To νέο προλεταριάτο θα είναι αντικαραντινικό

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

To νέο προλεταριάτο θα είναι αντικαραντινικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Μάιος 2020, 16:41

Αρθρο μου στην ιστοσελιδα του Σταυρου Λυγερου.

Αναφερομαι στις στρατιες των ανεργων και κακοπληρωμένων που δημιουργησε το συλλογικο lockdown...

και παρουσιαζω επιχειρηματα μηπως θα μπορουσαμε με ενα πιο χαλαρο μοντελο να σωσουμε την οικονομια.

To νέο προλεταριάτο θα είναι "αντι-καραντίνα"

https://slpress.gr/politiki/to-neo-prol ... tina-quot/

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 13 Μάιος 2020, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: To νέο προλεταράτο θα είναι αντικαραντινικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 13 Μάιος 2020, 16:42

η δικτατορία του αντικαραντιναριατου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: To νέο προλεταριάτο θα είναι αντικαραντινικό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 13 Μάιος 2020, 16:52

Προς το παρον εχουμε τη δικτατορια της καραντινας.

Αλλα η υπερβολικη καταπιεση δημιουργει αντιθετα αποτελεσματα.

Ιδιαιτερα οταν ο αλλος χασει και τη δουλεια του.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 14 Μάιος 2020, 18:25

Ακριβως οτι δημοσιευσα χτες επανελαβε ο Ιωαννιδης σημερα σε συνεντευξη του. :lol:

Εικόνα

.

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 14 Μάιος 2020, 20:03

14|05|2020
ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ.

Εικόνα

Ο Τζέφρι Πάιατ επισκέφθηκε σήμερα το υπουργείο Υγείας και συναντήθηκε με τον Βασίλη Κικίλια. Ο στόχος; Προφανή δεν τον λες, αλλά δεν τρώμε και κουτόχορτο.

Οι Αμερικάνοι σπρώχνουν στην Ελλάδα τεχνολογία, εμβόλια και τεστ κατά του κορωνοϊού.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης έγιναν δηλώσεις έξω από το υπουργείο για πρωτοποριακή τεχνολογία κατά του “χτικιού”. Γελάνε και οι πέτρες! Ακόμα δεν βγήκαμε από τα δύσκολα έσπευσαν οι Αμερικάνοι να μας… πουλήσουν σανό!

Εικόνα

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %9c%ce%91/

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 14 Μάιος 2020, 20:15

Τα "άρθρα Αρίστου" είναι λαμογιές.
Ο "Αρίστος" δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας ζαίος που θα μείνει στην ιστορία σαν είτε ζαίος δημοσιογράφος είτε τζούνιορ ζαίος δημοσιογράφος, ώστε να λένε οι ζαίοι ότι "αυτά κύριοι πιστεύαμε εμείς τότε και αυτά λέγαμε".
Όπως λέμε εμείς δηλαδή σήμερα για έναν Πέλο Κουτούπη από τους παλιούς, έναν Άδωνι Κύρου ή ακόμα και έναν Θεοφύλακτο Παπακωνσταντίνου.
Πρόκειται για λαμογισμούς του χειρίστου είδους που φυσικά θα τους σβήσουν κάποια στιγμή αργότερα και δεν θα αναγνωρίζουν ούτε τον συγγραφέα τους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 14 Μάιος 2020, 20:20

Νομίζω ότι ο professor Ioannidis δεν έθεσε και το μείζον ζήτημα του στρες που νιώθουν όλοι οι καφενόβιοι που δεν μπορούν για 2 ολόκληρους μήνες να πιουν το καφεδάκι τους. Το νέο κίνημα που έρχεται είναι των καφενόβιων και των τσιπουροφονιάδων. Ανοίξτε τα όλα έχουμε ψυχολογικά θα λένε και θα βγαίνουν να διαμαρτύρονται.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 14 Μάιος 2020, 20:24

Arisvilla έγραψε:
14 Μάιος 2020, 20:20
Νομίζω ότι ο professor Ioannidis δεν έθεσε και το μείζον ζήτημα του στρες που νιώθουν όλοι οι καφενόβιοι που δεν μπορούν για 2 ολόκληρους μήνες να πιουν το καφεδάκι τους. Το νέο κίνημα που έρχεται είναι των καφενόβιων και των τσιπουροφονιάδων. Ανοίξτε τα όλα έχουμε ψυχολογικά θα λένε και θα βγαίνουν να διαμαρτύρονται.
Δεν τη βρίσκω ρε μεγάλε εγώ.
Μιά φορά στην Σαμπς Ελυζέ που είχα πάει διακοπές στο Παρίσι, ένα τσίπουρο από δω, ένα φραπέ από κει, μου έφυγαν τα φράγκα σε δύο μέρες.
Από τότε όταν είμαι έξω το πολύ πολύ ένα καφεδάκι από αυτόματο μηχάνημα, όπου το πετύχω.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 14 Μάιος 2020, 20:25

wooded glade έγραψε:
14 Μάιος 2020, 20:24
Arisvilla έγραψε:
14 Μάιος 2020, 20:20
Δεν τη βρίσκω ρε μεγάλε εγώ.
Μιά φορά στην Σαμπς Ελυζέ που είχα πάει διακοπές στο Παρίσι, ένα τσίπουρο από δω, ένα φραπέ από κει, μου έφυγαν τα φράγκα σε δύο μέρες.
Από τότε όταν είμαι έξω το πολύ πολύ ένα καφεδάκι από αυτόματο μηχάνημα, όπου το πετύχω.
Και όταν κερνάνε άλλοι βέβαια.

CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH » 14 Μάιος 2020, 20:27

Kαραντινικοί υπάρχουν όσο πέφτουν επιδόματα και δεν μειώνονται μισθοί ΔΥ/συντάξεις.

Πόσες καραντίνες θα αντέξουν τα λεφτόδεντρα;

Εγώ ψηφίζω καμία από εδώ και στο εξής.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 14 Μάιος 2020, 20:27

Μεγάλες στιγμές.

Χαιρετίζω τους νεοπρολετάριους χελώνο, Περσέα και λοιπούς αγωνιστές.

Αν υποψιαστώ ότι και ο Πάιατ παίζει το παιχνίδι των παγκοσμιοποιητών...

:smt005::smt005::smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 15 Μάιος 2020, 16:10

CRWH έγραψε:
14 Μάιος 2020, 20:27
Kαραντινικοί υπάρχουν όσο πέφτουν επιδόματα και δεν μειώνονται μισθοί ΔΥ/συντάξεις.

Πόσες καραντίνες θα αντέξουν τα λεφτόδεντρα;

Εγώ ψηφίζω καμία από εδώ και στο εξής.

Αυτο.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 15 Μάιος 2020, 16:13

Πόσοι μπορούν να διαφωνήσουν ότι το κλίμα φόβου που δημιούργησαν κυβέρνηση και κανάλια για τον κορονοϊό πέτυχε την καθιέρωση οδυνηρών αντιλαικών μέτρων χωρίς αντιδράσεις;

Μαζικές απολύσεις+μειώσεις μισθών+μειώσεις συντάξεων (προσεχώς)+κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων+κατάργηση συνταγματικών ελευθεριών+κατάργηση διαδηλώσεων.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Μάιος 2020, 16:16

Αρίστος έγραψε:
15 Μάιος 2020, 16:13
Πόσοι μπορούν να διαφωνήσουν ότι το κλίμα φόβου που δημιούργησαν κυβέρνηση και κανάλια για τον κορονοϊό πέτυχε την καθιέρωση οδυνηρών αντιλαικών μέτρων χωρίς αντιδράσεις;

Μαζικές απολύσεις+μειώσεις μισθών+μειώσεις συντάξεων (προσεχώς)+κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων+κατάργηση συνταγματικών ελευθεριών+κατάργηση διαδηλώσεων.

.
Αφελές ψευτοδίλημμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 15 Μάιος 2020, 16:18

Αρίστος έγραψε:
13 Μάιος 2020, 16:41

Αναφερομαι στις στρατιες των ανεργων και κακοπληρωμένων που δημιουργησε το συλλογικο lockdown...

και παρουσιαζω επιχειρηματα μηπως θα μπορουσαμε με ενα πιο χαλαρο μοντελο να σωσουμε την οικονομια.

Δηλαδη αν δεν επαιρναν μετρα θα ειχαμε λιγοτερους ανεργους και λιγοτερους κακοπληρωμενους;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών