Τήνος
Re: Τήνος
Δες εδώ στο νήμα του Σκεπτικού διαφορες λύσεις - να αποφύγεις όσο γίνεται μακροχρόνια ψυχοβγαλσίματα - κρατική θαλπωρή - πολιτικούς μηχανικούς και τα υπερσυνεργεία τους.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ @ Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ @ Α : Σπίτια και Εναλλακτικά σπίτια ......
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Α, σε ευχαριστώ πολύ, δεν ήξερα οτι έχει ανοίξει νήμα.
Εγώ βασικά δεν ψάχνω φωτογραφίες κτλ, έχω δει πολλές, την γνώμη του σαν Πολ.Μηχ ρωτάω για την αντοχή, καταλληλοτητα κτλ αυτών των σπιτιών
(από όσο το έχω ψάξει βασικά, η αντισεισμικότητα ειναι αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως καθώς ξέρω οτι δεν υπάρχουν μελέτες για το θέμα, τα υπόλοιπα είναι μαλλον οκ, πχ υγρασία την παλεύεις με τις στέγες και επίσης οικονομικά εννοείται οτι είναι τρελά χαμηλότερο το κόστος από την συμβατική δόμηση)
Εγώ βασικά δεν ψάχνω φωτογραφίες κτλ, έχω δει πολλές, την γνώμη του σαν Πολ.Μηχ ρωτάω για την αντοχή, καταλληλοτητα κτλ αυτών των σπιτιών
(από όσο το έχω ψάξει βασικά, η αντισεισμικότητα ειναι αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως καθώς ξέρω οτι δεν υπάρχουν μελέτες για το θέμα, τα υπόλοιπα είναι μαλλον οκ, πχ υγρασία την παλεύεις με τις στέγες και επίσης οικονομικά εννοείται οτι είναι τρελά χαμηλότερο το κόστος από την συμβατική δόμηση)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... egean.html
Να πάτε κι' εδώ, απόγευμα προς βράδυ για θέα Χώρας με ηλιοβασίλεμα και φωτισμένη το βραδάκι
Πολύ υποτιμημένο νησί πάντως η Τήνος
Να πάτε κι' εδώ, απόγευμα προς βράδυ για θέα Χώρας με ηλιοβασίλεμα και φωτισμένη το βραδάκι
Πολύ υποτιμημένο νησί πάντως η Τήνος
Σε κτήμα για ''εξοχικό'' θα επέλεγα κάτι τέτοιο - τυπου κοντέινερ.Σουβλίτσα έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 23:06Α, σε ευχαριστώ πολύ, δεν ήξερα οτι έχει ανοίξει νήμα.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σε ρώτησα για τα γούστα σου παιδάκι μου?
(δεν θέλω εμφανές ξύλο,προτιμώ ασβεστοκονίαμα ή πέτρα, επίσης θα ηθελα στέγη, τον κήπο για να φυτεύω αν τον έχω παραδίπλα)
(επίσης, ειναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα, μηπως να μεταφέρουμε την συζήτηση στο ανάλογο νήμα??)
(δεν θέλω εμφανές ξύλο,προτιμώ ασβεστοκονίαμα ή πέτρα, επίσης θα ηθελα στέγη, τον κήπο για να φυτεύω αν τον έχω παραδίπλα)
(επίσης, ειναι πολύ ενδιαφέρον το θέμα, μηπως να μεταφέρουμε την συζήτηση στο ανάλογο νήμα??)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τι να πας να δεις, χριστιανούς στα τέσσερα; Έλα Πάρο που έχει κάνει απόβαση η Σκανδιναβία

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σωστός.enterprise-psi έγραψε: ↑19 Ιουν 2018, 23:27Τι να πας να δεις, χριστιανούς στα τέσσερα; Έλα Πάρο που έχει κάνει απόβαση η Σκανδιναβία
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πέτρα είναι το πιο αγαπημένο μου υλικό.
Βέβαια η πέτρα είναι και ακριβή και θέλει και καλό τεχνίτη και , αλήθεια, υπάρχουν καλοί τεχνίτες σήμερα εκτός απο κάτι αλλοδαπούς που χτίζουν?
Για τα πλινθόχτιστα τί γνώμη έχεις ΠΟλ?