Άρχισαν να σκάνε οι βιολογικές βόμβες του Ερντογάν

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Άρχισαν να σκάνε οι βιολογικές βόμβες του Ερντογάν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 21 Απρ 2020, 16:09

Gouerino 4 έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:04
ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Απρ 2020, 15:55
Juno έγραψε:
21 Απρ 2020, 15:50

Να στο εξηγήσω απλά.
Είσαι Ευρωπαία, από οποιαδήποτε χώρα και έχεις να επιλέξεις για διακοπές ένα ξενοδοχείο και ένα ξενοδοχείο στο οποίο βρέθηκαν κρούσματα COVID. Ποιο θα προτιμήσεις;
Εξαρτάται από το πότε βρέθηκαν τα κρούσματα. Το πιο απλό πράγμα είναι οι απολυμάνσεις.

Κάποιοι έχετε μπλέξει την επικινδυνότητα των κτιρίων του Τσερνομπίλ με τους χώρους που εντοπίστηκαν κρούσματα του κορονοϊού. Καμμία σχέση.
Γαλη,σιγουρα εχεις δικιο,αλλα μονο στα λογια ειναι ευκολα και απλα τα πραγματα
Αν βρισκοσουν σε μια πολη και πριν μπεις στην εισοδο ενος ξενοδοχειου μαθαινες οτι εκει πριν ενα μηνα ηταν σε καραντινα φορεις ολο και θα ρωτουσες και καπου αλλου για δωματιο
Δεν είναι μόνον πριν μπεις.

Άλλο παράδειγμα: είσαι σε πλατφόρμα ή είσαι ταξιδιωτικό πρακτορείο και τσεκάρεις ξενοδοχεία.
Όλα έχουν χαμηλές τιμές αφού φέτος δεν έχει 1.000.000 Ασιάτες και κάπου εκεί είναι και 2-3 ξενοδοχεία που τα είχαν κάνει κέντρα για λαθρομετανάστες και είχαν κρούσματα. Λες, ε, θα καθάρισαν, δεν μπορεί, αλλά πού ξέρεις καμιά φορά, άσε καλύτερα για τέτοια είμαστε, τα προσπερνάς και κλείνεις αλλού. Δεν είναι οι δικοί σου οι ξενοδόχοι ούτε είναι στο χωριό σου το ξενοδοχείο να τους υποστηρίξεις, τι να κλείσεις σε αυτό, τι σε οποιοδήποτε άλλο.

Φαντάσου το τώρα σε επίπεδο χώρας, δηλαδή να βρεθούν κρούσματα οπουδήποτε μεταφέρθηκαν λαθρομετανάστες προσφάτως και καταλαβαίνεις τι ζημιά θα έχουμε ως χώρα και πόσοι άλλοι κλάδοι θα καταστραφούν.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH » 21 Απρ 2020, 16:11

Papa John έγραψε:
21 Απρ 2020, 15:54
NKVD_SMERSH έγραψε:
21 Απρ 2020, 14:23
75 χρόνια και ακόμα να το χωνέψεις.

Άντε ακολούθα τον Χίτλερ τον Αρχηγό σου και Αυτοκτόνα.
Αν ακολουθήσει τον Αδόλφο,θα πρέπει να πάει να κρυφτεί κάπου στη Νότια Αμερική.
Για ποια αυτοκτονία μιλάς ;
Θα ήθελες.

Άλλα λέει ο προσωπικός σωματοφύλακας Εβραιοαυστριακού.
“He who controls the spice controls the universe.”

Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 » 21 Απρ 2020, 16:11

Μπεκρής έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:06
κορόιδο έγραψε:
21 Απρ 2020, 15:56
Juno έγραψε:

Μακάρι να το κάνουμε και ξέρουμε τι θα δούμε. Όλα καλά.

Οι συριζαίοι και το δείχνετε σε κάθε ευκαιρία. Να σου βάλω links αρχίζοντας από τη Βουνάτσου;

Τα tests που κάνουν τ'ώρα για τον COVID-19 ποιος τα πλήρωσε; Η ΟΗΕ ή η ΕΕ; Να το δει και η ΓΑΛΗ αυτό.
1. Ωραία, πάρε το ρίσκο και ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ να πνίγεις μετανάστες. Οι λιμενικοί δεν θα γίνουν θύματα των ενστίκτων σου.

2. Δείχνει χαμηλή νοημοσύνη να κατατάσσεις όπου θέλεις αυτούς που διαφωνούν μαζί σου.

3. Για πες μας ποιο πληρώνει τα τεστ;
Η ιστορία έδειξε ότι τα νησιά που έχουν μετανάστες, όπως Χίος και Λέσβος δεν έχουν τουρισμό. Αντίθετα στα μέρη που δεν υπάρχουν μετανάστες ο τουρισμός αυξήθηκε.
Ναι αλλα μεχρι τωρα οι μεταναστες δεν ειχαν ιο,,γιαυτο δεν ειχαν τα νησια τουριστες
Τωρα συμφωνα με τον κοροιδο θα γινει της πουτανας απο τουριστες,αρκει να μην τους γυρισουμε πισω τους μεταναστες φορεις

Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο » 21 Απρ 2020, 16:12

Μπεκρής έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:06
Η ιστορία έδειξε ότι τα νησιά που έχουν μετανάστες, όπως Χίος και Λέσβος δεν έχουν τουρισμό. Αντίθετα στα μέρη που δεν υπάρχουν μετανάστες ο τουρισμός αυξήθηκε.
Σαφώς και έχουν τουρισμό. Αλλά αφού θέλετε να γίνει η Ελλάδα Ουγγαρία της Μεσογέιου θα αναλάβετε και την ευθύνη των επιπτώσεων. Και φυσικά δεν λέτε τίποτα για τις 70 χιλιάδες (τουλάχιστον) που είναι ήδη εδώ.

Όλα αυτά γιατί δεν θέλετε να τους αφήνουμε να φεύγουν. Για να είναι η Ελλάδα ''Ασπίδα της Ευρώπης''.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 21 Απρ 2020, 16:13

κορόιδο έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:09
1. Αν είναι σε νησιά ισχύουν τα 7 χρόνια για να πάρουν ΝΟΜΙΜΑ παραμονή.
Πηγή;

κορόιδο έγραψε:
Όλα αυτά επειδή δεν θέλετε να τους αφήνουμε να φεύγουν.
κορόιδο έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:12
Όλα αυτά γιατί δεν θέλετε να τους αφήνουμε να φεύγουν. Για να είναι η Ελλάδα ''Ασπίδα της Ευρώπης''.
Να πάνε πού;
Πες ενώ ετοιμάζω links με Ειδομένη.
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 21 Απρ 2020, 16:15

κορόιδο έγραψε:
1. Αν είναι σε νησιά ισχύουν τα 7 χρόνια για να πάρουν ΝΟΜΙΜΑ παραμονή. Αλλά δεν σας τα λένε αυτά αυτοί που κλαίγονται ότι τους λένε φασίστες. Όλα αυτά επειδή δεν θέλετε να τους αφήνουμε να φεύγουν.

2. Ας το κάνετε και να δούμε πόσοι θα είναι.
Δεν θα πάρουν τίποτα εκτός από το δρόμο της επιστροφής.

Τα κορόιδα φαλίρισαν, το μαγαζί κλείνει, ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε.

Και εννοείται πως κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν διαλέγει προορισμό διακοπών με ιδεολογικά κριτήρια. Κάτι Καρόλες, ίσως αλλά μιλάμε για φυσιολογικούς ανθρώπους που πάνε διακοπές για να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν, όχι για να κάνουν ακτιβισμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 21 Απρ 2020, 16:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 21 Απρ 2020, 16:15

NKVD_SMERSH έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:11
Papa John έγραψε:
NKVD_SMERSH έγραψε:
21 Απρ 2020, 14:23
75 χρόνια και ακόμα να το χωνέψεις.

Άντε ακολούθα τον Χίτλερ τον Αρχηγό σου και Αυτοκτόνα.
Αν ακολουθήσει τον Αδόλφο,θα πρέπει να πάει να κρυφτεί κάπου στη Νότια Αμερική.
Για ποια αυτοκτονία μιλάς ;
Θα ήθελες.

Άλλα λέει ο προσωπικός σωματοφύλακας Εβραιοαυστριακού.
Εσύ που βρίζεις, κάποιον που δεν έχει μιλήσει υπέρ του Χίτλερ, γιατί να ακολουθήσεις το παράδειγμα του Ζαχαριάδη, αυτοκτόνα ή του Λένιν, κόλλα σύφιλη.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH » 21 Απρ 2020, 16:16

Εγώ είμαι Σταλινικός.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 21 Απρ 2020, 16:17

NKVD_SMERSH έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:16
Εγώ είμαι Σταλινικός.
Ζωή σε σας. :vp20:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 21 Απρ 2020, 16:19

Juno έγραψε:
Τα tests που κάνουν τ'ώρα για τον COVID-19 ποιος τα πλήρωσε; Η ΟΗΕ ή η ΕΕ; Να το δει και η ΓΑΛΗ αυτό.
:lol::lol::lol:

Τελικώς είναι ΟΝΤΩΣ αστείο.

Ειλικρινά τώρα, θεωρείς ότι τα ΠΟΛΛΑ τεστ στους καταυλισμούς (ρομά ή προσφύγων) είναι κάτι αρνητικό για τη δημόσια υγεία;

Εμένα πάντως αν κάποιος μου έλεγε να "μοιράσω" 100 ή 1000 τεστ για έλεγχο σε χ αριθμό κατοίκων μιας "νορμαλ" περιοχής που ζω και έχουν επιβληθεί τα έκτακτα μέτρα και έναν καταυλισμό (ρομά ή προσφύγων), θα κράταγα το 1/10 για δειγματοληπτικό έλεγχο στην δική μου περιοχή και θα έδινα τα υπόλοιπα στον καταυλισμό. Θα το θεωρούσα πολύ πιο ασφαλές, ακόμη και αν ΔΕΝ τα πλήρωνε η εε, ο οηε κλπ και μου τα έπαιρνε το κράτος μέσω φορολογίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 21 Απρ 2020, 16:22

NKVD_SMERSH έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:16
Εγώ είμαι Σταλινικός.
Τ' είν' αυτοί εδώ! Ένα (τελειωμένο εδώ και 30 χρόνια) κόμμα, 15 αιρέσεις του.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
NKVD_SMERSH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NKVD_SMERSH » 21 Απρ 2020, 16:24

Νομίζεις.

Οι Κομμουνιστικές ιδέες παραμένουν πάντα επίκαιρες.

102 χρόνια το ΚΚΕ σας γαμάει το μυαλό.

Gouerino 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gouerino 4 » 21 Απρ 2020, 16:24

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:19
Juno έγραψε:

Ειλικρινά τώρα, θεωρείς ότι τα ΠΟΛΛΑ τεστ στους καταυλισμούς (ρομά ή προσφύγων) είναι κάτι αρνητικό για τη δημόσια υγεία;

Εμένα πάντως αν κάποιος μου έλεγε να "μοιράσω" 100 ή 1000 τεστ για έλεγχο σε χ αριθμό κατοίκων μιας "νορμαλ" περιοχής που ζω και έχουν επιβληθεί τα έκτακτα μέτρα και έναν καταυλισμό (ρομά ή προσφύγων), θα κράταγα το 1/10 για δειγματοληπτικό έλεγχο στην δική μου περιοχή και θα έδινα τα υπόλοιπα στον καταυλισμό. Θα το θεωρούσα πολύ πιο ασφαλές, ακόμη και αν ΔΕΝ τα πλήρωνε η εε, ο οηε κλπ και μου τα έπαιρνε το κράτος μέσω φορολογίας.
Εσενα σε φαινεται αστειο,εμενα παλι οχι
Δεν καταλαβα,γιατι να μην ισχυει στους γυφτους οτι ισχυει και σε μας τους υπολοιπους;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 21 Απρ 2020, 16:25

ΓΑΛΗ έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:19
Juno έγραψε:

Εγώ θα τα κρατούσα για τον πληθυσμό που τα έχει πληρώσει, κυκλοφορεί και προσφέρει στην κοινωνία και στα ταμεία και τους χαραμοφάηδες που έχουν επιλέξει να ζουν απομονωμένοι ή είναι απομονωμένοι λόγω παραβατικότητας (παραβίαση συνόρων), θα τους κρατούσα μακριά από τον υπόλοιπο πληθυσμό που κρατά τα μέτρα προστασίας.
Μετά από απομόνωση 1-2 μηνών δεν θα είναι φορείς.
Απάντησες λοιπόν ποιος πληρώνει, ας μην ακούσουμε πάλι την πιπίλα μα ο ΟΗΕ και η ΕΕ πληρώνει καλέ. Ας πει και το κορόιδο τη γνώμη του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 21 Απρ 2020, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
κορόιδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κορόιδο » 21 Απρ 2020, 16:26

Awesomatic έγραψε:
21 Απρ 2020, 16:15
κορόιδο έγραψε:
1. Αν είναι σε νησιά ισχύουν τα 7 χρόνια για να πάρουν ΝΟΜΙΜΑ παραμονή. Αλλά δεν σας τα λένε αυτά αυτοί που κλαίγονται ότι τους λένε φασίστες. Όλα αυτά επειδή δεν θέλετε να τους αφήνουμε να φεύγουν.

2. Ας το κάνετε και να δούμε πόσοι θα είναι.
Δεν θα πάρουν τίποτα εκτός από το δρόμο της επιστροφής.

Τα κορόιδα φαλίρισαν, το μαγαζί κλείνει, ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε.

Και εννοείται πως κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν διαλέγει προορισμό διακοπών με ιδεολογικά κριτήρια. Κάτι Καρόλες, ίσως αλλά μιλάμε για φυσιολογικούς ανθρώπους που πάνε διακοπές για να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν, όχι για να κάνουν ακτιβισμό.
Αυτό είναι το σενάριο σου.
Οι 70 χιλιάδες που είναι ήδη εδώ;

Κι όλα αυτά γιατί θέλετε να είναι η Ελλάδα Ασπίδα της Ευρώπης και να μην τους αφήνουμε να φεύγουν. Χαρά της Μέρκελ.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών