Leporello έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 09:22
stavmanr έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 08:42
Leporello έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 08:29
Εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια.

Αυτό είναι το νόημα της συζήτησης καημένε μου...
Καθένας με τις εμπειρίες του παράγει θέσεις στο διάλογο.
Δεν το έχεις αντιληφθεί ως τώρα στον εαυτό σου;
Ναι, πολλοί κάνουν έτσι. Εσύ είσαι από εκείνους που παράγει θέσεις χωρίς εμπειρίες.
Γράφεις ανοησίες. Και δεν είναι η πρώτη φορά.
stavmanr έγραψε: ↑13 Απρ 2020, 08:42
Γιά το πώς είναι δυνατόν να μεταλλαχθεί ο ιός δεν μου είπες.
Με τον φυσιολογικό τρόπο που μεταλλάσσονται όλοι οι οργανισμοί : προσαρμόζονται στο περιβάλλον τους.
Δεν ξέρεις;
Δεν είχα αντιληφθεί ότι πίστευες ότι οι οργανισμοί μεταλλάσσονται. Μα το e-coli επί 30 χρόνια δεν υπέστη ούτε μία μετάλλαξη αφού. No new information added, να, το είπε και ο Μίνιτς, πώς τον λένε.
Καταρχήν το ήξερα από την αρχή ότι προσπαθείς να πυρπολήσεις τη συζήτηση. Σε ενδιαφέρει μόνο να επιτεθείς προσωπικά σε κάποιον κι όχι να γίνει η συζήτηση.
Στο ερώτημά σου, ναι, οι οργανισμοί μεταλλάσσονται. Και το ecoli μεταλλάχθηκε. Απλά δεν προστέθηκε κάποια νέα γενετική πληροφορία.
Παράδειγμα: αν το δάχτυλό σου φύγει με κάποιο τρόπο από το χέρι σου και πάει στο αφτί σου, μεταλλάχθηκες. Απλά δεν προστέθηκε κάποια νέα γενετική πληροφορία στο υλικό σου. Δάχτυλο είχες, δάχτυλο έχεις. Όταν θέλεις να πληκτρολογήσεις, πλέον, θα σκύβεις στο πληκτρολόγιο αντί να απλώνεις το χέρι σου.

Σου τα έχω εξηγήσει σε 130 σελίδες συζήτησης. Ακόμα έχεις απορίες;
Πώς μεταλλάσσονται οι ιοί σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε; Απλά ενεργοποιούν δυνατότητες του υλικού τους που για λόγους προσαρμοστικότητας δεν χρησιμοποιούσαν ως τη στιγμή που χρειάστηκε να το κάνουν. Αντί να επιτεθούν με συγκεκριμένο τρόπο σε συγκεκριμένο μέρος του θύματος, ενεργοποιούν άλλη μέθοδο κι επιτίθενται διαφορετικά.