Είμαι Έλλην

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Re: Είμαι Έλλην

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 22 Ιουν 2018, 04:24

Βινόσαυρος έγραψε:
22 Ιουν 2018, 03:49
ST48410 έγραψε:
22 Ιουν 2018, 03:00
Chainis έγραψε:
22 Ιουν 2018, 02:48

Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος είναι απόγονος είλωτα, περίοικου, βοσκού του Κιθαιρώνα, Θεσσαλού αγρότη, Κορίνθιου ή Αθηναίου έμπορα, νησιώτη ψαρά κλπκλπ μόνο στον Περικλή και τον Σωκράτη πρέπει να εστιάζεις για να γίνεσαι φαιδρός.

Τούρκος πασάς με Αιγύπτια δούλα αποκλείεται να βγάλανε Έλληνα, διάβασε λίγο για την Τουρκοκρατία για να μην γράφεις κοτσάνες.
Πέστα. Έχουν βαλθεί διάφοροι σε άλλα νήματα να μας πείσουν ότι είμαστε περίεργοι που αντιδρούμε στο όνομα Μακεδόνες για τους Σκοπιανούς που δεν μπορούν να επικαλεστούν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες πέρα από το ότι διαμένουν στην ίδια περίπου περιοχή. Εμείς παρόλα αυτά δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων
μα οι συγχρονοι μακεδόνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους, το ίδιο και οι έλληνες αντίστοιχα.
Οι σύγχρονοι Μακεδόνες έχουν την ίδια σχέση με τους αρχαίους που έχουν και οι άλλοι Έλληνες, γιατί είναι είτε γηγενείς απόγονοι Μακεδόνων, είτε Πόντιοι και Μικρασιάτες και Θράκες απόγονοι αρχαίων Ελλήνων και λίγοι νοτιοελλαδίτες απόγονοι των νότιων αρχαίων Ελλήνων που έχουν εγκατασταθεί στον Βορά.

Οι Σλάβοι Μαϊμουδόνες έχουν σχέση με τους αρχαίους Σλάβους και σε κάποιο μικρό ποσοστό και με Έλληνες που Σλαβοποιήθηκαν ανά τους αιώνες.
Μάλλον σε έτσουξε πολύ που συμφώνησαν ότι είναι Σλάβοι και δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες, το μισό σας οικοδόμημα που τόσα επενδύσατε σ' αυτό πάει κατά διαόλου.
Τι θα κάνει το ουράνιο τόξο τώρα, θα συνεχίσει να λέει για αρχαίους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 22 Ιουν 2018, 04:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 22 Ιουν 2018, 04:26

Chainis έγραψε:
22 Ιουν 2018, 04:24
Βινόσαυρος έγραψε:
ST48410 έγραψε:

Πέστα. Έχουν βαλθεί διάφοροι σε άλλα νήματα να μας πείσουν ότι είμαστε περίεργοι που αντιδρούμε στο όνομα Μακεδόνες για τους Σκοπιανούς που δεν μπορούν να επικαλεστούν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες πέρα από το ότι διαμένουν στην ίδια περίπου περιοχή. Εμείς παρόλα αυτά δεν πρέπει να λέμε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων
μα οι συγχρονοι μακεδόνες δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους, το ίδιο και οι έλληνες αντίστοιχα.
Οι σύγχρονοι Μακεδόνες έχουν την ίδια σχέση με τους αρχαίους που έχουν και οι άλλοι Έλληνες, γιατί είναι είτε γηγενείς απόγονοι Μακεδόνων, είτε Πόντιοι και Μικρασιάτες και Θράκες απόγονοι αρχαίων Ελλήνων και λίγοι νοτιοελλαδίτες απόγονοι των νότιων αρχαίων Ελλήνων που έχουν εγκατασταθεί στον Βορά.

Οι Σλάβοι Μαϊμουδόνες έχουν σχέση με τους αρχαίους Σλάβους και σε κάποιο μικρό ποσοστό και με Έλληνες που Σλαβοποιήθηκαν ανά τους αιώνες.
Η κυρία ιστορία διαφωνεί μαζί σου
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 22 Ιουν 2018, 04:31

Βινόσαυρος έγραψε:
22 Ιουν 2018, 04:26
Chainis έγραψε:
Βινόσαυρος έγραψε:

Δεν σε όρισε κανένας εκπρόσωπο της.
Όπως συμπλήρωσα και πριν η Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα στην ιστορία της, οι Σκοπιανοί τα μάζεψαν (επιτέλους) και θυμήθηκαν ξανά ότι είναι απόγονοι Σλάβων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 22 Ιουν 2018, 04:34

Chainis έγραψε:
22 Ιουν 2018, 04:31
Βινόσαυρος έγραψε:
Chainis έγραψε:

Όπως συμπλήρωσα και πριν η Ελλάδα δεν αλλάζει τίποτα στην ιστορία της, οι Σκοπιανοί τα μάζεψαν (επιτέλους) και θυμήθηκαν ξανά ότι είναι απόγονοι Σλάβων.
εντάξει τότες, κερδατε, τι κλαίτε για την συμφωνία;

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 22 Ιουν 2018, 04:37

Βινόσαυρος έγραψε:
22 Ιουν 2018, 04:34
Chainis έγραψε:
22 Ιουν 2018, 04:31
Βινόσαυρος έγραψε:

εντάξει τότες, κερδατε, τι κλαίτε για την συμφωνία;
Έχει και κάποια άλλα που δεν θα έπρεπε, πχ το όνομα Μακεδόνες you know.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος » 22 Ιουν 2018, 04:40

οκ

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Ιουν 2018, 15:08

Northern Spirit έγραψε:
22 Ιουν 2018, 01:27
Nandros έγραψε:
22 Ιουν 2018, 00:13
Νταρνάκας έγραψε:
22 Ιουν 2018, 00:02
Άσε ρε πίθηκα, λίγοι είναι οι Εβραίοι που κατάγονται από χώρες της Βόρειας και Ανατολικής Ευρώπης και είναι κλασικές γερμανόφατσες και σλαβόφατσες;
Μάλλον ΚΑΙ απόγονοι Χαζάρων, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το σοφό ρομπότ!
Ναι μονο εμεις εχουμε το αιμα του μεγαλεξανδρου, του Περικλη και του Σωκρατη αναμεμειγμενο μεσα μας.. :smt005:
Το παίζεις εξυπνοχαζούλης;
ΠΟΥ/ΠΟΤΕ έγραψα εγώ την μακακία που πέταξες; Προκαλείς και μετά περιμένεις σοβαρή αντιμετώπιση!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Ιουν 2018, 15:18

Βινόσαυρος έγραψε:
22 Ιουν 2018, 03:41
Nandros έγραψε:
21 Ιουν 2018, 17:03
Βινόσαυρος έγραψε:
21 Ιουν 2018, 05:06
η πολιτιστική κληρονομιά της αρχαίας ελλάδας είναι παγκόσμια κληρονομιά
αυτό το συνονθύλευμα που σήμερα ζεί σήμερα στον ίδιο τόπο έχει την λιγότερη σχέση με όλη αυτήν την κληρονομιά.
Καμαρώνει σαν τον πετεινο για την αρχαιότητα και αναθεμα αν έχει μελετήσει αρχαία έργα. Σφετερίζεται απλώς μέσω του ονόματος και του τόπου.
Λέει για την νεοελληνική γλώσσα ως εξέλιξη της αρχαίας και ανάθεμα αν μπορεί να διαβάσει 2 σελίδες κάποιου αρχαίου κειμένου.
Κοκορεύεται για τον παρθενώνα και ανάθεμα αν ξέρει περι τίνος πρόκειται. Της ρωμιοσύνης είναι φορεμένο το φόρεμα του ελληνισμού.

Ιδού
αγιος μεγαλεξανδρος.PNG
Δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις ενός πράκτορα!
.
Πονάει όταν γίνομαι δηκτικός ε;
Το πρακτοριλίκι σου υπέρ ξένης δύναμης δεν έχει σχέση με δηκτικότητα.
Σου έχουν ανατρέψει τα πάντα όλα τα επιχειρήματα σου, αλλά εσύ συνεχίζεις απτόητος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Ιουν 2018, 15:19

Βινόσαυρος έγραψε:
ST48410 έγραψε:
Chainis έγραψε:
22 Ιουν 2018, 02:48

Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος είναι απόγονος είλωτα, περίοικου, βοσκού του Κιθαιρώνα, Θεσσαλού αγρότη, Κορίνθιου ή Αθηναίου έμπορα, νησιώτη ψαρά κλπκλπ μόνο στον Περικλή και τον Σωκράτη πρέπει να εστιάζεις για να γίνεσαι φαιδρός.

Τούρκος πασάς με Αιγύπτια δούλα αποκλείεται να βγάλανε Έλληνα, διάβασε λίγο για την Τουρκοκρατία για να μην γράφεις κοτσάνες.
Δεν μας ενδιαφέρει η άποψη ενός πράκτορα!
.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 22 Ιουν 2018, 17:42

Beria έγραψε:
20 Ιουν 2018, 13:52
Ρε μαλάκες το σούργελο λέει 'Ι αμ Χελίν' νομίζοντας ότι λέει 'είμαι Ελληνίς';
Αλήθεια;
:smt005::smt005:
είναι δυνατόν να παίρνεις αυτό το βίντεο χαμπάρι το 2018;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 22 Ιουν 2018, 17:43

Nandros έγραψε:
22 Ιουν 2018, 15:19

.
Να μιλάς για τον εαυτό σου κύριος, εμένα με ενδιαφέρει.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 22 Ιουν 2018, 17:53

foscilis έγραψε:
22 Ιουν 2018, 17:42
Beria έγραψε:
20 Ιουν 2018, 13:52
Ρε μαλάκες το σούργελο λέει 'Ι αμ Χελίν' νομίζοντας ότι λέει 'είμαι Ελληνίς';
Αλήθεια;
:smt005::smt005:
είναι δυνατόν να παίρνεις αυτό το βίντεο χαμπάρι το 2018;
Το ελληνικό ψεκασμενάτο προσπαθω να το αποφεύγω όσο μπορώ.
Με βρίσκει αυτό
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Nandros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 22 Ιουν 2018, 18:12

foscilis έγραψε:
22 Ιουν 2018, 17:43
Nandros έγραψε:
22 Ιουν 2018, 15:19
Να μιλάς για τον εαυτό σου κύριος, εμένα με ενδιαφέρει.
Τί νεότερο έχει να πει; Τα έχει πει και ξαναπεί! :g030:
.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 22 Ιουν 2018, 19:41

Nandros έγραψε:
22 Ιουν 2018, 15:08
Northern Spirit έγραψε:
22 Ιουν 2018, 01:27
Nandros έγραψε:
22 Ιουν 2018, 00:13
Μάλλον ΚΑΙ απόγονοι Χαζάρων, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για το σοφό ρομπότ!
Ναι μονο εμεις εχουμε το αιμα του μεγαλεξανδρου, του Περικλη και του Σωκρατη αναμεμειγμενο μεσα μας.. :smt005:
Το παίζεις εξυπνοχαζούλης;
ΠΟΥ/ΠΟΤΕ έγραψα εγώ την μακακία που πέταξες; Προκαλείς και μετά περιμένεις σοβαρή αντιμετώπιση!
.
εσυ δεν υποστηριζεις οτι οι Μακεδονια ειναι ελληνικοι και εμεις απογοι του Μεγαλεκου; Από πού προκυπτει οτι ειμαστε απογονοι του συγκεκριμενου;;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 22 Ιουν 2018, 19:43

hellegennes έγραψε:
22 Ιουν 2018, 01:56

Απαντάς άλλ' αντ' άλλων. Κάτι είπες για το ποιος δικαιούται να ονομαστεί απόγονος και κληρονόμος των αρχαίων Ελλήνων και έθεσες σαν κριτήριο την ανάγνωση αρχαίων συγγραφέων. Και απάντησα στο ίδιο πνεύμα ότι με την ίδια λογική εγώ είμαι απόγονος και κληρονόμος του Νεύτωνα περισσότερο από το 99,99% των Βρετανών.
Οι αρχαιοι λεγανε οτι ελληνας ειναι οποιος μετεχει της ελληνικης παιδειας..Αν εχεις Βρετανικη παιδεια δικαιουσε να εισαι υπηκοοος του βρτανικοτυς στεμματος...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών