Γιατί γαβγίζουν τόσο πολύ οι νεοφώτιστοι νουδούκοι?
Γιατί γαβγίζουν τόσο πολύ οι νεοφώτιστοι νουδούκοι?
Κι εκεί που βλέπεις παλιούς νεοδημοκράτες, πχ Όττο να είναι σχετικά ήρεμοι, και να κάνουν και καμιά συζήτηση που και που, βλέπεις ξαφνικά τον Πόντικα, που πρίν από σχετικά λίγο καιρό έβριζε τη νουδού και τη "δεξά", να σκίζει το στριγκάκι του όταν του θίγουν τον... Μητσοτάκη, τον πρώην λαοσάκη άντερ να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί του (καλά, ο άνθρωπος τουλάχιστον πληρώνεται), και κάτι ψιλοποταμίσιους ροφούς να βρίζουν οποιονδήποτε δεν ψηφίζει νουδού.
Από πού πηγάζει αυτός ο φανατισμός? Είναι η ορμή του νεοφώτιστου? Είναι οι εφηβικές ορμές? Για πείτε.
Από πού πηγάζει αυτός ο φανατισμός? Είναι η ορμή του νεοφώτιστου? Είναι οι εφηβικές ορμές? Για πείτε.
-
Re: Γιατί γαβγίζουν τόσο πολύ οι νεοφώτιστοι νουδούκοι?
και ο Αποστολος Παυλος καποτε κυνηγουσε τους Χριστιανους.
Η συνεχεια γνωστη
Η συνεχεια γνωστη
A, ο Σατανικός είναι σα να λέμε κάτι σαν τον Απόστολο Παύλο?talaipwros έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 12:48και ο Αποστολος Παυλος καποτε κυνηγουσε τους Χριστιανους.
Η συνεχεια γνωστη

Ξέρεις, ο Σατανικός πήγε νουδού μόνο όταν εβυθίσθη η πασοκάρα της καρδιάς του.
Ομοίως και ο άντερ, που ακολούθησε τον Μπουμπούκο στη νουδού, μόνο όταν εβυθίσθη το λάος.
Μάλλον είναι ατυχής η σύγκρισή σου. Πιο πολύ σαν τους ποδοσφαιρόκαφρους που υποστηρίζουν με φανατισμό όποια ομάδα παίρνει τα πρω(κ)ταθλήματα μοιάζουν. Με δεδομένο, βέβαια οτι ένα σπίτι είναι τόσο καλό όσο είναι τα υλικά που το αποτελούν, καταλαβαίνει κανείς οτι δεν είναι και πολύ ωραίο να ζείς σ' ένα σπίτι φτιαγμένο από σκατά.
- Μαυροβασίλης
είναι διότι κάποιες κάμπιες γίνονται, τελικά, πεταλούδες
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Υδράργυρος
Μωυσης, αποστολος παυλοςtalaipwros έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 12:48και ο Αποστολος Παυλος καποτε κυνηγουσε τους Χριστιανους.
Η συνεχεια γνωστη

Οι κάμπιες ναι, οι αρουραίοι οχι.

- Philip Mortimer
Μιας και με το "ψιλοποταμισιους ροφούς" προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, δεν κατηγορώ όποιον δεν ψηφίζει ΝΔ αλλά τους διάφορους λαϊκιστές, πόσο μάλλον τους ναζαυγιτες.
Προσωπικά πάντα κεντρώος ήμουν και γι αυτό υποστηρίζω τον Μητσοτάκη που έχει κάνει τη ΝΔ κεντρώα και έχει φέρει στο κόμμα πολλά άτομα από τον χώρο της "δράσης", του ευρωπαϊκού φεντεραλισμου και του εκσυγχρονιστικου κέντρου.
Επίσης έχω ψηφίσει και μικρά και μεγάλα κόμματα (ενδεικτικά ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ΠΑΣΟΚ Σημίτη, δράση, ΝΔ σαμαρα (εξ ανάγκης), ποτάμι)
Προσωπικά πάντα κεντρώος ήμουν και γι αυτό υποστηρίζω τον Μητσοτάκη που έχει κάνει τη ΝΔ κεντρώα και έχει φέρει στο κόμμα πολλά άτομα από τον χώρο της "δράσης", του ευρωπαϊκού φεντεραλισμου και του εκσυγχρονιστικου κέντρου.
Επίσης έχω ψηφίσει και μικρά και μεγάλα κόμματα (ενδεικτικά ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ΠΑΣΟΚ Σημίτη, δράση, ΝΔ σαμαρα (εξ ανάγκης), ποτάμι)
- Υδράργυρος
Κεντρωα ατομα ο γεωργιαδης και ο βοριδης;Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 12:59Μιας και με το "ψιλοποταμισιους ροφούς" προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, δεν κατηγορώ όποιον δεν ψηφίζει ΝΔ αλλά τους διάφορους λαϊκιστές, πόσο μάλλον τους ναζαυγιτες.
Προσωπικά πάντα κεντρώος ήμουν και γι αυτό υποστηρίζω τον Μητσοτάκη που έχει κάνει τη ΝΔ κεντρώα και έχει φέρει στο κόμμα πολλά άτομα από τον χώρο της "δράσης", του ευρωπαϊκού φεντεραλισμου, του εκσυγχρονιστικου κέντρου.
Ποια ειναι η γνωμη σου για τη Δραση?Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 12:59Μιας και με το "ψιλοποταμισιους ροφούς" προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, δεν κατηγορώ όποιον δεν ψηφίζει ΝΔ αλλά τους διάφορους λαϊκιστές, πόσο μάλλον τους ναζαυγιτες.
Προσωπικά πάντα κεντρώος ήμουν και γι αυτό υποστηρίζω τον Μητσοτάκη που έχει κάνει τη ΝΔ κεντρώα και έχει φέρει στο κόμμα πολλά άτομα από τον χώρο της "δράσης", του ευρωπαϊκού φεντεραλισμου, του εκσυγχρονιστικου κέντρου.
- Philip Mortimer
Δεν τους έφερε ο Μητσοτάκης αυτούς τους έφερε ο Σαμαράς.Υδράργυρος έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 13:01Κεντρωα ατομα ο γεωργιαδης και ο βοριδης;Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 12:59Μιας και με το "ψιλοποταμισιους ροφούς" προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, δεν κατηγορώ όποιον δεν ψηφίζει ΝΔ αλλά τους διάφορους λαϊκιστές, πόσο μάλλον τους ναζαυγιτες.
Ο Μητσοτάκης απλά έκανε τον γεωργιάδη αντιπροεδρο για να μαντρωσει τους ακροδεξιους, αλλά γενικά τον έβαλε να στρογγυλεύει σημαντικά τον λόγο του
Ο Μητσοτάκης έχει κάνει τρομερά μεγάλο άνοιγμα στον χώρο του κέντρου και του εκσυγχρονισμού, έχει φέρει παρά πολλά καινούργια άτομα και ενσωμάτωσε όλη τη δράση
- Philip Mortimer
Από τα καλύτερα κόμματα που έχουν υπάρξει στην Ελλάδα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 13:02Ποια ειναι η γνωμη σου για τη Δραση?Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 12:59Μιας και με το "ψιλοποταμισιους ροφούς" προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, δεν κατηγορώ όποιον δεν ψηφίζει ΝΔ αλλά τους διάφορους λαϊκιστές, πόσο μάλλον τους ναζαυγιτες.
Οκ θενκςPhilip Mortimer έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 13:05Από τα καλύτερα κόμματα που έχουν υπάρξει στην Ελλάδα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 13:02Ποια ειναι η γνωμη σου για τη Δραση?Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 12:59Μιας και με το "ψιλοποταμισιους ροφούς" προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, δεν κατηγορώ όποιον δεν ψηφίζει ΝΔ αλλά τους διάφορους λαϊκιστές, πόσο μάλλον τους ναζαυγιτες.
- Υδράργυρος
Ο αδωνης δεν ειναι ενας καραογλου που τον βαζανε για να φερνει ψηφους ορκ. Ο γεωργιαδης ειναι Ο Αντιπρπεδρος της κυβερνησης, νο2 δηλαδηPhilip Mortimer έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 13:04Δεν τους έφερε ο Μητσοτάκης αυτούς τους έφερε ο Σαμαράς.Υδράργυρος έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 13:01Κεντρωα ατομα ο γεωργιαδης και ο βοριδης;Philip Mortimer έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 12:59Μιας και με το "ψιλοποταμισιους ροφούς" προφανώς αναφέρεσαι σε εμένα, δεν κατηγορώ όποιον δεν ψηφίζει ΝΔ αλλά τους διάφορους λαϊκιστές, πόσο μάλλον τους ναζαυγιτες.
Ο Μητσοτάκης απλά έκανε τον γεωργιάδη αντιπροεδρο για να μαντρωσει τους ακροδεξιους, αλλά γενικά τον έβαλε να στρογγυλεύει σημαντικά τον λόγο του
Ο Μητσοτάκης έχει κάνει τρομερά μεγάλο άνοιγμα στον χώρο του κέντρου και του εκσυγχρονισμού, έχει φέρει παρά πολλά καινούργια άτομα και ενσωμάτωσε όλη τη δράση
Δεν ειναι απλα υπουργος αναπτυξης και επενδυσεων που δεν ηρθαν
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οδηγούσε το φουξ ποδηλατάκι του στους δρόμους του Ρότερνταμ όταν είδε μία λάμψη που τον τύφλωσε.talaipwros έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 12:48και ο Αποστολος Παυλος καποτε κυνηγουσε τους Χριστιανους.
Η συνεχεια γνωστη
Έπεσε στο έδαφος και ακούστηκε μια φωνή "Πόντικα, Ποντικα, τι με διώκεις;" "Τις ει κύριε;" "Εγώ ειμί Μητσοτάκης ον συ διώκεις, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Ανάστηθι και είσελθε εις το πχορουμ και κήρυξε την αλήθειαν της Δεξιάς"
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί κλαίει τόσο πολύ ο Στρακαστρούκας?
από vantono » 18 Νοέμ 2024, 11:41 » σε Διεθνής πολιτική - 90 Απαντήσεις
- 2293 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Δεκ 2024, 20:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί μου τη δίνει τόσο πολύ η Λατινοπούλου;
από έργο_μακέτο » 02 Δεκ 2024, 19:59 » σε Εθνικά Θέματα - 23 Απαντήσεις
- 924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
03 Δεκ 2024, 11:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί γκρινιάζουν τόσο πολύ τα παιδιά προσχολικής ηλικίας 1,5 έως 5½ ετών;
από AsimakisLazarou » 11 Ιουν 2023, 13:04 » σε Ψυχολογία - 47 Απαντήσεις
- 3391 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
25 Ιαν 2025, 14:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλυ όμορφο το rainbow κύπελο και πολύ όμορφη η κίνηση του Coffee Lab
από Μαδουραίος » 20 Μάιος 2023, 16:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 10 Απαντήσεις
- 1302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Μάιος 2023, 11:27
-