
Περιμένουμε να ανοίξει κάποιος και νήμα που θα λέει ότι έβαλε μια μπριζόλα στον φούρνο και αυτή ψηθηκε
Νομίζω δεν καλό να καταψύχεις γαλακτοκομικά. Από άποψη υγείας, όχι κάτι άλλο.
Εντάξει έχω βάλει σε κατάψυξη ψωμί,ψάρια, κρέατα , χορταρικά, έτοιμα φαγητά,φασολάδα, παστίτσιο , διάφορα τυριά ,το ανθότυρο η μητέρα μου που είναι τόσα χρόνια νοικοκυρά μου έλεγε να μην το κάνω γιατί θα χαλάσει θα διαλύετε.Gewponos90 έγραψε: ↑22 Απρ 2020, 19:14
Περιμένουμε να ανοίξει κάποιος και νήμα που θα λέει ότι έβαλε μια μπριζόλα στον φούρνο και αυτή ψηθηκε
Το παγωτό τι είναι;
Νόστιμο.
Όχι ρε μλκ, γαλακτοκομικό προϊόν δεν είναι;
Ναι ρε μλκ αλλά είναι φτιαγμένο για κατάψυξη.
Άρα μην αφήνεις το παγωτό στη συντήρηση θα λιώσει και θα χαλάσει.
Άρα το πρόβλημα δεν είναι με τα γαλακτοκομικά προϊόντα περ σε.
Είναι.
Αυτό προϋποθέτει ότι το παγωτό (πχ) δεν είναι γαλακτοκομικό προϊόν.
Με την σοκολάτα τι φάση;