Leporello έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 23:06Δεν πάει έτσι. Οι σκατόψυχοι που σκέφτονται έτσι είναι πιό κοντά στην ανεργία παρά στον θάνατο. Είτε δεν ανήκουν στις ευαίσθητες κατηγορίες, είτε έτσι νομίζουν. Αρα, εκείνο που πραγματικά λένε είναι: καλύτερα να πεθάνουν 100.000 άλλοι από εμένα, παρά να χάσω εγώ την δουλειά μου. Να, ο phorumitis, φερ'ειπείν.foscilis έγραψε: ↑11 Απρ 2020, 22:55εδώ εχουμε το εξής απίστευτο, το σημείο που η κλάψα της κρίσης φεύγε από το συνηθισμένο σπασαρχίδιασμα και δείχνει πόσο ασύμβατη είναι με την πολιτισμένη κοινωνία: λέμε "θα πεθάνουμε της πείνας" μεταφορικά, εννοώντας τη φτώχεια και την ύφεση. Κι αυτό αντιπαραβάλλεται σε κυριολεκτικούς θανάτους. Και σου λέει ο άλλος "καλύτερα να πεθάνουν 100.000 παρά όλοι". Στο μεταξύ ακόμα κι αν αύριο εξαφανιζόταν όλο το φαγητό, θα περνούσαν αρκετές εβδομάδες μέχρι να αρχίσουν να πεθαίνουν από πείνα. Στο γαμημένο Κογκό δεν έχουν φαγητό και είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη αύξηση πληθυσμού στον κόσμο.
Μεχρις στιγμης ο μεσος ορος θανατου στην Ελλαδα ειναι 9,3 ανθρωποι για καθε εκατομμυριο. Που τους βλεπεις τους 100.000 που θα πεθανουν οταν στην Ισπανια που εχουν πεθανει ηδη 15.000 χαλαρωνει το lockdown;
.