Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Έλεος με την προπαγάνδα ρε παιδγιά.
Αυτή η καθημερινή έχει γίνει πρώτο φλέμα.
"αναγνώρισε" λέει ο Φάουτσης "τον ρόλο της Ελλάδας"
τι είπε ο άνθρωπος ; ότι η μελέτη της ρεμντεσιβίρης ήταν πολυκεντρική ,οπότε διεξήχθη σε νοσοκομεία κάποιων χωρών (και στην Ελλάδα). σιγά μην έδωσε και παράσημο στη χώρα και την κυβέρνησι.
παρεμπιπτόντως τα πρώτα αποτελέσματα δυστυχώς δεν αποδεικνύουν όφελος στην επιβίωση από το φάρμακο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Madness άκουγε
Δεν νομίζω ότι άκουγε τραγουδάκια της εποχής.
Απροπο σε ποιο τραγουδάκι αναφέρεσαι;
Aυτό το τραγούδι το θυμάμαι απ' τις ευρωεκλογές του 85. Προεκλογική ομιλία Αβέροφ στη Θεσσαλονίκη και η ΤΟ Νέας Δημοκρατίας στο χωριό είχε βάλει λεωφορείο. Είχαμε πάει μια παρέα 5-6 έφηβοι (τότε δε χάναμε ομιλία για ομιλία, είτε ήταν ΝΔ είτε ΠΑΣΟΚ, όταν έβαζαν λεωφορείο οι ΤΟ. Είχαμε πάει και στου Αντρέα την ίδια χρονιά, σιγά μη χάναμε ευκαιρία για τζάμπα βόλτα στη Θεσσαλονίκη).
Τέλος πάντων, με το που φτάσαμε Θεσσαλονίκη, δεν ξεκόψαμε αμέσως απ' το μπουλούκι, μην έχουν να λένε οι διοργανωτές ότι πήγαμε μόνο για τη βόλτα. Τους ακολουθήσαμε στην Αριστοτέλους, όπου μιλούσε ο Αβέροφ. Χαμός, ο κόσμος στριμωγμένος σαν σαρδέλες, ακριβώς μπροστά μου μια καλούτσικη ξανθιά 20 κάτι με τον δικό της. Δίπλα μου ένα ρεμάλι χωριανός, πρέπει να άπλωνε επικίνδυνα το χέρι του, γιατί σε μια φάση ακούω την ξανθιά να λέει στον δικό της "κάποιος από πίσω πρέπει να με χουφτώνει". Με το που το ακούω αυτό, δεν ξέρω πως τα κατάφερα μέσα σε τέτοια στενωσιά αλλά με έναν μαγικό τρόπο μπόρεσα να βρεθώ δυο σειρές πιο πίσω απ' την επικίνδυνη ακτίνα, αφήνοντας πίσω απ' την ξανθιά έναν άσχετο μπάρμπα με κοιλίτσα και φαλακρίτσα. Γύρισε αυτή με τον δικό της να δουν ποιος ήταν ο ενοχλητικός, είδαν την συμπαθητική φιγούρα του μπάρμπα με το αρκετά αθώο ύφος, δεν τους γέμισε φαίνεται το μάτι για σάτυρος κι έληξε εκεί ο συναγερμός.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Είμαστε τυχεροί -με τα μέχρι στιγμής δεδομένα- και υπό την εξής έννοια:
Αν ήταν κυβέρνηση ο Σύριζα, ο λαός με το κύμα της αγανακτήσεως (Πολάκης-Μακεδονικό-άλλα οικτρά και ευτράπελα) που υπήρχε δεν θα ήταν υπάκουος και θα γινόταν spread of the virus.
Αλλά και αν τα κατάφερνε ο Τσίπρας, το Χάρβαρντ θα ήταν απρόθυμο να δώσει συγχαρητήρια σε ένα κομμουνιστικό καθεστώς.
Παρατηρώ όμως ότι όλοι hats off to Greece λένε, δοθείσης της ευκαιρίας.
Ακόμα και τα site - facebook groups των διαφόρων κουτόφραγκων που δεν ελέγχονται από τους Μητσοτάκη-Μαρέβα στην περίπτωση μας.
Δε λένε hats off to Bulgaria, hats off to Czechoslovakia, που θα έπρεπε.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.