εμμεσως δηλαδη συμφωνεις με το μισογυνικο μανιφεστο του μπακαλολογοτεχνη, ασχετα της οποιας αντιπαθειας μπορει να τρεφεις για το προσωπο μου;Hector Buas έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:34Μπορεί όντως να είναι προκλητική και ίσως προσβλητική αυτή η έκφραση. Για τους κολοκυθοκεφτέδες...blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:26να με λέει κολοκυθοκεφτε ενας ταπας του 1,70 που δαπανα χρονο και σκεψη για να γραψει σεξιστικα μανιφεστα παει πολυ.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:17
Γιατί, καλέ μου κολοκυθοκεφτέ, αφού δεν θέλεις να ασχολείσαι μαζί μου (παρότι κάθε φορά που επιστρέφεις μόνο αυτό κάνεις);
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
- blackpaint
Re: 4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
-
Οι άντρες είναι ο λόγος που ο κόσμος είναι σκατενιος. Άντρες πλακώνονται στα γήπεδα με άλλους άντρες , Αντρες πλακώνονται στα μπαρ με άλλους Αντρές, άντρες τραμπουκιζουν άλλους Αντρές στα σχολεία, στον στρατό, στη γειτονιά, άντρες βιάζουν, δέρνουν τις γυναίκες τους, τους άντρες τους, κάνουν τις περισσότερες καφριλες, δολοφονίες, συμμορίες, μαφιες, γενοκτονίες. Είναι χάλασμενοι εκ φύσεως, σκάρτα υλικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Aπο την άλλη, την πλευρά της φύσης δηλαδή, ένας άντρας αν είναι με 100 γυναίκες θα τις γκαστρώσει όλες. Μια γυναικά με 100 άντρες πάλι ένα παιδί θα κάνει
Άλλωστε το επιχείρημα ότι μια γυναικά μπορεί να γαμιέται χωρίς όριο, ενώ ο άντρας όχι, είναι κάπως υποτιμητικό για τις κυρίες πιστεύω.
- hellegennes
Δεν απάντησες όμως στην ερώτησή μου. Όχι ότι με ενδιαφέρει η απάντηση ιδιαίτερα, χαβαλές να γίνεται. Λοιπόν;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:26να με λέει κολοκυθοκεφτε ενας ταπας του 1,70 που δαπανα χρονο και σκεψη για να γραψει σεξιστικα μανιφεστα παει πολυ.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:17Γιατί, καλέ μου κολοκυθοκεφτέ, αφού δεν θέλεις να ασχολείσαι μαζί μου (παρότι κάθε φορά που επιστρέφεις μόνο αυτό κάνεις);blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:05και κανε και παραθεση κοινοτυπη κοτουλα να σε βλεπω οταν γραφεις
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
οχι φιλε, αυτο δεν ισχυει: δεν υπαρχει τιποτα το φυσικο η το εγγενες αντρικο στην πατριαρχια και στον σεξισμο, μια ηγεμονικη ιδεολογια ειναι που αναπαραγεται οσο την αφηνουμε να αναπαραχθει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:43Οι άντρες είναι ο λόγος που ο κόσμος είναι σκατενιος. Άντρες πλακώνονται στα γήπεδα με άλλους άντρες , Αντρες πλακώνονται στα μπαρ με άλλους Αντρές, άντρες τραμπουκιζουν άλλους Αντρές στα σχολεία, στον στρατό, στη γειτονιά, άντρες βιάζουν, δέρνουν τις γυναίκες τους, τους άντρες τους, κάνουν τις περισσότερες καφριλες, δολοφονίες, συμμορίες, μαφιες, γενοκτονίες. Είναι χάλασμενοι εκ φύσεως, σκάρτα υλικά.
- blackpaint
μη με παρακαλας ν ασχοληθω αλλα μαζι σου μιζερη προσοχοπουτανιτσα, τραβα βρες καμια απαντηση μου σε αλλο χρηστη για να σχολιασεις ειρωνικα η κατσε γραψε κανα σεξιστικο μανιφεστο.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:44Δεν απάντησες όμως στην ερώτησή μου. Όχι ότι με ενδιαφέρει η απάντηση ιδιαίτερα, χαβαλές να γίνεται. Λοιπόν;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:26να με λέει κολοκυθοκεφτε ενας ταπας του 1,70 που δαπανα χρονο και σκεψη για να γραψει σεξιστικα μανιφεστα παει πολυ.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:17
Γιατί, καλέ μου κολοκυθοκεφτέ, αφού δεν θέλεις να ασχολείσαι μαζί μου (παρότι κάθε φορά που επιστρέφεις μόνο αυτό κάνεις);
κοντοφοβικος;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:26να με λέει κολοκυθοκεφτε ενας ταπας του 1,70 που δαπανα χρονο και σκεψη για να γραψει σεξιστικα μανιφεστα παει πολυ.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:17Γιατί, καλέ μου κολοκυθοκεφτέ, αφού δεν θέλεις να ασχολείσαι μαζί μου (παρότι κάθε φορά που επιστρέφεις μόνο αυτό κάνεις);blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:05και κανε και παραθεση κοινοτυπη κοτουλα να σε βλεπω οταν γραφεις
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- EKPLIKTIKOS
Ισχύει, αλλα ειναι κ ο λογος που έχουμε τοσο γαμάτα πράγματα, όπως ιατρική, φιλοσοφία, αεροπλανα και nbaΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:43Οι άντρες είναι ο λόγος που ο κόσμος είναι σκατενιος.

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
θέλω να σε ρωτήσω, το φυσικό/βιολογικό στοιχείο δεν μετράει καθόλου για σένα;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:45οχι φιλε, αυτο δεν ισχυει: δεν υπαρχει τιποτα το φυσικο η το εγγενες αντρικο στην πατριαρχια και στον σεξισμο, μια ηγεμονικη ιδεολογια ειναι που αναπαραγεται οσο την αφηνουμε να αναπαραχθει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:43Οι άντρες είναι ο λόγος που ο κόσμος είναι σκατενιος. Άντρες πλακώνονται στα γήπεδα με άλλους άντρες , Αντρες πλακώνονται στα μπαρ με άλλους Αντρές, άντρες τραμπουκιζουν άλλους Αντρές στα σχολεία, στον στρατό, στη γειτονιά, άντρες βιάζουν, δέρνουν τις γυναίκες τους, τους άντρες τους, κάνουν τις περισσότερες καφριλες, δολοφονίες, συμμορίες, μαφιες, γενοκτονίες. Είναι χάλασμενοι εκ φύσεως, σκάρτα υλικά.
το ότι οι άντρες έχουν για παράδειγμα πιο επιθετική συμπεριφορά κατά μέσο όρο από τις γυναίκες δεν οφείλεται στην τεστοστερόνη για παράδειγμα;
το κοινωνικό κομμάτι είναι σίγουρα ένας παράγοντας, αλλά είναι μια ελλειπής ερμηνεία γιατί δεν συνυπολογίζει και τα βιολογικά στοιχεία που συνθέτουν την ταυτότητα του φύλου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Καλά μην το πάμε στην πατριαρχια γιατί αυτός ο όρος έχει ξεχειλωσει, τα περισσότερα θύματα των αντρών είναι άλλοι άντρες. Συμφωνω ωστόσο πως ο άντρας εκπαιδεύεται να είναι εξουσιομανης, ανταγωνιστικος, αγελαιος και μαλακάς, αλλά από την άλλη μπορεί να έχουμε και τη θεωρία περί του αβγού και της κότας.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:45οχι φιλε, αυτο δεν ισχυει: δεν υπαρχει τιποτα το φυσικο η το εγγενες αντρικο στην πατριαρχια και στον σεξισμο, μια ηγεμονικη ιδεολογια ειναι που αναπαραγεται οσο την αφηνουμε να αναπαραχθει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:43Οι άντρες είναι ο λόγος που ο κόσμος είναι σκατενιος. Άντρες πλακώνονται στα γήπεδα με άλλους άντρες , Αντρες πλακώνονται στα μπαρ με άλλους Αντρές, άντρες τραμπουκιζουν άλλους Αντρές στα σχολεία, στον στρατό, στη γειτονιά, άντρες βιάζουν, δέρνουν τις γυναίκες τους, τους άντρες τους, κάνουν τις περισσότερες καφριλες, δολοφονίες, συμμορίες, μαφιες, γενοκτονίες. Είναι χάλασμενοι εκ φύσεως, σκάρτα υλικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- blackpaint
Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:51κοντοφοβικος;blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:26να με λέει κολοκυθοκεφτε ενας ταπας του 1,70 που δαπανα χρονο και σκεψη για να γραψει σεξιστικα μανιφεστα παει πολυ.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:17
blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:30στο ηθικο του αναστημα αναφερομουν.
- Hector Buas
Δεν συμφώνησα η διαφώνησα, έμμεσα η άμεσα, με τις απόψεις του νηματοθέτη σχετικά με το περιεχόμενο του νήματος. Αυτό το οποίο παρατήρησα είναι πως το να σε αποκαλεί εσένα κάποιος κολοκυθοκεφτέ μπορεί να είναι προσβλητικό για τους κολοκυθοκεφτέδες. Γνωρίζεις άλλωστε από προηγούμενες συζητήσεις την εκτίμηση που έχω για σένα.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:37εμμεσως δηλαδη συμφωνεις με το μισογυνικο μανιφεστο του μπακαλολογοτεχνη, ασχετα της οποιας αντιπαθειας μπορει να τρεφεις για το προσωπο μου;Hector Buas έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:34Μπορεί όντως να είναι προκλητική και ίσως προσβλητική αυτή η έκφραση. Για τους κολοκυθοκεφτέδες...blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:26
να με λέει κολοκυθοκεφτε ενας ταπας του 1,70 που δαπανα χρονο και σκεψη για να γραψει σεξιστικα μανιφεστα παει πολυ.
- blackpaint
μα ειναι κοινη παραδοχη πως ΚΑΙ οι αντρες υποφερουν απο την πατριαρχια.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:53Καλά μην το πάμε στην πατριαρχια γιατί αυτός ο όρος έχει ξεχειλωσει, τα περισσότερα θύματα των αντρών είναι άλλοι άντρες. Συμφωνω ωστόσο πως ο άντρας εκπαιδεύεται να είναι εξουσιομανης, ανταγωνιστικος, αγελαιος και μαλακάς, αλλά από την άλλη μπορεί να έχουμε και τη θεωρία περί του αβγού και της κότας.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:45οχι φιλε, αυτο δεν ισχυει: δεν υπαρχει τιποτα το φυσικο η το εγγενες αντρικο στην πατριαρχια και στον σεξισμο, μια ηγεμονικη ιδεολογια ειναι που αναπαραγεται οσο την αφηνουμε να αναπαραχθει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:43Οι άντρες είναι ο λόγος που ο κόσμος είναι σκατενιος. Άντρες πλακώνονται στα γήπεδα με άλλους άντρες , Αντρες πλακώνονται στα μπαρ με άλλους Αντρές, άντρες τραμπουκιζουν άλλους Αντρές στα σχολεία, στον στρατό, στη γειτονιά, άντρες βιάζουν, δέρνουν τις γυναίκες τους, τους άντρες τους, κάνουν τις περισσότερες καφριλες, δολοφονίες, συμμορίες, μαφιες, γενοκτονίες. Είναι χάλασμενοι εκ φύσεως, σκάρτα υλικά.
- EKPLIKTIKOS
Αρα γιατι τη λεμε πατριαρχία; ας το πουμε καζινοκαπιταλιστικο matrix ξερω γωblackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:55
μα ειναι κοινη παραδοχη πως ΚΑΙ οι αντρες υποφερουν απο την πατριαρχια.

- hellegennes
Εξαρτάται με ποιον ορισμό του όρου «ανώτερες». Αν εννοείς αριθμητικά, ναι. Αλλά τότε θα πρέπει να δεχτούμε ότι 100 εκατομμύρια γιεν είναι ανώτερο ποσό από 90 εκατομμύρια ευρώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Ιούλ 2023, 20:34
-
- 110 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
21 Αύγ 2023, 08:35
-
- 64 Απαντήσεις
- 2103 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-