δυστυχως ειναι η εισαγγελεας...Athos έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 11:57αν πρόκειται για τον δικηγόρο του Αλβανού, δεν νομίζωperseus έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 06:29μπιτ για το πεος αγορευση.«Ο πατέρας του Ροδίτη έκανε το τέρας που είναι σήμερα ο γιος του. Ο δεύτερος κατηγορούμενος ήταν το δόλωμα. Δεν είναι πλούσιος, πλούσιος ήταν ο πρώτος, ο Ροδίτης. Ο δεύτερος είναι ο ωραίος με το αγγελικό πρόσωπο, είναι δόλωμα, μπαίνει μπροστά βρίσκει κορίτσια και ως λάφυρα τα πηγαίνει στον άλλο, που έχει τα λεφτά. Τη στήνει έξω από τα σχολεία ειδικής αγωγής και ψάχνει ευάλωτα θύματα. Εκείνη την εποχή η Ελένη ήταν ευάλωτη, την είχαν στοχοποιήσει την Ελένη, η Ελένη ήταν ανυποψίαστη παρθένα. Όλα αυτά που μας λένε εδώ για τρίο είναι όλα ψέματα, ασυναρτησίες… Ο πατέρας του πρώτου κατηγορουμένου που γυμνάζεται γιατί θέλει να δείχνει ωραίος σε αυτή την ηλικία, έχει αφήσει έναν εν δυνάμει εγκληματία να κυκλοφορεί ελεύθερος».
Έχει το σκοπό του ....
η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: η δικη για την δολοφονια της ελ τοπαλουδη
- Cecily Anne
Δεν τη διαβασα, αλλα πολυ πιθανό τα περί άβγαλτης να προστίθενται για να δώσουν εξτρα χρονια για αποπλάνηση/παραπλάνηση και δεν ξερω κι εγω τι αλλο και Οχι συγκριτικά με καποια πιο ξεπεταγμενη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 12:21Σα να λέμε πως υπάρχουν ελαφρυντικά λόγω ύποπτου ηθικής.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- perseus
ελαφρυντικα δεν υπαρχουν αλλα η αγορευση της εισαγγελως αυτο τον δρομο δειχνει.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 12:25Δεν τη διαβασα, αλλα πολυ πιθανό τα περί άβγαλτης να προστίθενται για να δώσουν εξτρα χρονια για αποπλάνηση/παραπλάνηση και δεν ξερω κι εγω τι αλλο και Οχι συγκριτικά με καποια πιο ξεπεταγμενη.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 12:21Σα να λέμε πως υπάρχουν ελαφρυντικά λόγω ύποπτου ηθικής.
Αυτή τώρα πως έγινε εισαγγελέας ήθελα να ξερα.
Δηλαδή αν είχε κάνει σεξουαλικές σχέσεις στην ζωή της θα ήταν λιγότερο αθώο θύμα;
Τ' ειν' αυτή η εισαγγελέας ρε;
Τ' ειν' αυτή η εισαγγελέας ρε;
- perseus
τωρα ακουω οτι ο δικηγορικος συλλογος διαμαρτυρεται για τους χαρακτηρισμους προς τους δικηγορους.
Καταλαβαινω την αντιδραση σας για αυτη την αγορευση αλλα στην ουσια του πραγματος, ξεχωρα απο τη δολοφονια της κοπελας, το σκουπιδι αυτο ηταν γνωστος τραμπουκος. Το οτι δεν τον μαζεψε ο πατερας του μετα απο ΟΛΑ οσα εκανε (παραλιγο να σκοτωσει καποιον πεφτοντας με τη μπροστινη ροδα στο κεφαλι του κανοντας σουζα, παλι με σουζα επεσε πανω σε περιπολικο, επιθεση σε δικηγορο, τραμπουκισμοι, μπουλινγκ, μαχαιρωματα, μιλαμε για εμετικο σκουπιδι) παει να πει οτι η αγορευση της οσο ακυρη κι αν φαινεται, δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.
Δεν έχει να κάνει με αυτό. Άφησε να εννοηθεί ότι σημαντικό ρόλο στην τιμωρία των σκουπιδιών έπαιξε ότι δεν ήθελε να πάει στο τρίο κι ότι την κορόιδεψαν. Δηλαδή, λέω εγώ, έστω ότι είχε ψηθεί. Αυτό θα ήτανε ελαφρυντικό τους;LETO έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 12:52Καταλαβαινω την αντιδραση σας για αυτη την αγορευση αλλα στην ουσια του πραγματος, ξεχωρα απο τη δολοφονια της κοπελας, το σκουπιδι αυτο ηταν γνωστος τραμπουκος. Το οτι δεν τον μαζεψε ο πατερας του μετα απο ΟΛΑ οσα εκανε (παραλιγο να σκοτωσει καποιον πεφτοντας με τη μπροστινη ροδα στο κεφαλι του κανοντας σουζα, παλι με σουζα επεσε πανω σε περιπολικο, επιθεση σε δικηγορο, τραμπουκισμοι, μπουλινγκ, μαχαιρωματα, μιλαμε για εμετικο σκουπιδι) παει να πει οτι η αγορευση της οσο ακυρη κι αν φαινεται, δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.
Από ποια σπηλιά βγήκε αυτή η εισαγγελέας ρε πστ μου.
Μπορείς να προσθέσεις και άλλα "έστω" σ' αυτό που αναφέρεις και να έχεις δίκιο στη βάση του ερωτήματος σου.Βλήμα έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 13:00Δεν έχει να κάνει με αυτό. Άφησε να εννοηθεί ότι σημαντικό ρόλο στην τιμωρία των σκουπιδιών έπαιξε ότι δεν ήθελε να πάει στο τρίο κι ότι την κορόιδεψαν. Δηλαδή, λέω εγώ, έστω ότι είχε ψηθεί. Αυτό θα ήτανε ελαφρυντικό τους;LETO έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 12:52Καταλαβαινω την αντιδραση σας για αυτη την αγορευση αλλα στην ουσια του πραγματος, ξεχωρα απο τη δολοφονια της κοπελας, το σκουπιδι αυτο ηταν γνωστος τραμπουκος. Το οτι δεν τον μαζεψε ο πατερας του μετα απο ΟΛΑ οσα εκανε (παραλιγο να σκοτωσει καποιον πεφτοντας με τη μπροστινη ροδα στο κεφαλι του κανοντας σουζα, παλι με σουζα επεσε πανω σε περιπολικο, επιθεση σε δικηγορο, τραμπουκισμοι, μπουλινγκ, μαχαιρωματα, μιλαμε για εμετικο σκουπιδι) παει να πει οτι η αγορευση της οσο ακυρη κι αν φαινεται, δεν απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.
Από ποια σπηλιά βγήκε αυτή η εισαγγελέας ρε πστ μου.
Έστω ότι δεν ήταν η άβγαλτη παρθένα.
Έστω ότι υπήρξαν ενδείξεις πιθανής συναίνεσης για τρίο.
κλπ
Στο αμιγώς δικαστικό πλαίσιο, πάντα υπάρχουν παραθυράκια που να αφήνουν χώρο για ελαφρυντικά.
Και νομίζω ότι σε κάποιες περιπτώσεις, οι ίδιοι οι δικαστικοί μεριμνούν για το κλείσιμο τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χωρις να εχω ιδεα απο νομικα, σε μια τοσο τελειωμενη υποθεση (βιαστες και δολοφονοι δεδομενα), μηπως οι δικηγοροι προσπαθουν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι; Μηπως ειναι ενα ελαχιστο ελαφρυντικο η τυχον συναινεση της κοπελας σε τριο; Και θελει η εισαγγελεας να τους ακυρωσει ακομα και αυτο; Υποθετω, δεν ξερω.
Κατα τα αλλα συμφωνω 100% μαζι σου, και να ειχε συμφωνησει σε τριο, δεν αλλαζει το παραμικρο.
Κατα τα αλλα συμφωνω 100% μαζι σου, και να ειχε συμφωνησει σε τριο, δεν αλλαζει το παραμικρο.
Αν ισχύει αυτό, μιλάμε για πολύ βαθύτερο θέμα.LETO έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 13:14Χωρις να εχω ιδεα απο νομικα, σε μια τοσο τελειωμενη υποθεση (βιαστες και δολοφονοι δεδομενα), μηπως οι δικηγοροι προσπαθουν να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι; Μηπως ειναι ενα ελαχιστο ελαφρυντικο η τυχον συναινεση της κοπελας σε τριο; Και θελει η εισαγγελεας να τους ακυρωσει ακομα και αυτο; Υποθετω, δεν ξερω.
Φαντάσου πόσο ακάλυπτες νομικά θα είναι οι ιερόδουλες!
Έχω μια απορία. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο έγκλημα, αλλά και κάπως πιο γενική:
Βλέπω παντού να αναφέρονται οι κατηγορούμενοι ως "ο Ροδίτης" και "ο Αλβανός", και σχεδον ποτέ ονομαστικά. Δυσκολεύτηκα πολύ να βρώ τα ονόματά τους (Μπουκουρας είναι ο Ροδίτης και Λούτση ο Αλβανός), και ούτε μία φωτογραφία με τις φάτσες τους, εκτός αν είναι θολωμένη.
Υπάρχει κάποιος περιορισμός βάσει νόμου; Ξέρω π.χ. ότι σε άλλες χώρες δεν επιτρέπεται να ανακοινώνεται στα ΜΜΕ η ταυτότητα των κατηγορουμένων μιας δίκης αν είναι ανήλικοι. Ακόμα και αν αυτό ισχύει στην Ελλάδα, αυτοί οι δύο δεν είναι ανήλικοι. Δεν έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε τα ονόματα και τις φάτσες τους; Ρεαλιστικά σε μερικά χρονάκια θα είναι έξω, να μην ξέρουμε από ποιους να φυλαγόμαστε; Η παίζει κάποιο δικαίωμα προσωπικών δεδομένων για εγκληματίες; Δώστε τα φώτα σας αν είστε σχετικοί.
Βλέπω παντού να αναφέρονται οι κατηγορούμενοι ως "ο Ροδίτης" και "ο Αλβανός", και σχεδον ποτέ ονομαστικά. Δυσκολεύτηκα πολύ να βρώ τα ονόματά τους (Μπουκουρας είναι ο Ροδίτης και Λούτση ο Αλβανός), και ούτε μία φωτογραφία με τις φάτσες τους, εκτός αν είναι θολωμένη.
Υπάρχει κάποιος περιορισμός βάσει νόμου; Ξέρω π.χ. ότι σε άλλες χώρες δεν επιτρέπεται να ανακοινώνεται στα ΜΜΕ η ταυτότητα των κατηγορουμένων μιας δίκης αν είναι ανήλικοι. Ακόμα και αν αυτό ισχύει στην Ελλάδα, αυτοί οι δύο δεν είναι ανήλικοι. Δεν έχουμε δικαίωμα να ξέρουμε τα ονόματα και τις φάτσες τους; Ρεαλιστικά σε μερικά χρονάκια θα είναι έξω, να μην ξέρουμε από ποιους να φυλαγόμαστε; Η παίζει κάποιο δικαίωμα προσωπικών δεδομένων για εγκληματίες; Δώστε τα φώτα σας αν είστε σχετικοί.
Μέχρι να καταδικαστούν δεν είναι εγκληματίες αλλά κατηγορούμενοι οπότε το να βγουν τα ονόματά τους θεωρείται παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Και μετά βέβαια οι αποφάσεις άμα πας στα σάιτ των δικαστηρίων λένε μόνο αρχικά.
Εγώ θεωρώ ένδειξη τοπική σαπίλας ότι ο εισαγγελέας που χειρίστηκε την προανάκριση δεν διέταξε να βγουν στα μανταλάκια φάτσες και ονόματα, δεδομένου ότι είχαν τουλάχιστον άλλο ένα θύμα και υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι είχαν και περισσότερα.
Και μετά βέβαια οι αποφάσεις άμα πας στα σάιτ των δικαστηρίων λένε μόνο αρχικά.
Εγώ θεωρώ ένδειξη τοπική σαπίλας ότι ο εισαγγελέας που χειρίστηκε την προανάκριση δεν διέταξε να βγουν στα μανταλάκια φάτσες και ονόματα, δεδομένου ότι είχαν τουλάχιστον άλλο ένα θύμα και υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι είχαν και περισσότερα.
Υπάρχει νόμος αλλά στην πραγματικότητα εφαρμόζεται επιλεκτικά, άρα εκ των πραγμάτων αυθαίρετα. πχ η αστυνομία μπορεί να δημοσιεύει όλα τα στοιχεία συλληφθέντα μ'έσω αυτοφώρου, με τη δικαιολογία ότι το κάνει για την προστασία των πολιτών κλπ. Θα δεις συχνά να δημοσιεύονται στοιχεία και φωτο συλληφθέντων για ληστεία ή για ασέλγειαΓιάννης έγραψε: ↑14 Μάιος 2020, 18:33Έχω μια απορία. Όχι μόνο για το συγκεκριμένο έγκλημα, αλλά και κάπως πιο γενική:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
05 Μάιος 2024, 13:27
-