Δεν φοράνε πουθενά μάσκες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Δεν φοράνε πουθενά μάσκες
Μπι μου, σήμερα μετά από το καραντίνιασμα θα πάω πρώτη φορά ξανά στο στούντιο να κοπανηθώ στα τύμπανα, θα έχομε και πάρτυ μασκέ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αγις, ρίξε μια βαθμολογία στην κυρία από πάνω στα γλήγορα αν θες ρε, θέλω να δω κάτι γι' αυτό.
.
.
Οι πελάτες είναι υποχρεωμένοι για την ώρα να φοράνε στα ΜΜΜ, στα ιατρεία,νοσοκομεία, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, κομμωτήρια,ασανσερ και δεν θυμάμαι τι άλλο,αλλά είπαν ότι δεν είναι υποχρεωτικό για τα ΣΜ,μαλακία κατ'εμε.Null έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 16:30Πήγα μια βόλτα σήμερα στα Χανιά με την καινούργια μάσκα μου και δεν είδα κανέναν να φοράει εκτός από
τους υπαλλήλους. Ούτε σε κουρεία, ούτε σε καφετέριες, ούτε σε σουπερμαρκετ. Ρώτησα την υπάλληλο στον
Γρηγόρη και μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένοι οι πελάτες να έχουν μάσκα. Μόνο στα ΜΜΜ και τράπεζες.
Ή εγώ τα έχω καταλάβει λάθος η....
Καφετέριες τι τις βάζεις,δεν είναι ανοιχτές ακόμα.

Τύμπανα εννοείς τούμπανα σαν την κυρία ;
Όχι σε στούντιο όμως , δεν είναι ότι την πληρώνεις αλλά γιά μιά χρονική άνεση.
Οπωσδήποτε το θεματικό σας πάρτυ δεν έχει σχέση με τα καρναβάλια που κατακρίνω, καλό ξεμπούκωμα εύχομαι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Στω πολύ.Μπίστης έγραψε: ↑04 Μάιος 2020, 20:02Τύμπανα εννοείς τούμπανα σαν την κυρία ;
Όχι σε στούντιο όμως , δεν είναι ότι την πληρώνεις αλλά γιά μιά χρονική άνεση.
Οπωσδήποτε το θεματικό σας πάρτυ δεν έχει σχέση με τα καρναβάλια που κατακρίνω, καλό ξεμπούκωμα εύχομαι
Το στου που σου λέω δεν είναι με την ώρα πάντως, είναι κάτι φίλων, έχουμε άπλα δηλαδή θέλω να πω.
Μάσκες έχομε, μας λείπουν όλα τα υπόλοιπα αλλά και πάλι χλωμό καθώς απαγορεύουμε την είσοδο σε γυναίκες γενικά ή αν καταφέρουν να μπουν τις διώχνουμε, η είσοδος επιτρέπεται αυστηρά μόνον σε φεμιναζί φεμινιστρίες του τελευταίου κύματος και κάνω μεγάλο αγώνα να αφήνουμε και όλες τις λεσβίες (ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων).
Σκυλιά γατιά και Εβραίοι μας αποφεύγουν επίσης.
.
.
-
Ευτυχώς έχω φιλαράκι κουρέα, οπότε τώρα ξανά τέλος του μήνα το αργότερο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι παπάδες φοράνε μαύρα rasa ;
από taxalata xalasa » 26 Νοέμ 2023, 17:17 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
26 Νοέμ 2023, 17:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δένδια τα παιδιά μας δεν φοράνε μαντήλες.Γκεγκε;
από Vardos » 04 Απρ 2025, 20:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Vardos
06 Απρ 2025, 16:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σας ξενερώνει όταν οι γυναίκες φοράνε αθλητικό καπέλο;
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 09 Μαρ 2024, 23:09 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
09 Μαρ 2024, 23:45
-
-
- 788 Απαντήσεις
- 14837 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Φεβ 2025, 19:30