Δεν φοράνε πουθενά μάσκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Δεν φοράνε πουθενά μάσκες
Πήγα μια βόλτα σήμερα στα Χανιά με την καινούργια μάσκα μου και δεν είδα κανέναν να φοράει εκτός από
τους υπαλλήλους. Ούτε σε κουρεία, ούτε σε καφετέριες, ούτε σε σουπερμαρκετ. Ρώτησα την υπάλληλο στον
Γρηγόρη και μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένοι οι πελάτες να έχουν μάσκα. Μόνο στα ΜΜΜ και τράπεζες.
Ή εγώ τα έχω καταλάβει λάθος η....
τους υπαλλήλους. Ούτε σε κουρεία, ούτε σε καφετέριες, ούτε σε σουπερμαρκετ. Ρώτησα την υπάλληλο στον
Γρηγόρη και μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένοι οι πελάτες να έχουν μάσκα. Μόνο στα ΜΜΜ και τράπεζες.
Ή εγώ τα έχω καταλάβει λάθος η....
- Dwarven Blacksmith
Re: Δεν φοράνε πουθενά μάσκες
Ισχύει. Δυστυχώς φαίνεται ότι θα μας γαμησουν στην ατομική ευθύνη από δω και πέρα.

- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
υποχωρησε η κυβερνηση στην σπεκουλα των τελευταιων ημερων
ειναι υποχρεωτικη για καποια μερη μονο πλεον
ειναι υποχρεωτικη για καποια μερη μονο πλεον
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εγώ όπου πήγα σήμερα είδα μάσκες παντού. Το τι είδα βέβαια, αποτελεί μικροσκοπικό κλάσμα της πραγματικότητας. Δεν οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι όλη η Αθήνα φοράει μάσκα .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Στην Αθήνα παίζουν μάσκες παντού.
Στην Αγορά βέβαια ελάχιστες αλλά πάντα έτσι ήταν, εκεί δε κολάει ο ιός.
Στην Αγορά βέβαια ελάχιστες αλλά πάντα έτσι ήταν, εκεί δε κολάει ο ιός.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η αστυνομία δεν κάνει την δουλειά της. Περνάει πάνω κάτω όλη μέρα και τον παίζει, μέχρι και τραπεζάκια είχαν
βγάλει την προηγούμενη βδομάδα πέντε άτομα φάση καφενείο και εκείνοι έκοβαν κλήση σε αμάξι απέναντι.
βγάλει την προηγούμενη βδομάδα πέντε άτομα φάση καφενείο και εκείνοι έκοβαν κλήση σε αμάξι απέναντι.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπορεί να το έκαναν για να δώσουν χρόνο να προμηθευτούν ή να φτιάξουν όλοι. Μην εκπλαγείτε αν αυτό αλλάξει μετά από μερικές ημέρες αν και είναι δύσκολο να κρατήσεις την τάξη σε κάτι τέτοιο από την στιγμή που θα τεθεί σε επαναλειτουργία το σύνολο του λιανεμπορίου.
Κατά τ' άλλα, ας τηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα προφύλαξης για τρεις λόγους:
1) Για να μην αρρωστήσουμε οι ίδιοι και οι δικοί μας
2) Για να μην εμφανιστεί νέο κύμα και μπούμε πάλι σε καραντίνα που είναι και ψυχολογικά επιβαρυντικό
3) Για να μην εμφανιστεί νέο κύμα και μπούμε πάλι σε καραντίνα που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την ύφεση
Έχουμε υπερβολικά μεγάλο συμφέρον να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας.
Κατά τ' άλλα, ας τηρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα μέτρα προφύλαξης για τρεις λόγους:
1) Για να μην αρρωστήσουμε οι ίδιοι και οι δικοί μας
2) Για να μην εμφανιστεί νέο κύμα και μπούμε πάλι σε καραντίνα που είναι και ψυχολογικά επιβαρυντικό
3) Για να μην εμφανιστεί νέο κύμα και μπούμε πάλι σε καραντίνα που θα αυξήσει ακόμα περισσότερο την ύφεση
Έχουμε υπερβολικά μεγάλο συμφέρον να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 04 Μάιος 2020, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εγώ δεν ξέρω αν και που φοράνε εκτός από τα Χανιά, για αυτό ρώτησα να δω τι γίνεται
-
Δεν είναι υποχρεωτικές. Αν θες να φοράς εσύ, φορά. Δεν στο απαγόρεψε κάνεις.
Τώρα αν στην Κρήτη είναι χυμαδια τόσο καιρό δεν ξερω. Μέχρι στιγμής πάντως δουλεύει. Η Κρήτη δεν έχει κανένα κρούσμα.
Τώρα αν στην Κρήτη είναι χυμαδια τόσο καιρό δεν ξερω. Μέχρι στιγμής πάντως δουλεύει. Η Κρήτη δεν έχει κανένα κρούσμα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Υποχρεωτικότατες είναιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:44Δεν είναι υποχρεωτικές. Αν θες να φοράς εσύ, φορά. Δεν στο απαγόρεψε κάνεις.
Μάλιστα προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα γι' αυτούς που δεν θα τηρούν τους κανόνες. Τα πρόστιμα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος του κάθε καταστήματος.
Έτσι λοιπόν ένα κατάστημα έως 20 τμ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 2000 ευρώ και θα ανασταλεί η λειτουργία του για 15 μέρες στην πρώτη παράβαση που θα διαπιστωθεί. Την ίδια ώρα σε ένα κατάστημα άνω των 300 τμ θα επιβάλλεται πρόστιμο από 20.000 ευρώ ως 100.000 ευρώ στην βεβαίωση της πρώτης παράβασης και παράλληλα θα αναστέλλεται η λειτουργία του για δύο μήνες.
Σκέφτομαι να πάρω την αστυνομία να τους στείλω σε ένα μαγαζί που κόβει πελατεία από έναν φίλο μου
- NKVD_SMERSH
Να μας τις κάνει δώρο ο Κούλης.
Κρατική ευθύνη είναι.
Δεν θα κάνουμε πλούσιο τον φασίστα τον Νταβέλη, τον κουμπάρο της Ντόρας.
Κρατική ευθύνη είναι.
Δεν θα κάνουμε πλούσιο τον φασίστα τον Νταβέλη, τον κουμπάρο της Ντόρας.
“He who controls the spice controls the universe.”
- EKPLIKTIKOS
Κ γω το ιδιο ειδα Αθηνα κέντρο. Το 85% θα ελεγα οτι φόραγε μασκα, ακομα και οι πεζοί στους δρομους. Κάποιοι βέβαια την είχαν διακοσμητική, δηλαδή τη φοραγαν στο λαιμόenterprise-psi έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:36Εγώ όπου πήγα σήμερα είδα μάσκες παντού. Το τι είδα βέβαια, αποτελεί μικροσκοπικό κλάσμα της πραγματικότητας. Δεν οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι όλη η Αθήνα φοράει μάσκα .
Null έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:51Υποχρεωτικότατες είναιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:44Δεν είναι υποχρεωτικές. Αν θες να φοράς εσύ, φορά. Δεν στο απαγόρεψε κάνεις.
Μάλιστα προβλέπονται τσουχτερά πρόστιμα γι' αυτούς που δεν θα τηρούν τους κανόνες. Τα πρόστιμα χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες, ανάλογα με το μέγεθος του κάθε καταστήματος.
Έτσι λοιπόν ένα κατάστημα έως 20 τμ θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 2000 ευρώ και θα ανασταλεί η λειτουργία του για 15 μέρες στην πρώτη παράβαση που θα διαπιστωθεί. Την ίδια ώρα σε ένα κατάστημα άνω των 300 τμ θα επιβάλλεται πρόστιμο από 20.000 ευρώ ως 100.000 ευρώ στην βεβαίωση της πρώτης παράβασης και παράλληλα θα αναστέλλεται η λειτουργία του για δύο μήνες.
Σκέφτομαι να πάρω την αστυνομία να τους στείλω σε ένα μαγαζί που κόβει πελατεία από έναν φίλο μου
Υποχρεωτικές για πελάτες είναι ΜΌΝΟ ΣΕ
Κομμωτήρια, ΜΜΜ, Ταξί , Ασανσερ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Καλά ναι , και αρκετοί αφήνουν την μύτη ελεύθερη γιατί , από εκεί ακούν μάλλον 

The business man whose master plan controls the world each day,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι παπάδες φοράνε μαύρα rasa ;
από taxalata xalasa » 26 Νοέμ 2023, 17:17 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Νοέμ 2023, 17:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδια τα παιδιά μας δεν φοράνε μαντήλες.Γκεγκε;
από Vardos » 04 Απρ 2025, 20:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
06 Απρ 2025, 16:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας ξενερώνει όταν οι γυναίκες φοράνε αθλητικό καπέλο;
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 09 Μαρ 2024, 23:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
09 Μαρ 2024, 23:45
-
-
- 788 Απαντήσεις
- 14834 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Φεβ 2025, 19:30