Αγωνίζεται "εθελοντικά" κατά του κακού ΓκαμπινταλιΖμού.
Κότα ο Καραϊσκάκης/Μπαρμπαρούσης
Re: Κότα ο Καραϊσκάκης/Μπαρμπαρούσης
Μαλακία του Μπαρμπαρούση, έδωσε πάτημα στον συριζα. Από τη στιγμή που δεν είσαι καθεστωτικό κόμμα πχ ΚΚΕ να δηλώνεις ότι θες ανενόχλητος, πχ ταξικές σφαγές πολέμους, πρέπει να είσαι προσεχτικός.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- Alexander the Great
Απ' ό,τι ακούω πάντως κάνει ένα σοβαρό φάουλ στον αΧτιβισμό (αφού οι αριστεροί βάζουν πάντα Χ αντί Κ, ας το βάλουμε κι εδώ, αΧτιβΖυμός λοιπόν, λέξης σύνθετος από το άχτι και το βύΖμα), δεν είναι βήγκαν. Τρώει κρέας.Alexander the Great έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 15:23Α ναι απο εθελοντισμο αλλο τιποτα. Τρωει απο δεκα ΜΚΟ.
- Golden Age
Τί θα 'ταν ο κομμουνισμός χωρίς το ψέμμα; Ανύπαρκτος!!!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 11:27Τους χρυσαυγίτες τους πιάνουν με όπλα, μαχαίρια, λοστούς, τους ακούν να καλούν σε πραξικόπημα και δεν τρέχει κάστανο. Αν όμως έχεις παρτίδες με αναρχικούς ή πηγαίνεις σε αντιπολεμικές πορείες τότε σε πετάνε σε ένα μπουντρούμι στον Κορυδαλλό.
Υγ...Αγρινιώτης ο Μπαρμπαρούσης, Πυργιώτης ο Δικηγόρος του. Από μόνος του ο συνδυασμός αποτελεί Ιδιώνυμο αδίκημα
Έτσι ακριβώς γίνεται και στο παρπαάνω ποστ. Δεν έχει υπάρξει πιο άγρια πολιτική δίωξη στην Μεταπολίτευση απο αυτήν της Χρυσής Αυγής και εναντίον Χρυσαυγιτών και φυσικά με χαλκευμένα στοιχεία. Τελευταίο παράδειγμα η πολιτική δίωξη του Μπαρμπαρούση για ομιλία! Ομιλία με κίνδυνο συνεπείας...ισόβια κάθειρξη (εκεί αποσκοπούσαν οι "αγώνες" των "αδικοδιωχθέντων" "αγωνιστών" της ΕΔΑ!)!!!
Και έρχονται και ζητούνε τί; Αντιπαραβάλλουν την πολιτική δίξη εναντίον ενός πολιτικού λόγου, έναντι της καταδίκης μιας μια αποδεδειγμένα τρομοκράτισας, για την δήθεν "αθωότητα" της οποίας επικαλούνται...τα ίχνη της σε όπλο τρομοκρατών!
- ΜπλεΜπουμπυς
Τουλάχιστον κρατάνε φυλακισμένη την Ηριάνα... Σου λέει αυτή θέλει να σπουδάσει δεν θέλει να κάνει πραξικόπημα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Golden Age
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:55
Η εποχή του εντυπωσιασμού για εμένα τελείωσε βάναυσα και αμετάκλητα. Καιρός να κάνεις το ίδιο και εσύ.
Αφού δεν "εντυπωσιάζεσαι", κάτσε στον καναπέ σου. Μην με ζαλίζεις όμως κι εμένα να γίνω σαν τα χάλια σου.
- Golden Age
Κάπου πρέπει να εκφράζονται. Αφού όταν μιλάνε δημόσια πέφτουν φάπες κι ανακαλούν μετά.Nandros έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:23Για δες βγάζουν και γλώσσα τα ναζάκια! Μαζευτήκατε 4-5 εδώ μέσα και αναθαρρήσατε;Golden Age έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 17:59Αφού δεν "εντυπωσιάζεσαι", κάτσε στον καναπέ σου. Μην με ζαλίζεις όμως κι εμένα να γίνω σαν τα χάλια σου.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:55Η εποχή του εντυπωσιασμού για εμένα τελείωσε βάναυσα και αμετάκλητα. Καιρός να κάνεις το ίδιο και εσύ.
.
- Golden Age
Uppercut έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:24Κάπου πρέπει να εκφράζονται. Αφού όταν μιλάνε δημόσια πέφτουν φάπες κι ανακαλούν μετά.Nandros έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:23Για δες βγάζουν και γλώσσα τα ναζάκια! Μαζευτήκατε 4-5 εδώ μέσα και αναθαρρήσατε;Golden Age έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 17:59Αφού δεν "εντυπωσιάζεσαι", κάτσε στον καναπέ σου. Μην με ζαλίζεις όμως κι εμένα να γίνω σαν τα χάλια σου.
.
Σε ποιον πλανήτη ζεις εσύ; Βγες στο παράθυρο να δεις τί γίνεται έξω απο τα γραφεία της ΝΔ...
Στον πλανήτη όπου ο αρχηγός σου καταδικάζει τις δηλώσεις Μπαρμπαρούση κι όπου η φράση "τα κεφάλια σας στις Πρέσπες" σημαίνει "προσοχή καλέ, θα χτυπήσετε".Golden Age έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:30
Σε ποιον πλανήτη ζεις εσύ; Βγες στο παράθυρο να δεις τί γίνεται έξω απο τα γραφεία της ΝΔ...
- Golden Age
Για φάπες είπες, όχι για σκευωρίες απο την κυβέρνηση.Uppercut έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:33Στον πλανήτη όπου ο αρχηγός σου καταδικάζει τις δηλώσεις Μπαρμπαρούση κι όπου η φράση "τα κεφάλια σας στις Πρέσπες" σημαίνει "προσοχή καλέ, θα χτυπήσετε".Golden Age έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:30
- Alexander the Great
Ναι κατα το οΧτωβρης

Ειναι παλιος αΧτιβιστης αυτος,προ μοδας βηγκαν κτλ.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν πραγματικά πιστεύεις ότι εσύ προσφέρεις περισσότερα στην κοινωνία με την προπαγάνδα σου υπέρ της χα ενώ περιμένεις πότε θα 'ρθείτε στα πράγματα για να πάρεις ότι σου οφείλεται από εμένα που δεν προπαγανδίζω υπέρ κανενός παρά μόνο γράφω αυτό που σκέφτομαι με βάση την κοινή λογική απατάσαι διπλά. Φυσικά και δεν προσφέρεις τίποτα και σε κανένα παρά φέρεσαι σαν κάτι τύπους που υπερασπίζονται τις πιο τρελές θεωρίες θεωρώντας ότι όλος ο κόσμος τους έχει ανάγκη για να τον βγάλουν από το ψέμα που ζει και επίσης φυσικότατα, δεν πρόκειται να έρθετε ποτέ στα πράγματα οπότε αν και ό,τι σου υποσχέθηκαν δεν πρόκειται να το λάβεις.Golden Age έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 17:59Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 09:55
Η εποχή του εντυπωσιασμού για εμένα τελείωσε βάναυσα και αμετάκλητα. Καιρός να κάνεις το ίδιο και εσύ.
Αφού δεν "εντυπωσιάζεσαι", κάτσε στον καναπέ σου. Μην με ζαλίζεις όμως κι εμένα να γίνω σαν τα χάλια σου.
Σου τα λέω αυτά φιλικά γιατί σε συμπαθώ. Αντίθετα με τους περισσότερους χαυγίτες εσύ μπορείς να αρθρώσεις και δύο λέξεις.
-
- Phorum.gr user: whitegreek
να δούμε τις φάπες και το κράξιμο που θα τρώνε τα στελέχη της Νδούλας όταν ως κυβέρνηση τηρήσει τη προδοτική συμφωνία για το ΣκοπιανόUppercut έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:24Κάπου πρέπει να εκφράζονται. Αφού όταν μιλάνε δημόσια πέφτουν φάπες κι ανακαλούν μετά.Nandros έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 18:23Για δες βγάζουν και γλώσσα τα ναζάκια! Μαζευτήκατε 4-5 εδώ μέσα και αναθαρρήσατε;Golden Age έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 17:59Αφού δεν "εντυπωσιάζεσαι", κάτσε στον καναπέ σου. Μην με ζαλίζεις όμως κι εμένα να γίνω σαν τα χάλια σου.
.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί η κότα ο Καραμανλής δεν ζηταει ο ίδιος να αρθεί η βουλευτική του ασυλία?
από Μαδουραίος » 20 Μαρ 2024, 09:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 139 Απαντήσεις
- 3543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
27 Μαρ 2024, 12:07
-