βασικά κανένας κακός δεν δύναται πια να με πονέσει, πονάω από άλλα πράγματα
Δηλαδή άμα σου τραβήξω μια τσιμπιά, δεν θα πονέσεις;
Άσε τα πλινθόκτιστα για περίεργους, εσύ φτιάξε ένα συμβατικό.
Άμα μου τραβήξεις τσιμπιά εσύ θα σου τραβήξω νυχιά εγώ και σε βλέπω στα επείγοντα (και θα ΄χει και περιστέρια να σε κουτσουλάνε )
Γιατί να αφήσω τα πλινθόχτιστα? Μου αρέσουν οπτικά κάτι παλιές φωτο που βλέπω
Μου αρέσει δε ο ασβέστης σαν επίχρισμα, το φυσικό υλικό με τα ασβεστοχρώματα, τρελαίνομαι
να κοίτα εδώ δυο παλιά:
Συνημμένα
23 Διώροφη κατοικία με μερική κατάρρευση.jpg (70.91 KiB) Προβλήθηκε 2882 φορές
Θα έλεγα να μεταφερθούμε στο κατάλληλο νήμα αλλά μιας και μιλάμε για Τήνο, ας αφήσω εδώ άλλη μια φωτό που είναι από το νησί:
πέτρινη κατασκευή, σοβατισμένη, ένα όνειρο
(δεν ξέρω αν επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω upload καθώς την φωτο την βρήκα σε αγγελίες, αν όχι ας μου πει κάποιος να κατεβάσω)
Αυτα σε πολυπληθες επαρχια ειναι για επενδύσεις δεδομένου της καταρρευσης της οικοδομής. Ποιος χτιζει; Αυτος που εχει. Οι αλλοι που θα μεινουν; Δανεια δεν εχει.
Τα εγραψα στο νημα του μεκ στην οικονομια
Συμφωνα παντα με το που ειμαι και τι αναγκες βλεπω σιγα σιγα να εξελίσσονται
Εγω οχι σε διαμέρισμα ηθελα απο παντα. Ενα μικρο σε συνοικια 10 λεπτα απ το κεντρο
Δεδομένου ότι δοκίμασα κι εξοχή και θαλασσα
Θα έλεγα να μεταφερθούμε στο κατάλληλο νήμα αλλά μιας και μιλάμε για Τήνο, ας αφήσω εδώ άλλη μια φωτό που είναι από το νησί:
πέτρινη κατασκευή, σοβατισμένη, ένα όνειρο
(δεν ξέρω αν επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέσω upload καθώς την φωτο την βρήκα σε αγγελίες, αν όχι ας μου πει κάποιος να κατεβάσω)
α, εσένα πρέπει να σε πίκρανε πολύ ο ΠΟλ!
(πολ, στείλε πμ, τι του κανες!)
Δεν είναι προσωπικό το θέμα απλά θεωρώ την συντεχνία του καταστροφική γενικά για τη χώρα - όχι μόνο στον τομέα τους - και τους ίδιους σαν σύγχρονους Βανδαλους.
Το τελευταίο συμφωνώ κι εγώ και αυτό που λεω το λέω μετα πονου και γνωσεως τροπον τινα απο τον δικο μου κυκλο στον οποιο εχω δηλωσει την πληρη αντιθεση μου
ΥΓ: δε καίμε βεβαίως όλους τους πολιτικούς μηχανικούς, να έχουμε και διάκριση (μέγιστη πνευματική αρετή)
Πανοραμική απο την εκκλησία στα Ιστέρνια «το μπαλκόνι του Αιγαίου»
Λίγο πριν φτάσουμε στην Ανδρο
«Το θαλασσάκι» - Εξαιρετικό εστιατόριο στην παραλία στα Ιστέρνια
Την εποχή που πήγαινα τα καλοκαίρια στην Τηνο το 1971-72-73 , θυμάμαι οτι εκει που ειναι τωρα το εστιατόριο ηταν το Καφενείο το Νέον που πηγαίναμε κάθε μεσημέρι να πάρουμε παγωτό πύραυλο. Τωρα έχουν κρατήσει σαν ενθύμιο την πινακίδα απο το παλιό καφενείο.
Μπατσί, Ανδρος, ενα πλοίο βγαίνει και ενα πλοίο μπαίνει στο λιμάνι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 20 Ιουν 2018, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.