
Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο.

Βάζουμε μέσα τον σκόρδο αρχίζουμε να τσιγαρίζουμε και ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας πελτέ τον τρίβουμε να βγάλει άρωμα.

Ρίχνω τα κρεμμύδια αν βάλεις πρώτα τα κρεμμύδια όπως λένε όλες οι συνταγές οι σάλτσες είναι βαριές αν τα βάλεις μετά τον πελτέ είναι πολύ πιο ελαφριές.

Ρίχνουμε την πολτοποιημένη ντομάτα και ανακατεύουμε.



Ρίχνουμε όλο το λαδόξυδο της σαλάτας και ανακατεύουμε.

Η σάλτσα μας είναι έτοιμη.

Την βάζουμε στο δοχείο που γουστάρουμε εγώ για τους ίδιους λόγους που έγραψα πρίν χρησιμοποιώ δοχεία γιαουρτιού τα μεγάλα και από πάνω βάζουμε δύο κουταλιές ελαιόλαδο να την καλύπτει.
Έτσι με το περίσσεμα της σαλάτας έχουμε πιπεριές για τις πίτσες , αγγουράκια τουρσί και σάλτσα όπως ή έτοιμη που αγοράζετε από το σούπερμαρκετ με 6 ευρώ και 7 ευρώ το βαζάκι , η σάλτσα σας μόνο ζέσταμα θέλει βασιλικό ή ότι άλλο ανάλογα με την χρήση και ότι για την γεύση πιθανόν ζάχαρη ή αλάτι ή πιπέρι.
Σε χωρητικότητα μας βγήκε ενάμισι βαζάκι σάλτσας όπως αυτά που αγοράζουμε.
Η ουσία είναι ότι από την σαλάτα μας δεν πετάξαμε τίποτα και ανακυκλώσαμε και δύο δοχεία γιαουρτιού.
Την καλήμερα μου.

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.