Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
-
Imperium
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Imperium » 19 Μάιος 2020, 14:55
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Και δεν ήταν γενοκτονία ήταν ολοκληρωτικός πόλεμος.
Ουαί τοις Ηττημένοις ...
Χαίρομαι που κάποιοι τουλάχιστον μπορούν ακόμα και το τοποθετούν έτσι.
Προσωπικά δεν μπορώ να το δώ αλλιώς.
Το βρίσκω λίγο (έως πολύ) ντροπή που διάφορα έθνη καταφεύγουν τόσο εύκολα στην κλαψούρα τύπου "Καλέ κυρία, πείτε τους, μας γενοκτόνησαν...". Ξετσίπωτοι εντελώς δε σ'αυτόν τον τομέα οι Αρμένιοι.
Δεν τιμάς ούτε μνήμη ούτε αίμα ούτε τίποτα με τέτοια στάση.
-
Leon
από Leon » 19 Μάιος 2020, 14:55
Ως Εβραίος είμαι σταθερά υπέρ της καταδίκης και αναγνώρισης των γενοκτονιών.Είναι θέμα ανθρωπιας.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 19 Μάιος 2020, 14:56
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Imperium
από Imperium » 19 Μάιος 2020, 14:57
Leon έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:55
Ως Εβραίος είμαι σταθερά υπέρ της καταδίκης και αναγνώρισης των γενοκτονιών.Είναι θέμα ανθρωπιας.
Ως ένα σημείο σύμφωνοι, αλλά δεν βλέπω κανείς να τα βάζει με την
σημερινή Γερμανία, λες και είναι οι συνεχιστές.
-
Leon
από Leon » 19 Μάιος 2020, 14:58
Highlander έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:54
Apergos8 έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:50
Highlander έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:45
Αριστεροί θολοκουλτουριαρηδες εθνοπροδοτες του HDP 
Εγώ θέλω να είμαι δίκαιος. Δεν είμαι αριστερός αλλά όταν η αριστερά κάνει Κάτο θετικό το αναγμωριζω.Το ότι ο Γκάρο Παυλαν είναι αριστερός(και Αρμένιος χριστιανός) δεν με πειράζει εφόσον είπε αληθειες σε ένα μέρος ππυ δύσκολα λέγονται (μη ξεχνάμε πως ο Χραντ Ντικ παλιότερα εκδότης της Αρμενικής Agos στην Κωνσταντινούπολη που ζούνε η συντριπτική πλειοψηφία των Τούρκων Αρμενίων δολοφονήθηκε "μυστηριωδώς" όταν μίλησε για Γενοκτονία).
Α αυτοί δεν είναι
δικαιωματιστές εθνοπροδότες;

Δεν είναι ο μοναδικός χριστιανός βουλευτής του HDP.Με το HDP είναι βουλευτής και ένας Ασσύριος χριστιανός βουλευτής:
http://www.pontos-news.gr/article/13556 ... s-assyrios
-
Highlander
από Highlander » 19 Μάιος 2020, 15:00
Leon έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:58
Highlander έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:54
Apergos8 έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:50
Εγώ θέλω να είμαι δίκαιος. Δεν είμαι αριστερός αλλά όταν η αριστερά κάνει Κάτο θετικό το αναγμωριζω.Το ότι ο Γκάρο Παυλαν είναι αριστερός(και Αρμένιος χριστιανός) δεν με πειράζει εφόσον είπε αληθειες σε ένα μέρος ππυ δύσκολα λέγονται (μη ξεχνάμε πως ο Χραντ Ντικ παλιότερα εκδότης της Αρμενικής Agos στην Κωνσταντινούπολη που ζούνε η συντριπτική πλειοψηφία των Τούρκων Αρμενίων δολοφονήθηκε "μυστηριωδώς" όταν μίλησε για Γενοκτονία).
Α αυτοί δεν είναι
δικαιωματιστές εθνοπροδότες;

Δεν είναι ο μοναδικός χριστιανός βουλευτής του HDP.Με το HDP είναι βουλευτής και ένας Ασσύριος χριστιανός βουλευτής:
http://www.pontos-news.gr/article/13556 ... s-assyrios
Και αυτοί φασιστεροί δικαιωματιστές εθνοπροδότες; Κι αλλόθρησκοι κιόλας; Πώς τους ανέχεται η τουρκική κυβέρνηση στο κοινοβούλιο; Αυτοί υποσκάπτουν το τουρκικό έθνος. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Highlander την 19 Μάιος 2020, 15:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 19 Μάιος 2020, 15:03
Imperium έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:55
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Και δεν ήταν γενοκτονία ήταν ολοκληρωτικός πόλεμος.
Ουαί τοις Ηττημένοις ...
Χαίρομαι που κάποιοι τουλάχιστον μπορούν ακόμα και το τοποθετούν έτσι.
Προσωπικά δεν μπορώ να το δώ αλλιώς.
Το βρίσκω λίγο (έως πολύ) ντροπή που διάφορα έθνη καταφεύγουν τόσο εύκολα στην κλαψούρα τύπου "Καλέ κυρία, πείτε τους, μας γενοκτόνησαν...". Ξετσίπωτοι εντελώς δε σ'αυτόν τον τομέα οι Αρμένιοι.
Δεν τιμάς ούτε μνήμη ούτε αίμα ούτε τίποτα με τέτοια στάση.
Αυτό το κάνουν όλοι οι λαοί
Και τα ιστορικά γεγονότα τα θυμόμαστε μονον για σημερινή πολιτική εκμεταλλεύση ..
Ο άνθρωπος γενικά θυμάται από το παρελθόν του μόνον οτι έχει άμεση ή έμμεση σχέση με το παρόν (για ανάγκες του σήμερα )
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 19 Μάιος 2020, 15:03
Η πρόσοψη του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης

ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο Σαββίδη για την δωρεά και ένα μεγάλο μπράβο και στον Δήμαρχο μας κύριο Ζέρβα ο οποίος τέλεσε και δεήση στη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας σήμερα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 19 Μάιος 2020, 15:03
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:40
Πήγαμε να πάρουμε πίσω την Πόλη την Αγία Σοφιά και την Μικρά Ασία και να γίνουμε ξανά βυζαντινή αυτοκρατορία και ..νικηθηκαμε
Ουαί τοις Ηττημένοις ..
Και δεν ήταν γενοκτονία ήταν ολοκληρωτικός πόλεμος
Εμείς δεν πήγαμε πουθενά.Δεν βλέπεις και το έργο του Σαββίδη στο Οπεν και ψηφίζεις και συριζα και παλιά ψηφιζες και ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε την ιστορία της γενοκτονίας.

Το ελληνικό κράτος δεν είχε κάποια ανάμιξη στον Πόντο,δεν γινόταν λόγω αποστάσεως.Οι Ρώσοι εισέβαλαν στον Πόντο και ξεσήκωσαν τους Ποντίους λέγοντας ότι θα τους ελευθερώσουν.
Μετά όμως έγινε η κομμουνιστική επανάσταση και τα βρήκαν με τον Κεμάλ και τους πούλησαν.Θέλω να δώ πως θα χειρισθεί το λεπτό αυτό θέμα το σήριαλ του Όπεν.

-
elchav
από elchav » 19 Μάιος 2020, 15:04
Ρε μάγκες, είναι τόσο ωραία η Σαμψούντα και η Τραπεζούντα που μας έχετε πρήξει τον πέο ότι τα χάσατε ή απλά μιρλιάζετε για τα λολζ;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
ΑΙΝΕΙΑΝ06
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 19 Μάιος 2020, 15:05
Cavaliere έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:53
Πενθούμε όλοι τη γενοκτονία των Ποντίων. Εννοείται. Εμείς δεν είμαστε ανώμαλοι, να υποστηρίζουμε σφαγείς, όπως μερικοί πάνε να καλύψουν τα αίσχη στη Θεσσαλονίκη της Κατοχής. Τιμούμε τη μνήμη του ποντιακού λαού, και το αίμα του.
Δεν πενθούμε κανέναν αλλά κάνουμε πολιτική εκμεταλλεύση για ανάγκες του σήμερα στην πολιτική σκηνή .
-
Σταθαρας
από Σταθαρας » 19 Μάιος 2020, 15:05
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 14:40
Πήγαμε να πάρουμε πίσω την Πόλη την Αγία Σοφιά και την Μικρά Ασία και να γίνουμε ξανά βυζαντινή αυτοκρατορία και ..νικηθηκαμε
Ουαί τοις Ηττημένοις ..
Και δεν ήταν γενοκτονία ήταν ολοκληρωτικός πόλεμος
Πως δεν ήταν γενοκτονια αφού δολοφονισαν αμαχους, γυνεκες αλλά και πεδια.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
25 Μαρ 2024, 21:30
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
05 Απρ 2024, 00:11
-
-
- 26 Απαντήσεις
- 1193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vagabondo
14 Αύγ 2023, 15:28
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 389 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
21 Ιούλ 2024, 15:12
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.