Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
the comet the course the tail

Re: Μαλακισμένα φεμινιστικά άρθρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 19 Μάιος 2020, 19:44

nowhere έγραψε:
19 Μάιος 2020, 19:38
the comet the course the tail έγραψε:
19 Μάιος 2020, 19:28

αν είναι έτσι, δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει. :smt018
μου είσαι συμπαθής αλλά δεν είμαστε ομάδα.άφηνε να περνάει ότι γουστάρεις
τα βρίσκω μάταια όλα αυτά τελευταία. τις διαφωνίες κλπ. :102:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 19 Μάιος 2020, 20:18

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:10
Juno έγραψε:
05 Μάιος 2020, 21:00
blackpaint έγραψε:
23 Φεβ 2020, 22:30

Τα αυτονοητα λεει η γυναικα. Αν αγαπας καποια ετσι φερεσαι. Μακαρι να ηταν ολοι οι ανθρωποι ετσι, αντρες και γυναικες.
Αυτονόητο να αλλάζει η άλλη σερβιέτα και ταμπόν μπροστά του. :str8jack: Επόμενο level να της την αλλάζει αυτός. :p7:
εισαι απ αυτες που τρομοκρατουνται στην ιδεα και μονο πως ο καλος σου θα δει χρησιμοποιημενη σερβιετα και θα σε σιχαθει; Ελπιζω οχι, εαν ομως αληθευει σε λυπαμαι. Οποιος αντρας δεν ειναι εξοικειωμενος με την ιδεα (και την θεα) του αιματος της περιοδου, δεν ειναι αξιος να ζησει με μια γυναικα.
Εσύ πόσο άξιος είσαι; Της έχεις αλλάξει έστω καμία φορά ή το ένα ή το άλλο;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 21:52

Juno έγραψε:
19 Μάιος 2020, 20:18
blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:10
Juno έγραψε:
05 Μάιος 2020, 21:00

Αυτονόητο να αλλάζει η άλλη σερβιέτα και ταμπόν μπροστά του. :str8jack: Επόμενο level να της την αλλάζει αυτός. :p7:
εισαι απ αυτες που τρομοκρατουνται στην ιδεα και μονο πως ο καλος σου θα δει χρησιμοποιημενη σερβιετα και θα σε σιχαθει; Ελπιζω οχι, εαν ομως αληθευει σε λυπαμαι. Οποιος αντρας δεν ειναι εξοικειωμενος με την ιδεα (και την θεα) του αιματος της περιοδου, δεν ειναι αξιος να ζησει με μια γυναικα.
Εσύ πόσο άξιος είσαι; Της έχεις αλλάξει έστω καμία φορά ή το ένα ή το άλλο;
Οχι, αλλα εχουμε γαμηθει πολλες φορες οταν εχει περιοδο και δε με χαλαει καθολου, ουτε κι εκεινη. Η πρωην επισης επασχε απο πολυ βαρια δυσμηνοροια και της εκανα ενεσεις βολταρεν, αφου το χαπι το ξερναγε. Ρητορικο ερωτημα τωρα, αλλα δεν μου απαντησες εαν κρυβεις τις σερβιετες για να μην τις δει ο καλος σου :8)

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Μάιος 2020, 22:46

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 17:26
hellegennes έγραψε:
23 Φεβ 2020, 23:54
Όλο και αυξάνεις τον ρεαλισμό της περσόνας σου.

Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα για να θέλω να περνάω ως μάτσο ή γαμιάς. Ένας φυσιολογικός, μέσος άνθρωπος είμαι και δεν φιλοδοξώ να είμαι λογοτεχνικός ήρωας.
δεν υπαρχουν φυσιολογικοι ανθρωποι ελληγενη, η φυσιολογικοτητα ειναι μια αφαιρεση που εφηυραν οι ψυχιατροι ως μετρο συγκρισης. Ολοι μας εχουμε σκοταδι μεσα μας.
Αν όλοι έχουμε σκοτεινές πτυχές, το φυσιολογικό είναι να έχουμε όλοι σκοτεινές πτυχές κι αυτό είναι ο φυσιολογικός άνθρωπος. Άλλο αυτό κι άλλο αυτό που λέμε ο μέσος άνθρωπος, the average Joe. Ε, αυτό λέω ότι είμαι. Ο μέσος Μήτσος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Μάιος 2020, 22:48

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 18:30
και αυτο οπως βλεπεις σοκαρε την Τζουνω που ειναι προφανως δασκαλεμενη απο τη μανα της να κρυβει τις χρησιμοποιημενες σερβιετες της μην τυχον και τις δει ο αντρας της κι αηδιασει.
Εσύ πετάς τις χρησιμοποιημένες κάλτσες σου στο τραπέζι ή τις βάζεις στα άπλυτα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 22:53

hellegennes έγραψε:
19 Μάιος 2020, 22:46
blackpaint έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα για να θέλω να περνάω ως μάτσο ή γαμιάς. Ένας φυσιολογικός, μέσος άνθρωπος είμαι και δεν φιλοδοξώ να είμαι λογοτεχνικός ήρωας.
δεν υπαρχουν φυσιολογικοι ανθρωποι ελληγενη, η φυσιολογικοτητα ειναι μια αφαιρεση που εφηυραν οι ψυχιατροι ως μετρο συγκρισης. Ολοι μας εχουμε σκοταδι μεσα μας.
Αν όλοι έχουμε σκοτεινές πτυχές, το φυσιολογικό είναι να έχουμε όλοι σκοτεινές πτυχές κι αυτό είναι ο φυσιολογικός άνθρωπος. Άλλο αυτό κι άλλο αυτό που λέμε ο μέσος άνθρωπος, the average Joe. Ε, αυτό λέω ότι είμαι. Ο μέσος Μήτσος.
Ναι καλα, θα θελες, ενα χαος νευρωσεων και συμπλεγματων εισαι.

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 22:55

hellegennes έγραψε:
19 Μάιος 2020, 22:48
blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 18:30
και αυτο οπως βλεπεις σοκαρε την Τζουνω που ειναι προφανως δασκαλεμενη απο τη μανα της να κρυβει τις χρησιμοποιημενες σερβιετες της μην τυχον και τις δει ο αντρας της κι αηδιασει.
Εσύ πετάς τις χρησιμοποιημένες κάλτσες σου στο τραπέζι ή τις βάζεις στα άπλυτα;
σιγουρα παντως δεν τις καταχωνιαζω καπου στα κρυφα μην τις δει η δικια μου και φρικαρει. Για μια ακομη φορα δεν καταλαβες για τι συζηταμε.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 19 Μάιος 2020, 22:58

blackpaint έχω μία θεωρία για τους ακραία φεμινιστές άνδρες. Μου επιτρέπεις να σου κάνω μια προσωπική ερώτηση για δω αν την επαληθεύεις κι εσύ;

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 19 Μάιος 2020, 23:03

blackpaint εγώ θα την κάνω κι αν θες μην απαντήσεις: όταν βρίσκεσαι σε σχέση πόσο συχνά ξεσκονίζεις, σκουπίζεις, και σφουγγαρίζεις; Πόσο συχνά καθαρίζεις το μπάνιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 19 Μάιος 2020, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 19 Μάιος 2020, 23:03

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 22:53
hellegennes έγραψε:
19 Μάιος 2020, 22:46
blackpaint έγραψε:

Ναι καλα, θα θελες, ενα χαος νευρωσεων και συμπλεγματων εισαι.
Μπορεί. Ένα σύμπλεγμα όμως είναι βέβαιο ότι δεν το έχω: να θέλω να δείχνω ότι είμαι μυθιστορηματικός αντιήρωας, με πλούτο εμπειριών, ότι είμαι κάποιος σπουδαίος ή ότι με θαυμάζουν οι γυναίκες και ότι είμαι κατακτητής*.

* Έτσι κι αλλιώς είχα παιδιόθεν απέχθεια προς οτιδήποτε υποδηλώνει κατάκτηση, κούρσεμα, τρόπαια και καταστάσεις μάτσο και αγάπη στην έννοια του πολεμιστή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 19 Μάιος 2020, 23:04

blackpaint έγραψε:
hellegennes έγραψε:

Λάθος. Εγώ όχι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 19 Μάιος 2020, 23:09

Βλήμα έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:03
blackpaint εγώ θα την κάνω κι αν θες μην απαντήσεις: όταν βρίσκεσαι σε σχέση πόσο συχνά ξεσκονίζεις, σκουπίζεις, και σφουγγαρίζεις; Πόσο συχνά καθαρίζεις το μπάνιο;
ποιο μπάνιο εννοείς; το δικό του μήπως γίνει ρεζίλι στην τύπισσα, το δικό της για να την βοηθήσει ή το δικό τους, στο οποίο μένουν μαζί και μοιράζονται τις δουλειές; :102:

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 23:10

Βλήμα έγραψε:
Ειμαι σε σχεση εδω και ενα μιση χρονο και τον περισσοτερο καιρο τον περναμε σπιτι μου, οποτε οπως καταλαβαινεις, ολα αυτα τα κανω πολυ συχνα. Την καραντινα την περασαμε μαζι και μοιραστηκαμε ολες τις δουλειες δικαια. Κανεις δεν εχει παραπονο απο τον αλλον.

Άβαταρ μέλους
Myrsini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Myrsini » 19 Μάιος 2020, 23:11

blackpaint έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:10
Βλήμα έγραψε:
Ειμαι σε σχεση εδω και ενα μιση χρονο και τον περισσοτερο καιρο τον περναμε σπιτι μου, οποτε οπως καταλαβαινεις, ολα αυτα τα κανω πολυ συχνα. Την καραντινα την περασαμε μαζι και μοιραστηκαμε ολες τις δουλειες δικαια. Κανεις δεν εχει παραπονο απο τον αλλον.
I like you! :smt038

Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint » 19 Μάιος 2020, 23:12

the comet the course the tail έγραψε:
19 Μάιος 2020, 23:09
Βλήμα έγραψε:
ποιο μπάνιο εννοείς; το δικό του μήπως γίνει ρεζίλι στην τύπισσα, το δικό της για να την βοηθήσει ή το δικό τους, στο οποίο μένουν μαζί και μοιράζονται τις δουλειές; :102:
δεν μενουμε μαζι, αλλα τελευταια μενουμε πολυ καιρο μαζι, οποτε ολα τα παραπανω ισχυουν. Ωραιο αβαταρ παντως. :smt038

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών