Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 20 Μάιος 2020, 22:11
Βλήμα έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:58
Daje έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:55
Αναμεσα στο δεν κανω τιποτα, ειμαι ολη την μερα εξω σαν την τρελοπουτανα και στο κλεινομαι μεσα 12 μηνες, υπαρχει η μεση λυση.
Αυτο που καναμε δηλαδη. Κλειδαμπαρωθηκαμε για 2 μηνες να περασει η μπορα και τωρα εξω για να μην πεθανουμε της πεινας και βλεπουμε.
Κοινη λογικη ειναι.
Αν σκάσουν ξαφνικά ατεστάριστοι τουρίστες από παντού δεν είναι η μέση λύση. Αυτό θα ίσχυε αν σιγά- σιγά και με προσοχή κάναμε τα πρώτα βήματα. Αν μετά από αυτούς τους δύο μήνες κάνουμε σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα θα είναι σα να μην τους έχουμε περάσει καθόλου.
Τα μέτρα ασφάλειας που είναι αναγκαστικά για όλους τους χώρους που άνοιξαν και πρόκειται να ανοίξουν, είναι για σένα ένδειξη του ότι
κάνουμε σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα; 
Μα γι' αυτό τσιρίζουν οι άλλοι μισοί.
Επειδή θεωρούν ότι όντως δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα.
Βρείτε τα μεταξύ σας και καταλήξτε κάπου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Imperium
από Imperium » 20 Μάιος 2020, 22:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
Το αντίπαλο δέος των τρομολάγνων διανοούμενων ποιο είναι;
Και κυρίως πόσοι από αυτούς τους άφοβους μαχητές του τρομολαγνικού κατεστημένου, θεωρείς ότι θα ήταν ικανοί να αποδείξουν ότι οι ίδιοι δεν φοβούνται και ότι μπορούν να εκθέσουν σε οποιαδήποτε κοινωνική συνάθροιση τόσο τους ίδιους όσο και την οικογένεια τους χωρίς προφυλάξεις;
Έτσι, από περιέργεια.
"Έτσι από περιέργια", βλέπεις άραγε οτι δεν μπορείς να διακρίνεις την λογική και προσεγμένη στάση που και τον φόβο εμπεριέχει, αλλα δεν παραδίνεται σε αυτόν απο την τρομολάγνεια;
Έχεις λοιπόν την απάντησή σου.
Αλλά πληρλωνεται ακριβά. Και θα ξαναπληρωθεί στο μέλλον γιατί μάλλον το μάθημα δεν εμπεδώθηκε.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Μάιος 2020, 22:17
Αυτό πάντως που βλέπω εγώ είναι ότι οι αντιπολιτευόμενοι είτε είναι από αυτούς που δεν νοιώθουν ασφαλείς με τα νέα μέτρα και προτιμούσαν συνέχεια της καραντίνας είτε είναι από αυτούς που ήταν από την αρχή εναντίον των μέτρων (οι τρελλοί που πότε υποστηρίζουν το ένα και πότε το άλλο δεν πιάνονται) είναι όλο γούτσου γούτσου μεταξύ τους και αλληλοϋποστηρίζονται αμέσως ή εμμέσως για προφανέστατους λόγους.
Συνεχίστε έτσι αστέρια μου, μια χαρά το πάτε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Μάιος 2020, 22:19
Imperium έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
Το αντίπαλο δέος των τρομολάγνων διανοούμενων ποιο είναι;
Και κυρίως πόσοι από αυτούς τους άφοβους μαχητές του τρομολαγνικού κατεστημένου, θεωρείς ότι θα ήταν ικανοί να αποδείξουν ότι οι ίδιοι δεν φοβούνται και ότι μπορούν να εκθέσουν σε οποιαδήποτε κοινωνική συνάθροιση τόσο τους ίδιους όσο και την οικογένεια τους χωρίς προφυλάξεις;
Έτσι, από περιέργεια.
"Έτσι από περιέργια", βλέπεις άραγε οτι δεν μπορείς να διακρίνεις την λογική και προσεγμένη στάση που και τον φόβο εμπεριέχει, αλλα δεν παραδίνεται σε αυτόν απο την τρομολάγνεια;
Έχεις λοιπόν την απάντησή σου.
Αλλά πληρλωνεται ακριβά. Και θα ξαναπληρωθεί στο μέλλον γιατί μάλλον το μάθημα δεν εμπεδώθηκε.
Οκ, κατάλαβα. Δεν θα έπαιρνε αυτό το ρίσκο, κανένας.
Φοβούνται αυτό που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει.
Κι εγώ αυτό πιστεύω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Imperium
από Imperium » 20 Μάιος 2020, 22:23
Στο τελευταίο που έγραψες, ΓΑΛΗ, δεν έχω κάποια διαφωνία. Ψιλοαναμενώμενο. Η κλαψούρα πάντα τσάμπα είναι.
Προσωπικά δεν παίρνω πολιτική θέση.
Το φαινόμενο ήταν ψυχολογικό.(ομαδικό)
-
Arisvilla
από Arisvilla » 20 Μάιος 2020, 22:23
Otto Weininger έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:10
Arisvilla έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:04
Otto Weininger έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:48
Φίλε δεν έχεις βαρεθεί την μιρλα 2 μήνες τώρα;
Σε όλα σχεδόν που έγραφα δικαιώθηκα. Τώρα, δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει αλλά βλέπω ότι η κυβέρνηση πάει να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια. Αν έχει κάποια δεδομένα επιστημονικά και μια σιγουριά καλώς. Αλλιώς τζογάρει. Ολοι το βλέπουν αυτό εκτός από εσας τους χειροκροτητές της.
Σε τίποτα δε δικαιώθηκες. Μόνο μιρλα είσαι. Περάσαμε επιτυχώς την πρώτη φάση του ιού, και γίνονται γρήγορα και βηματα για την οικονομία με την βοήθεια και της ΕΕ φυσικά.
Σταμάτα την γκρίνια κάποια στιγμή. Κούρασες.
Οκ ότι πεις. Το αν δικαιώθηκα η όχι όταν έλεγα από τέλη του Φλεβάρη να κλείσουν τα σύνορα με την Ιταλία και εσείς οι χειροκροτητές λέγατε ότι δεν γίνεται αυτό και η οικονομία κτλ. Και μετά από είκοσι μέρες έγινε αυτό που έλεγα από όλους. Τώρα πάνε να κάνουν βήματα στα γκαβά τελείως για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα στην οικονομία. Εύχομαι για το καλό όλων μας να τους βγουν. Επίτρεψε μου όμως να έχω τις αμφιβολίες μου.
-
Imperium
από Imperium » 20 Μάιος 2020, 22:26
Στο παραπάνω, ΓΑΛΗ, ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είπα κατάλαβες. Βολικό.
Υπάρχουν και άνθρωποι που καθημερινά παίρνουν ρίσκο. Ενίοτε για άλλους. Σκεψου το αυτό, αν δεν σε τρομοκρατεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Imperium την 20 Μάιος 2020, 22:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Arisvilla
από Arisvilla » 20 Μάιος 2020, 22:37
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:17
Αυτό πάντως που βλέπω εγώ είναι ότι οι αντιπολιτευόμενοι είτε είναι από αυτούς που δεν νοιώθουν ασφαλείς με τα νέα μέτρα και προτιμούσαν συνέχεια της καραντίνας είτε είναι από αυτούς που ήταν από την αρχή εναντίον των μέτρων (οι τρελλοί που πότε υποστηρίζουν το ένα και πότε το άλλο δεν πιάνονται) είναι όλο γούτσου γούτσου μεταξύ τους και αλληλοϋποστηρίζονται αμέσως ή εμμέσως για προφανέστατους λόγους.
Συνεχίστε έτσι αστέρια μου, μια χαρά το πάτε.

Κοίταξε υπάρχουν και κάποιοι που σε αντίθεση με εσάς που ότι και να κάνει ο Μωυσής- Κούλης τον χειροκροτείτε έχουν μια άποψη που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική τοποθέτηση και εδράζεται στην κοινή λογική. Τι θα γίνει με τον τουρισμό όταν αρχίσουν τα πρώτα κρούσματα σε τουρίστες σε νησιά και σε ξενοδοχεία? Μην μου πεις ότι δεν θα συμβεί γιατί είναι απίθανο να μην συμβεί. Τι θα γίνει με τις αεροπορικές πτήσεις που θα έρχονται? Ολοι έχουν καταλάβει ότι ο ιος μεταφέρθηκε μέσω των τουριστών και των αεροπορικών ταξιδιών. Είναι τώρα ασφαλές να ανοίξουμε τα σύνορα για τους τουρίστες χωρίς τεστ και χωρίς τίποτε? Και δεν λέω ότι το να κάνει τεστ πριν και να βγει αρνητικό είναι πανάκεια αλλά κάτι προσφέρει. Εγώ νομίζω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με τον τουρισμό είναι να στραφούμε στον οδικό τουρισμό από Βαλκάνια και σε διμερείς συμφωνίες με χώρες ασφαλείς. Τώρα για αυτό που λες ότι τώρα δεν νιώθουμε ασφαλείς με τα νέα μέτρα. Ναι δεν νιώθουμε ασφαλείς ειδικά εγώ που αναγκάζομαι να δέχομαι στο γραφείο δεκάδες κόσμου πολλές μέρες και να μην μπορείς με τίποτε να τους επιβάλλεις να φορέσουν μάσκα. Ναι νιώθω απροστάτευτος. Βέβαια εδώ δεν φταίει μόνο η κυβέρνηση με την εικόνα χαλαρότητας που δίνει (βλέπε Κούλη χωρίς μάσκα στα σχολεία και παντού) αλλά και η βλακεία του νεοέλληνα.
-
Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
-
Επικοινωνία:
από Σπύρος » 20 Μάιος 2020, 22:38
Βλήμα έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 19:51
Ξε'τε κατ;
Εγώ περίμενα ότι θα ερχόταν αυτή η ώρα. Δεν γίνεται να συνεχιστεί η καραντίνα, θα πεθάνει κόσμος απ' την πείνα (η ρίμα αθέλητη).
Αλλά αφού θα ερχόταν αυτή η στιγμή, για ποιον σκατά λόγο μείναμε στην καραντίνα και δημιουργήσαμε τέτοιο πρόβλημα στην οικονομία; Δεν είναι ότι προέκυψε κάτι έκτακτο που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε προβλέψει. Παίξαμε το πουλί μας για δυο μήνες και τώρα βουρ στον πατσά.
'Επρεπε να δημιουργήσουμε καλό - καθαρό προφίλ για τους τουρίστες. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
kameron
- Phorum.gr user: kameron
από kameron » 20 Μάιος 2020, 22:51
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:51
Είναι τρελλοί, δεν εξηγείται αλλιώς.
Παίζει καραντίνα, φωνάζουν.
Χαλαρώνει η καραντίνα, ξαναφωνάζουν.
Φαντάσου να μην είχε η Ελλάδα έναν από τους καλύτερους απολογισμούς στην Ευρώπη ως προς τα θύματα τι θα έλεγαν!
Πραγματικά, η εμπάθειά τους δεν έχει όριο, αλλά είναι τόσο απροκάλυπτες οι προθέσεις τους που δεν πείθουν παρά μια μικρή πλέον μειοψηφία, οπότε άσε τους να πυροβολούν τα πόδια τους.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 20 Μάιος 2020, 22:57
Δεν υπαρχει ακομη αξιοπιστο τεστ που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για τους εισερχομενους σε καθε χωρα
Ο νηματοθετης λοιπον απορει γιατι δεν επιβαλλεται η χρηση ενος πραγματος που δεν υπαρχει
Επισης απορει γαιτι δεν επιβαλλεται 30ημερη καραντινα στους τουριστες(15 μερεςστην χωρα προορισμου +15ημερες στην χωρα προελευσης)
Κόκκορας εκανες νημα επιπεδου
ΜπλεΜπουμπυς +
georgebi +
Fluffy
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 20 Μάιος 2020, 23:07, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
mao mao
από mao mao » 20 Μάιος 2020, 23:00
Γνώμη μου οτι αυτό το καλοκαίρι έπρεπε να επιτρέψουν μόνο βαλκάνιους τουρίστες οι οποίοι έρχονται οδικώς και στις χώρες τους έχουν ελάχιστα κρούσματα. Το να φέρεις τσάρτερ από τη βόρεια Ευρώπη είναι σα να παίζεις με τα σπίρτα σε μπαρουταποθήκη.
-
perseus
- Phorum.gr user: Perseus
από perseus » 20 Μάιος 2020, 23:03
η ζημια εχει γινει ,αντι να αδραξει την ευκαιρια να κανει σοβαρες μεταρυθμισεις ο κουλης μαλακιζεται.
-
Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
από Κόκκορας » 20 Μάιος 2020, 23:07
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:57
Δεν υπαρχει ακομη αξιοπιστο τεστ που θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει για τους εισερχομενους σε καθε χωρα
Ο νηματοθετης λοιπον απορει γιατι δεν επιβαλλεται η χρηση ενος πραγματος που δεν υπαρχει
Επισης απορει γαιτι δεν επιβαλλεται 30ημερη καραντινα στους τουριστες(15 μερεςστην χωρα προορισμου +15ημερες στην χωρα προελευσης)
Κόκκορας εκανες νημα επιπεδου
ΜπλεΜπουμπυς +
georgebi +
Fluffy
δεν ξερω τι εκανα
απλα απορω πως απο το μεσα ολοι,περασαμε στο ανοιξαμε και σας περιμενουμε σε τοσο συντομο διαστημα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 20 Μάιος 2020, 23:08
kameron έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 22:51
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Μάιος 2020, 21:51
Είναι τρελλοί, δεν εξηγείται αλλιώς.
Παίζει καραντίνα, φωνάζουν.
Χαλαρώνει η καραντίνα, ξαναφωνάζουν.
Φαντάσου να μην είχε η Ελλάδα έναν από τους καλύτερους απολογισμούς στην Ευρώπη ως προς τα θύματα τι θα έλεγαν!
Πραγματικά, η εμπάθειά τους δεν έχει όριο, αλλά είναι τόσο απροκάλυπτες οι προθέσεις τους που δεν πείθουν παρά μια μικρή πλέον μειοψηφία, οπότε άσε τους να πυροβολούν τα πόδια τους.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ περίμενα ότι τα αριστερά κόμματα θα βγουν και θα ζητήσουν να παραμείνει η καραντίνα και να μην ανοίξουν τα ξενοδοχεία φετος και να πληρώνει το κράτος τους μισθούς και αυτό δεν γίνεται επειδή φταίει ο καπιταλισμός,ο νεοφιλελευθερισμός και η ΕΕ.
Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι που δεν έχει γίνει ακόμη.Τα περισσότερα λεφτά που ζητάνε εντάξει,αναμενόμενο.Εχει αλλάξει κάτι στην Ελλάδα που ήξερα;

-
-
- 1 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
24 Δεκ 2024, 15:07
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Δεκ 2024, 12:02
-
-
- 56 Απαντήσεις
- 2275 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
26 Μάιος 2023, 08:25
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.