Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Ασέβαστος Αγις Χωρίς να γνωρίζω το θέμα, παρά μόνο απ την σχετική εμπειρία ζωής που έχω , λυπάμαι τους (πιθανολογώ περισσότερους ) κατοίκους που βρίσκονται ανάμεσα τους "Μπεικους" και τους "μαυροσημαιαδες"......
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...
Τα χει βρει σκούρα με τους Σταγιατες ο κύριος. Ε και έχει δίκιο. Πως τολμούν!Ακου εκεί αυτοδιαχείριση!Βλήμα έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 17:52Δεν ξέρω την φάση με τους Σταγιάτες. Πρώτη φορά την βλέπω στο συγκεκριμένο νήμα.
Όμως τι βλέπω εδώ; Βλέπω έναν καλλιτέχνη με ορθό λόγο να επιχειρηματολογεί ιστορικά και πρακτικά για ένα θέμα, την υδροδότηση των Σταγιατών, και ένα αρπακτικό του καπιταλισμού να απαντά "εμείς θα σας γαμήσουμε, θα τα βγάλουμε τα φράγκα μας, γράφουμε στ' αρχίδια μας τις παραδόσεις σας, ουγκ".
Η αιώνια πάλη αριστεράς και δεξιάς δηλαδή.
Hang on sloopy 

Ψοφος από διοξίνες να του έρθει σαν κι αυτόν που φέρνει στο Βόλο το σιχαμα.
Hang on sloopy 

με την εμπειρια ζωης που εχω οι δευτεροι καταφεραν με τις χοντρομαλακιες τους δεκαετιες τωρα να ειμαστε απεναντι τους να τους εχουμε στο φτυσιμο να μην πιστευουμε τπτ -
εχουν κανει τοση ζημια σε σοβαρα ζητηματα που εκατομμυρια σαν τον μπεο δεν θα τα καταφερναν με τπτ σε αιωνες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ανάμεσα στους 2 ευκολακι ότι υποστηρίζουμε μπεο
- blackpaint
Εγω τον γουσταρω τον Μπεο.
Γουσταρω να τον δω αρχηγο της Νεας Δημοκρατιας. Θα ειναι η λογικη εξελιξη του κομματος.
Ο Μπεος ειναι ο Τραμπ της Ελλαδας. Αξεστος, χυδαιος, τραμπουκος αλλα με πολυ καλη διαχειριση στα κατωτατα ενστικτα της μαζας, αυτης της υστεροκαπιταλιστικης μαζας κοινωνικα προγραμματισμενων δουλων: δουλων του καταναλωτισμου αρχικα, δουλων των ΜΜΕ μετα, δουλων του καθε σκοτεινου τυπου στο τελος.
Δουλων που σαγηνευονται στη θεα ενος νταη γιατι νομιζουν πως εκπροσωπει αυτα που ειναι ανικανα εκεινα να πουν και να κανουν.
Γουσταρω τον Μπεο γιατι δειχνει ακριβως πως λειτουργει το μυαλο των δουλων. Ο Μπεος ειναι ο πιο πειστικος κατακτητης και αποικιοκρατης των μυαλων αυτων των ανδραποδων.
Γουσταρω να τον δω αρχηγο της Νεας Δημοκρατιας. Θα ειναι η λογικη εξελιξη του κομματος.
Ο Μπεος ειναι ο Τραμπ της Ελλαδας. Αξεστος, χυδαιος, τραμπουκος αλλα με πολυ καλη διαχειριση στα κατωτατα ενστικτα της μαζας, αυτης της υστεροκαπιταλιστικης μαζας κοινωνικα προγραμματισμενων δουλων: δουλων του καταναλωτισμου αρχικα, δουλων των ΜΜΕ μετα, δουλων του καθε σκοτεινου τυπου στο τελος.
Δουλων που σαγηνευονται στη θεα ενος νταη γιατι νομιζουν πως εκπροσωπει αυτα που ειναι ανικανα εκεινα να πουν και να κανουν.
Γουσταρω τον Μπεο γιατι δειχνει ακριβως πως λειτουργει το μυαλο των δουλων. Ο Μπεος ειναι ο πιο πειστικος κατακτητης και αποικιοκρατης των μυαλων αυτων των ανδραποδων.
Νήμα αντίστοιχο του Χαρούλης vs Οικονομοπουλος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τι εργο εχει κανει ο Μπεος στον Βολο? Εγω δεν πιστευω οτι τον ξαναψηφισαν γιατι..βριζει.
Μια μικρή πινελιά από μένα στο νήμα.... για κάτι φαινομενικά άσχετο.. “Γιορτή ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ”, 14,15 Σεπτεμβρίου 2019-Σταγιάτες Πηλίου https://athens.indymedia.org/post/1599939/ Πρόγραμμα ΓΙΟΡΤΗΣ «ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» ..............................Η διατροφή
Στον χώρο θα υπάρχει το βράδυ του Σαββάτου μαγειρική δραστηριότητα ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε -αντί μικρού κόστους- ονειρεμένα φαλάφελ και μαγικό μπεζερμέ. Θα υπάρχει επίσης μπύρα, κρασί και τσίπουρο. . Στο Πηλίο για να φας ........φαλάφελ και μπεζερμέ ........
Στον χώρο θα υπάρχει το βράδυ του Σαββάτου μαγειρική δραστηριότητα ώστε να μπορείτε να προμηθεύεστε -αντί μικρού κόστους- ονειρεμένα φαλάφελ και μαγικό μπεζερμέ. Θα υπάρχει επίσης μπύρα, κρασί και τσίπουρο. . Στο Πηλίο για να φας ........φαλάφελ και μπεζερμέ ........

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στηριζω Μπεο γιατι εφερε Οικονομοπουλο στον Βολο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
εισαστε για τον Μπεοblackpaint έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 21:45Εγω τον γουσταρω τον Μπεο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είναι απλά τα πράγματα. Κάποιος για να μπορέσει να φάει πρέπει να παράξει έργο, όσο πιο πολύ έργο τόσο πιο πολύ φαΐ.
Αν κάποιος δε κάνει έργο θα εσκουζαν για την πόλη που έχει αφεθεί στην τύχη της και που είναι το κράτος και που είναι οι αρχές.
Θα βγουν κάποιοι και θα πουν με αυτοοργάνωση και με συλλογικότητες και με της πούτσας τα καμώματα θα φάμε τους αστούς και λευτεριά στον χασαν καζαμπουμπου αλλά χωρίς να δώσουμε μια δραχμή από τα εκατομμύρια των ενοικίων που εισπράττουμε . Οκ υπάρχουν και αυτοί.
Btw αν έχεις κανένα γνωστό επαγγελματία στο Βόλο θα σου εξηγήσει γιατί ο Μπεις πήρε 60%
Ελα βρε με τον μπράβο που την είδε βλαχοδήμαρχος .Οπουδήποτε αλλού κατι τετοιοι τυποι απλά θα ήταν στην στενή. Εξυπακούεται πως μεταξυ Μπέου και οποιοδήποτε άλλου, απλα και μόνο για λόγους αισθητικής θα διάλεγα τον άλλο. Βέβαια να πω την μαύρη αλήθεια την έχω πληρώσει αυτή τη λογική ¨οταν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ Αβραμόπουλου και Πάγκαλου στις δημοτικές και κατσικώθηκε ο Αβραμόπουλος στον Δήμο της Αθήνας. Άλλα τότε ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα
Δεν εχω κανεναν Ερμη γι'αυτο ρωτησα. Για να παρει τοσους ψηφους στην δευτερη θητεια του, σημαινει οτι κατι εχει κανει.Ερμής έγραψε: ↑19 Μάιος 2020, 22:04Είναι απλά τα πράγματα. Κάποιος για να μπορέσει να φάει πρέπει να παράξει έργο, όσο πιο πολύ έργο τόσο πιο πολύ φαΐ.
Αν κάποιος δε κάνει έργο θα εσκουζαν για την πόλη που έχει αφεθεί στην τύχη της και που είναι το κράτος και που είναι οι αρχές.
Θα βγουν κάποιοι και θα πουν με αυτοοργάνωση και με συλλογικότητες και με της πούτσας τα καμώματα θα φάμε τους αστούς και λευτεριά στον χασαν καζαμπουμπου αλλά χωρίς να δώσουμε μια δραχμή από τα εκατομμύρια των ενοικίων που εισπράττουμε . Οκ υπάρχουν και αυτοί.
Btw αν έχεις κανένα γνωστό επαγγελματία στο Βόλο θα σου εξηγήσει γιατί ο Μπεις πήρε 60%
Απλά ψιλογαμησε κάτι βρωμιαραιους που δημιουργούσαν πρόβλημα, καθάρισε κάτι πρεζοστεκια, βοήθησε τον επαγγελματία. Τι αλλο θες για να βγουν οι μπιχλιαρηδες στην κοντρα;
Φυσικά και δεν είναι άγιος ο Μπεος, αυτό έλλειπε. Αλλά ξέρεις όσο πιο λαμόγιο είναι κάποιος, τόσα περισσότερα δίνει για να έχει την αποδοχή και μέσω αυτής την άμυνα του απέναντι στις παγαποντιες που έχει κάνει.
Αν βοηθάει τον μικροεπαγγελματια μέσω της δημαρχίας του, αν βοηθα τον πολιτη, στα παπαρια σου αν έστηνε αγώνες για να κονομάει.
Φυσικά και δεν είναι άγιος ο Μπεος, αυτό έλλειπε. Αλλά ξέρεις όσο πιο λαμόγιο είναι κάποιος, τόσα περισσότερα δίνει για να έχει την αποδοχή και μέσω αυτής την άμυνα του απέναντι στις παγαποντιες που έχει κάνει.
Αν βοηθάει τον μικροεπαγγελματια μέσω της δημαρχίας του, αν βοηθα τον πολιτη, στα παπαρια σου αν έστηνε αγώνες για να κονομάει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 19 Μάιος 2020, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αχιλλέας Μπέος, ο καλύτερος Δήμαρχος της Ελλάδας
από Unique » 05 Σεπ 2023, 15:02 » σε Κοινωνικά θέματα - 162 Απαντήσεις
- 7233 Προβολές
-