Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 29 Απρ 2020, 19:23

Lugozzi έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:02
Arisvilla έγραψε:
29 Απρ 2020, 18:58
Namrail έγραψε:
29 Απρ 2020, 18:56

Θυμάμαι τον Κάμερον που έλεγε ότι τα σχολεία για φέτος δεν πρόκειται να ξανανοίξουν. :D
Που είναι αυτό το παληκάρι? Και μου έλεγε ότι θα γίνω και ρόμπα. Για τα φροντιστήρια τα κάνουν όλα και τα ανοίγουν και για τα δίδακτρα του τριμήνου.
Εγώ φίλε λέω να μην ανοίξουν καθόλου τα σχολεία.
Αλλά όσο είναι κλειστά να μην πληρώνονται οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, ναι?
Σοβαρά ρε μλκ , πιστεύεις ότι το ξύνουμε; 115 μαθητές έχω στην ασύγχρονη και 300 εργασίες πήρα και διόρθωσα και σήμερα έκανα μάθημα Ιστορίας με 54 στην τηλεκπαίδευση, και αύριο έχω και μεθαύριο .
Άντε και μαμηθείτε ανθρωπάκια.

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 29 Απρ 2020, 19:23

Στύγιος έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:17
Κόκκορας έγραψε:
29 Απρ 2020, 18:55
πονταρουν περαν των οποιων μετρων πως καποιοι δεν θα τα στειλουν αλλα απο οτι καταλαβα οι απουσιες μετρανε κανονικα,εκτος και αν συντρεχουν ειδικοι λογοι(εναν ανεφερα!)
Είσαι σίγουρος; :102:
Έπρεπε να επαναλάβουν την τάξη όλοι, αλλά επειδή είμαστε κράτος μπούφων δεν μας πειράζει με βγάλουμε λίγους ακόμα.

Πάρτι για τα φροντιστήρια που θα βγάλουν πολύ εύκολο χρήμα τα επόμενα χρόνια καλύπτοντας κενά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 29 Απρ 2020, 19:24

Lugozzi έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:04
Κόκκορας έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:03
Lugozzi έγραψε:

εξ αποστασεως διδασκαλια κανουν.γιατι να μην πληρωνονται;
Με την ώρα να πληρώνονται
Δεν φαντάζεσαι τι έξτρα δουλειά συνεπάγεται η εξ αποστάσεως σε κάποιες περιπτώσεις. Ιδίως για εκπαιδευτικούς μεγαλύτερης ηλικίας με περιορισμένες τεχνολογικές γνώσεις το ζόρι είναι μεγάλο. Πως να το μετρήσεις και να το χρεώσεις αυτό; Δύσκολο.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 29 Απρ 2020, 19:26

Namrail έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:16
Lugozzi έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:04
Κόκκορας έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:03

εξ αποστασεως διδασκαλια κανουν.γιατι να μην πληρωνονται;
Με την ώρα να πληρώνονται
Σιγά μη βγάλουν και κουτί να τους πετάμε κέρματα.
:lol:

εντωμεταξυ υπαρχουν κ ωρομισθιοι εκπαιδευτικοι

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 29 Απρ 2020, 19:26

Στύγιος έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:23
Lugozzi έγραψε:
Arisvilla έγραψε:
29 Απρ 2020, 18:58

Που είναι αυτό το παληκάρι? Και μου έλεγε ότι θα γίνω και ρόμπα. Για τα φροντιστήρια τα κάνουν όλα και τα ανοίγουν και για τα δίδακτρα του τριμήνου.
Σοβαρά ρε μλκ , πιστεύεις ότι το ξύνουμε; 115 μαθητές έχω στην ασύγχρονη και 300 εργασίες πήρα και διόρθωσα και σήμερα έκανα μάθημα Ιστορίας με 54 στην τηλεκπαίδευση, και αύριο έχω και μεθαύριο .
Να και ένας συμπαθής χρήστης που φαντάζομαι πως από αυτα που γράφει θα είναι ο πρώτος που θα θέλει την ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Κάνω λάθος καλέ μου φίλε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 29 Απρ 2020, 19:29

ξερεις πολλους που αφου βγαλαν την σχολη διοριστηκαν με γραπτο ΑΣΕΠ στις αναλογιες που πετυχε και διοριστηκε η συντριπτικη πλειοψηφια;
μιλας λες και ο εκπαιδευτικος ειναι ντουγανι που επιπροσθετα περασε απο κομματικο γραφειο!
και τωρα πρεπει να τον κανουν φυλλο καιφτερο!

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 29 Απρ 2020, 19:30

στυγιε μην βριζεις ρε συ!ψυχραιμα

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 29 Απρ 2020, 19:31

Κόκκορας έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:29
ξερεις πολλους που αφου βγαλαν την σχολη διοριστηκαν με γραπτο ΑΣΕΠ στις αναλογιες που πετυχε και διοριστηκε η συντριπτικη πλειοψηφια;
μιλας λες και ο εκπαιδευτικος ειναι ντουγανι που επιπροσθετα περασε απο κομματικο γραφειο!
Α κι εσύ ό,τι λεει Η ΟΛΜΕ δλδ αξιολογηθηκατε όταν πήρατε το πτυχίο σας πριν 25 χρόνια, δε χρειάζεται άλλη αξιολόγηση
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 » 29 Απρ 2020, 19:34

Lugozzi έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:26
Στύγιος έγραψε:
Lugozzi έγραψε:

Να και ένας συμπαθής χρήστης που φαντάζομαι πως από αυτα που γράφει θα είναι ο πρώτος που θα θέλει την ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το θέμα έχει ξεφύγει τελείως. Τελικά τον πόνο σου έλεγες όντως. Ας παίξουμε λίγο το παιχνίδι σου. Η αξιοκρατία και το απυρόβλητο των ΔΥ είναι ένα θεμα, έχεις δίκιο και στο δίνω.

Πάμε θεωρητικά στην λύση η οποία θεωρείς ότι είναι πανάκεια όλων των προβλημάτων. Η αξιολόγηση.

Ζούμε στην Ελλάδα με τα φοβερά πολιτικά κομματα. Θεωρείς πραγματικά ότι η αξιολόγηση θα είναι αξιοκρατική; Μπορείς να μου πεις λίγο τι γίνεται σε θέσεις και οργανισμούς που δεν είναι μόνιμες κάθε φορά που αλλάζει η κυβέρνηση; Ο γκόμενος της Δούρου μπήκε γιατί ήταν ικανός ας πούμε όπου είχε μπει. Η ΝΔ ικανότερο από τον 80χρονο δεν είχε για να βάλει διοικητή νοσοκομειου πριν την κράξουν και το μαζέψουν.
dtri2020 έγραψε:
23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 29 Απρ 2020, 19:36

Lugozzi έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:26
Στύγιος έγραψε:
Lugozzi έγραψε:

Γω φίλε ,αυτά τα εφάρμοζα απ' το μακρινό... 2010 με διαδραστικούς πίνακες και προτζέκτορες και άλλα τινά,δε φοβάμαι τίποτα και πρώην διευθυντής σχολείου υπήρξα για 4 χρόνια :lol:

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 29 Απρ 2020, 19:37

esu έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:11
Ο Τσιόδρας ανέφερε ότι ο αριθμός των τεστ που έχουμε κάνει είναι τεράστιος! Και ότι κάνουμε μαζικά τεστ! Αυτός ο άνθρωπος με έχει απογοητεύσει πραγματικά.

Την ίδια στιγμή άρθρο στην Γερμανία: https://m.naftemporiki.gr/story/1594243
"Μέχρι τις 26 Απριλίου, ακριβώς 60 ημέρες μετά το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, είχαν διενεργηθεί 64.608 εργαστηριακά τεστ. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 1.000 τεστ την ημέρα. Είναι γελοία χαμηλό. Ακόμη είναι άγνωστο πόσα τεστ έγιναν περισσότερες φορές σε έναν άνθρωπο. Η Ελλάδα στον τομέα του κορωνοϊού δεν έχει δυνατότητες για τεστ. Ο Μητσοτάκης, ο Τσιόδρας και οι υπόλοιποι ενεργούν με το σκεπτικό «χωρίς τεστ δεν υπάρχουν και κρούσματα»."
Το να μας εγκαλούν οι Γερμανοί ότι κρύβουμε νούμερα λέγεται θράσος. Η διαφορά των τεστ μπορεί να αντικατοπτρίζει την διαφορά του ΑΕΠ. Είχε παρατηρήσει μάλιστα κάποια στιγμή ο Τσιόδρας ότι εκεί γίνονται και αρκετά από ιδιώτες. Γιατί θα έπρεπε να είναι αλλιώς δηλαδή όταν εδώ την συντριπτική πλειοψηφία την διεξάγει το κράτος; Αν ο Μητσοτάκης σκορπούσε αφειδώς χρήματα για τεστ (που δεν σημαίνει μόνο αγορά αντιδραστηρίων αλλά και εργαστηριακού εξοπλισμού και πρόσληψη προσωπικού λήψης και ελέγχου), οι Γερμανοί θα ήταν από τους πρώτους που θα του τράβαγαν το αφτί.

Βλακώδες άρθρο που προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στον τουρισμό μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 29 Απρ 2020, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 29 Απρ 2020, 19:38

Lugozzi έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:31
Κόκκορας έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:29
Α κι εσύ ό,τι λεει Η ΟΛΜΕ δλδ αξιολογηθηκατε όταν πήρατε το πτυχίο σας πριν 25 χρόνια, δε χρειάζεται άλλη αξιολόγηση
δεν ξερω τι λεει η ολμε
εγω απλα σου λεω δεν κουνας το δαχτυλο και δενγινεται να μιλας με κακια σε ενα απο τα πλεον αξιοκρατικα διορισμενα τμηματα,που περασαν,απο την τρυπα βελονας για να διοριστουν(γι αυτο γραφω για γραπτο ΑΣΕΠ και αναλογιες ),λες και αυτο ηταν κατι συνηθες στην μεταπολιτευτικη ελλαδα!

αξιολογηση στο εκπαιδευτικο προσωπικο να γινει,αλλα με δεδομενο πρωτον πως δεν θα ειναι ρουσφετολογικη,για να προαγονται "τα δικα μας παιδια"
ποιος επομενως θα την κανει την αξιολογηση;το εκαστοτε κυβερνητικο κομμα;οπως την φανταζεσαι,που επιπροσθετα δεν θα διακατεχεται απο το μενος που διακρινει τμημα της κοινωνιας(και επιβεβαιωνεται και στο νημα)
και δευτερον πως;

διοτι δεν μιλαμε για πατατοπαραγωγους! η αξιολογηση του εκπαιδευτικου εργου ΜΕΣΑ στην ταξη δεν ειναι ευκολο πραγμα...και δεν ειναι ευκολο να μετρηθει με δεικτες αλα σταχανοφ.

αυτα ειναι δεκτα σε απροκαταληπτους συζητητες

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 29 Απρ 2020, 19:45

Στύγιος έγραψε:

Μπραβο
Με 100 χρονια διδασκαλιας μπορει να φτασεις την καταπονηση που εχει τα τελευταια 10 λεπτα καποιος που αυριο δεν εχει να πληρωσει αυριο τον ΦΠΑ του 1ου τριμηνου
Ηρωας
Απορω πως αντεχεις
Νομιζω οτι πρεπει να σου δωθει και αλλη γονικη αδεια γιατι η γραφη σου δειχνει οτι εχεις αρχισει να κουραζεσαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 29 Απρ 2020, 19:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 29 Απρ 2020, 19:45

Αξιολόγηση μπορεί να γίνει μόνο με γραπτές εξετάσεις επί του γνωστικού αντικειμένου και με καλυμμένα τα στοιχεία του εκπαιδευτικού, όπως στις πανελλαδικές.
Δεν είναι διευρυμένη αλλά ο τρόπος διδασκαλίας είναι πολύ υποκειμενικός για να αξιολογηθεί και αυτός επιτυχώς.

Ωστόσο εδώ το ζήτημα δεν είναι ο καλός ή κακός εκπαιδευτικός, αλλά ότι φαίνεται να υπάρχει στροφή 180 μοιρών στην επίδραση των παιδιών ως προς την μετάδοση του ιού σύμφωνα με όσα διάβασα στο νήμα.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
esu

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu » 29 Απρ 2020, 19:46

ST48410 έγραψε:
29 Απρ 2020, 19:37

Το να μας εγκαλούν οι Γερμανοί ότι κρύβουμε νούμερα λέγεται θράσος. Η διαφορά των τεστ μπορεί να αντικατοπτρίζει την διαφορά του ΑΕΠ. Είχε παρατηρήσει μάλιστα κάποια στιγμή ο Τσιόδρας ότι εκεί γίνονται και αρκετά από ιδιώτες. Γιατί θα έπρεπε να είναι αλλιώς δηλαδή όταν εδώ την συντριπτική πλειοψηφία την διεξάγει το κράτος. Αν ο Μητσοτάκης σκορπούσε αφειδώς χρήματα για τεστ (που δεν σημαίνει μόνο αγορά αντιδραστηρίων αλλά και εργαστηριακού εξοπλισμού και πρόσληψη προσωπικού λήψης και ελέγχου), οι Γερμανοί θα ήταν από τους πρώτους που θα του τράβαγαν το αφτί.

Βλακώδες άρθρο που προσπαθεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στον τουρισμό μας.
Ναι ωραία άσε του Γερμανούς, πιάσε το ότι έχουν δίκιο. Βλέπεις κάποια καλύτερη επένδυση αυτήν την στιγμή;
Nandros έγραψε:
09 Ιουν 2024, 15:48
Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών