Πότε θα ξαναπάμε εκκλησία;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Πότε θα ξαναπάμε εκκλησία;
Μένω μαζί με τους γονείς μου, ανθρώπους που αγαπάω κι ανήκουν σ' ευπαθείς ομάδες.
Πότε θα γίνει ακίνδυνο το να ξαναπάω εκκλησία; Εσείς πότε θα ξαναπάτε;
Πότε θα γίνει ακίνδυνο το να ξαναπάω εκκλησία; Εσείς πότε θα ξαναπάτε;
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Πότε θα ξαναπάμε εκκλησία;
το συντομοτερο!
παντως δεν ξερω τι θα εκανα αν ειχα ευπαθεις ομαδες στο σπιτι.λογικα πρωτον θα ρωτουσα το πνευματικο μου.δευτερον θα φορουσα μασκα, γυαλια και ο Θεος βοηθος!
δεν θελω ομως να παρασυρω κανεναν και δεν λεω πως ειναι ευκολο θεμα...οτι σε φωτισει ο Θεος.
παντως δεν ξερω τι θα εκανα αν ειχα ευπαθεις ομαδες στο σπιτι.λογικα πρωτον θα ρωτουσα το πνευματικο μου.δευτερον θα φορουσα μασκα, γυαλια και ο Θεος βοηθος!
δεν θελω ομως να παρασυρω κανεναν και δεν λεω πως ειναι ευκολο θεμα...οτι σε φωτισει ο Θεος.
ποτε δεν ηταν ασφαλες το να πηγαινεις εκκλησια, ουτε προκειται να γινει ποτε. η θεια κοινωνια πρεπει να εχει φαει λαχανο πολυ κοζμακη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Κόκκορας
η Θεια κοινωνια; γιατι εχεις κανενα στατικο που δειχνει στατιστικα σημαντικες διαφορες στους θανατους απο γριπη στην ελλαδα σε σχεση με αλλες χωρες;
αλλο πραμα ο συγχρωτισμος στις εκκλησιες,που λενε παντως πως θα παρουν καποια μετρα και θα παρουμε και εμεις ατομικα .
αλλο πραμα ο συγχρωτισμος στις εκκλησιες,που λενε παντως πως θα παρουν καποια μετρα και θα παρουμε και εμεις ατομικα .
Πήγαμε την Κυριακή. Κάποιες ώρες να ανάψεις Κεράκι και να προσευχηθείς, με αυστηρά μέτρα. Με μάσκα, στη είσοδο μέλος της Ενορίας σου έριχνε σπρέι στις παλάμες, και απαγορευόταν ο ασπασμός των Εικόνων. Η είσοδος και έξοδος ελεγχόμενη και οι αποστάσεις 2 m. Να πω ότι οι προτεσταντικές εκκλησίες δεν ανοίξαν με τόση αυστηρότητα, αλλά οι Ορθόδοξοι δεν θέλουν να δίνουν δικαιώματα κι επί πλέον ενδιαφέρονται πολύ για την υγεία.
Ordem e Progresso.
Πάντα εκκλησιαζόμεθα. Στη χειρότερη περίπτωση νοερώς, στη μέτρια στους χλιαρούς ναούς του άστεως και στην πιο αξιομνημόνευτη ως πλανόδια διμοιρία ελασιτών που κάνει τη Λειτουργία της σε σπήλαιο ή υπαίθριο ναό— τα όρια του τέμπλου του χαράσσει ο ανυπόμονος ιερέας της διμοιρίας σε γη κι ουρανό με Σταυρόν ή εικόνα όπως οι πανάρχαιοι προπάτορές του...
Χριστός ανέστη +++
Χριστός ανέστη +++
Να είμαι ειλικρινής: είμαι στο μεταίχμιο χριστιανού και άθεου. Όμως νοιώθω ότι χρειάζομαι την εκκλησία. Οι περισσότεροι άθεοι δεν θα με καταλάβουν, ιδίως εφόσον κι εγώ δηλώνω τέτοιος, αλλά έχω ξαναρχίσει να πίνω πολύ και να είμαι επιθετικός με τους γύρω μου. Η κοινωνία της εκκλησίας (όχι η Θεία κοινωνία, αλλά το σύνολο των ανθρώπων που την απαρτίζουν) με κρατά σε μια κατάσταση που μ' αρέσει, με βοηθά να έχω τον έλεγχο. Δεν μ' αρέσω έτσι όπως εξελίσσομαι κι η εκκλησία ήταν που με είχε βοηθήσει να αλλάξω κατά πολύ και τώρα γίνομαι όπως παλιά που δεν μου άρεσα.
Θεωρώ ότι προκειμένου να μπορέσω να ξαναπάω αξίζει να μετακομίσω.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Θα έχει περιορισμό στο πόσα άτομα μπορούν να μπουν.Βλήμα έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:04Να είμαι ειλικρινής: είμαι στο μεταίχμιο χριστιανού και άθεου. Όμως νοιώθω ότι χρειάζομαι την εκκλησία. Οι περισσότεροι άθεοι δεν θα με καταλάβουν, ιδίως εφόσον κι εγώ δηλώνω τέτοιος, αλλά έχω ξαναρχίσει να πίνω πολύ και να είμαι επιθετικός με τους γύρω μου. Η κοινωνία της εκκλησίας (όχι η Θεία κοινωνία, αλλά το σύνολο των ανθρώπων που την απαρτίζουν) με κρατά σε μια κατάσταση που μ' αρέσει, με βοηθά να έχω τον έλεγχο. Δεν μ' αρέσω έτσι όπως εξελίσσομαι κι η εκκλησία ήταν που με είχε βοηθήσει να αλλάξω κατά πολύ και τώρα γίνομαι όπως παλιά που δεν μου άρεσα.
Αν πας με μάσκα και ακολουθήσεις αυστηρά τα μέτρα προστασίας;
μήπως πριν τον πνευματικό να ρωτούσες και κανένα γιατρό;Κόκκορας έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 17:56το συντομοτερο!
-
Αφού είναι ανοιχτές, οπότε θες πας. Εδώ άνοιξαν τα σχολεία, κι εσύ κάθεσαι και συζητάς τέτοιες μπούρδες; θεία κοινωνία να μην παίζει, κατά τα άλλα άραξε όσο τραβάει η ψυχή σου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
η Θεία Κοινωνία, τα αρώματα του νάματος, δεν πιστεύεις ότι θα σε κάνουν να ξανακυλήσεις στον αλκοολισμό;Βλήμα έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:04Να είμαι ειλικρινής: είμαι στο μεταίχμιο χριστιανού και άθεου. Όμως νοιώθω ότι χρειάζομαι την εκκλησία. Οι περισσότεροι άθεοι δεν θα με καταλάβουν, ιδίως εφόσον κι εγώ δηλώνω τέτοιος, αλλά έχω ξαναρχίσει να πίνω πολύ και να είμαι επιθετικός με τους γύρω μου. Η κοινωνία της εκκλησίας (όχι η Θεία κοινωνία, αλλά το σύνολο των ανθρώπων που την απαρτίζουν) με κρατά σε μια κατάσταση που μ' αρέσει, με βοηθά να έχω τον έλεγχο. Δεν μ' αρέσω έτσι όπως εξελίσσομαι κι η εκκλησία ήταν που με είχε βοηθήσει να αλλάξω κατά πολύ και τώρα γίνομαι όπως παλιά που δεν μου άρεσα.
Όχι ρε, έχω ξανακυλήσει ήδη. Οι αθρώποι εκεί και ο παπάς του χωριού μου με βοηθούν να απέχω.the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:23η Θεία Κοινωνία, τα αρώματα του νάματος, δεν πιστεύεις ότι θα σε κάνουν να ξανακυλήσεις στον αλκοολισμό;Βλήμα έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:04Να είμαι ειλικρινής: είμαι στο μεταίχμιο χριστιανού και άθεου. Όμως νοιώθω ότι χρειάζομαι την εκκλησία. Οι περισσότεροι άθεοι δεν θα με καταλάβουν, ιδίως εφόσον κι εγώ δηλώνω τέτοιος, αλλά έχω ξαναρχίσει να πίνω πολύ και να είμαι επιθετικός με τους γύρω μου. Η κοινωνία της εκκλησίας (όχι η Θεία κοινωνία, αλλά το σύνολο των ανθρώπων που την απαρτίζουν) με κρατά σε μια κατάσταση που μ' αρέσει, με βοηθά να έχω τον έλεγχο. Δεν μ' αρέσω έτσι όπως εξελίσσομαι κι η εκκλησία ήταν που με είχε βοηθήσει να αλλάξω κατά πολύ και τώρα γίνομαι όπως παλιά που δεν μου άρεσα.
- Κόκκορας
καλο θα ηταν ναι,αλλα δεν θα πει και κατι που δεν ξερουμε νομιζω(αποστασεις,βασικους κανονες υγιεινης,μασκες κ.λπ) τα λεει και ο τσιοδρας καθημερινα.mao mao έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:20μήπως πριν τον πνευματικό να ρωτούσες και κανένα γιατρό;Κόκκορας έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 17:56το συντομοτερο!
για την ειδικη περιπτωση που υπαρχουν ευπαθεις ομαδες στο σπιτι,ε μπορει να υπαρχει περαιτερω πληροφορηση,καποιο νουμερο τηλεφωνου κρατικο ισως το πως να φερθεις τι παραπανω να κανεις εντος σπιτιου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 12 Μάιος 2020, 23:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Βλήμα έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:24Όχι ρε, έχω ξανακυλήσει ήδη. Οι αθρώποι εκεί και ο παπάς του χωριού μου με βοηθούν να απέχω.the comet the course the tail έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:23η Θεία Κοινωνία, τα αρώματα του νάματος, δεν πιστεύεις ότι θα σε κάνουν να ξανακυλήσεις στον αλκοολισμό;Βλήμα έγραψε: ↑12 Μάιος 2020, 23:04Να είμαι ειλικρινής: είμαι στο μεταίχμιο χριστιανού και άθεου. Όμως νοιώθω ότι χρειάζομαι την εκκλησία. Οι περισσότεροι άθεοι δεν θα με καταλάβουν, ιδίως εφόσον κι εγώ δηλώνω τέτοιος, αλλά έχω ξαναρχίσει να πίνω πολύ και να είμαι επιθετικός με τους γύρω μου. Η κοινωνία της εκκλησίας (όχι η Θεία κοινωνία, αλλά το σύνολο των ανθρώπων που την απαρτίζουν) με κρατά σε μια κατάσταση που μ' αρέσει, με βοηθά να έχω τον έλεγχο. Δεν μ' αρέσω έτσι όπως εξελίσσομαι κι η εκκλησία ήταν που με είχε βοηθήσει να αλλάξω κατά πολύ και τώρα γίνομαι όπως παλιά που δεν μου άρεσα.

Λεφτά έχεις για να μετακομίσεις;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αυνανιζόταν μπροστά της έξω από εκκλησία
από Frappezitis » 26 Μάιος 2024, 15:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 201 Απαντήσεις
- 4433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ