Σόιμπλε: Δεν υποχωρούν όλα μπροστά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, κάποτε θα πεθάνουμε...

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Σόιμπλε: Δεν υποχωρούν όλα μπροστά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, κάποτε θα πεθάνουμε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 27 Απρ 2020, 08:59

bluerose έγραψε:
27 Απρ 2020, 08:53
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
27 Απρ 2020, 08:51
bluerose έγραψε:
27 Απρ 2020, 08:40

Κι αυτό προφητευθηκε
Θα φαγωθουμε μεταξύ μας
Δεν θα μπορεί να λέει κανείς ελεύθερα τη γνώμη του
Γιατί ;
Πότε έλεγε κάποιος τελείως ελεύθερα την άποψη του ; :smt017
Μιλάω κυρίως για την εκκλησία
Έτσι κι ανοίξει λίγο, ερχετε αστυνομία.
Δλ οι ίδιοι οι χωριάτες κάποιος καρφωσε

Εννοειτε για την ασφάλεια όλων και του ιερέα δεν ανοίγει, όμως αν περιμένει απέξω Ένας, άλλος ένας θα καρφώσει
Είναι το στυλακι έτσι φαινεται
Εγώ αν και Άθεος υποστήριξα ότι θα μπορούσαν να εφαρμοστούν εναλλακτικές συμβιβαστικές λύσεις που και τα μέτρα ασφαλείας να τηρηθούν και το θρησκευτικό συναίσθημα των πιστών να μην πληγωθεί

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Σόιμπλε: Δεν υποχωρούν όλα μπροστά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, κάποτε θα πεθάνουμε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 27 Απρ 2020, 09:02

Και κάτι άλλο παίδες
Αν εγώ απείλησω ότι θα αυτοκτόνησω η θα σκοτώσω κάποιους ομήρους αν δεν μου δώσει το κράτος η εσείς όλοι τα χρήματα σας ...μάλλον δεν θα βάλετε την αξία της δικής μου ανθρώπινης ζωής η και των ομήρων πάνω από τα χρήματα σας

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 27 Απρ 2020, 09:13

Τα αυτονόητα λέει ο αποδράσας από το εργαστήριο του Μένγκελε. Ας μην ξεχνούμε αγαπητοί ότι ο ιός επιτίθεται κυρίως σε ηλικιωμένους με επιβαρυμένο ιστορικό υγείας, σε αυτούς δηλαδή που αποτελούν βάρος στο εθνικό σύστημα υγείας κάθε χώρας και στα ταμειακά αποθέματα. Γιατί σε αυτή τη χώρα συνεχίζουμε να έχουμε ταμπού σχετικά με το θάνατο κάποιων ατόμων που εξυπηρέτησαν το σκοπό τους στη φάμπρικα και το μόνο που μπορούν να κάνουν τώρα είναι να γκρινιάζουν στις ουρές στις τράπεζες και να μου λένε να βιαστώ. Γιατί να βιαστώ παππού; Έχεις ραντεβού; Το μόνο ραντεβού στο σύντομο μέλλον σου είναι με τον θεριστή.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 27 Απρ 2020, 09:16

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
27 Απρ 2020, 09:02
Και κάτι άλλο παίδες
Αν εγώ απείλησω ότι θα αυτοκτόνησω η θα σκοτώσω κάποιους ομήρους αν δεν μου δώσει το κράτος η εσείς όλοι τα χρήματα σας ...μάλλον δεν θα βάλετε την αξία της δικής μου ανθρώπινης ζωής η και των ομήρων πάνω από τα χρήματα σας
Αν απειλήσεις ότι θα αυτοκτονήσεις μάλλον θα μαζέψεις κάτι λίγα. Αν απειλήσεις ότι θα πάρεις μαζί σου τίποτα βουλευτές το πιθανότερο είναι να πάρεις το τρίτο το μακρύτερο. Συμπέρασμα. Διάλεξε προσεκτικά τους ομήρους σου.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 27 Απρ 2020, 09:24

Northern Spirit έγραψε:
27 Απρ 2020, 02:04
Ακομη τους ποναει ο Σοιμπλε....Αυτος και ο Τομσεν παντα στις καρδιες μας.
Τα όργανα βασανιστηρίων που είπε ο Γερμανός ΥΠΕΞ; ναι μας πονέσανε. Εσύ βέβαια ζούσες στο εξωτερικό

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 27 Απρ 2020, 09:26

Υδράργυρος έγραψε:
27 Απρ 2020, 09:24

Τα όργανα βασανιστηρίων που είπε ο Γερμανός ΥΠΕΞ; ναι μας πονέσανε. Εσύ βέβαια ζούσες στο εξωτερικό
Ρε συ φιλαρακι Βολφαγκ δωσε ενα ευρω ξερω γω ενταξει να ουμε να παρω μια τυροπιτα που εχω να φαω δυο μερες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 27 Απρ 2020, 09:27

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
26 Απρ 2020, 23:41
Συμφωνα με το αρχικο λινκ ο Σοιμπλε δηλωσε
"Όταν ακούω ότι όλα υποχωρούν μπροστά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, πρέπει να πω ότι αυτό δεν είναι απόλυτο. Υπάρχει στάθμιση και αλληλοπεριορισμός στα ανθρώπινα δικαιώματα. Εάν υπάρχει μία απόλυτη αξία στο Σύνταγμά μας, αυτή είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτή είναι απαραβίαστη. Αλλά αυτό δεν αποκλείει ότι κάποτε θα πεθάνουμε...".
Εξαιρετικός όπως πάντα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 27 Απρ 2020, 09:50

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
27 Απρ 2020, 09:16
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Και κάτι άλλο παίδες
Αν απειλήσεις ότι θα αυτοκτονήσεις μάλλον θα μαζέψεις κάτι λίγα. Αν απειλήσεις ότι θα πάρεις μαζί σου τίποτα βουλευτές το πιθανότερο είναι να πάρεις το τρίτο το μακρύτερο. Συμπέρασμα. Διάλεξε προσεκτικά τους ομήρους σου.
Η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν έχει την ίδια σημασία άσχετα με τους ανθρώπους ;

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 27 Απρ 2020, 09:53

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
27 Απρ 2020, 09:50
27 Απρ 2020, 09:16
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Και κάτι άλλο παίδες
Η αξία της ανθρώπινης ζωής δεν έχει την ίδια σημασία άσχετα με τους ανθρώπους ;
Τι ερώτηση είναι αυτή; Φυσικά και όχι.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 27 Απρ 2020, 09:56

27 Απρ 2020, 09:13
Τα αυτονόητα λέει ο αποδράσας από το εργαστήριο του Μένγκελε. Ας μην ξεχνούμε αγαπητοί ότι ο ιός επιτίθεται κυρίως σε ηλικιωμένους με επιβαρυμένο ιστορικό υγείας, σε αυτούς δηλαδή που αποτελούν βάρος στο εθνικό σύστημα υγείας κάθε χώρας και στα ταμειακά αποθέματα. Γιατί σε αυτή τη χώρα συνεχίζουμε να έχουμε ταμπού σχετικά με το θάνατο κάποιων ατόμων που εξυπηρέτησαν το σκοπό τους στη φάμπρικα και το μόνο που μπορούν να κάνουν τώρα είναι να γκρινιάζουν στις ουρές στις τράπεζες και να μου λένε να βιαστώ. Γιατί να βιαστώ παππού; Έχεις ραντεβού; Το μόνο ραντεβού στο σύντομο μέλλον σου είναι με τον θεριστή.
Ας θέσω άλλο ερώτημα :D
Βρίσκομαι σε κώμα σε ένα νοσοκομείο με συντηρούν στην ζωή με τεχνικο τρόπο ο οποίος όμως κοστίζει πολύ στην κόρη μου , η οποία έχει δύο επιλογές
Η θα ξοδεύει για να με κρατά με τεχνικο τρόπο στην ζωή σε κοματωδη κατάσταση χωρίς πιθανότητα να γιατρευτω και αυτή να χρεωκοπησει καταστρεφοντας και το οικονομικό μέλλον των παιδιών της
Η να παψει να πληρώνει για να με κρατούν με τεχνικό τρόπο στην ζωή ..

Εγώ -μιλωντας για το ίδιο μου το παιδί - ΔΕΝ θα την κατηγορούσα για την δεύτερη επιλογή ..

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 27 Απρ 2020, 09:56

Ο Σόιμπλε είνια ο φραγκοφονιάς που δεν πά να πεθαίνουνε, αυτός εκεί τα λεφτα λες και θα τα πάρει μαζί οτυ

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 27 Απρ 2020, 10:12

Υδράργυρος έγραψε:
27 Απρ 2020, 09:56
Ο Σόιμπλε είνια ο φραγκοφονιάς που δεν πά να πεθαίνουνε, αυτός εκεί τα λεφτα λες και θα τα πάρει μαζί οτυ
Δεν έχεις καταλάβει κάτι. Επιφανείς άντρες όπως ο Σόιμπλε, ο Μπομπ Ντύλαν, ο Lady Gaga (ναι είναι άντρας) έχουν όλοι κάνει συμφωνία με το διάβολο. Ο Μπομπ έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις ότι λόγω της συμφωνίας που έκανε σε ένα σταυροδρόμι στη Λουιζιάνα εξακολουθεί να παίζει ζωντανά (ή ημιζωντανά όπως θέλεις πέστο). Ο Σόιμπλε έχει κι αυτός παραδεχτεί ότι έκανε συμφωνία με τον γερμανικό διάβολο (αυτός οδηγεί στην κάτω πλευρά της Βαλχάλα) στις συνομιλίες που κατέγραψε ο Βαρουφάκης και που σύντομα θα κάνει γνωστές στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 27 Απρ 2020, 10:18

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
27 Απρ 2020, 09:56
27 Απρ 2020, 09:13
Ας θέσω άλλο ερώτημα :D
Βρίσκομαι σε κώμα σε ένα νοσοκομείο με συντηρούν στην ζωή με τεχνικο τρόπο ο οποίος όμως κοστίζει πολύ στην κόρη μου , η οποία έχει δύο επιλογές
Η θα ξοδεύει για να με κρατά με τεχνικο τρόπο στην ζωή σε κοματωδη κατάσταση χωρίς πιθανότητα να γιατρευτω και αυτή να χρεωκοπησει καταστρεφοντας και το οικονομικό μέλλον των παιδιών της
Η να παψει να πληρώνει για να με κρατούν με τεχνικό τρόπο στην ζωή ..

Εγώ -μιλωντας για το ίδιο μου το παιδί - ΔΕΝ θα την κατηγορούσα για την δεύτερη επιλογή ..
Εννοείται. Συμφωνούμε. Τα δικά μου παιδιά βέβαια δεν θα είχαν πρόβλημα να με βγάλουν από τη μπρίζα στο πρώτο δεκάλεπτο ή δεκάευρω όπως θέλεις πεστο. Θα ανακάλυπταν βέβαια μετά ότι όλα τα έχω αφήσει στο χαμόγελο του παιδιού τα μαλακισμένα.
Τρία στάδια έχει αυτή η ζωή μάχιμε φίλε μου. Γέννηση, ζωή, θάνατος. Γιατί πρέπει κάποιοι να έχουν εμμονές με τη μονιμότητα του τρίτου είναι κάτι που με προσπερνάει. Αν ο 80χρονος διασωληνομένος δεν πεθάνει σήμερα, θα πεθάνει αύριο. Μη το παιδεύουμε. Αυτό λέει ο Σόιμπλε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών