Μπουαχαχα

ο ρατσισμος καλλιεργήθηκε, ο εθνικισμός και ο κοσμοπολιτισμός είναι εργαλεία του κεφαλαίου που πότε παίζει το ένα και ποτε το άλλο τροπαρι και ποτε και τα 2 μαζί.
Ψιλοπράγματα. Γερμανούς Γάλλους, Αυστριακούς, Ιταλούς, Αλβανούς, Εγγλέζους, Αμερικανούς.
Εκεί που ζήσαμε τα ξεχάσαμε τα ελληνικούλια, ε;relativer777 έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 19:09Ψιλοπράγματα. Γερμανούς Γάλλους, Αυστριακούς, Ιταλούς, Αλβανούς, Εγγλέζους, Αμερικανούς.
Θέλεις κι' άλους ?
Η γκάμα είναι μεγάλη.
Αυτούς οι Έλληνες δεν τους φτάνουμε στον ρατσισμό,
Ούτε στο νυχάκι τους. Οσοι ζήσαμε εκτός Ελλάδος το
ένιωσε το πετσί μας.
Εσύ μπορείς να νομίζεις ότι θέλεις.
Φίλε μου βλήμα καλησπέρα.Βλήμα έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 20:46Εκεί που ζήσαμε τα ξεχάσαμε τα ελληνικούλια, ε;relativer777 έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 19:09Ψιλοπράγματα. Γερμανούς Γάλλους, Αυστριακούς, Ιταλούς, Αλβανούς, Εγγλέζους, Αμερικανούς.
Θέλεις κι' άλους ?
Η γκάμα είναι μεγάλη.
ένιωσε το πετσί μας.
Καλή συνέχεια στην δύσκολη επάνοδό σου. Αν σε παρηγορεί ελάχιστος κόσμος τα ξέρει αξιοπρεπώς.relativer777 έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 20:52Φίλε μου βλήμα καλησπέρα.Βλήμα έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 20:46Εκεί που ζήσαμε τα ξεχάσαμε τα ελληνικούλια, ε;relativer777 έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 19:09
Ψιλοπράγματα. Γερμανούς Γάλλους, Αυστριακούς, Ιταλούς, Αλβανούς, Εγγλέζους, Αμερικανούς.
Θέλεις κι' άλους ?
Η γκάμα είναι μεγάλη.
ένιωσε το πετσί μας.
Τώρα τα καταφέρνω πολύ καλήτερα από πριν.
Ρώτα τον Alien way για τα ελληνικά μου τότε.
Τύφλα να είχαν τα κινέζικα !
Και στα κινέζικα τα πάω αρκετά καλά.
我的朋友,晚上好。
现在我比以前做得更好。
然后向外星人询问我的希腊语。
中国人是盲人!
我的中文很好。
Ευχαριστώ.Βλήμα έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 20:56Καλή συνέχεια στην δύσκολη επάνοδό σου. Αν σε παρηγορεί ελάχιστος κόσμος τα ξέρει αξιοπρεπώς.relativer777 έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 20:52Φίλε μου βλήμα καλησπέρα.
Τώρα τα καταφέρνω πολύ καλήτερα από πριν.
Ρώτα τον Alien way για τα ελληνικά μου τότε.
Τύφλα να είχαν τα κινέζικα !
Και στα κινέζικα τα πάω αρκετά καλά.
我的朋友,晚上好。
现在我比以前做得更好。
然后向外星人询问我的希腊语。
中国人是盲人!
我的中文很好。
μολις περιεγραψες την δεξιαΥδράργυρος έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 00:59Οι φτωχοι μουσουλμανοι ειναι λαθροεισβολεις που φυλακιζονται στα χοτσποτ, οι πλουσιοι μουσουλμανοι ειναι καταριανοι επενδυτες που τους δινουμε το ναυαγιο της ζακυνθου και νησια του ιονιου (εκτος απο κωλο)ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 00:57Aυτό είναι πολύ χαζό ως επιχείρημα απόδειξης του ρατσισμού των Ελλήνων γιατί εστιάζει στη διαφορά αντιμετώπισης των "φτωχών και αδύναμων" μεταναστών από τους επιτυχημένους μετανάστες.Oι Έλληνες είμαστε ρατσιστές προς τους αδύναμους και τους φτωχούς.
Είναι η λεγόμενη "μισή αλήθεια" που σαφώς ισχύει.
Αυτό που δεν λαμβάνει υπ' όψιν αυτή η προσέγγιση είναι ότι υπάρχει η ίδια ακριβώς υποτιμητική αντιμετώπιση και προς τους "φτωχούς και αδύναμους" Έλληνες συγκριτικά με τους διάσημους Έλληνες. Και αυτό είναι ένας κανών για όλες τις χώρες του κόσμου.
Το να μεταφράζεται ο κοινωνικός ρατσισμός, που έχει δεκάδες εκφράσεις, ως φυλετικός/εθνοτικός ρατσισμός είναι αστείο.
απλα οι ταγματαλητες ειχαν την δυνατοτητα και ηταν το ευκολοτερο τοτε να τα πουλησουν σε γερμανουςΜπίστης έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 10:54Δεν κάνουμε διακρίσεις, μακάρι κάποιος ισχυρός πολιτικός να τους πετούσε γιά ψαροτροφή, ποιός έχει όρεξη κινέζοι και τουρκαλάδες να αγοράζουν ακίνητα ; μόνο που ο καπιταλισμός το επιτρέπει (και το επιδιώκει) και οι λιγούρηδες ιδιοκτήτες που δέχονται να πουλήσουν σε τέτοιες σκατόφαρες είναι πολύ πιό προδότες από τους μαυραγορίτες και τους δήθεν κακούς Τ.Αίτες
Το έχεις ξαναγράψει αυτό και παλαιότερα με τον περιβόητο φιλόξενο Μακεδόνα.Nandros έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 00:20
Η φιλοξενία (παντού στον κόσμο και όχι μόνο εδώ) είχε νόημα στο παρελθόν.
Τότε που οι ταξιδιώτες, συνήθως ταξίδευαν από ανάγκη, ζητούσαν καταφύγιο και βοήθεια.
Όλες οι θρησκείες έκαναν ταμπού αυτή την ανθρώπινη ανάγκη και την επέβαλαν.
Οι Εσκιμώοι και Θιβετιανοί ξεπέρασαν το όριο, προσφέροντας στον ξένο την γυναίκα τους.
Σήμερα δεν έχει πια νόημα η παλιά φιλοξενία, ΑΝ και κάποιοι την εφαρμόζουν όταν ο άλλος βρεθεί σε ανάγκη.
Δεν θα ξεχάσω τον άγνωστο Μακεδόνα σε κάποιο χωριό της Καρδίτσας, που μου πρόσφερε σκιά, νερό και καφέ, όταν το αμάξι μου χάλασε έξω από το σπίτι του, μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια (3 ώρες μακρυά)
.