Αν τα πάρεις από τη λαϊκή; ή στα στείλουν από το χωριό;Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 20:58Εμείς θα τα κόβαμε την επομένη.Naida έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 20:57Κι αν θες να τα φας την επόμενη και κάνει τρελή ζέστη;Niki έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 20:54Μυστικό για τα βλίτα και τα άγρια χόρτα.
Τα κόβεις πάντα πρίν τις 12 το πρωί.
Μόλις έρχεσαι τα καθαρίζεις αμέσως τα πλένεις και τα βάζεις για δύο τρία λεπτά στο καυτό νερό σε κατσαρόλα που βράζει.
Τα στραγγίζεις αλλά κρατάς το νερό τους όλο σε μία κατσαρόλα.δεν τα βάζεις τα χόρτα στο ψυγείο αλλά σε μια άδεια κατσαρόλα σκεπασμένα και αλλού το νερό τους σκεπασμένο και αυτό.
Την ώρα που θέλεις να τα φας δεν ζεσταίνεις τα χόρτα αλλά το νερό τους.
Τα βάζεις μέσα σε σουρωτήρι και τους ρίχνεις το νερό το καυτό από πάνω τους.
Είναι έτοιμα.
Τα βάζεις στο πιάτο και τους βάζεις από πάνω λαδάκι και λεμόνι.
Γιατί να πάμε στην φοβερή ζέστη να κόψουμε τα χόρτα αφού θα τα φάμε την επομένη;
Για να τα χαλάσουμε τα χόρτα;
Όταν θα τα φας τότε τα κόβεις.
Μαγειρική και οικονομία.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Τώρα με ρωτάς κάτι άλλο.
Πώς να διατηρήσεις τα χόρτα στο ψυγείο;
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
η σωστη ερωτηση σε σχεση με το νημα ειναι
πως διατηρω - χορτα που υπαρχουν μονο ενα χρονικο διαστημα σε αφθονια - ωστε να εχω ολο το χρονο
πως διατηρω - χορτα που υπαρχουν μονο ενα χρονικο διαστημα σε αφθονια - ωστε να εχω ολο το χρονο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Λοιπόν αν πούμε ότι θέλουμε να φυτέψουμε ένα λουλούδι από το χωριό σε μία γλάστρα στην Αθήνα.
Το βγάλαμε με την ρίζα και πρέπει να το μεταφέρουμε Αθήνα.
Για να μην μαραθεί του τυλίγουμε τις ρίζες σε βρεγμένο ρούχο.
Έτσι λοιπόν ξεκινάμε και λέμε όσα χορταρικά έχουν ρίζα και τα αγοράσαμε με ρίζα τυλίγουμε την ρίζα χωρίς να τα πλένουμε τα φύλλα σε ένα ρούχο βρεγμένο το τονίζω μόνο την ρίζα αυτό ισχύει και για τα μαρούλια.
Ανεξάρτητα αν έχουν κομμένη την ρίζα τους έχουν μερική.
Τα χόρτα που δεν έχουν ρίζα διαλέγουμε σάπια και τα πετάμε κρατάμε μόνο τα καλά βάζουμε χαρτί πάνω στο χαμηλό ράφι του ψυγείου και τα τοποθετούμε στεγνά.
Το τονίζω στεγνά δεν τα πλένουμε.
Το βγάλαμε με την ρίζα και πρέπει να το μεταφέρουμε Αθήνα.
Για να μην μαραθεί του τυλίγουμε τις ρίζες σε βρεγμένο ρούχο.
Έτσι λοιπόν ξεκινάμε και λέμε όσα χορταρικά έχουν ρίζα και τα αγοράσαμε με ρίζα τυλίγουμε την ρίζα χωρίς να τα πλένουμε τα φύλλα σε ένα ρούχο βρεγμένο το τονίζω μόνο την ρίζα αυτό ισχύει και για τα μαρούλια.
Ανεξάρτητα αν έχουν κομμένη την ρίζα τους έχουν μερική.
Τα χόρτα που δεν έχουν ρίζα διαλέγουμε σάπια και τα πετάμε κρατάμε μόνο τα καλά βάζουμε χαρτί πάνω στο χαμηλό ράφι του ψυγείου και τα τοποθετούμε στεγνά.
Το τονίζω στεγνά δεν τα πλένουμε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Όχι βρε, σε ρωτάω αν δεν τα καταναλώσεις για τον χ, ψ λογο έχει έχει χρησιμότητα να μπουν ψυγείο ξεχωριστά με το ζουμί τους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Naida, πολλά μπορείς να πάθεις, έχω πάθει 2 φορές δηλητηρίαση από μύδι, έτυχε. Μπορεί να πρέπει να το κοιτάξεις, αν σε πειράζει κάτι, τι να σου πω... Αλλά, παραδοσιακά, και ρώτα όλους τους ανθρώπους που μεγάλωσαν κοντά στη θάλασσα, τυρί με ψάρι τρώνε. Αν εχεις κάτι συγκεκριμένο, είναι ιατρικό θέμα, ψαξ΄το.


Ordem e Progresso.
- Cecily Anne
- Δημοσιεύσεις: 21249
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 23:39
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Εχω παθει ζημια κι εγω με μύδι, τα μύδια πανε και μεγαλώνουν σε περιοχές με πολλη μποχα και θενε τρομερή προσοχή.Cavaliere έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 21:29Naida, πολλά μπορείς να πάθεις, έχω πάθει 2 φορές δηλητηρίαση από μύδι, έτυχε. Μπορεί να πρέπει να το κοιτάξεις, αν σε πειράζει κάτι, τι να σου πω... Αλλά, παραδοσιακά, και ρώτα όλους τους ανθρώπους που μεγάλωσαν κοντά στη θάλασσα, τυρί με ψάρι τρώνε. Αν εχεις κάτι συγκεκριμένο, είναι ιατρικό θέμα, ψαξ΄το.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Cavaliere έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 21:29Naida, πολλά μπορείς να πάθεις, έχω πάθει 2 φορές δηλητηρίαση από μύδι, έτυχε. Μπορεί να πρέπει να το κοιτάξεις, αν σε πειράζει κάτι, τι να σου πω... Αλλά, παραδοσιακά, και ρώτα όλους τους ανθρώπους που μεγάλωσαν κοντά στη θάλασσα, τυρί με ψάρι τρώνε. Αν εχεις κάτι συγκεκριμένο, είναι ιατρικό θέμα, ψαξ΄το.
Αλλού το συζητάμε αυτό

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Τρία 24 ωρα σε σουρωτήρι στραγγισμένα ,το νερό τους σε μπουκάλι όλα στο ψυγείο.
Όποτε θέλεις ζεσταίνεις το νερό τους καυτό όπως είναι το βάζεις από πάνω τους και θα είναι πάλι έτοιμα.
Μετά τα τρία 24 ωρα πέτα τα.
Τα χόρτα και τα ψάρια δεν πρέπει να ακουμπάνε νερό.
Αν ακουμπάνε νερό αρχίζουν να σαπίζουν.
Τα ψάρια τα στεγνώνουμε και τα βάζουμε πάνω σε χαρτί διπλό και τριπλό ή σχάρα ή κλωνάρια ρίγανης ή κλωνάρια δάφνης πρέπει να στραγγίζουν και να μην ακουμπάνε στα ζουμιά τους.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- alekhine
- Δημοσιεύσεις: 12693
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 14:36
- Phorum.gr user: alekhine
- Τοποθεσία: Highway to ΚΤΕΛ
Re: Μαγειρική και οικονομία.
το προβλημα με τα μυδια ειναι οτι μπορει να αγορασεις μπαγιατικα που εχουν ανοιξει απο μονα τους και αν τα βαλεις στην μαγειρια καηκεςCecily Anne έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 21:32Εχω παθει ζημια κι εγω με μύδι, τα μύδια πανε και μεγαλώνουν σε περιοχές με πολλη μποχα και θενε τρομερή προσοχή.Cavaliere έγραψε: ↑17 Μάιος 2020, 21:29Naida, πολλά μπορείς να πάθεις, έχω πάθει 2 φορές δηλητηρίαση από μύδι, έτυχε. Μπορεί να πρέπει να το κοιτάξεις, αν σε πειράζει κάτι, τι να σου πω... Αλλά, παραδοσιακά, και ρώτα όλους τους ανθρώπους που μεγάλωσαν κοντά στη θάλασσα, τυρί με ψάρι τρώνε. Αν εχεις κάτι συγκεκριμένο, είναι ιατρικό θέμα, ψαξ΄το.
για αυτο αν και μου αρεσουν τα αποφευγω επειδη μονο κατεψυγμενα βρισκω
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Σήμερα θα γράψω κάποια από τα μυστικά μαγειρικής πού κανένας μάγειρας δεν τα λέει.
Φυσικά δεν θα σας τα δώσω έτοιμα γιατί θα έπρεπε να γράψω σελίδες ατελείωτες.
Θα δώσω όμως την αρχή σε όλους για να πειραματιστείτε να προβληματιστείτε και αυτοί που προσεγγίζουν την μαγειρική σαν ζωγραφική να δελεαστούν τόσο που να έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους για όλη τους την ζωή.
Θα ξεκινήσω από τα μπαχαρικά.
Ο περισσότερος κόσμος αγοράζει τα μπαχαρικά και όποτε θέλει ανοίγει την συσκευασία και τα χρησιμοποιεί ανάλογα με την συνταγή.
Είναι όμως αυτό αρκετό;
Η τελειότητα δυστυχώς θέλει κόπο και τέχνη.
Δοκιμάστε σε μια συνταγή που λέει κύμινο να τσιγαρίσετε το κύμινο με λίγο αλάτι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μετά να το βάλετε στο φαγητό σας.
Μυρίστε την διαφορά.
Βουτήξτε τα φύλλα δάφνης σε λάδι ή σε λεμόνι ανάλογα με την συνταγή σας και μετά βάλτε τα στο φαγητό σας.
Ναι μπορούμε να μαρινάρουμε τα βότανα που θα χρησιμοποιήσουμε όπως και να τσιγαρίσουμε αρκετά από τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε.
Φυσικά στο τσιγάρισμα των μπαχαρικών γίνεται και συνδυασμός δύο μπαχαρικών ταυτόχρονα.
Ποτέ περισσότερα και δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε έτοιμα τσιγαρισμένα μπαχαρικά για κάθε περίπτωση.
Χάνουν το άρωμα και την γεύση τους.
Πάμε τώρα στα γρήγορα σε υποχρεωτικούς αυτοσχεδιασμούς.
Έχεις μία συνταγή που λέει να τσιγαρίσεις το σκόρδο και μετά να ρίξεις το κρεμμύδι και μπλα μπλα μπλα,
Έχεις ξαφνικούς καλεσμένους δουλεύεις ένα φούρνο ένα τηγάνι και μία κατσαρόλα που πρέπει να τσιγαρίσεις πρώτα το σκόρδο και να βάλεις μετά το κρεμμύδι.
Ας υποθέσουμε ότι έχει παραζεσταθεί το λάδι στην κατσαρόλα που θα τσιγαρίσεις το σκόρδο και μετά θα βάλεις το κρεμμύδι γιατί είσαι απασχολημένη και δεν πρόκαμες στην κατάλληλη θερμοκρασία να δουλέψεις το σκόρδο.
Αν ρίξεις το σκόρδο θα χαθεί το άρωμα του από το καυτό λάδι και θα τηγανιστεί πράγμα που δεν το θέλουμε.
Εδώ αυτοσχεδιάζεις ρίχνεις πρώτα το κρεμμύδι να πέσει η θερμοκρασία του λαδιού και μετά το σκόρδο.
Έτσι δεν κάνεις ζημιά στο σκόρδο ενώ το κρεμμύδι αντέχει συνεχίζεις την συνταγή σου κανονικά.
Πάμε τώρα σε ένα πράγμα που οι περισσότεροι μάγειροι το θεωρούν έγκλημα αλλά το κρατάνε για τον εαυτό τους αυστηρά.
Ας υποθέσουμε ότι κάνεις μοσχαράκι κοκκινιστό έχεις τηγανίσει όσο πρέπει το κρέας έχεις ετοιμάσει την κατσαρόλα σου και είναι ή ώρα που θα βάλεις το κρέας στην κατσαρόλα.
Τα υγρά της κατσαρόλα και το κρέας πρέπει να έχουν την ίδια θερμοκρασία απαραίτητα.
Το ξαναγράφω απαραίτητα.
Δηλαδή ακουμπάμε το κρέας ,δοκιμάζουμε την θερμοκρασία του υγρού στοιχείου και αν είναι ίδια βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα.
Αν δεν το κάνουμε η κατάσταση είναι ανατρέψιμη μόνο με ένα συγκεκριμένο τρόπο.
Βάζουμε το κρέας μέσα σβήνουμε την κατσαρόλα.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως το φαγητό και μετά το ξεκινάμε από εκεί που σταματήσαμε.
Καλές επιτυχίες.
Φυσικά δεν θα σας τα δώσω έτοιμα γιατί θα έπρεπε να γράψω σελίδες ατελείωτες.
Θα δώσω όμως την αρχή σε όλους για να πειραματιστείτε να προβληματιστείτε και αυτοί που προσεγγίζουν την μαγειρική σαν ζωγραφική να δελεαστούν τόσο που να έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους για όλη τους την ζωή.
Θα ξεκινήσω από τα μπαχαρικά.
Ο περισσότερος κόσμος αγοράζει τα μπαχαρικά και όποτε θέλει ανοίγει την συσκευασία και τα χρησιμοποιεί ανάλογα με την συνταγή.
Είναι όμως αυτό αρκετό;
Η τελειότητα δυστυχώς θέλει κόπο και τέχνη.
Δοκιμάστε σε μια συνταγή που λέει κύμινο να τσιγαρίσετε το κύμινο με λίγο αλάτι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μετά να το βάλετε στο φαγητό σας.
Μυρίστε την διαφορά.
Βουτήξτε τα φύλλα δάφνης σε λάδι ή σε λεμόνι ανάλογα με την συνταγή σας και μετά βάλτε τα στο φαγητό σας.
Ναι μπορούμε να μαρινάρουμε τα βότανα που θα χρησιμοποιήσουμε όπως και να τσιγαρίσουμε αρκετά από τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε.
Φυσικά στο τσιγάρισμα των μπαχαρικών γίνεται και συνδυασμός δύο μπαχαρικών ταυτόχρονα.
Ποτέ περισσότερα και δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε έτοιμα τσιγαρισμένα μπαχαρικά για κάθε περίπτωση.
Χάνουν το άρωμα και την γεύση τους.
Πάμε τώρα στα γρήγορα σε υποχρεωτικούς αυτοσχεδιασμούς.
Έχεις μία συνταγή που λέει να τσιγαρίσεις το σκόρδο και μετά να ρίξεις το κρεμμύδι και μπλα μπλα μπλα,
Έχεις ξαφνικούς καλεσμένους δουλεύεις ένα φούρνο ένα τηγάνι και μία κατσαρόλα που πρέπει να τσιγαρίσεις πρώτα το σκόρδο και να βάλεις μετά το κρεμμύδι.
Ας υποθέσουμε ότι έχει παραζεσταθεί το λάδι στην κατσαρόλα που θα τσιγαρίσεις το σκόρδο και μετά θα βάλεις το κρεμμύδι γιατί είσαι απασχολημένη και δεν πρόκαμες στην κατάλληλη θερμοκρασία να δουλέψεις το σκόρδο.
Αν ρίξεις το σκόρδο θα χαθεί το άρωμα του από το καυτό λάδι και θα τηγανιστεί πράγμα που δεν το θέλουμε.
Εδώ αυτοσχεδιάζεις ρίχνεις πρώτα το κρεμμύδι να πέσει η θερμοκρασία του λαδιού και μετά το σκόρδο.
Έτσι δεν κάνεις ζημιά στο σκόρδο ενώ το κρεμμύδι αντέχει συνεχίζεις την συνταγή σου κανονικά.
Πάμε τώρα σε ένα πράγμα που οι περισσότεροι μάγειροι το θεωρούν έγκλημα αλλά το κρατάνε για τον εαυτό τους αυστηρά.
Ας υποθέσουμε ότι κάνεις μοσχαράκι κοκκινιστό έχεις τηγανίσει όσο πρέπει το κρέας έχεις ετοιμάσει την κατσαρόλα σου και είναι ή ώρα που θα βάλεις το κρέας στην κατσαρόλα.
Τα υγρά της κατσαρόλα και το κρέας πρέπει να έχουν την ίδια θερμοκρασία απαραίτητα.
Το ξαναγράφω απαραίτητα.
Δηλαδή ακουμπάμε το κρέας ,δοκιμάζουμε την θερμοκρασία του υγρού στοιχείου και αν είναι ίδια βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα.
Αν δεν το κάνουμε η κατάσταση είναι ανατρέψιμη μόνο με ένα συγκεκριμένο τρόπο.
Βάζουμε το κρέας μέσα σβήνουμε την κατσαρόλα.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως το φαγητό και μετά το ξεκινάμε από εκεί που σταματήσαμε.
Καλές επιτυχίες.

Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Re: Μαγειρική και οικονομία.
Γεια σου Νικάρα μου με τα ωραία σου! Μου έλειψες ρε συ!Niki έγραψε: ↑30 Μάιος 2020, 10:18Σήμερα θα γράψω κάποια από τα μυστικά μαγειρικής πού κανένας μάγειρας δεν τα λέει.
Φυσικά δεν θα σας τα δώσω έτοιμα γιατί θα έπρεπε να γράψω σελίδες ατελείωτες.
Θα δώσω όμως την αρχή σε όλους για να πειραματιστείτε να προβληματιστείτε και αυτοί που προσεγγίζουν την μαγειρική σαν ζωγραφική να δελεαστούν τόσο που να έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους για όλη τους την ζωή.
Θα ξεκινήσω από τα μπαχαρικά.
Ο περισσότερος κόσμος αγοράζει τα μπαχαρικά και όποτε θέλει ανοίγει την συσκευασία και τα χρησιμοποιεί ανάλογα με την συνταγή.
Είναι όμως αυτό αρκετό;
Η τελειότητα δυστυχώς θέλει κόπο και τέχνη.
Δοκιμάστε σε μια συνταγή που λέει κύμινο να τσιγαρίσετε το κύμινο με λίγο αλάτι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μετά να το βάλετε στο φαγητό σας.
Μυρίστε την διαφορά.
Βουτήξτε τα φύλλα δάφνης σε λάδι ή σε λεμόνι ανάλογα με την συνταγή σας και μετά βάλτε τα στο φαγητό σας.
Ναι μπορούμε να μαρινάρουμε τα βότανα που θα χρησιμοποιήσουμε όπως και να τσιγαρίσουμε αρκετά από τα μπαχαρικά που χρησιμοποιούμε.
Φυσικά στο τσιγάρισμα των μπαχαρικών γίνεται και συνδυασμός δύο μπαχαρικών ταυτόχρονα.
Ποτέ περισσότερα και δυστυχώς δεν μπορούμε να έχουμε έτοιμα τσιγαρισμένα μπαχαρικά για κάθε περίπτωση.
Χάνουν το άρωμα και την γεύση τους.
Πάμε τώρα στα γρήγορα σε υποχρεωτικούς αυτοσχεδιασμούς.
Έχεις μία συνταγή που λέει να τσιγαρίσεις το σκόρδο και μετά να ρίξεις το κρεμμύδι και μπλα μπλα μπλα,
Έχεις ξαφνικούς καλεσμένους δουλεύεις ένα φούρνο ένα τηγάνι και μία κατσαρόλα που πρέπει να τσιγαρίσεις πρώτα το σκόρδο και να βάλεις μετά το κρεμμύδι.
Ας υποθέσουμε ότι έχει παραζεσταθεί το λάδι στην κατσαρόλα που θα τσιγαρίσεις το σκόρδο και μετά θα βάλεις το κρεμμύδι γιατί είσαι απασχολημένη και δεν πρόκαμες στην κατάλληλη θερμοκρασία να δουλέψεις το σκόρδο.
Αν ρίξεις το σκόρδο θα χαθεί το άρωμα του από το καυτό λάδι και θα τηγανιστεί πράγμα που δεν το θέλουμε.
Εδώ αυτοσχεδιάζεις ρίχνεις πρώτα το κρεμμύδι να πέσει η θερμοκρασία του λαδιού και μετά το σκόρδο.
Έτσι δεν κάνεις ζημιά στο σκόρδο ενώ το κρεμμύδι αντέχει συνεχίζεις την συνταγή σου κανονικά.
Πάμε τώρα σε ένα πράγμα που οι περισσότεροι μάγειροι το θεωρούν έγκλημα αλλά το κρατάνε για τον εαυτό τους αυστηρά.
Ας υποθέσουμε ότι κάνεις μοσχαράκι κοκκινιστό έχεις τηγανίσει όσο πρέπει το κρέας έχεις ετοιμάσει την κατσαρόλα σου και είναι ή ώρα που θα βάλεις το κρέας στην κατσαρόλα.
Τα υγρά της κατσαρόλα και το κρέας πρέπει να έχουν την ίδια θερμοκρασία απαραίτητα.
Το ξαναγράφω απαραίτητα.
Δηλαδή ακουμπάμε το κρέας ,δοκιμάζουμε την θερμοκρασία του υγρού στοιχείου και αν είναι ίδια βάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα.
Αν δεν το κάνουμε η κατάσταση είναι ανατρέψιμη μόνο με ένα συγκεκριμένο τρόπο.
Βάζουμε το κρέας μέσα σβήνουμε την κατσαρόλα.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως το φαγητό και μετά το ξεκινάμε από εκεί που σταματήσαμε.
Καλές επιτυχίες.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαγειρική, πολιτική, σεξ και λοιπές κοινωνικοπολιτικές εκφράσεις
από ΓΑΛΗ » 10 Νοέμ 2023, 20:43 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
18 Νοέμ 2023, 13:51
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 720 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
05 Αύγ 2023, 23:58
-
-
Νέα δημοσίευση Η οικονομία της Γαλλίας υποβαθμίστηκε από την S&P
από Financial man » 03 Ιουν 2024, 08:15 » σε Οικονομία - 6 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
03 Ιουν 2024, 11:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι η οικονομία της Ιταλίας σε παρακμή;;
από Financial man » 03 Ιουν 2023, 23:55 » σε Οικονομία - 43 Απαντήσεις
- 1742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Ιουν 2023, 14:08
-