εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις ότι η πλειοψηφία δεν το θέλει, εσύ έκανες τον ισχυρισμό σε σένα πέφτει το βάρος της απόδειξηςHighlander έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 19:44Άρα δεν μπορείς να αποδείξεις ότι η πλειοψηφία θέλει υποδοχή της φλόγας με τιμές αρχηγού κράτους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 19:39αφού η πλειοψηφία θεωρείς ότι δεν θέλει, γιατί ποτέ δεν υπήρξε μια οργανωμένη μαζική διαμαρτυρία για να σταματήσει αυτό το γεγονός;Highlander έγραψε: ↑17 Απρ 2020, 19:29
Δςν προκύπτει από πουθενά ότι θέλει η πλειοψηφία υποδοχή της ιερής φωτιάς του φύλαρχο με τιμές αρχηγού κράτους. Πολλοί απλώς δηλώνουν τύποις χριστιανοί στην πραγματικότητα όμως αυτό το ποσοστό καταρρέει
Ξαναλέω ότι απλά άμα η πλειοψηφία θέλει υποδοχή της φλόγας με τιμές αρχηγού κράτους απλά η Ελλάδα δεν αναπτυγμένη χώρα.
Η Σαουδική Αραβία ξέρουμε ότι δεν είναι αναπτυγμένη χώρα, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό, οπότε τι μας το παραθέτεις; Όπως ξέρουμε ότι δεν είναι αναπτυγμένες και οι χώρες από τις οποίες εδχονταιο ι μετανάστες και έχουν συνηθίσει αλλιώς.
Χώρα ανεκτική και αναπτυγμένη είναι αυτή που έχει διαχωρίσει το κράτος από την εκκλησία και που δεν δρα σαν να είναι πραγματικοί οι ροζ ελέφαντες στους οποίους μπορεί να πιστευουν κάποιοι...
Και οσον αφορά τους μουσουλμάνους δε νομίζω ότι υποδεχομαστε κάποια δική τους φλόγα με τιμές αρχηγού κράτους για να παραπονιέμαι...
αντιθέτως, κάθε χρόνο το Μ. Σάββατο μαζεύονται εκατομμύρια στις εκκλησίες για να λάβουν το άγιο φως, όσο και να σε χαλάει αυτό.
αναπτυγμένη χώρα δεν κρίνεται αν ή όχι είναι επειδή υποδέχεται το άγιο φως με τιμές αρχηγού κράτους
υπάρχουν χώρες οι οποίες και ανεπτυγμένες οικονομικά και πολιτισμικά είναι και μια χαρά τηρούν τις παραδόσεις τους
η Ελλάδα ρέπει προς τον τρίτο κόσμο (αν και έχει μεγάλη απόσταση για να φτάσει εκεί) όχι λόγω της εκκλησίας και του άγιου φωτός αλλά λόγω νοοτροπιών και στις περισσότερες των περιπτώσεων, νοοτροπιών που τις φέρουν άνθρωποι που δεν είναι καν θρήσκοι ή δεν πιστεύουν πραγματικά
όσον αφορά τους μουσουλμάνους, πες μου σου αρέσει αυτό το θέαμα των μαστιγωμάτων; φαντάζομαι όχι. γιατί ποτέ δεν μίλησες τότε; δεν χλεύασες αυτή τη παράδοση, όπως κάνεις με το άγιο φως; για να μην θεωρηθεί ότι δεν είσαι ανεκτικός μήπως;
Το μ σάββατο βγαίνω κι εγώ να πάω σε εκκλησίες για το τζερτζελο αυτό δε σημαίνει τίποτα.
Οι νοοτροπίες τρίτου κόσμου είναι οι εθνικοθρησκευτικες νοοτροπίες μεσαίωνα.
Όχι, δε μου αρέσει το θέαμα των μαστιγωματων
Αρκεί στις βλακείες να μην εμπλέκεται το κράτος
οι νοοτροπίες του τρίτου κόσμου δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό που λες, βλέπε Λατινική Αμερική
μια χαρά εμπλέκεται και το κράτος σε πολλές περιπτώσεις