WiFi SOS
WiFi SOS
Σκεφτόμουν καιρό να το ανοίξω αλλά επειδή τα νεύρα μου δεν αντέχουν άλλο θέλω βοήθεια.
Στο μισό σπίτι δε πιάνει το wifi. Τι κανω για να ενισχύσω το σημα;
Στο μισό σπίτι δε πιάνει το wifi. Τι κανω για να ενισχύσω το σημα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: WiFi SOS
Τι ρούτερ; Που είναι; Τι μπάντα ; Πόσο μεγάλο σπίτι ; Πολλά τετράγωνικα ; Πολλά δωμάτια; Πόσες συσκευές;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Ρούτερ της φορθνετ, μπάντα δε ξέρω αλλά θα γούσταρα radiohead, 160 περίπου, δωμάτια γύρω στα 9. Συσκευές παίζει ρολο; τίποτα δε πιάνει στα υπνοδωμάτια και στην πίσω βεράνταenterprise-psi έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 22:23Τι ρούτερ; Που είναι; Τι μπάντα ; Πόσο μεγάλο σπίτι ; Πολλά τετράγωνικα ; Πολλά δωμάτια; Πόσες συσκευές;
4 συσκευές.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αυτό χρειάζεσαιΕρμής έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 22:26Ρούτερ της φορθνετ, μπάντα δε ξέρω αλλά θα γούσταρα radiohead, 160 περίπου, δωμάτια γύρω στα 9. Συσκευές παίζει ρολο; τίποτα δε πιάνει στα υπνοδωμάτια και στην πίσω βεράνταenterprise-psi έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 22:23Τι ρούτερ; Που είναι; Τι μπάντα ; Πόσο μεγάλο σπίτι ; Πολλά τετράγωνικα ; Πολλά δωμάτια; Πόσες συσκευές;
https://www.skroutz.gr/c/2593/wifi-repeater.html
Κάνει και για μουσεία.
Μη φοβάσαι τίποτα.

Αν δεν έχεις καλώδια και πρίζες δικτύου μέσα στο σπίτι, βάζεις το σύστημα δικτύου μέσα από το από τις γραμμές του ρεύματος, και πομπούς WiFi στις πρίζες σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλεις.
Θα το αγοράσεις κομπλέ όλο αυτό το συστηματάκι, θα βάλεις πομπό τουλάχιστον στις δύο άκρες του σπιτιού, ο ένας στο δωμάτιο που απέξω έχει τη μεγάλη βεράντα.
Θα το αγοράσεις κομπλέ όλο αυτό το συστηματάκι, θα βάλεις πομπό τουλάχιστον στις δύο άκρες του σπιτιού, ο ένας στο δωμάτιο που απέξω έχει τη μεγάλη βεράντα.
Και πώς το βαζω; απλά στη πριζα;taliban έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 22:29Αυτό χρειάζεσαιΕρμής έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 22:26Ρούτερ της φορθνετ, μπάντα δε ξέρω αλλά θα γούσταρα radiohead, 160 περίπου, δωμάτια γύρω στα 9. Συσκευές παίζει ρολο; τίποτα δε πιάνει στα υπνοδωμάτια και στην πίσω βεράνταenterprise-psi έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 22:23Τι ρούτερ; Που είναι; Τι μπάντα ; Πόσο μεγάλο σπίτι ; Πολλά τετράγωνικα ; Πολλά δωμάτια; Πόσες συσκευές;
https://www.skroutz.gr/c/2593/wifi-repeater.html
Κάνει και για μουσεία.
Μη φοβάσαι τίποτα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Άμα πας στην σελίδα του ξερωγω 192.168.1.1. , τι μπάντα είναι ; 2.4 ή 5 GHz ; Μάλλον 2.5
Αν είναι δέκα ρούτερ στα 2.4 κοντά γίνεται μπέρδεμα .
Παίζει να το βάλεις κάπου στην μέση του σπιτιού να δεις τι γίνεται;
Με ένα τέτοιο https://play.google.com/store/apps/deta ... i.analyzer
Μπορείς να δεις τι γίνεται και να αλλάξεις έστω κανάλι.
Αλλιώς θα πρέπει να μπουν repeaters
Όχι στο ρεύμα , ειδικά αν έχεις τριφασικό , είναι και μάπα και μη ασφαλές
Αν είναι δέκα ρούτερ στα 2.4 κοντά γίνεται μπέρδεμα .
Παίζει να το βάλεις κάπου στην μέση του σπιτιού να δεις τι γίνεται;
Με ένα τέτοιο https://play.google.com/store/apps/deta ... i.analyzer
Μπορείς να δεις τι γίνεται και να αλλάξεις έστω κανάλι.
Αλλιώς θα πρέπει να μπουν repeaters
Όχι στο ρεύμα , ειδικά αν έχεις τριφασικό , είναι και μάπα και μη ασφαλές
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Πολλά τι γίνεται έγραψα 

-
https://www.argos.co.uk/product/5585575
αυτο και τελος, παρε 2-3 να μοιραζεις σε μπριζες δεξια αριστερα
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Ε ρε μεγάλε τώρα, 160 τ.μ. και θες να καλύπτεσαι με το router της Forthnet.
Από το φθηνότερο προς το ακριβότερο, οι λύσεις σου είναι wifi repeater, κάποιο access point ή ένα mesh wifi system: https://www.plaisio.gr/campaign/20190918-wifi-mesh
Η καλύτερη λύση είναι το mesh. Διάβασε και άλλες προτάσεις εκτός του Πλαισίου και πάρε αυτό που θα σε καλύψει χρηματικά, σε χαρακτηριστικά κλπ
Από το φθηνότερο προς το ακριβότερο, οι λύσεις σου είναι wifi repeater, κάποιο access point ή ένα mesh wifi system: https://www.plaisio.gr/campaign/20190918-wifi-mesh
Η καλύτερη λύση είναι το mesh. Διάβασε και άλλες προτάσεις εκτός του Πλαισίου και πάρε αυτό που θα σε καλύψει χρηματικά, σε χαρακτηριστικά κλπ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Ειλικρινά παντως , το εξοχικό είναι τριώροφο 110 τμ ανά όροφο , το ρούτερ κοσμοτε στην μέση , και έχει σήμα παντού , αλλά δεν έχει σπίτια κοντά , ενώ στην Αθήνα είχα σήμα παντού αλλά με χαμηλή ταχύτητα , και με σκαν βλέπω 30 ρούτερ στην 2.4 μπάντα και το γύρισα στα 5 GHz
2.4 τελικά.
Μάλλον πρέπει μα πάρω ενισχυτή γιατί φταίει το σπίτι
Μάλλον πρέπει μα πάρω ενισχυτή γιατί φταίει το σπίτι
H απολύτως καλύτερη λύση είναι να περάσεις καλωδίωση ethernet και να βγάλεις πριζες σε κάποια δωμάτια στις οποίες πρίζες θα βάλεις repeaters. Καλύπτεις όλο το σπίτι με ασφάλεια
Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλώσιο νομίζω ότι η επόμενη λύση είναι extenders (στρατηγικά τοποθετημέnα wifi που ενισχύουν το αρχικό σήμα του ρούτερ σου)
Σήμα από την καλωδίωση του ρεύματος δεν θα τη συνιστούσα (όπως λέει κι ο Psi δεν παίζει σε τριφασικό)
Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλώσιο νομίζω ότι η επόμενη λύση είναι extenders (στρατηγικά τοποθετημέnα wifi που ενισχύουν το αρχικό σήμα του ρούτερ σου)
Σήμα από την καλωδίωση του ρεύματος δεν θα τη συνιστούσα (όπως λέει κι ο Psi δεν παίζει σε τριφασικό)
Lol, είχαν το ίδιο θέμα στο πατρικό μου. Δε λύθηκε για 6 μήνες γιατί έγραφαν τον πατέρα μου στα παπάρια τους, και με μερικές χριστοπαναγιες στο customer service λύθηκε.Ερμής έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 22:26Ρούτερ της φορθνετ, μπάντα δε ξέρω αλλά θα γούσταρα radiohead, 160 περίπου, δωμάτια γύρω στα 9. Συσκευές παίζει ρολο; τίποτα δε πιάνει στα υπνοδωμάτια και στην πίσω βεράνταenterprise-psi έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 22:23Τι ρούτερ; Που είναι; Τι μπάντα ; Πόσο μεγάλο σπίτι ; Πολλά τετράγωνικα ; Πολλά δωμάτια; Πόσες συσκευές;
4 συσκευές.
Δεν ξέρω αν έχουν απομακρυσμένο έλεγχο ή ήταν απλά τυχαίο
Σίγουρα πάντως η Nova είναι για τον πουτσο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πως αλλάζεις κανάλι?enterprise-psi έγραψε: ↑27 Απρ 2020, 22:38Ειλικρινά παντως , το εξοχικό είναι τριώροφο 110 τμ ανά όροφο , το ρούτερ κοσμοτε στην μέση , και έχει σήμα παντού , αλλά δεν έχει σπίτια κοντά , ενώ στην Αθήνα είχα σήμα παντού αλλά με χαμηλή ταχύτητα , και με σκαν βλέπω 30 ρούτερ στην 2.4 μπάντα και το γύρισα στα 5 GHz
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι είναι χειρότερο: Να σου τελειώσει το WiFi ή το χαρτί υγείας;
από marabou » 15 Ιαν 2025, 22:50 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 445 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou