Γεια σου Chris! Χρόνια πολλά!chris έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 13:29Αποψή μου είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γάμησε και πολλά - όσα είχαν αφήσει οι προηγούμενοι μόνο (κάτι ψιλά δηλαδή) - επιπλέον είχε και κάτι ΔΝΤ και ευρωπαίους να .. τον βοηθήσουν σε αυτό, έτσι δεν είναι;lyna έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 13:21Και όσοι ζουν Ελλάδα ζουν από ανάγκη γτ έχουν καβατζωσει μια δουλειά στο μπουρδέλο.Ηράκλειτος έγραψε: ↑09 Απρ 2018, 13:19Εδώ το κοθμόθνι έχει ένα δίκιο. Ο Συριζα τα γάμησε όλα, αλλά δεν υπάρχει και καμμία σοβαρή και αξιόπιστη λύση. Όσοι ψηφίσουν ΝΔ θα την ψηφίσουν ως το ελάσσον κακό.
Ωραία η συνεπαγωγη.
chris
ΥΣ: Γεια σου lyna, είδα post σου και μπήκα! :-)
Εδώ με τον Ναμ νμζ μιλάμε κ πίνουμε ουζακια από διαφορετικά μέρη ο καθένας.. (εγώ στάνταρ πίνω με τον φαδερ ).
Τώρα για αυτά που επισημαίνονται δεν καταλαβαίνω γιατί να μην γίνει η αποτίμηση ότι στον κόσμο της μη ανταλλακτικής οικονομίας το χρήμα έχει κ χασουρες κ όταν κάνεις λανθασμένες επενδύσεις τις πληρώνεις..
Σιγά μην κρατάμε από 3 ακίνητα ο καθένας (θερινή, χειμερινή κ εναλλακτική κατοικία ) χωρίς κάποια από τις τρεις να βγάζει ούτε ένα ευρώ. (!!) Μόνο κ μόνο επειδή ο πασοκος παππούς ήθελε να σου δώσει 3 σπίτια. Ημαρτον.

( Το ύφος να μην παρεξηγείται . Έχω κέφια μετά από 16 ώρες ύπνου )