.
Εσύ είσαι στίς ζουγραφιές Νυχτοκρυσταλλίδα ;;;......

Στήν τελευταία η έκφραση στά μάτια είναι πολύ καλή.....
.
.
δεν του ταιριάζει κατά τη γνώμη μουΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑24 Απρ 2020, 10:47Πήγα σε φίλο ξυλογλύπτη και μου έκανε κορνίζα για τη ζωγραφιά μου από μαόνι. Μου ήθελε 350 € ο κερατούκλης. Του λέω ρε μαλάκα είναι σαρακοφαγωμένο το ξύλο. Ναι, μου λέει, αυτό ανεβάζει την αξία του.
Ποια αξία ανεβάζει ρε κωλομπαρά, του λέω, πας να μου χρεώσεις 100 € το τριαντάφυλλο. Του έδωσα 150 €.
Εξαρχίδη το έχεις δει αυτό;
.tipiti klop έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 22:19Εξαρχίδη το έχεις δει αυτό;
Είναι ένας τύπος που προσπάθησε να αποδείξει ότι κι αυτός θα μπορούσε να ζωγραφίσει όπως ο Βερμέερ χρησιμοποιώντας την κάμερα ομπσκούρα με έναν ειδικό τρόπο που και ο ίδιος ο ζωγράφος είχε χρησιμοποιήσει. Φοβερή ιστορία. Στην αρχή κλονίστηκα, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ο Βερμέερ ποτέ δεν μ' άρεσε επειδή ήτανε τεχνικά άψογος, αλλά γιατί ήταν τόσο τρυφερός με τις γυναίκες.
να έρχεσαι να μας μαθαίνεις εσύ τα ωραία σουtipiti klop έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 22:19Εξαρχίδη το έχεις δει αυτό;
Είναι ένας τύπος που προσπάθησε να αποδείξει ότι κι αυτός θα μπορούσε να ζωγραφίσει όπως ο Βερμέερ χρησιμοποιώντας την κάμερα ομπσκούρα με έναν ειδικό τρόπο που και ο ίδιος ο ζωγράφος είχε χρησιμοποιήσει. Φοβερή ιστορία. Στην αρχή κλονίστηκα, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι ο Βερμέερ ποτέ δεν μ' άρεσε επειδή ήτανε τεχνικά άψογος, αλλά γιατί ήταν τόσο τρυφερός με τις γυναίκες.
Το είδα. Θα πρόσεξες πως τον τεχνικά άψογο πίνακα του καθιστούσε άψυχο η σχέση μαθήτριας πιάνου και εκπαιδευτή που ο Βερμίρ είχε αποτυπώσει με μια χαριτωμένη δυναμική κι ένα ίσως ανεπαίσθητο φλερτ, ενώ μια περίεργη ιδιαιτερότητα που ίσως τονίζει την παράλληλη δράση της μαθήτριας πιάνου είναι ότι το είδωλό της στον καθρέπτη έχει διαφορετική στάση από την ίδια.tipiti klop έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 22:19Εξαρχίδη το έχεις δει αυτό;
δεν ξέρω τί κάνουν, μα με έχουν μαγέψει ήδηΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑19 Αύγ 2020, 12:47Ωραία. Δεν χρειάζονται πολλά χρώματα.
Θα ανακαλύψεις, αν ασχοληθείς περισσότερο, ότι τα λάδια έχουν μαγικές ιδιότητες. Μη ξεχνάς να ξεπλένεις καλά τα πινέλα σου.