Ποδήλατο.

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ποδήλατο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Μάιος 2020, 10:25

Gherschaagk έγραψε:
19 Μάιος 2020, 10:06
Ασέβαστος έγραψε:
19 Μάιος 2020, 09:06
διαφωνω. καθετα.

το εχω ξαναγραψει, ο δικος μου εχει ολοδικο του ταμπλετ απο 1 ετους. και κρινω οτι αυτο εχει βοηθησει οσο τιποτε αλλο στην πνευματικη του αναπτυξη.
Ενός έτους τι το έκανε το τάμπλετ;

Η οδηγία από τους παιδίατρους βέβαια είναι μετά τα 3 οθόνη και επίσης υπάρχει πάντα ο κίνδυνος για επιληψία που αν σου τύχει είναι μεγάλο μανίκι.
οπως υπαρχουν κατι παιχνιδια που πατας την κοτουλα και κανει κοκοκο, υπαρχουν και τα αναλογα apps. το γιουτουμπ εχει ζουζουνια και τετοια τραγουδακια ενα σωρο, και μαλιστα του εβαζα στα αγγλικα. numberblocks, alfablocks με τα οποια μαθαινε.

ας πουμε, την αλβαβητα τραγουδιστα, ποσες φορες μπορεις να του την πεις για να την μαθει, μεχρι να λιωσεις, να πεις δεν αντεχω αλλο; το ταμπλετ, ποσες φορες μπορει να την πει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 19 Μάιος 2020, 10:43

Ασέβαστος έγραψε:
19 Μάιος 2020, 10:25
Gherschaagk έγραψε:
19 Μάιος 2020, 10:06
Ασέβαστος έγραψε:
19 Μάιος 2020, 09:06
διαφωνω. καθετα.

το εχω ξαναγραψει, ο δικος μου εχει ολοδικο του ταμπλετ απο 1 ετους. και κρινω οτι αυτο εχει βοηθησει οσο τιποτε αλλο στην πνευματικη του αναπτυξη.
Ενός έτους τι το έκανε το τάμπλετ;

Η οδηγία από τους παιδίατρους βέβαια είναι μετά τα 3 οθόνη και επίσης υπάρχει πάντα ο κίνδυνος για επιληψία που αν σου τύχει είναι μεγάλο μανίκι.
οπως υπαρχουν κατι παιχνιδια που πατας την κοτουλα και κανει κοκοκο, υπαρχουν και τα αναλογα apps. το γιουτουμπ εχει ζουζουνια και τετοια τραγουδακια ενα σωρο, και μαλιστα του εβαζα στα αγγλικα. numberblocks, alfablocks με τα οποια μαθαινε.

ας πουμε, την αλβαβητα τραγουδιστα, ποσες φορες μπορεις να του την πεις για να την μαθει, μεχρι να λιωσεις, να πεις δεν αντεχω αλλο; το ταμπλετ, ποσες φορες μπορει να την πει;
Τι να σου πω; Κάθε βράδυ του διάβαζα γύρω στα 45 λεπτά. Όχι από ενός έτους, εκεί γύρω στα 2 διάλεγε ο ίδιος τι θα του διαβάσω και συνήθως ήταν πάνω από 4 βιβλιαράκια. Το προτελευταίο βιβλίο που του διάβασα ήταν "ο Τζωρτζ και το μυστικό κλειδί για το σύμπαν". Δεν μετανιώνω που έχω ξοδέψει τόσο πολύ χρόνο έτσι. Αντίστοιχα και μέσα στην ημέρα ακόμη και το μπεϊκιν παουντερ είναι γνώση.

Εικόνα

Το ψαράκι μέσα στο χέρι του το έπιασε μόνος του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Σταθαρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σταθαρας » 19 Μάιος 2020, 11:34

Καλά ηποθετο ο ανθροπος δεν λέει οτι παιζει όλη μερα ταμπλετ. Απλά συν τις κανονικες εκμαθισεις ασχολιες έχει και ταμπλετ ο μικρος. Που δεν ειναι και λαθος.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 19 Μάιος 2020, 15:17

δεν ξερω αυτα ειναι ζητηματα επιστημονων που ασχολουνται με την παιδικη αναπτυξη,λογικα απο καποια ηλικια και μετα και με αυστηρο χρονικο οριο ειναι οκ,
μετα βεβαιως μεγαλωνοντας ειναι θεμα και το ιντερνετ,ασφαλως δεν γινεται να εχει την ευχερεια να μπαινει οπου και οποτε θελει χωρις επιτηρηση, ενα παιδι,δεν εχει ενηλικιωθει ακομα.

Άβαταρ μέλους
GReaper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GReaper » 19 Μάιος 2020, 15:25

Σταθαρας έγραψε:
19 Μάιος 2020, 11:34
Καλά ηποθετο ο ανθροπος δεν λέει οτι παιζει όλη μερα ταμπλετ. Απλά συν τις κανονικες εκμαθισεις ασχολιες έχει και ταμπλετ ο μικρος. Που δεν ειναι και λαθος.
Το σημαντικό είναι το τάμπλετ ή άλλη συσκευή (πχ τηλεόραση, smartphone, playstation κτλ) να μην πάρουν το ρόλο της νταντάς για το παιδί. Όσο ο γονιός επαγρυπνεί, καμία συσκευή ή ασχολία δεν είναι κακή.

bolek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bolek » 19 Μάιος 2020, 15:41

παντως ο στιβ τζομπς εδωσε ταμπλετ στα παιδια του όταν μπηκαν στα 14

Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos » 19 Μάιος 2020, 16:13

bolek έγραψε:
19 Μάιος 2020, 15:41
υπήρχαν τάμπλετ τότε ;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 19 Μάιος 2020, 17:13

Η κόρη μου έκανε την πρώτη της αγορά στο ίντερνετ με την πιστωτική κάρτα (μου) όταν ήταν 4 χρονών. Κάτι έπαιζε, της λέει θες να αγοράσεις κανονάκια; :lol:
Πατάει yes - yes - yes - pay now? Yes. Τομπούλο ο μπαμπάς.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Μάιος 2020, 17:46

Κόκκορας έγραψε:
19 Μάιος 2020, 15:17
δεν ξερω αυτα ειναι ζητηματα επιστημονων που ασχολουνται με την παιδικη αναπτυξη,λογικα απο καποια ηλικια και μετα και με αυστηρο χρονικο οριο ειναι οκ,
μετα βεβαιως μεγαλωνοντας ειναι θεμα και το ιντερνετ,ασφαλως δεν γινεται να εχει την ευχερεια να μπαινει οπου και οποτε θελει χωρις επιτηρηση, ενα παιδι,δεν εχει ενηλικιωθει ακομα.
υπαρχει το family link. με αυτο βλεπεις ποση ωρα ειναι στο ταμπλετ, και τι κανει σε αυτο. επισης μπορει να περιορισεις οτι νομιζεις πως χρειαζεται.

ασε που ειναι και καταπληκτικο εργαλειο για να τον πειθαρχεις οποτε χρειαζεται. αν θες να τον τιμωρησεις του κοβεις απο το αγαπημενο του παιχνιδι.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Μάιος 2020, 17:48

bolek έγραψε:
19 Μάιος 2020, 15:41
αυτο κατα 99% ειναι μουφα, αλλα και να μην ηταν, γιατι να παρουμε παραδειγμα απο τυπο που πιστευε στην εναλλακτικη ιατρικη;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 19 Μάιος 2020, 17:48

Chilloutbuddy έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:13
Η κόρη μου έκανε την πρώτη της αγορά στο ίντερνετ με την πιστωτική κάρτα (μου) όταν ήταν 4 χρονών. Κάτι έπαιζε, της λέει θες να αγοράσεις κανονάκια; :lol:
Πατάει yes - yes - yes - pay now? Yes. Τομπούλο ο μπαμπάς.
αμ, επαιζε με το δικο σου μηχανημα. να της ειχες παρει δικο της, να μην εχει δυνατοτητα πληρωμης. :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών