Αν και οταν βγει εμβολιο για τον κορονοιο,θα το κανετε;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Αν και οταν βγει υποχρεωτικο εμβολιο για τον κορονοιο,θα το κανετε;

Nαι
30
55%
Οχι
25
45%

Σύνολο ψήφων: 55

Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Re: Αν και οταν βγει εμβολιο για τον κορονοιο,θα το κανετε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC » 23 Απρ 2020, 07:06

Αυτοί οι νεοπαγανιστές, Αρίστο, είναι λανθάνοντες Ορθόδοξοι, συγκεκριμένα μεγαλόσχημοι μοναχοί/μοναχές.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 23 Απρ 2020, 07:22

Εγω παντως ειμαι νεοπλατωνικος χριστιανοπαγανιστης με βουδικες επιρροες. :lol:

Σεβομαι ομως τη θρησκεια του τοπου μου και τις παραδοσεις της.

.

Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC » 23 Απρ 2020, 07:32

Αρίστος έγραψε:
23 Απρ 2020, 07:22
Εγω παντως ειμαι νεοπλατωνικος χριστιανοπαγανιστης με βουδικες επιρροες. :lol:

Σεβομαι ομως τη θρησκεια του τοπου μου και τις παραδοσεις της.

.
Εύγε νέε μου.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 23 Απρ 2020, 09:10

42% το αντιεμβολιαστικο κινημα μεχρι τωρα
Θεριευει
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 23 Απρ 2020, 10:07

A0ANACIVC έγραψε:
23 Απρ 2020, 03:36
bluerose έγραψε:
22 Απρ 2020, 22:54
Dwarven Blacksmith έγραψε:
22 Απρ 2020, 15:44
Πως λέγεται αυτός που έχει τον πνευματικό; Μαθητής; Δηλαδή ο πνευματικός και η _____ του. Τι μπαίνει στο κενό;
Πνευματικό παιδί, πνευματική κόρη, πνευματικός γιός, πνευματικά τέκνα

Άλλο γέροντας, άλλο πνευματικός, άλλο εξομολόγος, ποιές, ωστόσο, είναι οι διαφορές;

Γέροντας, πνευματικός και εξομολόγος είναι τρεις διαφορετικοί ρόλοι τους οποίους συχνά συγχέουμε μεταξύ τους, όπως μπερδεύουμε το μοναχικό ήθος με το κοσμικό ήθος, πράγμα πού είναι προσβολή για το όγδοο μυστήριο, κατά αγ. Γρηγόριο Θεολόγο, του μοναχισμού. Την έννοια του υποτακτικού με το πνευματικοπαίδι και της πνευματικής πατρότητας με την ιερά εξομολόγηση.

Γέροντας είναι ο πνευματικός πατέρας των μοναχών. Οι μοναχοί έχουν Γέροντα. Ένας γέροντας σε μοναστήρι μπορεί να είναι πνευματικός και εξομολόγος κοσμικών πού επισκέπτονται γι αυτό τον λόγο το μοναστήρι, αλλά πάντα θα είναι ο πνευματικός ή ο εξομολόγος τους ή και τα δύο, αλλά όχι ο γέροντας τους. Στον Γέροντα κάνουμε υπακοή σαν μοναχοί και δείχνουμε εμπιστοσύνη σαν κοσμικοί. Υπάρχει διαφορά. Επίσης, οι αδελφότητες στον κόσμο, έχουν Πνευματικό προϊστάμενο και όχι Γέροντα, καν αυτός είναι Γέροντας για τους μοναχούς ή Γέροντας στην Εκκλησία.

Πνευματικός είναι ο άνθρωπος πού έχει χάρη από τον Θεό, να νουθετεί και να μας καθοδηγεί στην εν Χριστώ ζωή, να του εναποθέτουμε τα προβλήματα και τους πνευματικούς μας προβληματισμούς, να μας ποιμαίνει και να μας καθοδηγεί πνευματικά. Πνευματικός μπορεί να είναι ένας απλός μοναχός, ο οποίος δεν είναι εξομολόγος, ακόμα και ένας λαϊκός! Σπάνιο αλλά όχι απίθανο. Το Πνεύμα όπου θέλει πνεί. Πνευματικός ήταν ο γέροντας Παΐσιος, ο οποίος δεν ήταν ούτε ιερέας, ούτε εξομολόγος.

Εξομολόγος είναι ο ιερέας εκείνος, άγαμος ή έγγαμος, πού έχει ειδική άδεια από τον οικείο αρχιερέα, να τελεί το μυστήριο της εξομολόγησης. Στον εξομολόγο πάμε, αφού έχει προηγηθεί μετάνοια και απόφαση, για να του πούμε τις αμαρτίες μας και αυτός μας διαβάζει την συγχωρητική ευχή εις άφεσιν αμαρτιών και ενίοτε, όποτε και αν χρειαστεί μας δίνει νουθεσίες και ίσως κάποιον κανόνα. Η συγχώρηση των αμαρτιών τελείται με την μετάνοια την δική μας και την συγχωρητική ευχή από χειροτονημένο ιερέα εξομολόγο και όχι με τα επιτίμια και τους κανόνες, πού είναι παιδαγωγικά μέσα στην ευχέρεια του πνευματικού εξομολόγου.

Το ιδανικό είναι ο πνευματικός μας να είναι εξομολόγος, και εξομολόγος μας να είναι ο πνευματικός μας, αλλά όχι απαραίτητο. Πνευματικός εξομολόγος ήταν λχ ο γέροντας Πορφύριος. Έχουμε έναν πνευματικό και πολλούς εξομολόγους.

Ο πνευματικός θα μας οδηγήσει στην εξομολόγηση, ο εξομολόγος θα εξομολογήσει, ο πνευματικός εξομολόγος και τα δύο.

π. Παντελεήμονος Κρούσκου
Αδελφή μου και μητέρα,

Για να καταλάβει ο νεοδημοκράτης Δουάρβεν Μαυρογλαμίσης πε του: ΓΚΟΥΡΟΥ, ΣΑΔhΟΥ, ΛhΑΜΑ. Αυτά τα ξέρουν καλά τα αμερικανόψυχα ευρωδουλικά στο κώμα του, ειδικά ο λάτρης των ειδώλων και βιβλίων γυφτάδωνης Σπύρος και οι τριβάδες του Υπ. Παιδείας και «Θρησκευμάτων».
Απλα μια επισήμανση. Γέροντες πλέον λέγονται όλοι (και ιερείς) οι οποίοι ζουν θερμώ εν Χριστώ
Από όταν μετά το Β παγκόσμιο κυρίως δεχόταν οι γέροντες από τα μοναστήρια και λαϊκούς,γίναν οι γέροντες τους
Και ταυτόχρονα κι οι ιερείς στις ενορίες που ζουν εν Χριστώ
Επίσης μοναχοί και μοναχές γερόντισσες ( όπως της Πλεξίδα που πήρε ευχή πριν πετάξει)
Προσωπικά έχω ίδιο εξομολόγο και πνευματικό που είναι γέροντας

Τώρα πάλι θα μπερδεύτουν;

Όχι, ο εξομολόγος μετράει, πρέπει να πάνε, μετά για συμβουλές για να έχουν οδηγό θα βρουν γέροντα ή γερόντισσα. Γέροντες έχουμε πολλούς που κοιτάνε και κόσμο γερόντισσες όχι
Όμως μπορεί κι ο εξομολόγος να γίνει γέροντας οδηγός

.Δε μπορώ πιο απλα

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 23 Απρ 2020, 10:08

Και δεν έχουμε δύο πνευματικούς. Ένα
Θεωρείται πνευματική απιστία

Οκ πρώτα εξομολόγηση και αυτό έρχεται από μόνο του. Όχι δύο φορές το χρόνο
Συνέχεια.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 23 Απρ 2020, 13:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Απρ 2020, 18:00
Thor έγραψε:
22 Απρ 2020, 17:42
ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Απρ 2020, 17:13

Μα ακριβώς γι' αυτό γίνονται οι εξετάσεις πριν το συμβόλαιο. Όσο πιο νέος και όσο πιο υγιής είσαι όταν το κάνεις, τόσο καλύτερη θα είναι η περίθαλψη όταν θα γίνει το κακό. Και δεν παίζουν "ρουφιανοπατέντες". Τα συμβόλαια σου παρέχουν, αυτό ακριβώς που συμφώνησες ως ανταποδοτική παροχή. Όσο νωρίτερα το ξεκινάς, τόσο λιγότερο πληρώνεις. Και δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να σου ζητήσουν επιπλέον εξετάσεις ή να σου διακόψουν το πρόγραμμα αν νοσήσεις γιατί είναι καταγεγραμμένες όλες οι "μελλοντικές" ασθένειες για τις οποίες παρέχεται κάλυψη.

Και από κάποιες ηλικίες και μετά, αν είσαι "νέος" ασφαλισμένος αλλά μεγαλύτερος σε ηλικία, σαφώς και είναι απαραίτητα, τόσο η συμπλήρωση ενός ιατρικού βιογραφικού όσο και κάποιες εξετάσεις. Ε, τώρα αν κάποιοι πανέξυπνοι, νομίζουν ότι αν πάθουν κάτι σοβαρό, θα πάνε να ασφαλιστούν αρνούμενοι να υποστούν τη βάσανο των εξετάσεων και κάτι τέτοιες ρουφιανιές και οι εταιρίες θα τους πουν "μα βέβαια, χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε, πείτε μας και τι χρώμα θέλετε να' χουν οι κουρτίνες στο μονόκλινο και το όνομα του χειρουργού που θέλετε" κάπου κάνουν λάθος. Είναι σα να προσλαμβάνεται ένας 60ρης με ένσημα 5 χρόνων, μέσω προγράμματος του οαεδ σε κάποιον δημόσιο οργανισμό και την πρώτη μέρα να κάνει αίτημα για σύνταξη αιτούμενος και τα αναδρομικά/εφάπαξ που θα έπαιρνε αν έβγαινε με εθελούσια στα 55.
αυτο που περιγραφεις εσυ,ειναι αυτο που ισχυει μεχρι στιγμης.
Αυτο που περιγραφω εγω,ειναι αυτο που πιθανον να ισχυσει στο μελλον με τα καινουρια δεδομενα.
Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις ως μελλοντική πιθανότητα είναι περισσότερο προϊόν φοβίας.

Να διευκρινήσω ότι δεν το εννοώ υποτιμητικά, έτσι; Το εννοώ με την έννοια της θολής εικόνας, που αν δεις τα στοιχεία της ένα ένα, θα διαπιστώσεις ότι κάποια στοιχεία ισχύουν και σήμερα και είναι απολύτως ανεκτά και κάποια από αυτά που πιθανόν να υλοποιηθούν, μπορεί να δώσουν και θετικές λύσεις.
ειμαι υπερμαχος της τεχνολογιας σε υπερβολικο βαθμο.
Αλλα,επειδη το μυαλο των ανθρωπων ειναι πονηρο,κραταω μικρο καλαθι για τις προθεσεις καθε καινουριας τεχνολογικης προοδου.
Και το κακο ειναι οτι,τα πραγματα γινονται χειροτερα οσο προχωραμε προς το μελλον.
Επισης δεν προκειται ποτε να παραμεινω κολλημενος προς τα πισω,αλλα φροντιζω να ειμαι οσο το δυνατο,πιο ενημερωμενος και παντα φιλτραροντας τα παντα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

LETO
Phorum.gr user: LETO

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LETO » 23 Απρ 2020, 13:36

Προφανως και ναι.

Η ζωη ειναι πολυ μικρη και πολυ σημαντικη για τον καθενα ξεχωριστα ωστε να μην το κανει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Απρ 2020, 14:20

Thor έγραψε:
23 Απρ 2020, 13:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Απρ 2020, 18:00

Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτό που περιγράφεις ως μελλοντική πιθανότητα είναι περισσότερο προϊόν φοβίας.

Να διευκρινήσω ότι δεν το εννοώ υποτιμητικά, έτσι; Το εννοώ με την έννοια της θολής εικόνας, που αν δεις τα στοιχεία της ένα ένα, θα διαπιστώσεις ότι κάποια στοιχεία ισχύουν και σήμερα και είναι απολύτως ανεκτά και κάποια από αυτά που πιθανόν να υλοποιηθούν, μπορεί να δώσουν και θετικές λύσεις.
ειμαι υπερμαχος της τεχνολογιας σε υπερβολικο βαθμο.
Αλλα,επειδη το μυαλο των ανθρωπων ειναι πονηρο,κραταω μικρο καλαθι για τις προθεσεις καθε καινουριας τεχνολογικης προοδου.
Και το κακο ειναι οτι,τα πραγματα γινονται χειροτερα οσο προχωραμε προς το μελλον.
Επισης δεν προκειται ποτε να παραμεινω κολλημενος προς τα πισω,αλλα φροντιζω να ειμαι οσο το δυνατο,πιο ενημερωμενος και παντα φιλτραροντας τα παντα.
Το ειρωνικό είναι ότι εγώ δεν είμαι υπέρ της τεχνολογίας σε προσωπικό επίπεδο. :lol:
Για να χρησιμοποιήσω ένα ακραίο παράδειγμα, θα προτιμούσα να ζω σε ένα σπίτι πάνω στο βουνό, παρά σε κάποιον δορυφόρο. Δεν βρίσκω τίποτα το γοητευτικό σ' αυτά τα μελλοντικά σκηνικά.

Αλλά επειδή ακριβώς ανήκω σε μια παρωχημένη γενιά, προσπαθώ να δω τα πράγματα με τα θετικά δεδομένα που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία στους νέους ανθρώπους και τις μελλοντικές γενιές. Και βρίσκω περισσότερα τα θετικά. Απλώς γιατί η τεχνολογία δεν είναι μια μαργαρίτα που επιλέγουμε όποιο πέταλο θέλουμε, ούτε ένα παιχνίδι που σταματά στην πίστα που θέλουμε εμείς.

Ε, τώρα αν το προτσές της εξέλιξης :D φορτσάρει με μεγαλύτερες ταχύτητες από αυτές που μπορούν να κοντρολάρουν οι οδηγάρες, τι να πω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
A0ANACIVC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από A0ANACIVC » 23 Απρ 2020, 22:02

Αρίστος έγραψε:
23 Απρ 2020, 06:54
A0ANACIVC έγραψε:
23 Απρ 2020, 06:44
Αρίστος έγραψε:
23 Απρ 2020, 06:25
Εγω πριν εναμιση μηνα δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αντιεμβολιαστικο κινημα. Τωρα εχω μαθει οτι οχι μονο υπαρχει αλλα στις δυτικες χωρες κινειται σε ποσοστα μεσα στον πληθυσμο απο 30% μεχρι 40%.

Ακομη και στη Γαλλια η στον Καναδα.

Γι' αυτο ειχα την περιεργια να δω τι θα γραψει η δημοσκοπηση του πχορουμ.

Περιμενα γυρω στο 33%, εδωσε 40%.

.
Ανατρέπεται άρδην η αποτύφλωση των προτεσταντικών λαών αγοράκι μου, τί νόμισες; Επιστρέφουν ως και οι αιρετικότεροι φανατικοί στην πατρώα χριστιανική Πίστη. Προσεχώς και η Παλαιστίνη μεταστρέφεται από τον τευτονικό/ταλμουδικό σατανισμό στην μητέρα Ορθοδοξία.

Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά!

Δεν ειναι μονο οι Χριστιανοι απο οτι εχω καταλαβει:

α) Ειναι πολλοι Πρασινοι, βεγκανς, φυσιολατρες και υγιεινιστες. Αρκετοι απο αυτους ειναι παγανιστες και οχι Χριστιανοι.

β) Ειναι και οι Σιιτες που ειναι οι φανατικοτεροι κατα εμβολιων τυπου Γκειτς.

γ) Ειδικα στην Ελλαδα μετα απο την κομπινα στα εμβολια που ειχε παραγγειλει ο Αβραμο πολυς κοσμος ειναι δυσπιστος.

.
Ίσως ένας απατεώνας (πάντα τύπος και μεγεθυμένη εικόνα του Διαβόλου) είναι η σωτηρία μας...

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 02 Αύγ 2020, 16:12

Niki έγραψε:
22 Απρ 2020, 08:01
Η αλήθεια να λέγετε προτιμώ Ελληνικό ,Γαλλικό , Αγγλικό ή Αμερικάνικο εμβόλιο.
Γερμανικό , Ρώσικο, Τούρκικο, Κινέζικο σίγουρα όχι.
Όλα τα άλλα θέλουν σκέψη.
κατι ακουγεται πως κατι κανουν οι ρωσσοι

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 06 Αύγ 2020, 20:30

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
23 Απρ 2020, 09:10
Θεριευει
Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020
“Δεν θα ευθυνόμαστε για τυχόν παρενέργειες από το εμβόλιο για τον κορονοϊό”, λένε οι φαρμακευτικές εταιρίες. Και ΠΟΙΟΣ θα ευθύνεται; Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ;

Εικόνα

Πολλά εμβόλια για τον κορονοϊό αναπτύσσονται από αρκετές φαρμακοβιομηχανίες, ωστόσο, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν δέχονται να αναλάβουν τον κίνδυνο για πιθανές παρενέργειες.

Η AstraZeneca, μία από τις φαρμακοβιομηχανίες που αναπτύσσει εμβόλιο για τον κορονοϊό, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει νομικές ενέργειες για τυχόν παρενέργειες που θα προκληθούν από αυτό.

Με άλλα λόγια, η εταιρεία προστατεύεται πλήρως ή αποζημιώνεται από αγωγές από άτομα στα οποία έχει χορηγηθεί το εμβόλιο του κορονοϊού και έχουν αρνητικές επιπτώσεις, ανεξάρτητα από το πόσο σοβαρές ή μακροχρόνιες είναι.

Οι δικηγόροι της εταιρείας, μάλιστα, ζήτησαν να τεθούν οι σχετικές ρήτρες στις συμβάσεις με τις χώρες που η AstraZeneca συμφώνησε να προμηθεύσει με το εμβόλιο του κορονοϊού. Η εταιρεία λέει ότι, χωρίς τέτοιες εγγυήσεις αποζημίωσης, δεν θα υπήρχε κίνητρο να παραχθεί το εμβόλιο. Μάλιστα, φαίνεται ότι οι περισσότερες χώρες έχουν αποδεχθεί αυτό το αίτημα.

Ο Ρουντ Ντόμπερ, ανώτερος διευθυντής της AstraZeneca, δήλωσε στο Reuters: «Στις συμβάσεις που έχουμε συνάψει, ζητάμε αποζημίωση. Για τις περισσότερες χώρες είναι αποδεκτό να επωμιστούν αυτόν τον κίνδυνο επειδή είναι προς το εθνικό τους συμφέρον».

Βέβαια, όπου «εθνικό συμφέρον» υπονοείται το «κυβερνητικό συμφέρον».

Ο Ντόμπερ, ωστόσο, αρνήθηκε να κατονομάσει τις χώρες που έχουν παραγγείλει το εμβόλιο της εταιρείας, αν και πολλές μεγάλες δυτικές δημοκρατίες είναι πιθανό να περιλαμβάνονται στη λίστα.

Στην Αμερική, εν τω μεταξύ, υπάρχει ένα ειδικό νομικό πλαίσιο στο οποίο καμία φαρμακευτική εταιρεία δεν αντιμετωπίζει αγωγές για παρενέργειες εμβολίων σε περίπτωση «έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία».

Ακόμα, πως ανέφεραν ανώτεροι αξιωματούχοι της Ε.Ε. στο Reuters, αυτή την εβδομάδα, βρίσκεται σε διαβουλεύσεις με τους κατασκευαστές εμβολίων για την τιμή, τα χρονοδιαγράμματα πληρωμής και, κυρίως, την ευθύνη. Άλλωστε, δεν προκαλεί έκπληξη το ότι κανείς δεν θέλει να αναλάβει τα της ευθύνης.

Μάλιστα, ο κ. Ντόμπερ συμπλήρωσε: «Αυτή είναι μια μοναδική κατάσταση στην οποία εμείς, ως εταιρεία, απλά δεν μπορούμε να αναλάβουμε τον κίνδυνο εάν σε τέσσερα χρόνια το εμβόλιο παρουσιάσει παρενέργειες».

Επισημαίνεται ότι επειδή υπάρχει μια εικονική εγγύηση ότι σε ένα μεγάλο πρόγραμμα εμβολιασμού ορισμένα άτομα θα τραυματιστούν ή ακόμα και θα πεθάνουν από το εμβόλιο, ορισμένες χώρες έχουν δημιουργήσει ειδικά δημόσια κεφάλαια ώστε να καταβάλουν αποζημίωση σε εκείνους που έχουν επηρεαστεί κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υποστηρίζει αυτό το μοντέλο αποζημιώσεων που χρηματοδοτούνται από φορολογούμενους για όσους κάνουν αίτηση σχετικά με το εμβόλιο.
https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE ... %81%CE%B3/

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 06 Αύγ 2020, 20:34

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
23 Απρ 2020, 09:10
Θεριευει
Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον εβγάλαμε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 06 Αύγ 2020, 20:40

Eμβολιο που ουσιαστικα σου βαζει τον ιδιο τον κορονιο μεσα σου

ας το κανουν οι αλλοι να δουμε 2-3 χρονια τις παρενεργειες πρωτα που θα παρουσιαστουνε μακροπροθεσμα και το συζηταμε

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών