Τι είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:32Ούτε να στον δει παλικάρι. Η φαλλον είναι και γκομεναρα
Διεθνης διαπομπευση: Katy Fallon - Η Λέσβος μετετράπη σε νέο προνομιακό χώρο δράσης της άκρας δεξιάς
- hellegennes
Re: Διεθνης διαπομπευση: Katy Fallon - Η Λέσβος μετετράπη σε νέο προνομιακό χώρο δράσης της άκρας δεξιάς
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Διεθνης διαπομπευση: Katy Fallon - Η Λέσβος μετετράπη σε νέο προνομιακό χώρο δράσης της άκρας δεξιάς
Αιντε πάλι τα ίδια. Πολύ άργησε να γράψει ο λαθρομαλάκας.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πως δεν δέχεται; Αν δεις πως τους έχουν οι ομόδοξες χώρες του κόσμου... σαν σκλάβους στην καλύτερη. Τους κρατάνε και τα διαβατήρια για να μην μπορούν να κάνουν βήμα έξω χωρίς την άδεια από το αφεντικό. Εδώ η Μοριά είναι παιδική χαρά μπροστά στο πως τους έχουν εκεί.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Καλά μην με καρφώσεις κι εσύ για την σεξιστικό ρητορικη μου. . Εντάξει, ωραία κοπέλα πες. Να είμαστε σύμφωνοι με τα σύγχρονα δεδομένα.hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:56Τι είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:32Ούτε να στον δει παλικάρι. Η φαλλον είναι και γκομεναρα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
γιατί την συμφέρει να "επενδύει" χρήματα για να πηγαίνουν στον δυτικό κόσμο.. Όμως τέρμα η ειλικρινεια, ξαναγυρνάω στον κανονικό

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Διαβίβασε στην Katy Fallon: Στα τέτοια μας!georgebi έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 21:00Ολο το μεγαλο αρθρο εδω (αγγλικα) https://www.aljazeera.com/indepth/featu ... 12700.html https://hellasjournal.com/2020/05/ischi ... l-tzazira/ Μακροσκελές άρθρο στην ιστοσελίδα Aljazeera, (Katy Fallon) όπου επισημαίνεται ότι η Λέσβος αποτελεί -με φόντο το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα- ένα νέο προνομιακό χώρο δράσης της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς.
Η δημοσιογράφος δεν παραλείπει να σημειώσει ότι προ ετών, οι κάτοικοι της Λέσβου ήταν υποψήφιοι για το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, χάρη στην ανθρωπιστική τους στάση απέναντι στους αφιχθέντες πρόσφυγες και μετανάστες.
Ωστόσο, η αύξηση του πληθυσμού προσφύγων και μεταναστών και η επ’ αόριστον παραμονή τους στο νησί υπό ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, έχει προκαλέσει πλέον αγανάκτηση σε μεγάλο μέρος του τοπικού πληθυσμού.
Η αρθρογράφος αναφέρεται σε περιστατικά ξυλοδαρμού δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και εργαζομένων σε ΜΚΟ από οργισμένους κατοίκους του νησιού, κατά τα τέλη Φεβρουαρίου και αρχές Μαρτίου.
Η νέα κυβέρνηση, σημειώνει, εξελέγη με την υπόσχεση ότι θα είναι πιο σκληρή στην αντιμετώπιση της μετανάστευσης και ότι θα «καθαρίσει το χάος» που είχε αφήσει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ. Εν μέσω των απειλών της Τουρκίας, όμως, ότι θα «ανοίξει τις πύλες της» και των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας, δεν κατάφερε πολλά. Τα τέλη Φεβρουαρίου και οι αρχές Μαρτίου ήταν μια έντονη περίοδος για το νησί.
Οι κάτοικοι αντέδρασαν έντονα στα σχέδια της κυβέρνησης για δημιουργία νέων κλειστών δομών και ήρθαν σε σύγκρουση με τις ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις, οι πρόσφυγες και μετανάστες διαμαρτύρονταν επίσης για τις συνθήκες διαβίωσης.
Την κατάσταση αυτή δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη μέλη της ευρωπαϊκής ακροδεξιάς, τα οποία επισκέφτηκαν το νησί, εμφανιζόμενα ως δημοσιογράφοι.
Η αρθρογράφος αναφέρεται ονομαστικά σε αυτούς, τις διασυνδέσεις τους και τις κινήσεις τους στο νησί, υπογραμμίζοντας ότι οι τοπικές κοινωνίες βρίσκονται σε επαφή με στελέχη της άκρας δεξιάς σε όλη την Ευρώπη και το πόσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδράμουν στη διασπορά ψευδών ειδήσεων και λόγου μίσους.

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Όχι ότι είναι του γούστου μου. Τα μούτρα της είναι κατάξινα. Αλλά το ποστ σου είναι διπλά σεξιστικό. Όχι μόνο για το «γκομενάρα» αλλά και για την υπόνοια ότι -χωρίς μάλιστα να ξέρεις πώς είναι ο χελώνος- ένας «κοινός θνητός» δεν μπορεί να διεκδικήσει μια... «γκομενάρα».Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑07 Μάιος 2020, 00:00Καλά μην με καρφώσεις κι εσύ για την σεξιστικό ρητορικη μου. . Εντάξει, ωραία κοπέλα πες. Να είμαστε σύμφωνοι με τα σύγχρονα δεδομένα.hellegennes έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:56Τι είναι;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:32
Ούτε να στον δει παλικάρι. Η φαλλον είναι και γκομεναρα
Επίσης είναι και βιολογικός ρατσισμός (δηλαδή ο γνήσιος ρατσισμός), καθώς την εμφάνισή μας δεν την διαλέγουμε. Του λες δηλαδή ότι η τύπισσα είναι off-limits γιατί ο χελώνος δεν γεννήθηκε «γκομέναρος».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:32Ούτε να στον δει παλικάρι. Η φαλλον είναι και γκομεναρα, και δεν της αρέσουν και τα ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ σαν εσένα. Κατάλαβες;

Και τα γυαλιά κατάλληλα να μαζέψουν τα φλόκια!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Nandros
Δεν είναι αρκετά φανατικά μουσλίμ;Juno έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:51Μάλιστα. Και γιατί η χώρα-έδρα του Αλ Τζαζίρα δεν δέχεται λαθρομετανάστες είπαμε;georgebi έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:48Αρχικά Al Jazeera θα έβαζα στον τίτλο αντί για τη Fallon .. αλλά θα το κάνα πολυ εύκολο.. και τελικά δικαιώθηκα γιατί και την έξυπνη ατάκα πηρα-με απ το Χελωνο και εσύ έλυσες το γρίφο ..Hector Buas έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:39
Και μήπως συζητήσαμε γιατί δεν τους "διαπομπεύει" ο georgebi γι' αυτό?

.
- Northern Spirit
Οχι και ακροδεξιοι στην Λεσβο..Μπατριωτες ειναι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Hector Buas
Άργησες! Σε πρόλαβε ο georgebi.
1. Οι ΜΚΟ στην πλειονότητά τους είναι κερδοσκοπικές καργιόλες, Έχω τύχει μπροστά σε φάση που αθρώποι ήταν στην θάλασσα και δυο ΜΚΟ, μέσα από σκάφη, μαλώνανε ποιος θα τους "σώσει"για να πάρει τα εύσημα.
2. Πάντα είχαμε φασίστες. Την κωλοσυμμορία (την χρυσή αυγή ντε) την ήξεραν οι Μυτιληνιοί από το 2000 που μαζευόντουσαν και βαράγανε Αλβανούς.
3. Οι φιλοξενούμενοί μας δεν γουστάρουν που βρίσκονται εδώ. Οι αθρώποι πήγαιναν για Γερμανίες, Ιταλίες, Αμερικές κι έχουν ξεμείνει στο κωλονήσι. Όση αλληλεγγύη και να είσαι διατεθειμένος να δείξεις, αυτό γίνεται εκνευριστικά εμφανές σε κάποιες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.
4. Ο τρόπος που τους μαντρώνει η πολιτεία τους εκνευρίζει. Έχουν επιδείξει πολύ περισσότερο πολιτισμό απ' ότι θα έδειχνα εγώ και οι περισσότεροι Έλληνες στην θέση τους, παρόλα αυτά έχει αρχίσει να εξαντλείται.
5. Δεν υπάρχει καμία διέξοδος. Μας παίρνουν χίλιους και την επόμενη μέρα έρχονται άλλες δυο χιλιάδες.
Που πα να πει: Πάλι οι μαλάκες της υπόθεσης οι Μυτιληνιοί. Η υπόλοιπη Ελλάδα μας γάμαγε από τα αρχαία τα χρόνια, από την Αθηναϊκή συμμαχία, σήμερα μας γαμά η Ευρώπη ολόκληρη. Ο εχθρός δεν είναι βέβαια οι εξαθλιωμένοι που ελπίζουν σε μια καλύτερη μοίρα, αλλά ο ιμπεριαλισμός που τους έφερε κι αυτούς στην κατάσταση που βρίσκονται, όμως καμιά φορά, αν σκεφτείς πώς ήσουν και πώς είσαι, λες "Θέλω να γίνω όπως ήμουν. Θέλω αυτό να γίνει ΧΘΕΣ. Στ' αρχίδια μου η δικαιοσύνη, στ' αρχίδια μου η επί γης ειρήνη, θέλω μόνο την ασφάλεια και την κανονικότητα στην οποία ήμουν μαθημένος".
2. Πάντα είχαμε φασίστες. Την κωλοσυμμορία (την χρυσή αυγή ντε) την ήξεραν οι Μυτιληνιοί από το 2000 που μαζευόντουσαν και βαράγανε Αλβανούς.
3. Οι φιλοξενούμενοί μας δεν γουστάρουν που βρίσκονται εδώ. Οι αθρώποι πήγαιναν για Γερμανίες, Ιταλίες, Αμερικές κι έχουν ξεμείνει στο κωλονήσι. Όση αλληλεγγύη και να είσαι διατεθειμένος να δείξεις, αυτό γίνεται εκνευριστικά εμφανές σε κάποιες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.
4. Ο τρόπος που τους μαντρώνει η πολιτεία τους εκνευρίζει. Έχουν επιδείξει πολύ περισσότερο πολιτισμό απ' ότι θα έδειχνα εγώ και οι περισσότεροι Έλληνες στην θέση τους, παρόλα αυτά έχει αρχίσει να εξαντλείται.
5. Δεν υπάρχει καμία διέξοδος. Μας παίρνουν χίλιους και την επόμενη μέρα έρχονται άλλες δυο χιλιάδες.
Που πα να πει: Πάλι οι μαλάκες της υπόθεσης οι Μυτιληνιοί. Η υπόλοιπη Ελλάδα μας γάμαγε από τα αρχαία τα χρόνια, από την Αθηναϊκή συμμαχία, σήμερα μας γαμά η Ευρώπη ολόκληρη. Ο εχθρός δεν είναι βέβαια οι εξαθλιωμένοι που ελπίζουν σε μια καλύτερη μοίρα, αλλά ο ιμπεριαλισμός που τους έφερε κι αυτούς στην κατάσταση που βρίσκονται, όμως καμιά φορά, αν σκεφτείς πώς ήσουν και πώς είσαι, λες "Θέλω να γίνω όπως ήμουν. Θέλω αυτό να γίνει ΧΘΕΣ. Στ' αρχίδια μου η δικαιοσύνη, στ' αρχίδια μου η επί γης ειρήνη, θέλω μόνο την ασφάλεια και την κανονικότητα στην οποία ήμουν μαθημένος".
+ του ότι έρχονται και μας την λένε αθρώποι ξένοι που οι χώρες τους δεν έχουν κουνήσει δαχτυλάκι. Δηλαδής, αντί να εκνευρίζεσαι που μια σταλιά Λέσβος δεν είναι επαρκώς "αθρωπιστική" με τα δικά σου κριτήρια, μήπως να απαιτούσες απ' την δική σου κυβέρνηση να δέχεται περισσότερο κόσμο; Κάθε μαλακισμένο έρχεται και μας κουνά το δάχτυλο, ως σύνολο, κι οι δικές τους φασιστικές κυβερνήσεις έχουν πνίξει κόσμο και ντουνιά. Το χειρότερο τελικά με τους προσφυγομετανάστες είναι ότι μας έφεραν τα ΜΚΟ-ευρωπέη.
Και τον δυτικό κόσμο τον συμφέρει να μην τους δέχεται. Τόσο απλό.

Και τι συμφέρον έχουν να επενδύουν χρήματα για να τους στέλνουν εδώ είπαμε;
Δηλαδή πρέπει να σκληρύνουμε τη στάση μας για να θέλουν να πάνε εκεί.Awesomatic έγραψε: ↑06 Μάιος 2020, 23:59Πως δεν δέχεται; Αν δεις πως τους έχουν οι ομόδοξες χώρες του κόσμου... σαν σκλάβους στην καλύτερη. Τους κρατάνε και τα διαβατήρια για να μην μπορούν να κάνουν βήμα έξω χωρίς την άδεια από το αφεντικό. Εδώ η Μοριά είναι παιδική χαρά μπροστά στο πως τους έχουν εκεί.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Π. Αττικής: Ο Κ. Μπογδάνος υποψήφιος στο χώρο της (ακρο)δεξιάς;
από southern » 28 Ιούλ 2023, 16:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
02 Σεπ 2023, 13:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποκλειστικο: Η νδ ειναι κομμα της ακρας αριστερας
από πήζον bot » 08 Μάιος 2025, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 81 Απαντήσεις
- 878 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Σήμερα, 15:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Σκαραβαίος - Επιτέλους μια αξιόλογη ελληνική σειρά δράσης..!
από Parrot » 01 Φεβ 2024, 17:57 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
01 Φεβ 2024, 17:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επίσημο νήμα σχολιασμού δράσης των ταξικών δυνάμεων στη ΔΕΘ 2024
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Σεπ 2024, 15:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
08 Σεπ 2024, 21:44
-