Σε ολους να ισχυουν τα ιδιαJuno έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 16:25Εγώ θα τα κρατούσα για τον πληθυσμό που τα έχει πληρώσει, κυκλοφορεί και προσφέρει στην κοινωνία και στα ταμεία και τους χαραμοφάηδες που έχουν επιλέξει να ζουν απομονωμένοι ή είναι απομονωμένοι λόγω παραβατικότητας (παραβίαση συνόρων), θα τους κρατούσα μακριά από τον υπόλοιπο πληθυσμό που κρατά τα μέτρα προστασίας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 16:19
Τελικώς είναι ΟΝΤΩΣ αστείο.
Ειλικρινά τώρα, θεωρείς ότι τα ΠΟΛΛΑ τεστ στους καταυλισμούς (ρομά ή προσφύγων) είναι κάτι αρνητικό για τη δημόσια υγεία;
Εμένα πάντως αν κάποιος μου έλεγε να "μοιράσω" 100 ή 1000 τεστ για έλεγχο σε χ αριθμό κατοίκων μιας "νορμαλ" περιοχής που ζω και έχουν επιβληθεί τα έκτακτα μέτρα και έναν καταυλισμό (ρομά ή προσφύγων), θα κράταγα το 1/10 για δειγματοληπτικό έλεγχο στην δική μου περιοχή και θα έδινα τα υπόλοιπα στον καταυλισμό. Θα το θεωρούσα πολύ πιο ασφαλές, ακόμη και αν ΔΕΝ τα πλήρωνε η εε, ο οηε κλπ και μου τα έπαιρνε το κράτος μέσω φορολογίας.
Απάντησες λοιπόν ποιος πληρώνει, ας μην ακούσουμε πάλι την πιπίλα μα ο ΟΗΕ και η ΕΕ πληρώνει καλέ. Ας πει και το κορόιδο τη γνώμη του.
Απλα πραγματα