιστοριούλες προς εντυπωσιασμο του ποπολου .

- blackpaint
παντως ακομα κι οταν λειπω για βδομαδες, ανοιγετε νηματα προς τιμην μου. Τοσο πουθεναδες ειστε, ειδικα εσυ.hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 15:59Είπε το άτομο που παρότι έχει μια άκρως συναρπαστική ζωή, πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει, με ανώτερο εισόδημα, μόρφωση και επίπεδο, συνεχίζει να επιστρέφει σε έναν χώρο που τον θεωρούν μυθομανή, παιδαριώδη και αξιολύπητο, από όπου έχει φάει 139 μπαν.blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 15:36αν ημουν, θα ειμασταν φιλοι, αν και παλι δυσκολα γιατι σε βρισκω ιδιαιτερως αντιπαθητικη και ο χαρακτηρας σου μου ειναι αποκρουστικος. Λυπαμαι οσους ειναι υποχρεωμενοι να σε ανεχονται στην αληθινη ζωη, και πιστευω πως πρεπει να ειναι ελαχιστοι.
Διάβολος ο μπλακι;

Ε όχι δα. Απλά είναι λίγο αφελής και παρασύρεται.
Πάντως τον διαβάζω. Έχει φάση
ενίοτε και τα δικά σας στη δική μουhellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 11:07Τα λόγια σου μιλάνε στην ψυχή μου.Tarkovsky έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 05:31Ενδεικτικότατος ο ανωτέρω διάλογος για το γεγονός ότι ο Χέλης δεν είναι πούστης.hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 00:15
Σιγά μην αρέσει το μπρουτάλ στις γυναίκες. Εγώ πάντα είμαι μπρούταλι όνεστ, αλλά δεν το εκτιμούν. Να μια ιστορία όπως την θυμάμαι, από την τελευταία μου σχέση.SpoilerShowΉταν πέρυσι, περίπου τέτοια εποχή. Εγώ έπαιζα στον υπολογιστή (της) κι αυτή ετοιμαζόταν να πάμε σε μια βάφτιση παιδιού φίλης της. Σε κάποια φάση μπαίνει στο δωμάτιο...
-Τι θα γίνει; Θα ετοιμαστείς;
-Σε πέντε λεπτά είμαι έτοιμος (χωρίς να γυρίσω να την κοιτάξω)
-Το ίδιο μού είπες και πριν μια ώρα.
-Ε, ναι. Το ίδιο με ρώτησες και πριν μια ώρα. Είμαι συνεπής στις απαντήσεις μου.
-Δεν σε βλέπω να έχεις ετοιμαστεί, όμως.
-Δεν είπα ότι θα είμαι έτοιμος στα επόμενα 5 λεπτά, είπα ότι τόσο χρειάζομαι.
-Κοίτα να αργήσουμε.
-Εντάξει, θα κοιτάξω.
-Άσε τις μαλακίες και ετοιμάσου.
-Καλά, καλά.
Μετά από περίπου μισή ώρα:
-Ακόμα έτσι είσαι;
-Ναι, γερνάω εξαιρετικά αργά.
-Ρε, θα ετοιμαστείς να φύγουμε; Σε 15 λεπτά πρέπει να είμαστε κάτω.
-Καλά, λέμε. Τον πούλο.
Μετά από 15 λεπτά μπαίνει πάλι στο δωμάτιο φουριόζα. Εγώ φοράω το παντελόνι μου:
-Καλά, τώρα ετοιμάζεσαι;!
-Όχι, ετοιμάστηκα πριν ένα τέταρτο. Αυτό που βλέπεις είναι μαγνητοσκοπημένο.
-Ε, α στο διάολο, ηλίθιε! Θα πάω μόνη μου. Κάτσε να παίξεις τα κωλοπαίχνιδά σου.
Οπότε κι εγώ βγάζω το παντελόνι μου πάλι.
-Πας καλά; Τι κάνεις;!
-Μην ανησυχείς, δεν θα σε βιάσω.
-Ρε, είσαι βλαμμένος; Είσαι εντελώς βλαμμένος; Μας περιμένουν ΛΕΩ!
-Καλά, δεν είπες θα πας μόνη σου; Ψυχοπάθιαν;
-Θα βάλεις το παντελόνι σου, ναι ή όχι;
-Όχι, πιστεύω ότι θα κάνω περισσότερη αίσθηση με το σώβρακο. Κοίτα, είναι τα χρώματα της σημαίας του Αγίου Γεωργίου.
-Τι θες τώρα; Να βριστούμε;
-Εξαρτάται. Θα κάνουμε παθιασμένο σεξ μετά το μπινελίκι;
-Ναι, κάνε όρεξη. Τελείωνε. Αρκετή υπομονή έκανα.
-Ναι, Ιώβ.
Ή κι αν είναι πούστης, ότι δεν γαμιέται.
Ή κι αν γαμιέται σαν πούστης, ότι δεν θα μείνει ποτέ έγκυος.
δλδ όποτε δεν απευθύνονται με δια-σπαστικές τάσεις σε άλλο κομμάτι του είναι μου

αυτό άλλωστε κατέδειξα με το αλληγορικό αρχικό μου ποστ
ομιλώ κατόπιν εξουσιοδοτήσεως εκ του συνόλου της παρούσης κοινότητος, πλην υμάς
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Veni Vidi Vici
Υπέγραψα εγώ τέτοια εξουσιοδότηση; Μεθυσμένο με βρήκατε και αποσπάσατε την υπογραφή μου;
Αlea jacta est
- hellegennes
Μια χαρά πέρασε. Δεν της προκάλεσα κανένα τραύμα. Δεν ήταν παρθένα.Ερμής έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 16:40Ανεπανόρθωτα τα τραύματα που δέχτηκε η καημένη και σε αυτο τον τομέα;hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 13:08Ερωτικά δεν ξέρω αν θα είναι πιο αισιόδοξη η ζωή της, τουλάχιστον στο σημαντικό κομμάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εντάξει. Και για το χέσιμο στο γραφείο έχουμε ανοίξει νήμα.blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 17:58παντως ακομα κι οταν λειπω για βδομαδες, ανοιγετε νηματα προς τιμην μου. Τοσο πουθεναδες ειστε, ειδικα εσυ.hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 15:59Είπε το άτομο που παρότι έχει μια άκρως συναρπαστική ζωή, πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει, με ανώτερο εισόδημα, μόρφωση και επίπεδο, συνεχίζει να επιστρέφει σε έναν χώρο που τον θεωρούν μυθομανή, παιδαριώδη και αξιολύπητο, από όπου έχει φάει 139 μπαν.blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 15:36
αν ημουν, θα ειμασταν φιλοι, αν και παλι δυσκολα γιατι σε βρισκω ιδιαιτερως αντιπαθητικη και ο χαρακτηρας σου μου ειναι αποκρουστικος. Λυπαμαι οσους ειναι υποχρεωμενοι να σε ανεχονται στην αληθινη ζωη, και πιστευω πως πρεπει να ειναι ελαχιστοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το νήμα δεν είναι για τη μπλάκι αλλά η ατενσιον πουτανίτσα νομίζει ότι είναι
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Πριν από εσένα οχι, μετά μπορεί να σκέφτηκε να το ραψειhellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 18:57Μια χαρά πέρασε. Δεν της προκάλεσα κανένα τραύμα. Δεν ήταν παρθένα.Ερμής έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 16:40Ανεπανόρθωτα τα τραύματα που δέχτηκε η καημένη και σε αυτο τον τομέα;hellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 13:08Ερωτικά δεν ξέρω αν θα είναι πιο αισιόδοξη η ζωή της, τουλάχιστον στο σημαντικό κομμάτι.
- hellegennes
Φυσικά τον διαβάζουμε, όπως και κάθε λιμό. Αν δεν μπαίναμε στο φόρουμ για να διαβάσουμε και μαλακίες, θα μπαίναμε αποκλειστικά στο Nature.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Στην είπε πολύ άσχημαCecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 16:12Ωχ παλι τον πλήγωσα!blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 15:36αν ημουν, θα ειμασταν φιλοι, αν και παλι δυσκολα γιατι σε βρισκω ιδιαιτερως αντιπαθητικη και ο χαρακτηρας σου μου ειναι αποκρουστικος. Λυπαμαι οσους ειναι υποχρεωμενοι να σε ανεχονται στην αληθινη ζωη, και πιστευω πως πρεπει να ειναι ελαχιστοι.
Δεν μπορω να λεω ψεματα,τι να κανω.

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- hellegennes
Πώς το ξέρεις; Έχεις κάνει σεξ μαζί μου και κακοπέρασες; Γιατί εγώ δεν το θυμάμαι. Μήπως είχες ρίξει τίποτα στο ποτό μου;Ερμής έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 19:01Πριν από εσένα οχι, μετά μπορεί να σκέφτηκε να το ραψειhellegennes έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 18:57Μια χαρά πέρασε. Δεν της προκάλεσα κανένα τραύμα. Δεν ήταν παρθένα.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Αντε βρε, γω ειμαι τοσο αγαπησιάρα !enterprise-psi έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 19:02Στην είπε πολύ άσχημαCecily Anne έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 16:12Ωχ παλι τον πλήγωσα!blackpaint έγραψε: ↑09 Απρ 2020, 15:36
αν ημουν, θα ειμασταν φιλοι, αν και παλι δυσκολα γιατι σε βρισκω ιδιαιτερως αντιπαθητικη και ο χαρακτηρας σου μου ειναι αποκρουστικος. Λυπαμαι οσους ειναι υποχρεωμενοι να σε ανεχονται στην αληθινη ζωη, και πιστευω πως πρεπει να ειναι ελαχιστοι.
Δεν μπορω να λεω ψεματα,τι να κανω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”