Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
foscilis
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από foscilis » 21 Απρ 2020, 23:49
Juno έγραψε: ↑20 Απρ 2020, 17:06
Άσε που θα υποχρεώσουν για αποστάσεις μεταξύ των πελατισσών και θα κλείνονται τα μισά ραντεβού.
Αυτές που έχουν extensions και ψεύτικα νύχια, τώρα θα είναι για κλάματα. Παίζει και να κρατούν την καραντίνα καλύτερα από όλους.
Πολύ φοβάμαι την κρατάνε χειρότερα από όλους.
Αφού σκέψου σε αυτή τη φίλη μου που είναι λαθραία κομμώτρια, μια γειτόνισσα για να την πείσει να έρθει χρησιμοποίησε το επιχείρημα "είμαι καρκινοπαθής, έχω ανάγκη για την ψυχολογία μου να μη φαίνεται η ρίζα".
-
Juno
από Juno » 22 Απρ 2020, 00:00
foscilis έγραψε: ↑21 Απρ 2020, 23:49
Juno έγραψε: ↑20 Απρ 2020, 17:06
Άσε που θα υποχρεώσουν για αποστάσεις μεταξύ των πελατισσών και θα κλείνονται τα μισά ραντεβού.
Αυτές που έχουν extensions και ψεύτικα νύχια, τώρα θα είναι για κλάματα. Παίζει και να κρατούν την καραντίνα καλύτερα από όλους.
Πολύ φοβάμαι την κρατάνε χειρότερα από όλους.
Αφού σκέψου σε αυτή τη φίλη μου που είναι λαθραία κομμώτρια, μια γειτόνισσα για να την πείσει να έρθει χρησιμοποίησε το επιχείρημα "είμαι καρκινοπαθής, έχω ανάγκη για την ψυχολογία μου να μη φαίνεται η ρίζα".
Α μάλιστα. Και η καρκινοπαθής δεν ανησυχεί μην κολλήσει και πάει στα θυμαράκια. Όμορφα!
Το βλέπω το δεύτερο κύμα να πλησιάζει και μην ξεχνάμε, όταν λέμε ισπανική γρίπη εννοούμε το δεύτερο κύμα της, αυτό θέρισε κόσμο.
-
foscilis
από foscilis » 22 Απρ 2020, 00:04
Juno έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 00:00
Α μάλιστα. Και η καρκινοπαθής δεν ανησυχεί μην κολλήσει και πάει στα θυμαράκια. Όμορφα!
αυτό της είπε και η κομμώτρια. Ότι πας καλά, είσαι καρκινοπαθής και μου το λες σαν επιχείρημα για να σπάσω την καραντίνα; Φαντάσου λύσσα όμως.
-
Juno
από Juno » 22 Απρ 2020, 00:15
foscilis έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 00:04
Juno έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 00:00
αυτό της είπε και η κομμώτρια. Ότι πας καλά, είσαι καρκινοπαθής και μου το λες σαν επιχείρημα για να σπάσω την καραντίνα; Φαντάσου λύσσα όμως.
Ε, μα! Αν τα αποτελέσματα στο Κρανίδι είναι άσχημα και παρατείνουν την καραντίνα, νομίζω πως τα 300 ευρώ είναι πλέον μικρό πρόστιμο.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Απρ 2020, 06:10
Στο Λιβανο και στο Ιρακ φτωχοι πληθυσμοι ΕΣΠΑΣΑΝ την καραντινα με διαδηλωσεις στις οποιες φωναζαν οτι προτιμουν να πεθανουν απο τον κορονοιο παρα απο την πεινα.
Οταν η αστυνομια στο Λιβανο εκοψε προστιμο στο ταξιτζη επειδη παραβιασε την καραντινα αυτος απαντησε καιγοντας το ταξι του μπροστα στους εμβροντητους αστυνομικους.
https://slpress.gr/diethni/protimame-na ... apo-peina/
Συντομα η συντριπτικη πλειοψηφια του εργαζομενου πληθυσμου στον πλανητη θα λεει το ιδιο.
.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 22 Απρ 2020, 06:29
Μην στεναχωριεσαι Αριστο
Ο Ελληνας ακομη και να παιρνει 250 ευρω για να καθεται ειναι ικανος να αντεξει χρονια
Ειμαστε ξεχωριστος λαος
Αντεχουμε το επιδοτουμενο καθισμα περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο στον πλανητη
Εχουμε εμπειρια δεκαετιων
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Απρ 2020, 06:52
Δεν στεναχωριεμαι γιατι εχω φιλοσοφησει οτι η βλακεια ειναι νικητη. Απλα γινεται οτι προβλεψα, η πεινα θα φερει πολυ περισσοτερους νεκρους απο τον κορονοιο.
Ηδη το 95% των μεταναστων στην Ινδια δεν εχει παρει επισιτιστικη βοηθεια απο την αρχη της καραντινας, το ιδιο και πολλοι εργαζομενοι που δουλευουν σε διαφορετικες περιοχες της χωρας. Ολοι αυτοι ειναι στα ορια της λιμοκτονιας και διαδηλωσαν με συνθημα: Ταιστε μας η αφηστε μας να γυρισουμε στα σπιτια μας. Εννοουν να τους αφησουν οι αστυνομικοι να επιστρεψουν στα σπιτια τους στο Βορρα που πιστευουν πως θα βρουν τροφη.
.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 22 Απρ 2020, 06:58
Εντακει δεν νομιζω να χαλαστηκες αλλωστε ειναι γνωστο οτι εχεις προτινει ναρκοπεδιο στην Εβρο και βομωαρδισμο ολοκληρων πολεων σε χωρες με μεγαλο ρυθμο γεννησης και κοψιμο καθε παροχης στους λαθρομεταναστες που βρισκονται στην χωρα μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 22 Απρ 2020, 07:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Απρ 2020, 07:08
Φυσικα και χαλαστηκα γιατι η ανθρωποτητα προτιμησε να καταστραφει οικονομικα και να πεινασει.
Eνδεικτικο του ποσο σκατα πανε τα πραγματα οτι χθες το πετρελαιο πηγε σε αρνητικες τιμες και θα πεινασουν και οι πετρελαιοπαραγωγες χωρες.
Αυτη η κατασταση θα φερει δυστυχως και μεγαλες ταραχες.
.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 22 Απρ 2020, 07:17
.
Σώπααα!

Είσαι ο πρώτος που το σκέφτηκε, πρώτη φορά το ακούτω! Μεγάλε!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Απρ 2020, 07:20
Nandros έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 07:17
.
Σώπααα!

.
Μειοψηφια ειμασταν οσοι υποστηριζαμε οτι η πεινα θα φερει περισσοτερους νεκρους απο τον κορονοιο. Σε λιγο καιρο ομως θα το πιπιλανε ολοι.
.
-
Niki
- Phorum.gr user: Niki
από Niki » 22 Απρ 2020, 07:33
Αρίστος έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 07:20
.
Σώπααα!

.
Μειοψηφια ειμασταν οσοι υποστηριζαμε οτι η πεινα θα φερει περισσοτερους νεκρους απο τον κορονοιο. Σε λιγο καιρο ομως θα το πιπιλανε ολοι.
.
Περπάτα και μάζεψε , σπαράγγια , σαλιγκάρια ,σταμναγκάθι , άγρια χόρτα , μολόχες από τα βουνά, πήγαινε για ψάρεμα ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα όποιος πεινάει στην Ελλάδα είναι για μένα απλά τεμπέλης.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 22 Απρ 2020, 07:38
Niki μου πως να παω για ψαρεμα;
Στο εξοχικο μου και βαρκα εχω και ειδη ψαρικης αλλα δεν με αφησε η κυβερνηση να παω σε εξοχικο που ειναι 30 χιλιομετρα εξω απο την Αθηνα.
.
-
Kostaras
από Kostaras » 22 Απρ 2020, 07:39
Niki έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 07:33
Αρίστος έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 07:20
.
Σώπααα!

.
.
Περπάτα και μάζεψε , σπαράγγια , σαλιγκάρια ,σταμναγκάθι , άγρια χόρτα , μολόχες από τα βουνά, πήγαινε για ψάρεμα ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα όποιος πεινάει στην Ελλάδα είναι για μένα απλά τεμπέλης.
Πώς δεν το σκέφτηκε κάποιος;Θα πληρώνουμε την ΔΕΗ με σαλιγκάρια.
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 851 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
22 Ιούλ 2023, 17:53
-
-
- 22 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Communio Sancta
23 Ιαν 2025, 04:18
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
27 Οκτ 2023, 09:35
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
26 Δεκ 2024, 02:12
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.