Ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 12:12Μα δεν αναφέρομαι σε προσωπικά σας κείμενα.nemo έγραψε: ↑15 Μάιος 2020, 12:02Δεν έχω τα προσόντα και το μόνο προσόν μαλλον που διαθέτω έστω και στο ελάχιστο είναι να διακρίνω εύκολα
και εκατέρωθεν τις παπαριές ..και με την ευκαιρία του ποστ να σου πω οτι έχεις αλλάξει και συ από τον καιρό που σε διαβάζω
κάποτε ήσουνα πιο αμερόληπτη -*μην δίνεις σημασία
Αλλά σε κείμενα που έχουν δημοσιευθεί σε μμε από "επώνυμους" όλων των ιδεολογικών χώρων και αφορούν στο θέμα της κορονοϊκής κρίσης.
Αναφορικά με μένα, σαφώς και έχω αλλάξει.
Κάποτε υποστήριζα τον εθνικιστικό χώρο πιο δυναμικά.
Από τη στιγμή που διαπίστωσα πόση συγκεντρωμένη βλακεία παίζει ΚΑΙ εκεί, πάτησα φρένο.
Έχω τελείως διαφορετική άποψη για τον εθνικισμό και δεν έχω καμμία διάθεση να την ευτελίσω.

Το ίδιο και περισσότερο δυναμικά στηρίζεις και σήμερα αλλά δεν λέγεται εθνικιστικός χώρος, κοινή λογική το λέμε στο χωριό μου κι αυτό μόνο και μόνο αν θέλεις οπωσδήποτε να βάλεις ταμπελάκι, τα ταμπελάκια πάντως γενικά είναι για τους ιστές είτε είναι διεθνιστές είτε εθνικιστές είτε είτε.

Παλαιότερα νομίζω στήριζες άλογα ιδέες (θέλω να πω δε έφταιγε η συγκεντρωμένη βλακεία των αλλωνώνε), τώρα ωρίμασες απλά, όσο περισσότερο βασίζουμε τις ενέργειες, τις πράξεις και τις σκέψεις μας στην δική μας βούληση και όχι στων αλλωνώνε τόσο περισσότερο ωριμάζουμε.
Γνωρίζεις νομίζω ήδη ότι όλα αυτά στα λέω με πολλή αγάπη.