εναν μινι (εγκεφαλικο) οργασμο τον ειχα ομολογουμενως, εαν ομως θες ν ανοιξουν οι κρουνοι, πρεπει να σε δω να πολεμας εδω, οπως σε ειχα συνηθισει παλια.
Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Τι πρόβλημα έχουν οι πιτσιρίκες;
Αυτο δεν ειναι copyright infringement;blackpaint έγραψε: ↑21 Ιουν 2018, 17:12ο αληθινος; ο γνωστος και ως στακ οβερφλοου γκρ;
Κατ'αρχην είμαι 40 στα 41 οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά, αλλά και πάλι η απαντησή μου είναι, δύσκολα! Κοντά στα 50 να βρεις μια γυναίκα που να καλοδιατηρείτε είναι δύσκολο (εκτός και αν είναι σαν τη Κουντουρά που καλοδιατηρείτε και ας πλησιάζει τα 56). Αλλά αν υπάρχει μια τέτοια γιατί οχι; Έστω και για λίγο καιρό, οι άντρες δεν έχουμε τέτοια κολλήματα. Εδώ όταν ήμασταν 20αρηδες δε μας χάλαγε να τα φτιάχναμε με μια 40αρα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Η διαφορα 35 και 23 ειναι πιο πολυ σαν τη διαφορα 18 και 6 παρα σαν τη διαφορα 52 και 40 (η αναπτυξη σταματα στα 25). Γι' αυτο και δεν ειναι συγκρισιμη η περιπτωση 35-44 που ανεφερε καποιος.
Η διαφορα 52 και 40 ειναι βασικα αμελητεα αλλα εσυ ο ιδιος λες οτι οι πιο πολλες σου φαινονται γριες. I got news for you δε μοιαζουν γεροι μονο οι συμμαθητες σου στο FB κι εσυ ετσι μοιαζεις.
Πραγματικα μου κανει φοβερη εντυπωση που δεν καταλαβαινουν οι αλλοι -αντα πώς φαινονται στους <25. Κυτταριτιδιασμενοι με κιτρινα δοντια, προγουλι να κρεμεται, αραιωμενα μαλλια και σαν γονεις. Ετσι φαινονται.
Κι εμενα -38- οι 20χρονες μου φαινονται εντελως κοριτσακια, οι 28-30 με ελκυουν καπως, οι 30κατι-50παρακατι μαμαδες στις κουνιες ειναι η καβλα η ιδια.
Οι 20χρονες μου αρεσαν απο τα 15 μεχρι τα 25 περιπου (κι εγω σε αυτες).
Προφανως μιλαμε κατα κανονα.
ΥΓ στα 20 ενας αντρας ειναι βασικα ενα λιμαγμενο αγορι που θα πηγαινε ακομα και με γυμνη γρια ζωγραφισμενη σε χαρτι εφημεριδας.
Η διαφορα 52 και 40 ειναι βασικα αμελητεα αλλα εσυ ο ιδιος λες οτι οι πιο πολλες σου φαινονται γριες. I got news for you δε μοιαζουν γεροι μονο οι συμμαθητες σου στο FB κι εσυ ετσι μοιαζεις.
Πραγματικα μου κανει φοβερη εντυπωση που δεν καταλαβαινουν οι αλλοι -αντα πώς φαινονται στους <25. Κυτταριτιδιασμενοι με κιτρινα δοντια, προγουλι να κρεμεται, αραιωμενα μαλλια και σαν γονεις. Ετσι φαινονται.
Κι εμενα -38- οι 20χρονες μου φαινονται εντελως κοριτσακια, οι 28-30 με ελκυουν καπως, οι 30κατι-50παρακατι μαμαδες στις κουνιες ειναι η καβλα η ιδια.
Οι 20χρονες μου αρεσαν απο τα 15 μεχρι τα 25 περιπου (κι εγω σε αυτες).
Προφανως μιλαμε κατα κανονα.
ΥΓ στα 20 ενας αντρας ειναι βασικα ενα λιμαγμενο αγορι που θα πηγαινε ακομα και με γυμνη γρια ζωγραφισμενη σε χαρτι εφημεριδας.
Ο,τι θελει λεει ο καθενας. Του αρεσουν οι πιτσιρικες; Λεει οι πιτσιρικες μας λατρευουν. Του αρεσουν οι τριανταρες; Λεει οι πιτσιρικες δε μας θελουν. Κατι κουρασμενα παλικαρια η συζητηση.
Παω στο ινστα που μπαινουν τα κοριτσια να τους βαλω καρδουλες. Φτανει η μιζερια.
Παω στο ινστα που μπαινουν τα κοριτσια να τους βαλω καρδουλες. Φτανει η μιζερια.
Πλάκα έχουν οι 45 πλας που νομίζουν οτι οι 25μάινους τους θέλουν για τις εμπΥρίες τους και την κορμοστασιά τους. Α και επειδή αυτοί κατέχουν το μυστικό για τους απόλυτους οργασμούς. Εγκεφαλικούς και σωματικούς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δ ε ξέρω αν μιλάς σε μένα αλλά η διαφορά 23-35 δεν φαίνεται στην όψη κάποιου. Οι περισσότεροι σημερινοί 35αρηδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά στη νεανική όψη (δεν μιλάω για τη διάπλαση) απ'ότι πχ οι 25αρηδες. Όμως η διαφορά στη νεανική όψη μεταξύ 40 και 52 είναι μεγάλη διότι οι ζημιές στον ανθρώπινο οργανισμό συσσωρεύονται σιγά-σιγά και αρχίζουν να φαίνονται συνολικά όλες μαζί σε μεγαλύτερες ηλικίες (έτσι γερνά το ανθρώπινο σώμα σχετικά απότομα) γι'αυτό κάποιος 60αρης έχει μεγάλη διαφορά στα 70 (έχει χάσει μεγάλο μέρος από το βάρος τους, έχει σπάσει πολύ το πρόσωπο κλπ) και με μεγάλη ταχύτητα επιδεινώνεται στις μεγαλύτερες ηλικίες από εκεί και έπειτα.foscilis έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 09:47Η διαφορα 35 και 23 ειναι πιο πολυ σαν τη διαφορα 18 και 6 παρα σαν τη διαφορα 52 και 40 (η αναπτυξη σταματα στα 25). Γι' αυτο και δεν ειναι συγκρισιμη η περιπτωση 35-44 που ανεφερε καποιος.
Ε! όχι δα! στη διάρκεια των πρώτων -άντα δε συμβαίνει αυτό, στα δεύτερα παραδέχομαι οτι αρχίζει να ξεκινά αλλά όχι για όλους και ιδιαίτερα αν προσέχεις. Τώρα σχετικά με τον χαρακτήρα οκ! Αυτό είναι αναπόφευκτο.
Ενδεχομένως! Αλλά ακόμα και αν προτιμώ τις μικρούλες αν μου κουνιόταν και μια σέξι συνομήλικη και παραπάνω δεν θα έλεγα όχι. Οι άντρες δεν είμαστε τόσο εκλεκτικοί.
Αυτο μας κανει υπεροχους! Ειμαστε η δυναμη που διαδιδει την αγαπη στο συμπαν.paul25 έγραψε: ↑Οι άντρες δεν είμαστε τόσο εκλεκτικοί.
Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 12:25Αυτο μας κανει υπεροχους! Ειμαστε η δυναμη που διαδιδει την αγαπη στο συμπαν.paul25 έγραψε: ↑Οι άντρες δεν είμαστε τόσο εκλεκτικοί.

Αυτή είναι η δικιά σου γνώμη. Η γνώμη των 23χρονων όπως βλέπουμε είναι διαφορετική και προσωπικά συμφωνώ (βλέποντας φωτογραφίες μου 35 και 23). Και δεν έπιασα καν διαφορές σε νοοτροπία, εμπειρίες κλπ. Σκέψου μόνο ότι ένας 23χρονος ήταν 15 χρονών το 2010 ενώ ένας 35χρονος το 1998. Ξανασκέψου το με 1948 και 1960.Δε ξέρω αν μιλάς σε μένα αλλά η διαφορά 23-35 δεν φαίνεται στην όψη κάποιου. Οι περισσότεροι σημερινοί 35αρηδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά στη νεανική όψη (δεν μιλάω για τη διάπλαση) απ'ότι πχ οι 25αρηδες.
Και από πλευράς στατιστικής να το πάρεις οι ηλικιακές ομάδες που χωρίζεται ο πληθυσμός για τους πιο πολλούς σκοπούς (δικαιώματα/υποχρεώσεις, υγεία, καταναλωτικές συνήθειες) είναι 16-24, 25-44, 45-64 (ή 25-64), 65-79, 80+. Υπάρχει λόγος που το χωρίζουν σε 25-44 και όχι ας πούμε 22-41.
Τα 25 είναι κομβικό σημείο γιατί μέχρι τα 25 έχεις ανάπτυξη (ούτε ωρίμανση ούτε γήρανση).
Προφανώς για κάποιους παίζουν 2-3 χρόνια συν πλην για όλα αυτά. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ανήκεις σε αυτούς.
- blackpaint
μια απο τις αγαπημενες μου παραβασειςΟρέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 01:08Αυτο δεν ειναι copyright infringement;

Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 11:20Ο,τι θελει λεει ο καθενας. Του αρεσουν οι πιτσιρικες; Λεει οι πιτσιρικες μας λατρευουν. Του αρεσουν οι τριανταρες; Λεει οι πιτσιρικες δε μας θελουν. Κατι κουρασμενα παλικαρια η συζητηση.

Με την ευκαιρια, ποια η αντιδραση των γυναικων οταν τους βαζει ενας αντρας καρδουλα?Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Ιουν 2018, 11:20Ο,τι θελει λεει ο καθενας. Του αρεσουν οι πιτσιρικες; Λεει οι πιτσιρικες μας λατρευουν. Του αρεσουν οι τριανταρες; Λεει οι πιτσιρικες δε μας θελουν. Κατι κουρασμενα παλικαρια η συζητηση.
Ειχα παντα την εντυπωση οτι δεν ειναι και πολυ αντρικη κινηση.
Πιανει?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα περισσότερα προβλήματα που συζητούμε εδώ έχουν τις ρίζες τους σε ένα και μόνο πρόβλημα..
από Parrot » 06 Απρ 2025, 14:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 70 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
06 Απρ 2025, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι ακριβώς είναι η παχυσαρκία; Ένα πρόβλημα κοινωνικό ή ένα πρόβλημα ψυχολογικό;
από Antipnevma » 17 Οκτ 2024, 12:35 » σε Ψυχολογία - 122 Απαντήσεις
- 4284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
11 Νοέμ 2024, 01:21
-
-
- 62 Απαντήσεις
- 1817 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fairfax
25 Φεβ 2024, 19:35