Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Μάιος 2020, 10:32

Αρίστος έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:27
AlienWay έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:27

Ακριβώς επειδή το ξέρω, έδωσα αυτό το spoiler. Επινοήσατε έναν δράκο και όταν αποδειχτεί ότι δράκος δεν υπάρχει, θα βγείτε να πειτε ότι τον σκοτώσατε. Παπατζήδες.

Το ID2020 ξερεις τι ειναι εξυπνακια;

.
Αυτό

https://en.wikipedia.org/wiki/ID2020
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Re: Ο Ντόναλντ ανακοινώνει τον αγώνα για εμβόλιο μέχρι Γενάρη '21 και τέζα ο Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard » 16 Μάιος 2020, 10:33

Αρίστος έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:23
Το αρθρο εχει μπουρδουκλωθει και βαζει τρικλοποδιες στον εαυτο του.

Πες μας τωρα εσυ που υποτιθεται οτι κατεχεις το ζητημα τι ειναι τα digital certificates αν δεν ειναι εμφυτευματα.

.
Το ψηφιακό πιστοποιητικό ΔΕ σχετίζεται με το εμβόλιο. Σχετίζεται με τα TEST KITS.

Στα πλαίσια εκτεταμένου testing, το οποίο θα μπορεί να γίνει και στο σπίτι, ώστε να υπάρχει καλύτερη εικόνα για τη διασπορά του ιού. Το ψηφιακό πιστοποιητικό ως μέρος του test kit μπορεί να επιτρέψει την πιο αξιόπιστη καταγραφή του που και πότε χρησιμοποιήθηκε ένα test. Και πάλι δεν έχει να κάνει με το ίδιο το test αλλά με τη μετάδοση των αποτελεσμάτων του test.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 16 Μάιος 2020, 10:33

Μελετηστε καλα αυτη τη σελιδα και αν μετα συνεχιζετε να ισχυριζεστε οτι δεν παιζουν εμφυτευματα...

ελατε να μου το εξηγησετε.

Credit στον Παολο που ειχε καθισει να τα εξηγησει αναλυτικα τοτε.

Storing medical information below the skin’s surface

Specialized dye, delivered along with a vaccine, could enable “on-patient” storage of vaccination history.

https://web.archive.org/web/20200401135 ... -skin-1218

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 16 Μάιος 2020, 10:36

Λεπτομερεια.

Στο τελος του λινκ που σας εδωσα και στο οποιο εξηγειται του πως τα εμφυτευματα που θα εισελθουν στο σωμα μας μεσω του εμβολιου θα λενε την ιατρικη μας ιστορια...

αναφερεται πως σπονσορες της συγκεκριμενης ερευνας ειναι...

The research was funded by the Bill and Melinda Gates Foundation and the Koch Institute Support (core) Grant from the National Cancer Institute. Other authors of the paper include Sean Severt, Mache Cruz, Morteza Sarmadi, Hapuarachchige Surangi Jayawardena, Collin Perkinson, Fridrik Larusson, Sviatlana Rose, Stephanie Tomasic, Tyler Graf, Stephany Tzeng, James Sugarman, Daniel Vlasic, Matthew Peters, Nels Peterson, Lowell Wood, Wen Tang, Jihyeon Yeom, Joe Collins, Philip Welkhoff, Ari Karchin, Megan Tse, Mingyuan Gao, and Moungi Bawendi.

.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 16 Μάιος 2020, 10:37

Προς στιγμήν ηλπισα πως με την εξάπλωση του κορωνοιου Επιτέλους θα το βουλωσουν οι αντιεμβολιαστές.
Σιγά σιγά βγαίνουν απ τις τρύπες τους.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 16 Μάιος 2020, 10:38

Οποτε φερτε μου 500 αποδομητες να μου γυαλισουν τα παπουτσια γιατι εγω στροφαρω 500 φορες πιο γρηγορα απο αυτους.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Μάιος 2020, 10:40

Αρίστος έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:38
Οποτε φερτε μου 500 αποδομητες να μου γυαλισουν τα παπουτσια γιατι εγω στροφαρω 500 φορες πιο γρηγορα απο αυτους.
.
Και με 200 στροφές το ίδιο αποτέλεσμα θα είχες γιατί το κοινό σου πιάνει γύρω στις 50. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 16 Μάιος 2020, 10:40

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:37
Προς στιγμήν ηλπισα πως με την εξάπλωση του κορωνοιου Επιτέλους θα το βουλωσουν οι αντιεμβολιαστές.

Ας το αποδομησω κι αυτο.

Εγω ΔΕΝ ειμαι κατα των εμβολιων αλλα μονο κατα των εμβολιων με εμφυτευμα.

Καθε τι εδω μεσα πρεπει να το λεω 500 φορες για να γινει αντιληπτο;

So be it, εχω μεγαλη υπομονη. :smt005:

.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 16 Μάιος 2020, 10:42

Θες να μας εξηγήσεις γιατί φοβάσαι το εμφύτευμα;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 16 Μάιος 2020, 10:44

Αρίστος έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:33
Μελετηστε καλα αυτη τη σελιδα και αν μετα συνεχιζετε να ισχυριζεστε οτι δεν παιζουν εμφυτευματα...

ελατε να μου το εξηγησετε.

Credit στον Παολο που ειχε καθισει να τα εξηγησει αναλυτικα τοτε.

Storing medical information below the skin’s surface

Specialized dye, delivered along with a vaccine, could enable “on-patient” storage of vaccination history.

.
Kevin McHugh, one of the lead authors of the “quantum dot dye” research paper, said, “The quantum dot dye technology is not a microchip or human-implantable capsule and to my knowledge there are no plans to use this for coronavirus.”

Gates did mention the possibility of having a “digital certificate” for health records “eventually,” but he did not say these certificates would be “microchip implants.” This was the Reddit exchange:
https://www.reuters.com/article/uk-fact ... SKBN21I3EC

Εντωμεταξύ νομίζω ότι παίζουμε την κολοκυθιά, γιατί τα γνωρίζεις ήδη αυτά και απλώς τα επικαλούμαστε.

Το να ρίξει κάποιος (έστω και επιστήμονας) μια ιδέα, απέχει πολύ από την υλοποίηση.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard » 16 Μάιος 2020, 10:47

Ρε πιο εμφύτευμα;

Δεν υπάρχει εμφύτευμα στο προκείμενο. Αποτελεί παπατζίδικο τρόπο να εκτραπεί η συζήτηση απο το θέμα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Μάιος 2020, 10:48

Αρίστος έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:40
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:37
Ας το αποδομησω κι αυτο.

Εγω ΔΕΝ ειμαι κατα των εμβολιων αλλα μονο κατα των εμβολιων με εμφυτευμα.

Καθε τι εδω μεσα πρεπει να το λεω 500 φορες για να γινει αντιληπτο;

So be it, εχω μεγαλη υπομονη. :smt005:

.
Βασικά, τα προηγούμενα σου κείμενα αποδομείς.

Οι αντιδράσεις σου για τα εμβόλια, δεν αφορούσαν μόνον σε αυτά με εμφύτευμα αλλά σε γενικόλογες παπαριές προκειμένου να στήσεις ένα πολιτικό αφήγημα με ρετάλια άσχετων συνειρμών.

Ακόμα και οι παπαριές για καταναγκαστικούς εμβολιασμούς που προωθούνται ήταν αναφορά σε "απλά" εμβόλια. Και είναι σ' αυτό το νήμα.

Το ότι εσύ ξεχνάς τι γράφεις στα ίδια σου τα νήματα, μάλλον είναι παρενέργεια των πολλών στροφών που παίρνεις.

Σε ζαλίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Μάιος 2020, 10:48

Jack Shephard έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:10
:smt005:

Ξέρεις πιο είναι το πραγματικό πρόβλημα της ζωής σου; Ζεις στην πιο λάθος εποχή για έναν άνθρωπο με χαρακτηριστικά σαν τα δικά σου. Όπου η πληροφορία είναι άμεσα διαθέσιμη και το fact checking εύκολο.

Θα θριάμβευες αν ζούσες π.χ. στην Άγρια Δύση.
ισχυει. τρανες δουλεις για εμποριο φιδολαδου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Μάιος 2020, 10:49

AlienWay έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:16
Αρίστος έγραψε:
16 Μάιος 2020, 10:02
Δεν βλεπω να αποδομουν κατι.

Ουσιαστικα το επιβεβαιωνουν.

Tα digital certificates ειναι τo εμφυτευμα.

.
Spoiler alert: Το εμβόλιο όταν βγει, δεν θα περιέχει το εμφύτευμα (το οποίο εσείς επινοήσατε) και θα πείτε ότι δικαιωθήκατε γιατί κέρδισε ο Τραμπ.

Αυτοί είστε.
ε, ναι, κατα κει παει η δουλεια...
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 16 Μάιος 2020, 10:51

Aς το απολαυσω λιγο ακομη.

ΟΙ φωτογραφιες για το πως θα μπαινει το εμφυτευμα μεσω εμβολιων, που εσεις λεγατε πως ειναι ονειροφαντασια ψεκασμενων. :lol:

Εικόνα
MIT engineers have developed a way to store medical information under the skin, using a quantum dot dye that is delivered, along with a vaccine, by a microneedle patch. The dye, which is invisible to the naked eye, can be read later using a specially adapted smartphone.

Φυσικα θα χρησιμοποιειται νανοτεχνολογια, οποτε δικαιωνεται και ο Στυγιος.

The researchers showed that their new dye, which consists of nanocrystals called quantum dots, can remain for at least five years under the skin, where it emits near-infrared light that can be detected by a specially equipped smartphone.

Εχουν βρει και το λογο να δικαιολογησουν το εμφυτευμα.

“In areas where paper vaccination cards are often lost or do not exist at all, and electronic databases are unheard of, this technology could enable the rapid and anonymous detection of patient vaccination history to ensure that every child is vaccinated,” says Kevin McHugh, a former MIT postdoc who is now an assistant professor of bioengineering at Rice University.

Ας θυμηθουμε και μια τελευταια φορα ποιος χρηματοδοτει τη συγκεκριμενη ερευνα.

The research was funded by the Bill and Melinda Gates Foundation and the Koch Institute Support (core) Grant from the National Cancer Institute.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 16 Μάιος 2020, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών