Το ένα και το δυο ταυτίζονταιhellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:27
Φυσικά είναι άξιες φιλοσοφίας. Ας πούμε, από φιλοσοφική σκοπιά οι τέσσερις προτάσεις μου είναι αληθείς:
1. Οι γυναίκες από την φύση τους είναι αδύναμα πλάσματα.
2. Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη σωματική δύναμη.
3. Οι άνδρες επινόησαν την επιστήμη.
4. Οι άνδρες έχουν αρχίδια και πουλί.
Σε ποιο σημείο χωράει ψυχανάλυση σ' αυτές τις τέσσερις προτάσεις; Είναι πραγματολογικά σωστές ή όχι;
4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
Re: 4 λόγοι που οι γυναίκες δεν θα καταφέρουν να φτάσουν τον άνδρα ποτέ
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Μην το πεις στις γυναίκες.stargazer έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:35Το ένα και το δυο ταυτίζονταιhellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:27
Φυσικά είναι άξιες φιλοσοφίας. Ας πούμε, από φιλοσοφική σκοπιά οι τέσσερις προτάσεις μου είναι αληθείς:
4. Οι άνδρες έχουν αρχίδια και πουλί.
Σε ποιο σημείο χωράει ψυχανάλυση σ' αυτές τις τέσσερις προτάσεις; Είναι πραγματολογικά σωστές ή όχι;
Τι σημαίνει "αδύναμα πλάσματα"
Σωματικά; ναι στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Ψυχικά; Δεν νομίζω...
Σωματικά; ναι στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Ψυχικά; Δεν νομίζω...
- Hector Buas
Σύντροφε, εδώ και πολλούς αιώνες (πιο σωστά: χιλιετηρίδες) οι κοινωνίες επέλεξαν και εφάρμοσαν διαφορετικούς ρόλους για τα δύο φύλα. Κάτι σαν να προπονείς δύο αθλητές για τελείως διαφορετικά αθλήματα. Και αυτό το παρελθόν δημιούργησε και τα αντίστοιχα στερεότυπα, τα οποία ενσωματώθηκαν σε νόμους, κοινωνικές πρακτικές, θρησκευτικούς κανόνες κτλ. Πρόσφατα, ωστόσο ένα μειοψηφικό τμήμα του συνολικού πληθυσμού, αυτό που ονομάζουμε δυτικές κοινωνίες, είδε πως αυτό είναι μάλλον άδικο και αποφάσισε να διαφοροποιηθεί από την προηγούμενη κατάσταση. Το πού θα οδηγήσει αυτό είναι άγνωστο, αλλά τα πράγματα δείχνουν πως αυτή μαλλον είναι και η σωστή κατεύθυνση. Αλλά και πάλι, στο σύνολο του παγκόσμιου πληθυσμού η επιλογή αυτή αφορά μόνο μια μειοψηφική ομάδα, δηλαδή τις δυτικές κοινωνίες.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 14:19σημειωνω πως εξακολουθεις να υπεκφευγεις και να αποφευγεις να παρεις θεση γι αυτη την εμετικη αναρτηση, προφανως για να μη χασεις ποιντς δεξιοσυνης απο τους συναγωνιστας.Hector Buas έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 14:09Σύντροφε, δεν επέλεξα το συγκεκριμένο νήμα για κάποιο λόγο. Απλώς αυτό βρισκόταν στην κορυφή των πιο πρόσφατων νημάτων του phorum και έτυχε να διαβάσω την απάντηση σου.blackpaint έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 13:58...
μην εξηγεις τα προφανη φιλτατε, εκεινο που αναρωτιεμαι ειναι για ποιο λογο επιλεγεις να με λοιδωρησεις με τοσο παιδιαστικο τροπο στο συγκεκριμενο νημα και πλεον σε προκαλω να αφησεις τις υπεκφυγες και να πεις την αποψη σου για το μανιφεστο του κοινοτυπου που προσβαλλει τους κολοκυθοκεφτεδες.
Και επειδή έχουμε ανταλλάξει και το παρελθόν "επιχειρήματα" και έχω αναπτύξει ένα συγκεκριμένο είδος εκτίμησης και για το πρόσωπο σου και για τα επιχειρήματα σου και τους ισχυρισμούς σου, έκανα την συγκεκριμένη ανάρτηση. Δεν υπάρχει τίποτε περισσότερο εδώ.
Με αλλα λογια, συμφωνεις με το κειμενο, αλλα δεν εχεις καν τ αρχιδια να το παραδεχτεις. Η το αντιθετο, που ομως καταληγει στο ιδιο συμπερασμα
Τωρα εξηγειται λοιπον γιατι ενοιωσες την αναγκη να υπερασπιστεις και να ταυτιστεις με τους κολοκυθοκεφτεδες.
Αν θυμάμαι καλά, έχεις στο παρελθόν υποστηρίξει κάποιες κοινωνίες, όπως π.χ. τις Ισλαμικές, που έχουν τελείως διαφορετικές και οπισθοδρομικές θέσεις στο θέμα αυτό. Ποιός δεν θυμάται την κριτική για Ισλαμοφοβία σε όποιον τολμούσε να αναφέρει τέτοια θέματα στο παρελθόν? Και επομένως, αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία να κάνεις εσύ κριτική σε οποιονδήποτε στο θέμα αυτό.
- hellegennes
Κλαίνε πιο εύκολα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί είναι ο γκέι αντιπροσωπευτικός του αντρικού φύλου; Εσένα πολυτιμότεροι στην ζωή σου είναι άλλοι άντρες και όχι γυναίκες; Η φάση μυρίζει λίγο ντουλάπα.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:30Ομοφοβική αντίληψη. Μειώνεις τους άντρες που θεωρούν κάτι καλύτερο στην ζωή τους έναν άντρα. Επίσης σεξισμός. Θεωρείς ότι οι γυναίκες είναι πολυτιμότερες στην ζωή ενός άντρα από τους άλλους άντρες.
- Belisarius
Για μαλλιοτράβηγμα και λασπομαχία καλές είναι. Αλλά ως εκεί.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 14:47Καθόλου δε γελάς. Είναι απίστευτα πιο λυσσασμένες και βίαιες.
- hellegennes
Οι άντρες είναι λιγότερο πολύτιμοι από τις γυναίκες; Δεν το βρίσκεις σεξιστικό αυτό;Antigeist έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:43Γιατί είναι ο γκέι αντιπροσωπευτικός του αντρικού φύλου; Εσένα πολυτιμότεροι στην ζωή σου είναι άλλοι άντρες και όχι γυναίκες; Η φάση μυρίζει λίγο ντουλάπα.hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:30Ομοφοβική αντίληψη. Μειώνεις τους άντρες που θεωρούν κάτι καλύτερο στην ζωή τους έναν άντρα. Επίσης σεξισμός. Θεωρείς ότι οι γυναίκες είναι πολυτιμότερες στην ζωή ενός άντρα από τους άλλους άντρες.
Επίσης το αν είναι αντιπροσωπευτικός του αντρικού φύλου ο γκέι δεν έχει σημασία. Η πρότασή σου ήταν ότι «δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για έναν άντρα από μια γυναίκα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Τι να σας πω ρε τυποι, ίσως δεν έτυχε να δω κανένα brutal ξυλοφορτωμα μεταξυ γυναικών. Ηταν σε φαση Belisarius, μαλλιοτραβηγμα κ πολλες φωνές για το τίποτα. Ομως έχω δει ξυλο μεταξυ αντρών με συνέπειες που τις κουβαλάς για παντα. Αν έχετε αντίστοιχο σκηνικό με γυναικες, μοιραστείτε 

Κόλπο είναι για να τραβήξουν την προσοχή, μην μασάς
Ακτσουαλυ, θεωρώ τις γυναίκες πιο σκληρές απ τους άντρες όταν θέματα προσωπικού συμφέροντος έρχονται στην επιφάνεια.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τίποτε που αποσπάται και αποκτάται βίαια δεν ειναι εκ φύσεως αληθές και ο έχων νου νοητω ...hellegennes έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:27Φυσικά είναι άξιες φιλοσοφίας. Ας πούμε, από φιλοσοφική σκοπιά οι τέσσερις προτάσεις μου είναι αληθείς:ksk έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:20Πολύ καλή η επιλογή σου να βάλεις δηλ το νήμα σου στην φιλοσοφία... Πράγματι αυτές οι σκέψεις ειναι αξιες φιλοσοφίας και ουχι ψυχαναλυσηςhellegennes έγραψε: ↑06 Σεπ 2019, 00:461. Οι γυναίκες από την φύση τους είναι αδύναμα πλάσματα και υποτακτικά. Αυτή είναι η κύρια αιτία που πληρώνονται λιγότερο. Ό,τι δουλειά κάνουν κυρίως οι γυναίκες, υποβαθμίζεται, γιατί θεωρείται δουλειά των αδύναμων. Οι γυναίκες δεν μπορούν να διεκδικήσουν τα ίδια λεφτά με τους άντρες γιατί είναι συγκαταβατικές και υποχωρητικές. Δεν έχουν τόλμη, θράσος και παρρησία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Γι' αυτό πάντα θα υπάρχει διαφορά στον μέσο μισθό άνδρα-γυναίκας.
2. Οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη σωματική δύναμη. Ποτέ δεν θα συμβεί η μέση γυναίκα να μπορεί να βάλει κάτω τον μέσο άνδρα. Είναι ένα σημείο που δεν μπορούν ούτε καν να αρνηθούν οι νεοφεμινίστριες και γι' αυτό νιώθουν οργή και φθόνο. Προσπαθούν δε διαρκώς να υποτιμήσουν την εικόνα ενός άνδρα με κανονική διάπλαση και να προωθήσουν μια πιο πλαδαρή εικόνα.
3. Οι άνδρες επινόησαν την επιστήμη, οι άνδρες συνεχίζουν να είναι οι κύριοι εκφραστές της. Ειδικά στις χώρες που υπάρχει απόλυτη ελευθερία για την γυναίκα να επιλέξει όποια καριέρα θέλει, οι γυναίκες περιφρονούν τις επιστημονικές καριέρες και στρέφονται σε πράγματα που από την φύση τους τις τραβάνε.
4. Οι άνδρες έχουν αρχίδια και πουλί. Οι γυναίκες πάντα θα μας υπηρετούν γι' αυτό.
Ο τρόπος σκέψης ειναι βεβαίως κομμάτι του φιλοσοφικού στοχασμού αλλα εν προκειμένω αυτός ο τρόπος σκέψης ανήκει σε άλλη σφαίρα συζήτησης.
Παρατηρητής...
χέλη,καλέ μου άνθρωπε,τι στο μπούτσο υποστηρίζεις?
- Belisarius
Πάντως, για να τα λέμε και όλα, έχω συναθλητή γυναίκα που μου ρίχνει πάνω από 10 χρόνια και τις ρίχνω 20 με 25 κιλά και με σαπίζει στο ξύλο. Ωστόσο είχε φτάσει στο τοπ 5 παγκοσμίως.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 15:48Τι να σας πω ρε τυποι, ίσως δεν έτυχε να δω κανένα brutal ξυλοφορτωμα μεταξυ γυναικών. Ηταν σε φαση Belisarius, μαλλιοτραβηγμα κ πολλες φωνές για το τίποτα. Ομως έχω δει ξυλο μεταξυ αντρών με συνέπειες που τις κουβαλάς για παντα. Αν έχετε αντίστοιχο σκηνικό με γυναικες, μοιραστείτε
- hellegennes
Τον πούτσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Στο τέλος ο λογαριασμός πληρώνεται... Και οι άνδρες πληρώνουν το τίμημα της μπότας...
Το πληρώνουν με χρόνια ζωής.
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Ιούλ 2023, 20:34
-
- 110 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
21 Αύγ 2023, 08:35
-
- 64 Απαντήσεις
- 2099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-