Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 21 Απρ 2020, 10:26

Papa John έγραψε:
21 Απρ 2020, 00:16
enterprise-psi έγραψε:
21 Απρ 2020, 00:09
Εικόνα
Έλαβες κάτι από αυτές τις δωρεές ;
Δείχνεις πολύ σίγουρος ότι όντως πραγματοποιήθηκαν.
Επίσης μόνο ο σαυρομούρης γνωρίζει γιατί τον ενδιαφέρει τόσο όχι μόνο η κυρά-Σούλα αλλά το σύνολο από Σούλες & Μήτσους.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Σπανοβαγγελοδημήτρης

Re: Δέκα κατηγορίες κατά της χειραγώγησης της παγκόσμιας υγείας από το Ίδρυμα Γκέιτς. Α Μέρος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανοβαγγελοδημήτρης » 21 Απρ 2020, 10:29

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:21
Θα συμπληρώσω στα όσα σωστά έχει γράψει ο Αρίστος κι ένα δικό μου άρθρο από το μπλογκ μου.

Ο Μπιλ Γκαίητς και η Μελίντα

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι ένας δισεκατομμυριούχος που δημιούργησε τα κομπιούτερ και έγινε δισεκατομμυριούχος. Ο μεγιστάνας του ιντερνετ προσπαθεί να μαζέψει το ντι εν ει όλων των ανθρώπων της γης με μια μπατονέτα που μαζεύει σάλιο. Ο σκοπός του είναι να ζήσει για πάντα κάνοντας τον εαυτό του αθάνατο και φορτώνοντας το μυαλό του μέσα στο ίντερνετ. Είναι πάρα πολύ έξυπνος και ντύνεται πάντα με μια ζακέτα πάνω από ένα πουκάμισο κι ενώ έχει πολλά λεφτά η γυναίκα που πήρε είναι πολύ άσχημη.
Γιατί όμως πήρε μια γυναίκα τόσο άσχημη ενώ θα μπορούσε να έχει φωτομοντέλα; Όλα αυτά θα απαντηθούν στο επόμενο άρθρο μου.
Ναι εσένα περιμέναμε να μας πεις, λες και δεν ξέρουμε ότι οι μασόνοι κάνουν γάμους συμφερόντων και όχι μόνο οι μασόνοι βλέπε τι έγινε με την πριγκίπισσα Κατζάρ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Απρ 2020, 10:29

Πάολο έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:15
Εδω αρθρο απο το μακρυνο 2012, που λεει οτι η Γκλαξο, πληρωσε προστιμο 3 ΔΙΣ δολαρια.
Το ιδρυμα Γκειτς, ειχε τοτε τον Τατσι Γιαμαντα, επικεφαλης του τομεα παγκοσμιας υγειας του ιδρυματος.
Αυτος βοηθησε το ιδρυμα Γκειτς, να παραδωσει ιατρικα εργαλεια, χαμηλου κοστους, στον αναπτυσομενο κοσμο.
Μετα πηγε στην Γκλαξο, (που χορηγειται απο το ιδρυμα Γκειτς), οπου για λογαριασμο της, εδωσε εγκριση για το φαρμακο Αβαντια.
Αυτο το φαρμακο ειχε παρενεργειες, και αποσυρθηκε απο την αγορα.
Γι αυτο η Γκλαξο πληρωσε τα 3 ΔΙΣ δολαρια προστιμο.

Εδω η ειδηση.
http://www.humanosphere.org/science/201 ... d-scandal/
κι εδω.
https://www.theguardian.com/business/20 ... rns-senate

κι εδω ο Γιαμαντα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tachi_Yamada

Αρα εδω βλεπουμε, τη στενη σχεση του Ιδρυματος Γκειτς και της Γκλαξο.
Που δεν χαλασε, ουτε μετα τα 3 ΔΙΣ δολαρια προστιμο.

Οσοι ειναι προκατειλημμενοι αυτο που ανεβασες θα κανουν οτι δεν το ειδαν.

Γιατι για αυτους ο κοσμος ειναι ομορφος, αγγελικα πλασμενος, οι φαρμακευτικες ειναι οι μεγαλες ευεργετριες της ανθρωποτητας, παντοτε τηρουν τους κανονες ασφαλειας για οτι βγαζουν στην πιατσα, ειδικα στις παρτιδες που προοριζουν για τον Τριτο Κοσμο. Όσο για τον Γκειτς πως θα μπορουσε το συμβολο της επαναστασης της πληροφορικης να ειναι ανακατεμενος εστω και σε μια λαδια; Αφου ο ανθρωπος ειναι φιλανθρωπος και φροντιζει για τα φτωχα παιδια της Αφρικης (με μεταλλαγμενα).

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Απρ 2020, 10:32

Αρίστος έγραψε:
21 Απρ 2020, 09:11
Το Ανωτατο Δικαστηριο της Ινδιας κινητοποιηθηκε οταν αρχισαν να πεθαινουν τα κοριτσια που ειχαν εμβολιαστει.

Για να γινει αυτο σημαινει οτι ετρεξε κατι περισσοτερο απο τη φαντασια ενος Ινδου αρθρογραφου.

.
Παπαρια μεντολες
Μα τι περιμενει ο ΕΣΗΕΑ;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Απρ 2020, 10:33

Αρίστος έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:19
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:01
Αρίστος έγραψε:
21 Απρ 2020, 09:11
Το Ανωτατο Δικαστηριο της Ινδιας κινητοποιηθηκε οταν αρχισαν να πεθαινουν τα κοριτσια που ειχαν εμβολιαστει.

Για να γινει αυτο σημαινει οτι ετρεξε κατι περισσοτερο απο τη φαντασια ενος Ινδου αρθρογραφου.

.
Ισχύει και για τη φαντασία των Ελλήνων αρθρογράφων.

Καλό είναι να τσεκάρεις και τον αντίλογο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Έρευνα σημαίνει κατάθεση και των δύο απόψεων και όχι αντιγραφή μόνον όσων δημοσιευμάτων γυαλίζουν.

Κανεις λαθος καλη μου. Εγω δεν ισχυριστηκα οτι τον διωξανε οριστικα απο την Ινδια.

Τον σταματησανε ομως ειτε προσωρινα, ειτε μονιμα, σε καποια απο τα προγραμματα εμβολιασμων ειχε συμφωνησει. Και μειωσανε το ποσοστο χρηματοδοτησης που εδινε σε καποιους κρατικους φορεις τους για να μην ειναι εξαρτημενοι ολοκληρωτικα απο αυτον.

Και αυτο αφορα οχι μονο την Ινδια αλλα και τη Σρι Λανκα, το Μπουταν και το Βιετναμ.

Οποτε αν θες να μου κανεις παρατηρηση μην στεκεσαι μονο σε ενα αρθρο αλλα διαβασε τα τουλαχιστον 70 που διαβαζα εγω για 12 μερες πριν γραψω το αρθρο.

.
Eγώ δεν κάνω κάποιο λάθος καλέ μου. Είπα να το παίξω κι εγώ ερευνήτρια.
Γκούγκλισα "Ινδική κυβέρνηση εναντίον Μπιλ" και μου έβγαλε μια σειρά από τίτλους.
Διάβασα ένα δύο και τα ανέβασα ενδεικτικά.
Και είχαν κάποιες πιο σαφείς πληροφορίες από τα 70 που διάβασες εσύ ώστε να θεωρήσεις τεκμηρίωση τον αχταρμά που περιγράφεις.

Συνέχισε να απευθύνεσαι στο κοινό σου, που καταπίνει ότι του πλασάρει ο κάθε ινσπέκτορ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Απρ 2020, 10:34

Πάολο έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:15
Εδω αρθρο απο το μακρυνο 2012, που λεει οτι η Γκλαξο, πληρωσε προστιμο 3 ΔΙΣ δολαρια.
Το ιδρυμα Γκειτς, ειχε τοτε τον Τατσι Γιαμαντα, επικεφαλης του τομεα παγκοσμιας υγειας του ιδρυματος.
Αυτος βοηθησε το ιδρυμα Γκειτς, να παραδωσει ιατρικα εργαλεια, χαμηλου κοστους, στον αναπτυσομενο κοσμο.
Μετα πηγε στην Γκλαξο, (που χορηγειται απο το ιδρυμα Γκειτς), οπου για λογαριασμο της, εδωσε εγκριση για το φαρμακο Αβαντια.
Αυτο το φαρμακο ειχε παρενεργειες, και αποσυρθηκε απο την αγορα.
Γι αυτο η Γκλαξο πληρωσε τα 3 ΔΙΣ δολαρια προστιμο.

Εδω η ειδηση.
http://www.humanosphere.org/science/201 ... d-scandal/
κι εδω.
https://www.theguardian.com/business/20 ... rns-senate

κι εδω ο Γιαμαντα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tachi_Yamada

Αρα εδω βλεπουμε, τη στενη σχεση του Ιδρυματος Γκειτς και της Γκλαξο.
Που δεν χαλασε, ουτε μετα τα 3 ΔΙΣ δολαρια προστιμο.
Μπραβο
Μολιςε ανακαλυψες οτι τα περισσοτερα νεα φαρμακα στον κοσμο παρουσιαζουν παρενεργειες
Σε εποιμενη σου αναρτηση περιμενουμε να ανακαλυψεις και οτι δυει ο ηλιος
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 21 Απρ 2020, 10:36

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:32

Μα τι περιμενει ο ΕΣΗΕΑ;
Κάτσε ρε φίλε, μην πήζεις, τόσες αργίες είχαμε !

Πιστεύω αν έβριζε τον πατέρα σου ευκολότερα θα τον συγχωρούσες ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Απρ 2020, 10:37

Αρίστος έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:29

Οσοι ειναι προκατειλημμενοι αυτο που ανεβασες θα κανουν οτι δεν το ειδαν.

Γιατι για αυτους ο κοσμος ειναι ομορφος, αγγελικα πλασμενος, οι φαρμακευτικες ειναι οι μεγαλες ευεργετριες της ανθρωποτητας, παντοτε τηρουν τους κανονες ασφαλειας για οτι βγαζουν στην πιατσα, ειδικα στις παρτιδες που προοριζουν για τον Τριτο Κοσμο. Όσο για τον Γκειτς πως θα μπορουσε το συμβολο της επαναστασης της πληροφορικης να ειναι ανακατεμενος εστω και σε μια λαδια; Αφου ο ανθρωπος ειναι φιλανθρωπος και φροντιζει για τα φτωχα παιδια της Αφρικης (με μεταλλαγμενα).

.
Ε ναι, τι άλλο;

Όποιος δεν καταπίνει τις παπαριές του κάθε διαφωτιστή, πιστεύει ότι οι φαρμακευτικές είναι φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Ακόμη ένα τεκμηριωμένο συμπέρασμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Απρ 2020, 10:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:33
Αρίστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:01

Ισχύει και για τη φαντασία των Ελλήνων αρθρογράφων.

Καλό είναι να τσεκάρεις και τον αντίλογο σ' αυτές τις περιπτώσεις. Έρευνα σημαίνει κατάθεση και των δύο απόψεων και όχι αντιγραφή μόνον όσων δημοσιευμάτων γυαλίζουν.

Κανεις λαθος καλη μου. Εγω δεν ισχυριστηκα οτι τον διωξανε οριστικα απο την Ινδια.

Τον σταματησανε ομως ειτε προσωρινα, ειτε μονιμα, σε καποια απο τα προγραμματα εμβολιασμων ειχε συμφωνησει. Και μειωσανε το ποσοστο χρηματοδοτησης που εδινε σε καποιους κρατικους φορεις τους για να μην ειναι εξαρτημενοι ολοκληρωτικα απο αυτον.

Και αυτο αφορα οχι μονο την Ινδια αλλα και τη Σρι Λανκα, το Μπουταν και το Βιετναμ.

Οποτε αν θες να μου κανεις παρατηρηση μην στεκεσαι μονο σε ενα αρθρο αλλα διαβασε τα τουλαχιστον 70 που διαβαζα εγω για 12 μερες πριν γραψω το αρθρο.

.
Γκούγκλισα "Ινδική κυβέρνηση εναντίον Μπιλ" και μου έβγαλε μια σειρά από τίτλους.
Και είχαν κάποιες πιο σαφείς πληροφορίες από τα 70 που διάβασες εσύ ώστε να θεωρήσεις τεκμηρίωση τον αχταρμά που περιγράφεις.

Συνέχισε να απευθύνεσαι στο κοινό σου, που καταπίνει ότι του πλασάρει ο κάθε ινσπέκτορ.

Eπειδη εχεις καταντησει μεγαλη γλιτσα κανε μου κουοτ ποιο σημειο του αρθρου μου δεν στεκει.

.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 21 Απρ 2020, 10:40

Μπίστης έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:36

Μα τι περιμενει ο ΕΣΗΕΑ;

Ποιά ΕΣΗΕΑ; Η ΕΣΗΕΑ που στήριξε συριζανέλ με τα μπούνια; :lol::lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Απρ 2020, 10:42

Ο Αριστος ειναι σε απευθειας συνδεση με το Ανωτατο Δικαστηριο της Ινδιας το οποιο επικαλειται συνεχως γι αυτο θελω να τον ρωτησω τι σκατα αποφασισε το συγκεκριμενο δικαστηριο
Αποφαση-καταδικη-ποινες-ονοματα παρακαλω
Αν δεν ξερει να απαντησει τον καλω στα πλαισια της δεοντολογιας να αποσυρει το αρθρο του :003:
Αρίστος for Tsirpas

axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar » 21 Απρ 2020, 10:44

Εννοείται πως ο Γκέιτς τα βλέπει όλα υπό το πρίσμα των κερδών και της επιχειρηματικότητας.

Μην πάμε όμως στο άλλο άκρο ότι οι εμβολιασμοί είναι κακοι. Το ότι έχει αυξηθεί το προσδόκιμο ζωής οφείλεται εν πολλοίς και στους εμβολιασμούς. Πριν τους εμβολιασμούς η θνησιμότητα ήταν πολύ μεγαλυτερη, ειδικά στα παιδιά.

Αναρωτιέμαι Άριστο εάν τα ιδρύματα του Μπίλι έχουνε κάνει καλα πράγματα. Οφείλεις να γράψεις και τα θετικά για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 21 Απρ 2020, 10:47

Tι εγινε Γαλη ακομη ψαχνεις;

Θα σε συμβουλευα να μην διαβαζεις το snoopes αλλα αρθρα απο τους ιδιους τους Ινδους.

Αυτο που εγινε στην Ινδια ειναι οτι επειδη το συστημα υγειας τους στον τομεα των εμβολιων ειχε εξαρτηθει (και διαβρωθει) απο τις δωρεες του Γκειτς θελησαν να ξαναβρουν μερος εστω της ανεξαρτησιας τους.

India cuts some funding ties with Gates Foundation on immunization
By Aditya Kalra

NEW DELHI (Reuters) - A group backed by the Bill & Melinda Gates Foundation that works on India’s immunization programs will now be partially funded by the health ministry, a government official said, a move in part prompted by fears foreign donors could influence policy making.

The decision is seen as part of India’s broader clampdown on non-governmental organizations to assert control over decision making in key policy areas. Last year, India ordered the dismissal of dozens of foreign-funded health experts working on public welfare schemes.

The Gates Foundation has for years funded the Immunization Technical Support Unit (ITSU), which provides strategy and monitoring advice for New Delhi’s massive immunization program that covers about 27 million infants each year.

https://www.reuters.com/article/us-indi ... SKBN15N13K

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Απρ 2020, 10:49

Αρίστος έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:33
Αρίστος έγραψε:

.

Eπειδη εχεις καταντησει μεγαλη γλιτσα κανε μου κουοτ ποιο σημειο του αρθρου μου δεν στεκει.

.
Κάνε μας τη χάρη καημένε.

Αν κάτι μ' ενδιαφέρει στο θέμα, είναι το αντιεμβολιαστικό μήνυμα που υποθάλπει ή προβάλλει.

Και το χειρότερο είναι ότι ούτε καν σας περνάει από το μυαλό, κάτι τέτοιο.
Την έχετε δει ήρωες που κυνηγάνε τον Μπιλ.

Άντε, καλό βόλι σε όλο το συνάφι.

Αν θες κουότ και διορθώσεις στα κείμενα σου, θα τις πληρώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 21 Απρ 2020, 10:50

Μπίστης έγραψε:
21 Απρ 2020, 10:36

Μα τι περιμενει ο ΕΣΗΕΑ;

Ειναι ρητορικο το αιτημα
Προσπαθει να χτυπησει στα κεντρα τσιπας του εγκεφαλου του αντιπαλου
Οσα εχουν απομεινει
Αρίστος for Tsirpas

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών