Κακός και ανεύθυνος πατέρας.. Έπρεπε να τα έχεις μάθει για την σημερινή μέρα. Καρμπονάρα και πίτσα τρωνε και αυριο
ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ
Κακός και ανεύθυνος πατέρας.. Έπρεπε να τα έχεις μάθει για την σημερινή μέρα. Καρμπονάρα και πίτσα τρωνε και αυριο
Λίγο έφαγα σήμερα , μισό πιάτο κρέας , λίγη ρώσικη και λίγη ουγγαρέζα κι 1 ποτήρι κρασί.
Προσέχουμε..
Προσέχουμε..
Σήμερα τα "μοσκοφάγανε" , αύριο δεν έχειGewponos90 έγραψε: ↑19 Απρ 2020, 17:59

Αρνί στην σούβλα από Μυτιλήνη, χωριάτικο λουκάνικο με ελαφριά καρυκεύματα, φέτα, σαλάτα με λαχανικά.
Για γλυκό μωσαϊκό.
Για γλυκό μωσαϊκό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αλκοόλ και πακοτίνια.Naida έγραψε: ↑19 Απρ 2020, 15:25Μύριζες αλκοόλ και τσιγάρο;foscilis έγραψε: ↑19 Απρ 2020, 15:14Εμπνευσμένος επιστημονικά από το ποστ σου ότι δε σε πλησιάζει η Στυγαινα, είπα στη δικιά μου "πώς νιώθεις που θα σε βεβηλωσει σαν προσωπικό του σκουπίδι ένας βρωμιάρης μπαρμπας με απεριποιητα γενιά σαν καραφλοχαιτη στο σαγόνι" και έγινε Τοπ5 του τελευταίου εξαμήνου.
Πόσο πιο καβλα πια.foscilis έγραψε: ↑19 Απρ 2020, 21:35Αλκοόλ και πακοτίνια.Naida έγραψε: ↑19 Απρ 2020, 15:25Μύριζες αλκοόλ και τσιγάρο;foscilis έγραψε: ↑19 Απρ 2020, 15:14
Εμπνευσμένος επιστημονικά από το ποστ σου ότι δε σε πλησιάζει η Στυγαινα, είπα στη δικιά μου "πώς νιώθεις που θα σε βεβηλωσει σαν προσωπικό του σκουπίδι ένας βρωμιάρης μπαρμπας με απεριποιητα γενιά σαν καραφλοχαιτη στο σαγόνι" και έγινε Τοπ5 του τελευταίου εξαμήνου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μετα απο πολυ σκεψη, αποφασισα να ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΤΩ και σημερα και μετα τελος.
Καποια στιγμη σκεφτηκα να ξεκινησω αποτοξινωση απο σημερα, αλλα τελικα αποφασισα να συνεχισω το ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ. Μια μερα ακομα ειναι, θα τα καταφερω.
Καποια στιγμη σκεφτηκα να ξεκινησω αποτοξινωση απο σημερα, αλλα τελικα αποφασισα να συνεχισω το ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑ. Μια μερα ακομα ειναι, θα τα καταφερω.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Τι προβλέπεται σήμερα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ και υπαρχει και ενα ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΟΥΦΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΙΚΕΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΙΘΑΣΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ.
Ολ’αυτα με πανδαισια απο σαλατες, αλαντικα, τυρια και αλλα μικροεδεσματα που διεγειρουν την διεστραμμενη ορεξη μου για επανειλημμενα διατροφικα οργια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Ωραίο το σουφλέDaje έγραψε: ↑20 Απρ 2020, 10:07ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ και υπαρχει και ενα ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΟΥΦΛΕ ΠΟΥ ΜΕ ΙΚΕΤΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΙΘΑΣΕΥΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ.
Ολ’αυτα με πανδαισια απο σαλατες, αλαντικα, τυρια και αλλα μικροεδεσματα που διεγειρουν την διεστραμμενη ορεξη μου για επανειλημμενα διατροφικα οργια.

Κι αν μετά από τόσο φαγητό έρθει μια καραμουναρα, ξαναμμένη και σου πει "Daje θέλω να μπεις επανειλημμένα με κάθε ρυθμό και ταχύτητα ", τι θα κάνεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έκανα υπερβολές, έφαγα με μέτρο, μια φορά την πάτησα και πόναγε το στομάχι μου, το 2012. Μετά από Νηστεία, τότε νήστεψα τρία πιάτα μαγειρίτσα και αρνίσια σουβλάκια σε ένα σπίτι Ρώσων. Γύρναγα σπίτι και κόντευα να πάθω γαστρορραγία.
Ordem e Progresso.
Εγώ την πάτησα με το αλκοόλ, από φαγητό μια χαρά. Κεφτεδάκια έφτιαξα στον φούρνο με κριθαράκι στο γουοκ με λευκή σάλτσα, έγινε σούπερ και ελαφρύ. Επίσης πρώτη χρονιά χωρίς γλυκό. Μέχρι εδώ σούπερ, αλλά είχαμε παγωμένο Moscato D' Asti και πρέπει να ήπια σχεδόν όλο το μπουκάλι.
Σήμερα σαλάτα και μαστιχόνερο, μπας και συνέλθω.
Σήμερα σαλάτα και μαστιχόνερο, μπας και συνέλθω.