Γμσε τα , παν οι οβολοί , παν τα επιδόματα και τα "τυχερά" . Με τον βασικό πλέον..
«Γιατί πάτε στον γιατρό και δεν πάτε να σάς κάνει καλά ο Θεός αφού τον πιστεύετε;»
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: «Γιατί πάτε στον γιατρό και δεν πάτε να σάς κάνει καλά ο Θεός αφού τον πιστεύετε;»
Re: «Γιατί πάτε στον γιατρό και δεν πάτε να σάς κάνει καλά ο Θεός αφού τον πιστεύετε;»
Ίσως τώρα σκάει μύτη παρατεταμένα το alphabet.
Ίδωμεν...
Ίδωμεν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 09 Μάιος 2020, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εχει διατυπωθει το ερωτημα προ δυο χιλιετιων ως εξης
"κατέβα από τον σταυρό και θα σε πιστέψουμε¨
"κατέβα από τον σταυρό και θα σε πιστέψουμε¨
- Κόκκορας
ωστε εμαθες πως δεν υπαρχει Θεος και πνευματικος κοσμος και διαδιδεις ,κηρυττεις την βεβαιοτητα σου(εγω λεω αγνοια,συγχωραμε με και ελπιζω να μην το δεις επιθετικα αυτο το σχολιο,αλλα τελικα μου φαινεται η βεβαιοτητα σου ισως καταντα/δειχνει περισσοτερο φομενταλιστικη και απο την θρησκοληψια καποιων θρησκευομενων)Antigeist έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 03:07Φίλε μου, πρέπει να ωριμάσεις. Δεν υπάρχει θεός. Είναι πλέον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ότι ο άνθρωπος (και εσύ μαζί) κατάγεται από αλλά πρωτεύοντα ζώα και ότι ο κόσμος ΔΕΝ μετράει μόνο 4000 χρόνια.lonelyrider έγραψε: ↑09 Μάιος 2020, 02:21Καλά. Μας έπεισες.
Κοίτα εκεί μη φόρτωσε η επιστήμη σου ολόκληρη πανδημία στην ανθρωπότητα. Κάτι περίεργα λέει κάνανε εκεί στα εργαστήρια της Γουχάν.
κατανικησες λοιπον το νο1 ερωτημα απο υπαρξεως του κοσμου...
μηπως να χαμηλωσεις λιγο τον πηχη της βεβαιοτητας σου;
στην δε επιστημη μην βασιζεσαι για απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα!(Αλλωστε δεν ειναι λιγοι και οι πιστοι επιστημονες της συγχρονης εποχης,χαιζενμπεργκ,πλανκ δεν μας φτανουν π.χ;για την ακριβεια η μονη επιστημονικη,μαθηματική, αποπειρα αποδειξως του Θεου που ξερω ,ειχε θετικο αποτελεσμα βλ οντολογικη αποδειξη του Γκεντελ )
εξαλλου δεν ειναι λιγοι μητροπολιτες και ιερεις που παραδεχονται την εξελιξη,ως μια αποπειρα δηλαδη ερμηνειας της εξελιξης στην φυση.
δεν θα πουμε εμεις στον Θεο πως θα δημιουργησει τον κοσμο!
εχεις φανταζομαι υποψιν σου πως για την δημιουργια του ανθρωπου η βιβλος ασχολειται με μια προταση ολο κι ολο!
πως πηρε χωμα(απο που και τι δεν ασχολειται,αλλοι οι στοχοι της)και φυσηξε στο προσωπο του πνοη! το ουσιαστικο εδω ειναι το κατ εικονα και καθ΄ομοιωση,που δεν αφορά φυσικά την επιστήμη.
οπως ωραια συνεχιζει ο μεσογαιας αντι να κοιταμε για τις ομοιοτητες με το ζωικο βασιλειο(που πραγματι υπαρχουν,οπως ελεγε και ο Χρυσοσστομος),να βλεπουμε τις κολοσιαιες μας διαφορες!
πάντα φιλικά!χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης,παρεξηγείται και ο γραπτός λόγος εύκολα

εχω την αισθηση αυτην την και καλα συγκρουση επιστημης θρησκειας μας την κληρονομησε η δυση!εμεις εδω στην καθ ημας ανατολη δεν ειχαμε ποτε τετοια προβληματα και προφανως ουδεποτε παιρναμε κατα γραμμα ή υπεραναλυαμε επιστημονικά την βίβλο(δεν ειναι επιστημονικο συγγραμμα!μας αρκεί η θενοπνευστία της,ο στόχος της που επιβεβαιώνεται βεβαίως στην ζωή των Αγίων μας ανα τους αιώνες.Οι Άγιοι του ενθάδε είναι η δική μας πειραματική και για αυτό ακλόνητη απόδειξη της υπάρξεως του επέκεινα και βεβαίως του Θεού,της Αλήθειας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 09 Μάιος 2020, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
- Κόκκορας
δεν θα συνεχίσω παιδιά!ούτε ευλογία έχω πάρει να μπαίνω σε θεολογικού τύπου συζητήσεις,ούτε και το επιθυμώ!
καταντά οπαδισμός
η ομάδα σου(αποψή μου),η ομάδα μου και δώστου...
εμείς(οι πιστεύοντες που δεν έχουν φωτισμό) νομίζω δεν ξέρουμε πότε πρέπει να αρχίσουμε,πότε να τελειώνουμε,πότε κάνουμε καλό,πότε όχι!δεν ξέρουμε τι μας γίνεται
.όταν ακούσεις Άγιο που κάνει αξονική την ψυχή,δεν νιώθεις επιθετικότητα από τον λόγο του,ξέρει πότε και πως να μιλήσει!
το ουσιαστικό είναι πως να ζήσεις τον Θεό,όχι να μιλήσεις για Αυτόν!Ζω δε ουκέτι εγώ, ζη δε εν εμοί Χριστός λέει ο Παύλος.
κάθαρση-->φωτισμός->Θέωση
χαιρετώ

καταντά οπαδισμός
η ομάδα σου(αποψή μου),η ομάδα μου και δώστου...
εμείς(οι πιστεύοντες που δεν έχουν φωτισμό) νομίζω δεν ξέρουμε πότε πρέπει να αρχίσουμε,πότε να τελειώνουμε,πότε κάνουμε καλό,πότε όχι!δεν ξέρουμε τι μας γίνεται

το ουσιαστικό είναι πως να ζήσεις τον Θεό,όχι να μιλήσεις για Αυτόν!Ζω δε ουκέτι εγώ, ζη δε εν εμοί Χριστός λέει ο Παύλος.
κάθαρση-->φωτισμός->Θέωση
χαιρετώ

Ο Λάκης ανακάλυψε πως δεν υπάρχει θεός και θέλει να το φωνάξει δυνατά από τη χαρά του, κάτι σαν το πρώτο μας μπουρδέλλο.
Ordem e Progresso.
- Κόκκορας
για λιγο ηρεμα,ψυχραιμια
πες οτι ειναι να πεις χωρις να προσβαλλεις τον συνομιλητη σου.
πες οτι ειναι να πεις χωρις να προσβαλλεις τον συνομιλητη σου.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τι ζούμε και βλέπουμε, τους χριστιανούς να λένε στους άθεους να μην είναι πολύ σίγουροι για όσα λένε και για την επιστήμη επειδή αλλάζει συχνά γνώμη. Ποιοι; Οι χριστιανοί. 

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ναι ρε! Γιατί όχι; Τί να κλάσει η Επιστήμη μπροστά στα γραπτά κάποιων ημιμαθών κατσικογάμηδων πριν 2.700 χρόνια!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Από που συμπεραίνεις ότι θέλω μόνο να προκαλέσω; Πραγματικά πιστεύω ότι αυτά που λέει ο άλλος είναι μεσαιωνικές αρλούμπες. Πραγματικά πιστεύω ότι η φιλοζωία έχει γίνει υπερβολική. Επειδή εσένα σε προκαλούν οι απόψεις μου δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο σκοπός μου. Ο σκοπός μου είναι να μοιραστώ τις απόψεις μου. Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν τα φόρα κάθε λογής.Green Dragon έγραψε: ↑10 Μάιος 2020, 18:11Παιδιά, τρολ είναι, μην δίνετε σημασία. Αν και άπειρο και αδέξιο αφού τα έμπειρα τρολ αποφεύγουν τις χοντρές προσβολές.
Όλα τα μηνύματά του είναι για να προκαλέσουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιστεύετε ότι θα τα πάτε φέτος στην πρόκληση "Νοέμβρης χωρίς οργασμό";
από Εκτωρ » 02 Νοέμ 2023, 10:36 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 12 Απαντήσεις
- 623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
02 Νοέμ 2023, 12:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μπείτε στον κόπο να πάτε να ψηφίσετε μεθαύριο στις εκλογές;
από georgebi » 02 Οκτ 2023, 13:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
04 Οκτ 2023, 21:31
-
-
- 18 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Exodus
25 Ιαν 2024, 19:38
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πατε στο γυμναστηριο του Ταιλερ?
από Στρακαστρουκας » 28 Σεπ 2024, 09:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
28 Σεπ 2024, 10:17
-