Ποιος βασανίζεται;

Άλλος ζει με το άγχος πρωΐ, μεσημέρι, βράδυ, bluerose.
Έκαναν το φόβο τους στάση ζωής.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Ποιος βασανίζεται;
Δεν είναι δική μας δουλειά
Ο δάσκαλός σου ήξερε τί σχεδίαζαν για τον ίδιο ή όχι;
Δηλαδή τώρα κάτι σχεδιάζουν και πρέπει να το υποστούμε επειδή το λένε οι προφητείες; Οι προφητείες, αποκάλυψη κλπ. πολύ πιθανό να είναι νοθευμένες και πετσοκομμένες για να βγει άλλο αφήγημα. Αλλά και έτσι μιλάνε για έλευση του Χριστού σαν βασιλέα, όχι για σταύρωση.
Δεν ξέρω τί σχεδιάζει καθένας και τι δεν σχεδιάζει.Antares έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 12:32Δηλαδή τώρα κάτι σχεδιάζουν και πρέπει να το υποστούμε επειδή το λένε οι προφητείες; Οι προφητείες, αποκάλυψη κλπ. πολύ πιθανό να είναι νοθευμένες και πετσοκομμένες για να βγει άλλο αφήγημα. Αλλά και έτσι μιλάνε για έλευση του Χριστού σαν βασιλέα, όχι για σταύρωση.
Επίσης εγώ ανήκω στον ελληνισμό κατ΄αρχήν και μετά στον χριστιανισμό.
Όσο και να βαριεσε θα αρχίσεις εκκλησία,αρχιερατικους εσπερινούς σε γιορτές..μετά Κυριακές..όταν φέρνουν λείψανα Αγίων...σε μοναστήρια..Προσευχή κάθε μέρα όσο μπορείς
Κατ' αρχήν είπα ότι ανήκω στον ελληνισμό, οπότε και λόγω ιστορίας δεν ανοίγω τις πόρτες, τις υπερασπίζομαι μέχρι τέλους. Επίσης ανήκω στον ελληνισμό με την ευρύτερη έννοια, της φιλοσοφίας που έχει κέντρο τον άνθρωπο και οποιαδήποτε χρήση της επιστήμης και τεχνολογίας (οι οποίες ξεκίνησαν και αναπτύχθηκαν με τον ελληνισμό) θα πρέπει να γίνεται για την ωφέλεια του ανθρώπου και όχι για την υποδούλωσή του. Επίσης εκπτώσεις δεν γίνονται. Κανένας άνθρωπος δεν είναι αναλώσιμος. Πόσο μάλλον αυτοί που θεωρούμε δικούς μας.
Σχεδόν όλοι πιστεύουνΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 12:47Η δική μου άποψη είναι ότι εντάξει, δεν υπάρχει Θεός. Αλλά αν πρέπει να συγκρίνουμε θρησκείες έχουμε μια από τις πιο γαμάτες που δοξάζει έναν τύπο μάγκα και καραμπουζουκλή. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον δικό μας. Ούτε Βούδας ούτε Αλλάχ ούτε Βίσνου. Οι μόνοι που θα μπορούσαν να συγκριθούν ήταν οι παλιοί θεοί μας που ήταν όλοι γαμάτοι και ο καθένας ξεχωριστά ένα σύμβολο για κάτι γήινο και πραγματικό αλλά η αρχαία θρησκεία έχει πεθάνει.
Πιστεύοντας στον Χριστό, ακόμα και για τύπους σαν εμένα που δεν πιστεύουν σε τίποτα, μόνο καλό μπορεί να είναι.