Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nowhere

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 20 Μάιος 2020, 19:41

το συμπύκνωσα να έχει πιο πολύ πλάκα

αγης: εγραψες μαλακια,μαλλον απο ουζο,αρχιδια τους ανηκουν εγραψες μαλακια
βλήμα: Όχι ρε, δεν είσαι δεξιός.
αγης: ειστε τρομπες κ προπαγανδιστες της πουτσας μια ζωη θα τρωτε φαπες απο μπεους ,κανε αλλη μια προσωπικη επιθεση τωρα *

*το "εισαι δεξιός" εννοεί :smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Αχιλλέας Μπέος vs Αλκίνοου Ιωαννίδη....ευκολάκι ποιον υποστηρίζουμε...Ουπς.λαθος μου...ο Μπέος παιζει μονοτερμα...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Μάιος 2020, 19:48

Το νήμα ζεχνει ρατσισμο και μισαλλοδοξία γιατί τα κατάφερε κάποιος που δεν είναι σαν εμάς. Τι να πεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 20 Μάιος 2020, 20:00

αυτό είναι.πάντα ήθελα να γίνω σιχαμένη λινάτσα κ αιώνιος προεδροδήμαρχος

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 20 Μάιος 2020, 20:36

Ερμής έγραψε:
20 Μάιος 2020, 19:48
Το νήμα ζεχνει ρατσισμο και μισαλλοδοξία γιατί τα κατάφερε κάποιος που δεν είναι σαν εμάς. Τι να πεις.
ελα ρε συ ημαρτον
δεν υπαρχουν πολλες χωρες στην ευρωπη που ενας τραμπουκος σαν τον μπεο θα ηταν εξω
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 » 20 Μάιος 2020, 20:37

stella έγραψε:
20 Μάιος 2020, 18:15
panos291 έγραψε:
20 Μάιος 2020, 13:04
Beria έγραψε:
20 Μάιος 2020, 12:40

Τον Αχιλλέα τον γνωρίζω από το 1976
Το γεγονός ότι προσκυνάτε έναν μαφιόζο δεν σας τιμά καθόλου
Άσε γιατί έχω γνωρίσει δημάρχους, κλασσικά παραδείγματα πολιτικαντηδων και έχω πολύ κακή εμπειρία. Ψευτοευγενειες, ευφράδεια λόγου που συνδυαζεται με αοριστολογιες, υποσχέσεις φούμαρα, και γενικά άχρηστοι με μηδέν έργο.
Εμένα με ενδιαφέρει το έργο του δημάρχου. Ούτε οι τρόποι του, ούτε τα προσωπικά του.
Το ότι είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και έχει κάνει ΦΥΛΑΚΗ και παίζει να ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, το ότι υπήρξε ΜΠΡΑΒΟΣ, το ότι υπήρξε ΚΛΕΦΤΗΣ, όλα αυτά είναι προσωπικά ή τρόποι; Δεν πρέπει να ενδιαφέρουν ξερωγώ αν ο Δήμαρχός μας παίζει να στείλει κεφάλι αλόγου στο κρεβάτι μας;
Όχι, καθόλου. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα από αυτά, οπως κάνα κομματοσκυλο που δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή του, πχ σαν τον πρώην πρωθυπουργό.
Εγώ θα τον κρίνω από το έργο του.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Μάιος 2020, 20:41

alekhine έγραψε:
20 Μάιος 2020, 20:36
Ερμής έγραψε:
ελα ρε συ ημαρτον
δεν υπαρχουν πολλες χωρες στην ευρωπη που ενας τραμπουκος σαν τον μπεο θα ηταν εξω
Το θέμα είναι τι κάνει σα δήμαρχος. Αυτά που έχει κάνει τα ξέρουμε πολύ καλα. Έχει δικαστεί και έχει τιμωρηθεί.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 20 Μάιος 2020, 20:43

nowhere έγραψε:
20 Μάιος 2020, 19:41
το συμπύκνωσα να έχει πιο πολύ πλάκα

αγης: εγραψες μαλακια,μαλλον απο ουζο,αρχιδια τους ανηκουν εγραψες μαλακια
βλήμα: Όχι ρε, δεν είσαι δεξιός.
αγης: ειστε τρομπες κ προπαγανδιστες της πουτσας μια ζωη θα τρωτε φαπες απο μπεους ,κανε αλλη μια προσωπικη επιθεση τωρα *

*το "εισαι δεξιός" εννοεί :smt005::smt005::smt005:
Θα εκτιμούσα να συμπλήρωνες στο "βλήμα" ότι ο Μπέος θέλει να πουλήσει σε ιδιώτες το νερό των ντόπιων.
Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 20 Μάιος 2020, 20:46

Ερμής έγραψε:
20 Μάιος 2020, 20:41
alekhine έγραψε:
20 Μάιος 2020, 20:36
Ερμής έγραψε:
ελα ρε συ ημαρτον
Το θέμα είναι τι κάνει σα δήμαρχος. Αυτά που έχει κάνει τα ξέρουμε πολύ καλα. Έχει δικαστεί και έχει τιμωρηθεί.
στο συγκεκριμενο θεμα απλα συνεχιζει το εργο των προηγουμενων που θελουν να δωσουν την πηγη για να πουλιεται το νερο σαν εμφιαλωμενο
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 20 Μάιος 2020, 20:59

Δε ξέρω για το συγκεκριμένο, δε το έχω ερευνήσει. Μου κάνει πολύ περίεργο όμως κάποιος να έρχεται στο χωριό σου και να σου λέει "στοπ, μόνο εμφιαλωμένο από εδώ και πέρα "

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 21:06

δεν τους ειπε κανεις κατι τετοιο
το τοπικο σοβιετ κηρυξε λαικη δημοκρατια κ θα αποφασιζει οτι γουσταρει με λαικες συνελευσεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 20 Μάιος 2020, 21:09

Πολύ καλή εξέλιξη για τον αγώνα των Σταγιατων.Η Επιτροπή αγώνα Μεγάλης Παναγίας - Σκουριές εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Μάιος 2020, 21:12

Μπέος vs Kούγια

Aυτό θα πλήρωνα να το δω σε livestream :g030:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 20 Μάιος 2020, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 20 Μάιος 2020, 21:13

Αγις έγραψε:
20 Μάιος 2020, 21:06
το τοπικο σοβιετ κηρυξε λαικη δημοκρατια κ θα αποφασιζει οτι γουσταρει με λαικες συνελευσεις
Quelle catastrophe!
Αντί να κοιτάζουμε το συμφέρον του Μπέου κοιτάζουμε το συμφέρον των κατοίκων στις Σταγιάτες
Μετανοείτε! Έρχεται η συντέλεια.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 20 Μάιος 2020, 21:19

Βλήμα έγραψε:
20 Μάιος 2020, 21:13
Αγις έγραψε:
20 Μάιος 2020, 21:06
Quelle catastrophe!
Αντί να κοιτάζουμε το συμφέρον του Μπέου κοιτάζουμε το συμφέρον των κατοίκων στις Σταγιάτες
Μετανοείτε! Έρχεται η συντέλεια.
ποιου Μπεου καλο μου κομθουνι ;
απο το 2005 ειναι η ιστορια - αλλα ειναι μαλακες οι δημαρχοι - να τους αφησουν με το περιφημο δικτυο τους της πλακας με το αχλωριωτο νερο να τους θερισουν οι αρρωστιες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 20 Μάιος 2020, 21:24

Αγις έγραψε:
20 Μάιος 2020, 21:19
ποιου Μπεου καλο μου κομθουνι ;
απο το 2005 ειναι η ιστορια - αλλα ειναι μαλακες οι δημαρχοι - να τους αφησουν με το περιφημο δικτυο τους της πλακας με το αχλωριωτο νερο να τους θερισουν οι αρρωστιες .
Βρε, όταν ακούς Μπέο να κάνει κάτι για το καλό σου, μαλακίες σου λέει, για το δικό του καλό το κάνει. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Τα παραθυράκια του καπιταλισμού εκμεταλλεύεται.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών