Ναι βρε. Και οι χειριστές πολιτικών αεροσκαφών πιλοτάρουν F-16.
Τώρα που μου άναψες την περιέργεια, δεν θα μου μάθεις την δουλειά μου; Κρίμα!
.
Καραντίνα ή κάτι άλλο;
Μα γιατί αφήνεις υπονοούμενα! Σοβαρά μιλάω!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Με κατηγόρησες για την πνευματική μου υγεία έμμεσα.
Τώρα με κατηγορείς άμεσα σαν διπλοπρόφιλο και παραβάτη των κανονισμών του πχόρουμ;
Είναι σοβαρά αυτά, να τα ψάξεις με ειδικούς πριν χειροτερέψουν!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Με κατηγόρησες για την πνευματική μου υγεία έμμεσα.
Τώρα με κατηγορείς άμεσα σαν διπλοπρόφιλο και παραβάτη των κανονισμών του πχόρουμ;
Είναι σοβαρά αυτά, να τα ψάξεις με ειδικούς πριν χειροτερέψουν!
.
Άχου το, τσόπα μην κλαις. Θα το κάνω ντα.
Σου θυμίζω τι έκανες.
Έλα τώρα. Γράφει με τόση λύσσα που ή εργάζεται σε ΜΚΟ ή φοβάται μην φύγει ο Αχμέτ.
Εναλλακτικά, βίωσε σαν παιδάκι αδιαφορία από τους γονείς του και τριγυρνά στο web προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή των άλλων. Πενήντα δημοσιεύσεις την ημέρα, φαντάσου πρόβλημα.
Το διάβασα και δεν το πίστεψα. Υπερβολή λέω είναι. Όμως δεν είναι: 51,5 ποστς/ημέρα!
Εγώ που είμαι τεμπέλης και περνάω πολλές ώρες εδώ μέσα έχω μέσον όρο 21,5!
Λες να είναι επαγγελματίας πχορουμίτης;
.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Έλα τώρα. Γράφει με τόση λύσσα που ή εργάζεται σε ΜΚΟ ή φοβάται μην φύγει ο Αχμέτ.
Εναλλακτικά, βίωσε σαν παιδάκι αδιαφορία από τους γονείς του και τριγυρνά στο web προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή των άλλων. Πενήντα δημοσιεύσεις την ημέρα, φαντάσου πρόβλημα.
Το διάβασα και δεν το πίστεψα. Υπερβολή λέω είναι. Όμως δεν είναι: 51,5 ποστς/ημέρα!
Εγώ που είμαι τεμπέλης και περνάω πολλές ώρες εδώ μέσα έχω μέσον όρο 21,5! Λες να είναι επαγγελματίας πχορουμίτης;
Δεν μας είπες, είσαι επαγγελματίας;
.
Πού πήγες ρε κορόιδο και με άφησες μόνο μου;
Έχω αϋπνίες και ποιος θα με διασκεδάσει;!
.
Το υπογραμμισμένο θα το πεις σε όλους μας; Αυτή η φράση είναι για σένα κάτι σαν τη λέξη-κλειδί που έχουν στις σαδομαζοχιστικές μαζώξεις και την λέει κάποιος όταν δεν αντέχει άλλο και θέλει να σταματήσει; Την λες όταν τρομπονιάζεσαι κατά ριπάς και δεν αντέχεις άλλο;
Εγώ λέω ούτε λεφτά ούτε λαθρομετανάστες.
Αν και είναι καλό να τους δίνουν περισσότερα χρήματα όσο λιγότερες είναι οι ροές, ειδικά τώρα που πάνε τρέχοντας για χρεοκοπία, πρέπει να το δούμε ως προσωρινό μέτρο που θα μας δώσει χρόνο να οργανώσουμε πώς θα τους διώξουμε όλους.
Εγώ που είμαι τεμπέλης και περνάω πολλές ώρες εδώ μέσα έχω μέσον όρο 21,5! Λες να είναι επαγγελματίας πχορουμίτης;
Δεν μας είπες, είσαι επαγγελματίας;
Το κάνεις πάλι και μετά κλαίγεσαι.
Δεν μου λες; Είναι από την καραντίνα ή μόνιμο; Έχεις μόνον αυτό το νικνειμ ή και το Juno;
Το υπογραμμισμένο θα το πεις σε όλους μας; Αυτή η φράση είναι για σένα κάτι σαν τη λέξη-κλειδί που έχουν στις σαδομαζοχιστικές μαζώξεις και την λέει κάποιος όταν δεν αντέχει άλλο και θέλει να σταματήσει; Την λες όταν τρομπονιάζεσαι κατά ριπάς και δεν αντέχεις άλλο;
Μόνο σε εσένα και το άλλο νικνέιμ σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος κορόιδο την 22 Απρ 2020, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Τί να γλεντήσεις ρε καημένε, μετά το ολονύχτιο μπερντάχι που σου έριξα;
Πάλι η συκοφαντία με το διπλοπρόφιλο; Νανδρος = Juno;
.
Τί να γλεντήσεις ρε καημένε, μετά το ολονύχτιο μπερντάχι που σου έριξα;
Πάλι η συκοφαντία με το διπλοπρόφιλο; Νανδρος = Juno;
.
Με κάνεις και ανησυχώ ότι δεν φταίει η καραντίνα ...
Σου είπα ότι θα κλαίγεσαι.
Με υποκείμενο νόσημα 25 στους 148 μετανάστες στο Κρανίδι
Θα μεταφερθούν σε άλλο χώρο, πιθανώς εκτός Αργολίδας.
Του Γιώργου Λυκουρέντζου
Νέο συναγερμό στην περιοχή του Κρανιδίου και φόβο για ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού προκαλεί η επιβεβαίωση της πληροφορίας πως νεαρές γυναίκες οι οποίες φιλοξενούνταν στη δομή φιλοξενίας μεταναστών εκδίδονταν.
Νέο συναγερμό στην περιοχή του Κρανιδίου και φόβο για ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού προκαλεί η επιβεβαίωση της πληροφορίας πως νεαρές γυναίκες οι οποίες φιλοξενούνταν στη δομή φιλοξενίας μεταναστών εκδίδονταν.
Σε ανοιχτή "δομή" που τελικά ήταν ξενοδοχείο; Τι έκπληξη!
Αλλά κατά τα άλλα οι κλειστές δομές είναι κακές για τους ΜΚΟτζηδες. Τους χαλάει την μπίζνα του νταβατζή και του μασήματος κονδυλίων.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.