Κανεις δεν με θελει.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κανεις δεν με θελει.
Πουν' το κορίτσι που αγαπώ;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Τελείωσε το σόου του.
- Otto Weininger
Ωπ δικός μου είναι αυτός.
Όταν λες θρίλερ ; Για δώσε παράδειγμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαύρο Πρόβατο
Εχω γραψει δυο θριλερ και τα δυο μεταφυσικα. Προσπαθω οσο μπορω να μι.θω τον Stephen King.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 21:34Ωπ δικός μου είναι αυτός.
Θα σου πω το ενα: Ειναι ενα ζευγαρι Αμερικανων στο Πορτλαντ (Ορεγκον) και μετακομιζουν τελικα στο Σακραμεντο (Καλιφορνια). Ειναι Halloween και οι καινουργιοι γειτονες τους τους καλουν σπιτι για ενα παρτι. Μονο που οι νεοι γειτονες ειναι βαμπιρ...
Τιτλος: Διψα για αιμα.
Εχω γραψει και αλλο.
- Veni Vidi Vici
Θρίλερ, είπε, γράφει...όχι μαλακίες.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 21:34Ωπ δικός μου είναι αυτός.
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Βλήμα έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:30Αντιθέτως, κάποιες φορές νιώθω ότι μου προσδίδουν περισσότερη αξία απ' όση μου αξίζει.karadeniz1 έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:25αισθανεσαι και συ οτι ολοι σε κλανουν καραμουτρα σταλινάρα????
Εγώ, αν ήμουν γκόμενα δεν θα με γούσταρα κι αν ήμουν κανονικός άνθρωπος δεν θα μ' έκανα παρέα. Παραδόξως όμως, υπάρχει κόσμος που δείχνει να με γουστάρει και να μ' εκτιμά. Ο λόγος που μπήκα στο πχόρουμ είναι για να βλέπω τυπάκια σαν κι εσένα, να κάνω την σύγκριση και ν' αρχίσω να εκτιμώ τον εαυτό μου.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Βλήμα έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:53Στον κώλο σου!Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:48Είσαι σκληρός...που είναι η ευαισθησία της αριστεράς διαννόησης;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Otto Weininger
Το να μιμηθεις τον Stephen King είναι απίστευτα δύσκολο. Έχει απίστευτη φαντασία και γράφει φορτωμένα μυθιστορήματα.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 21:55Εχω γραψει δυο θριλερ και τα δυο μεταφυσικα. Προσπαθω οσο μπορω να μι.θω τον Stephen King.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 21:34Ωπ δικός μου είναι αυτός.
Θα σου πω το ενα: Ειναι ενα ζευγαρι Αμερικανων στο Πορτλαντ (Ορεγκον) και μετακομιζουν τελικα στο Σακραμεντο (Καλιφορνια). Ειναι Halloween και οι καινουργιοι γειτονες τους τους καλουν σπιτι για ενα παρτι. Μονο που οι νεοι γειτονες ειναι βαμπιρ...
Τιτλος: Διψα για αιμα.
Εχω γραψει και αλλο.
Σαν ιδέα δεν είναι κακο το σενάριο. Βέβαια σκέψου άλλο τίτλο, το "Διψα για Αίμα" υπάρχει και είναι σημείο αναφοράς βιβλίο (απίστευτο).
Αφού σου αρέσει να γράφεις τρόμου αλλά και παραμύθια, σκέψου μηπως τα παντρεψεις απευθυνόμενος σε πιο μικρές ηλικίες όπως ο R.L. Stine με τις Ανατριχιλες.
- Otto Weininger
Εδώ μιλάμε για συγγραφή. Όταν μάθεις ανάγνωση, τότε θα εκφέρεις γνώμη.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 21:59Θρίλερ, είπε, γράφει...όχι μαλακίες.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 21:34Ωπ δικός μου είναι αυτός.
'Όσο και να κοροϊδεύετε, στα μούτρα σας γυρνάει, ο Μπίλιας είναι διαχρονικός.
-
ναι ειναι αληθεια οτι οι πανυβλακες δεξιουληδες χεζονται πανω τους μολις δουν φασιστερο απο χιλιομετρα... εστω και επιπεδου αγραμματου τσιπρα και καρανικα..Βλήμα έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:30Αντιθέτως, κάποιες φορές νιώθω ότι μου προσδίδουν περισσότερη αξία απ' όση μου αξίζει.karadeniz1 έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:25αισθανεσαι και συ οτι ολοι σε κλανουν καραμουτρα σταλινάρα????
Εγώ, αν ήμουν γκόμενα δεν θα με γούσταρα κι αν ήμουν κανονικός άνθρωπος δεν θα μ' έκανα παρέα. Παραδόξως όμως, υπάρχει κόσμος που δείχνει να με γουστάρει και να μ' εκτιμά. Ο λόγος που μπήκα στο πχόρουμ είναι για να βλέπω τυπάκια σαν κι εσένα, να κάνω την σύγκριση και ν' αρχίσω να εκτιμώ τον εαυτό μου.
βεβαια εμεις οι βενιζελικοι φιλελευθεροι που ανοιξαμε τα ξερονησια για κατι τυπους σαν και σενα και θεσπισαμε το ιδυωνυμον το 29 δεν περνανε αυτα...
εγω παντως μπηκα στο φλορουμ για να κλανω κατι τυπακια σαν και σενα της εαμοβουλγαρικης νομενκλατουρας και πλουτοκρατιας,και να τους θυμιζω το αναποφευκτον πεπρωμενον τους...
δηλαδη την κομμενη κεφαλα της καπεταν σουλτανας στον φανοστατη...

Σου θίξαμε τ' αφεντικούλια σου και σκίζεις τις κιλότες σου; Εγώ δεν είπα για κανέναν που χέζεται. Δεν φαντασιώνομαι επιβολή ως αυτοσκοπό. Αυτά μόνο κάτι φασίστες και "δεν είμαι φασίστας αλλά βενιζελικός" τα φαντασιώνονται προσπαθώντας μάταια να ξεγελάσουν τον εαυτό τους, ότι μέσω αυτής αποκτούν αξία και καλά.karadeniz1 έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 22:23ναι ειναι αληθεια οτι οι πανυβλακες δεξιουληδες χεζονται πανω τους μολις δουν φασιστερο απο χιλιομετρα... εστω και επιπεδου αγραμματου τσιπρα και καρανικα..
βεβαια εμεις οι βενιζελικοι φιλελευθεροι που ανοιξαμε τα ξερονησια για κατι τυπους σαν και σενα και θεσπισαμε το ιδυωνυμον το 29 δεν περνανε αυτα...
εγω παντως μπηκα στο φλορουμ για να κλανω κατι τυπακια σαν και σενα της εαμοβουλγαρικης νομενκλατουρας και πλουτοκρατιας,και να τους θυμιζω το αναποφευκτον πεπρωμενον τους...
δηλαδη την κομμενη κεφαλα της καπεταν σουλτανας στον φανοστατη...
- Veni Vidi Vici
Να σου βάλω (σόρρυ..εκθέσω) ένα διήγημά μου να διαβάζεις στις διανυκερεύσεις σου;Otto Weininger έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 22:15
Εδώ μιλάμε για συγγραφή. Όταν μάθεις ανάγνωση, τότε θα εκφέρεις γνώμη.
Αlea jacta est
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί κανείς δεν θέλει τους Παλαιστίνιους;
από Niki » 05 Νοέμ 2023, 20:29 » σε Διεθνής πολιτική - 138 Απαντήσεις
- 6676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
28 Ιαν 2025, 13:46
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fairfax
22 Ιουν 2024, 17:23
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ - Ο Τσίπρας θέλει να...
από Libre arbitre » 05 Ιούλ 2024, 21:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Ιούλ 2024, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακολουθει κανεις το debate;
από Portia » 11 Οκτ 2023, 21:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 3399 Προβολές
-